Milan Spremo i za koji mesec Lalat i Bog da nas vidi, ima da gazimoDanilo wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 9:38 pm Ekstra za sad prelazni rok.Velickovic ce eksplodirati tek cete videti kakav je igrac.Rumun ce doneti razliku, moze da igra i desno a bogme i levo,kompletan igrac.Poletanovic maradona za india.njegos i poletanovic najaci defanzovni vezni bedem u ligi.Zivi bili videli.
Steta sto Marko Nikolic zna Zuku pa je stopirao dogovoren transfer.Tesko cemo ga utopiti.
Levig beka ,stopera , poluspuca i spica trazimo.
Spominje se za stopera Stojisavljevic igrao za nas za vreme Lalata....ali mali izgledi
Transferi
Re: Transferi

- Mark Renton
- Mare_Liman
Слободан је, испуњава услове за овај прелазни рок, дај га вамоVoja wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 10:08 pmMilan Spremo i za koji mesec Lalat i Bog da nas vidi, ima da gazimoDanilo wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 9:38 pm Ekstra za sad prelazni rok.Velickovic ce eksplodirati tek cete videti kakav je igrac.Rumun ce doneti razliku, moze da igra i desno a bogme i levo,kompletan igrac.Poletanovic maradona za india.njegos i poletanovic najaci defanzovni vezni bedem u ligi.Zivi bili videli.
Steta sto Marko Nikolic zna Zuku pa je stopirao dogovoren transfer.Tesko cemo ga utopiti.
Spominje se za stopera Stojisavljevic igrao za nas za vreme Lalata....ali mali izgledi

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Dovodiš me u iskušenje da te banujem zbog toga što mi se čini da se pojavljuješ samo kad treba botovati. I zato što ne znaš kako nam se bivši igrači prezivaju.Danilo wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 9:38 pm Ekstra za sad prelazni rok.Velickovic ce eksplodirati tek cete videti kakav je igrac.Rumun ce doneti razliku, moze da igra i desno a bogme i levo,kompletan igrac.Poletanovic maradona za india.njegos i poletanovic najaci defanzovni vezni bedem u ligi.Zivi bili videli.
Ali Stojsavljević, majko mila...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
A ti si mene doveo u iskušenje da vidim jel to tačno pa sam mu preleteo upise i kažem ti da nisi u pravuRabba wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 10:35 pmDovodiš me u iskušenje da te banujem zbog toga što mi se čini da se pojavljuješ samo kad treba botovati. I zato što ne znaš kako nam se bivši igrači prezivaju.Danilo wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 9:38 pm Ekstra za sad prelazni rok.Velickovic ce eksplodirati tek cete videti kakav je igrac.Rumun ce doneti razliku, moze da igra i desno a bogme i levo,kompletan igrac.Poletanovic maradona za india.njegos i poletanovic najaci defanzovni vezni bedem u ligi.Zivi bili videli.
Ali Stojsavljević, majko mila...

Da ne banuješ čoveka greškom, to je samo njegovo mišljenje koje se kosi trenutno sa perspektivom gledanja na pojačanja od strane 99% foruma.
Hvala Deep, ne bih ga banovao, samo mi je digao pritisak, koji je ionako dignut u svakom prelaznom roku.
Dobro je, makar je covek od reci. Zamisli da nije, sta bi tek onda bilo

Ps. Evo Rabbi se digao... Pritisak mislim

Last edited by ssnigd on Thu Jun 13, 2024 10:48 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Kakva sprdacina od dana... tacno cu raspolozen docekati evropsko prvenstvo (vise Vojvodine tamo nego kod nas) 

Ja te necu napasti slobodno reciDeep Purple wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 8:21 pmRekao bih nešto na ovo ali bi me napao forum a neću to da radim sebi zbog Preletanovića.Savcic Luka wrote: ↑Thu Jun 13, 2024 7:36 pm E sad možemo da kažemo da smo dobili boljeg i jeftinijeg zadnjeg veznog od Mateusa![]()

Last edited by Voja on Thu Jun 13, 2024 10:56 pm, edited 1 time in total.

Svaka čast onima koji mogu na sve ovo ravnodušno da gledaju, ja se svaki prelazni rok izjedem živ, spominju se neka imena i pojačanja i uvek se razočaram.
Prošle godine kada je Kabić otišao u crvene, a Čumić otišao u poslednjem danu prelaznog roka propala mi nedelja cela, a vidim veselo je krenuo i ovaj prelazni rok.
Ništa ne zna da me iznervira kao Voša (možda jedino reprezentacija, ni na to neću morati dugo da čekam), al valjda jer je toliko volim.
Prošle godine kada je Kabić otišao u crvene, a Čumić otišao u poslednjem danu prelaznog roka propala mi nedelja cela, a vidim veselo je krenuo i ovaj prelazni rok.
Ništa ne zna da me iznervira kao Voša (možda jedino reprezentacija, ni na to neću morati dugo da čekam), al valjda jer je toliko volim.
Pusti me, svaki prelazni rok se pitam šta mi je koji moj trebalo u životu da navijam za Vojvodinu. I to ne zbog kluba, već zbog ovih... Ne znam ni kako ih nazvati, a da je dovoljno adekvatan pridev...
Jezivo. Spodobe.
- Uvek sa tobom
Цео дан размишљам и идаље не могу да верујем како су нас усрали, имаш дебила малбашића којег си суспендовао и онда доведеш овог домаћег издајника говнара, терајте се у три лепе!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Пре неког времена сам бацио поглед на њега јер сам ушао у фазон ај да проверим где су сада освајачи купа 2014.
На клиповима делује да уме са лоптом на позицији која је нама потребна а онда приметим да се нешто није наиграо фудбала у последње време.
Мада сад кад смо довели Полетановића који је одограо више од Спрема ал долазе из исте лиге ништа ме не би чудило.
- fraxmanutd
A šta je sa Makarićem?
On mi nekako uvek ostao u sećanju...
Sećam se da je baš eksplodirao kad je otišao iz Voše.
Банат цео, црвено бео!
Igra u bratskom Borcu,klasican one season wonder.fraxmanutd wrote: ↑Fri Jun 14, 2024 12:05 am A šta je sa Makarićem?