Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Transferi

Post by Voja »

Danilo wrote: Thu Jun 13, 2024 9:38 pm Ekstra za sad prelazni rok.Velickovic ce eksplodirati tek cete videti kakav je igrac.Rumun ce doneti razliku, moze da igra i desno a bogme i levo,kompletan igrac.Poletanovic maradona za india.njegos i poletanovic najaci defanzovni vezni bedem u ligi.Zivi bili videli.
Steta sto Marko Nikolic zna Zuku pa je stopirao dogovoren transfer.Tesko cemo ga utopiti.

Levig beka ,stopera , poluspuca i spica trazimo.
Spominje se za stopera Stojisavljevic igrao za nas za vreme Lalata....ali mali izgledi
Milan Spremo i za koji mesec Lalat i Bog da nas vidi, ima da gazimo
Image
Mark Renton

Post by Mark Renton »

Voja wrote: Thu Jun 13, 2024 10:08 pm

i za koji mesec Lalat i Bog da nas vidi, ima da gazimo
Čekam tebe da ostvarim jedan davni san!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Danilo wrote: Thu Jun 13, 2024 9:38 pm Ekstra za sad prelazni rok.Velickovic ce eksplodirati tek cete videti kakav je igrac.Rumun ce doneti razliku, moze da igra i desno a bogme i levo,kompletan igrac.Poletanovic maradona za india.njegos i poletanovic najaci defanzovni vezni bedem u ligi.Zivi bili videli.
Steta sto Marko Nikolic zna Zuku pa je stopirao dogovoren transfer.Tesko cemo ga utopiti.

Spominje se za stopera Stojisavljevic igrao za nas za vreme Lalata....ali mali izgledi
Слободан је, испуњава услове за овај прелазни рок, дај га вамо :greenbutt:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Dovodiš me u iskušenje da te banujem zbog toga što mi se čini da se pojavljuješ samo kad treba botovati. I zato što ne znaš kako nam se bivši igrači prezivaju.

Ali Stojsavljević, majko mila...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Thu Jun 13, 2024 10:35 pm

Dovodiš me u iskušenje da te banujem zbog toga što mi se čini da se pojavljuješ samo kad treba botovati. I zato što ne znaš kako nam se bivši igrači prezivaju.

Ali Stojsavljević, majko mila...
A ti si mene doveo u iskušenje da vidim jel to tačno pa sam mu preleteo upise i kažem ti da nisi u pravu :mrgreen:

Da ne banuješ čoveka greškom, to je samo njegovo mišljenje koje se kosi trenutno sa perspektivom gledanja na pojačanja od strane 99% foruma.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Hvala Deep, ne bih ga banovao, samo mi je digao pritisak, koji je ionako dignut u svakom prelaznom roku.
ssnigd

Post by ssnigd »

Milan wrote: Thu Jun 13, 2024 9:52 pm Image

Jeb’o vas poletanović!
Dobro je, makar je covek od reci. Zamisli da nije, sta bi tek onda bilo :mrgreen:

Ps. Evo Rabbi se digao... Pritisak mislim :mrgreen:
Last edited by ssnigd on Thu Jun 13, 2024 10:48 pm, edited 1 time in total.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Karlsson wrote: Thu Jun 13, 2024 8:28 pm
ДушанФ89 wrote: Thu Jun 13, 2024 6:48 pm
rykerfcv wrote: Thu Jun 13, 2024 6:27 pm Igracke kvalitete ima u to nemam sumnje,ali kako mogu biti zadovoljan igracem koji je izdao svoj klub i svoj grad.
Do sada prelazni rok je katastrofalan,ima jos vremena nadam se da ce popraviti utisak.
За појачања потрошено нула динара.
Zar nije Veličković kupljen?
Јесте само не знам да ли смо им ишта за сад уплатили.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Kakva sprdacina od dana... tacno cu raspolozen docekati evropsko prvenstvo (vise Vojvodine tamo nego kod nas) :mrgreen:

Deep Purple wrote: Thu Jun 13, 2024 8:21 pm
Savcic Luka wrote: Thu Jun 13, 2024 7:36 pm E sad možemo da kažemo da smo dobili boljeg i jeftinijeg zadnjeg veznog od Mateusa :greenbutt:
Rekao bih nešto na ovo ali bi me napao forum a neću to da radim sebi zbog Preletanovića.
Ja te necu napasti slobodno reci :mrgreen:
Last edited by Voja on Thu Jun 13, 2024 10:56 pm, edited 1 time in total.
Image
Kafa

Post by Kafa »

Svaka čast onima koji mogu na sve ovo ravnodušno da gledaju, ja se svaki prelazni rok izjedem živ, spominju se neka imena i pojačanja i uvek se razočaram.

Prošle godine kada je Kabić otišao u crvene, a Čumić otišao u poslednjem danu prelaznog roka propala mi nedelja cela, a vidim veselo je krenuo i ovaj prelazni rok.

Ništa ne zna da me iznervira kao Voša (možda jedino reprezentacija, ni na to neću morati dugo da čekam), al valjda jer je toliko volim.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

ssnigd wrote: Thu Jun 13, 2024 10:47 pm Ps. Evo Rabbi se digao... Pritisak mislim :mrgreen:
Pusti me, svaki prelazni rok se pitam šta mi je koji moj trebalo u životu da navijam za Vojvodinu. I to ne zbog kluba, već zbog ovih... Ne znam ni kako ih nazvati, a da je dovoljno adekvatan pridev...

Jezivo. Spodobe.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Цео дан размишљам и идаље не могу да верујем како су нас усрали, имаш дебила малбашића којег си суспендовао и онда доведеш овог домаћег издајника говнара, терајте се у три лепе!!
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Пре неког времена сам бацио поглед на њега јер сам ушао у фазон ај да проверим где су сада освајачи купа 2014.

На клиповима делује да уме са лоптом на позицији која је нама потребна а онда приметим да се нешто није наиграо фудбала у последње време.

Мада сад кад смо довели Полетановића који је одограо више од Спрема ал долазе из исте лиге ништа ме не би чудило.
fraxmanutd

Post by fraxmanutd »

A šta je sa Makarićem?
On mi nekako uvek ostao u sećanju...
Sećam se da je baš eksplodirao kad je otišao iz Voše.
Банат цео, црвено бео!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

fraxmanutd wrote: Fri Jun 14, 2024 12:05 am A šta je sa Makarićem?
On mi nekako uvek ostao u sećanju...
Sećam se da je baš eksplodirao kad je otišao iz Voše.
Igra u bratskom Borcu,klasican one season wonder.
Post Reply