Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Srbendinho

Re: Transferi

Post by Srbendinho »

Досадашњи прелазни рок је катастрофалан.
srkins

Post by srkins »

Ne treba dečku zviždati nije on sam sebe doveo nazad u Vošu ovo je pre svega veoma loša odluka svih koji su doveli do toga da on dođe nazad. Iskreno nije ni jasno ni šta on misli da ce se desiti niti šta u upravi misle.. Totalno nepotrebno rušenje atmosfere u i oko kluba
student

Post by student »

Potpuno ravna linija za ovo pojacanje.
Forum ga ne voli zbog pozajmice u ciganiji ali ne vidim da smo tako docekali Djordjevica, Pekarica itd.
Tako da ako nema ljutnje na njih, nema ljutnje ni na Marka.
Ja ga licno ne bih doveo nikada pre svega zbog toga sto ne vidim da ce nas bilo kako pojacati a onda I zbog ruzne proslosti.
Sto se mene tice tu je ljubav davno prosla, sada striktno profesionalno. Ako igras dobro - igras, ako ne klupa.
Ako dajes glupe izjave otkaz I zavrsena prica.

Uprava mora da se I iskupi za ovako ``pojacanje``.

John Merry
Homa
Medojevic
Stoper
Levi I Desni bek
I jos jedan vrhunski igrac iznenadjenje sa masnicom ZAHTEVAM

Caleb, Kemberl, Gio, Carevic i Vukcevic nemaju ni Srpsko ni EU drzavljanstvo.
Carevic nas verovatno napusta, to znamo. Vukcevica ni ne racunam. To znaci da imamo pravo na samo jednog van EU igraca. Ako hocemo i Homu I Merry-a Kembel mora da ide, ako ne vam kluba onda na tribine.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

E sad možemo da kažemo da smo dobili boljeg i jeftinijeg zadnjeg veznog od Mateusa :greenbutt:
VošaNS

Post by VošaNS »

Ako ćemo sa ovim timom napadati Evropu bolje da ni ne igramo. Doveden je Veličković kao talenat, ali on ne može odmah biti pojačanje za Evropu. Desni bek iz nekog osrednjeg Rumunskog tima, ne čini se kao neko pojačanje, a Poletanović ako samo gledamo kvalitet, nije za tim iznad 8. mesta u našoj ligi.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Karlsson

Post by Karlsson »

student wrote: Thu Jun 13, 2024 7:36 pm Uprava mora da se I iskupi za ovako ``pojacanje``.

John Merry
Homa
Medojevic
Stoper
Levi I Desni bek
I jos jedan vrhunski igrac iznenadjenje sa masnicom ZAHTEVAM
Evo, jel odgovara sutra brate?
churguzijanac

Post by churguzijanac »

ДушанФ89 wrote: Thu Jun 13, 2024 6:48 pm
rykerfcv wrote: Thu Jun 13, 2024 6:27 pm Igracke kvalitete ima u to nemam sumnje,ali kako mogu biti zadovoljan igracem koji je izdao svoj klub i svoj grad.
Do sada prelazni rok je katastrofalan,ima jos vremena nadam se da ce popraviti utisak.
За појачања потрошено нула динара.
Jebiga, bili izbori.Otišlo u kampanju.
Maki

Post by Maki »

Gledam nešto, zanimljivo je da su Savićević i Poletanović vršnjaci i pokrivaju iste pozicije u timu. Prvi je Beograđanin i potekao je u Zvezdi, dok je Marko dete Novog Sada i Vojvodine. Zabeležili su zajedno po 9 nastupa za Srbiju U19, a Vukan je posle nastupao za Crnu Goru. Sada će opet igrati zajedno, s obojica su branili i crveno-bele boje Visle iz Krakova. Na osnovu karijera mislim da će Marko biti pojačanje u odnosu na Vukana, makar koliko je ovaj bio bolji od Milosavljevića. Ipak, Rajkova deca su dolazila na Karađorđe u Vošinim dresovima, a to cenim i pamtim više od igre. :cheers:
Last edited by Maki on Thu Jun 13, 2024 8:22 pm, edited 1 time in total.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Savcic Luka wrote: Thu Jun 13, 2024 7:36 pm E sad možemo da kažemo da smo dobili boljeg i jeftinijeg zadnjeg veznog od Mateusa :greenbutt:
Rekao bih nešto na ovo ali bi me napao forum a neću to da radim sebi zbog Preletanovića.
Karlsson

Post by Karlsson »

ДушанФ89 wrote: Thu Jun 13, 2024 6:48 pm
rykerfcv wrote: Thu Jun 13, 2024 6:27 pm Igracke kvalitete ima u to nemam sumnje,ali kako mogu biti zadovoljan igracem koji je izdao svoj klub i svoj grad.
Do sada prelazni rok je katastrofalan,ima jos vremena nadam se da ce popraviti utisak.
За појачања потрошено нула динара.
Zar nije Veličković kupljen?
fare

Post by fare »

Poletanović totalno ne potreban po meni.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Istocno stajanje wrote: Thu Jun 13, 2024 7:07 pm Vosa ima neverovatan tim :mrgreen:
Marko93 wrote: Thu Jun 13, 2024 7:09 pm Za sad smo slabiji nego na kraju sezone haha
Srbendinho wrote: Thu Jun 13, 2024 7:21 pm Досадашњи прелазни рок је катастрофалан.
Ja se boljem nisam ni nadao. Standardno pilicarski - prodas sve za sta neko ponudi pare, dovedes koga mozes za dzabe. Jbg.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Cane

Post by Cane »

Da sam se ja pitao ne bi dovodio Poletanovića pre svega jer nisam ubeđen da će nam doneti nešto korisno. Sad, šta je tu je, ako su se s tim složili skauti i stručni štab i ako oni misle da im on treba u ekipi onda nema druge nego ga prihvatiti. Od toga kako će se pokazati na terenu zavisi da li će oni koji su odlučili da ga dovedu dobiti pohvale ili zvižduke. Svakako on sam sebe nije mogao dovesti, bez obzira na to da li je zaista imao želju da se vrati. Prema njemu u startu ću imati neutralan stav, a da li će se on promeniti u pozitivan ili negativan zavisiće isključivo od njegovog zalaganja i ponašanja a ne od bilo čega drugog. Znači kad je već tu sad je sve do njega pa neka gleda šta će i kako će.
Danilo

Post by Danilo »

Ekstra za sad prelazni rok.Velickovic ce eksplodirati tek cete videti kakav je igrac.Rumun ce doneti razliku, moze da igra i desno a bogme i levo,kompletan igrac.Poletanovic maradona za india.njegos i poletanovic najaci defanzovni vezni bedem u ligi.Zivi bili videli.
Steta sto Marko Nikolic zna Zuku pa je stopirao dogovoren transfer.Tesko cemo ga utopiti.

Levig beka ,stopera , poluspuca i spica trazimo.
Spominje se za stopera Stojisavljevic igrao za nas za vreme Lalata....ali mali izgledi
Milan

Post by Milan »

Image

Jeb’o vas poletanović!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Post Reply