Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Transferi

Post by VošaNS »

VOŠA CILJA POJAČANJA U BELGIJI Ruski štoper i japanski vezista stižu na “Karađorđe”?

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-po ... MTZieXRlcw
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Maki

Post by Maki »

VošaNS wrote: Fri Jun 14, 2024 12:53 pm VOŠA CILJA POJAČANJA U BELGIJI Ruski štoper i japanski vezista stižu na “Karađorđe”?

A, kontam! Posle Bože Olimpijakosa, Gruzijca, Rumuna i ovog Rusa, fali nam još samo jedan Bugarin da uz sav taj drvni kopleks Crnogoraca i cigana kompletiramo svepravoslavni tim? Drugog objašnjenja nemam šta će nam ovi prosečni igrači, koji teško mogu u prvi tim.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Fri Jun 14, 2024 1:19 pm
VošaNS wrote: Fri Jun 14, 2024 12:53 pm VOŠA CILJA POJAČANJA U BELGIJI Ruski štoper i japanski vezista stižu na “Karađorđe”?

A, kontam! Posle Bože Olimpijakosa, Gruzijca, Rumuna i ovog Rusa, fali nam još samo jedan Bugarin da uz sav taj drvni kopleks Crnogoraca i cigana kompletiramo svepravoslavni tim? Drugog objašnjenja nemam šta će nam ovi prosečni igrači, koji teško mogu u prvi tim.
Da li si ih gledao? Nisi, onda se suzdrži takvih komentara dok se ne uvide njihovi kvaliteti.

Da nije bilo mučenog Vukčevića drvni kompleks Crnogoraca bi mogao da drži časove tehnike jedno 90% tima.

Zapravo najveći drvni kompleks su pretežno naši i to oni koje najviše i braniš, smarate sa stereotipima te vrste te ovi te oni.

Svako će dobiti kritiku ili pohvalu u odnosu na ono što pruža na terenu, samo nam još fale stereotipi te vrste.
lapo-lapo

Post by lapo-lapo »

Deep Purple wrote: Fri Jun 14, 2024 1:49 pm

Da li si ih gledao? Nisi, onda se suzdrži takvih komentara dok se ne uvide njihovi kvaliteti.

Da nije bilo mučenog Vukčevića drvni kompleks Crnogoraca bi mogao da drži časove tehnike jedno 90% tima.

Zapravo najveći drvni kompleks su pretežno naši i to oni koje najviše i braniš, smarate sa stereotipima te vrste te ovi te oni.

Svako će dobiti kritiku ili pohvalu u odnosu na ono što pruža na terenu, samo nam još fale stereotipi te vrste.
Upravo tako :!: Stalno potenciranje te Crnogorci, te cigan, ovaj ili onaj, glupost. I dalje mislim da je ovo sa Poletanovicem pogresno ali ako se pokaze na terenu (u sta sumnjam) kao stvarno pojacanje, sta sad neka navija za koga hoce, vazno je da imaju profesionalan odnos na terenu. Za koga je navijao ovaj Velickovic do sad, za Mladost? Pa nece biti, realno bilo koga da dovedemo moze se naci u tom smislu neka zamjerka. Izuzetak su ipak igraci koji su ponikli u Vosi, oni nikako ne bi trebalo da imaju "ispade" kao Poletanovic.
Turija

Post by Turija »

@ Maki, oraspolozi me sa ovim postom ( Boza Olimpijakos i fali nam jos samo jedan Bugarin...) :D :cheers:

Zato je i jako tesko napustiti ovaj Forum, jer je oaza slobode misljenja i govora. Iako je pun i suprotstavljenih stavova, funkcionise besprekorno i dugo. :lala:
Davno je pokojni Djumi ( prosta mu dusa cestita) rekao, da je Forum avangarda Kluba.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Nijedna strana od drveta ne vidi sumu.
Krvna zrnca ne igraju fudbal, isto kao sto se ovim potezima ne radi na identitetu kluba.

Kriterijum za nasu decu i za decu drugog kluba apsolutno ne sme biti isti, ni u jednu, a ni u drugu stranu.

Ako se bira izmedju naseg deteta, koje se nijednim svojim potezom nije ogresilo o klub, i bilo kojeg drugog igraca, sasvim je normalno da se dovede to dete.
Ako se bira izmedju naseg deteta, koje se ogresilo o klub izjavama i prelascima, uz dodatni kaveat na to kada i kako, i bilo kojeg drugog igraca koji je prema nama bio korektan (istupi u javnosti, nastupi protiv nas itd), zna se ko se treba odabrati. Prvim pokazujes da se lojalnost ceni i da postoje ocekivanja od tebe kao polaznika skole i nekog ko bukvalno odrasta uz klub i te ljude koji te bodre svaku nedelju. Drugim pokazujes da su kvalitet, korektnost i odmerenost na ceni u klubu, bez obzira ciji si dres nosio prethodno.

Poletanovic sutra moze da bude Modric licno u nasem dresu, to nece nista promeniti. Klub mora da bude dosledan, ali s obzirom da pricamo o naprednjacima, od kojih bukvalno nijednog ne znam da nije pogazio sopstvenu rec i obecanje, onda ne treba ocekivati mnogo. Ako se zadrze dovoljno u klubu, docekacemo mi i Ivanica, Pankova, Babica,...
hvylarn

Post by hvylarn »

Imaće priliku da se dokaže na terenu. Ako bude igrao kao žvala, imate za pravo za kritiku. Ali ako bude jedan od igrača koji bude pravio razliku, nema potrebe za vređanjem i omalovažavanjem naših igrača. Vreme će pokazati.

Meni se ovde konkretno najviše ne sviđa Zbiljićeva izjava, koju je tako olako i brzo zaboravio.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Aha, znaci ako ume da igra, moze da izvadi ku**c i da nas sve na tribinama samara istim, dok svi kolektivno pevamo ''napred zvezda leeeee''? Ili bas tu povlacimo granicu, ali kao kapiten moze da ode u zvezdu, prica kako su cigani najbolji navijaci na svetu, i onda da se vrati ovde kao da se nista nije desilo...i to nakon sto nas je vec jednom o'ladio...

Prejeftino prodajemo to malo identiteta sto nas je krasilo.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

hvylarn wrote: Fri Jun 14, 2024 3:30 pm Imaće priliku da se dokaže na terenu. Ako bude igrao kao žvala, imate za pravo za kritiku. Ali ako bude jedan od igrača koji bude pravio razliku, nema potrebe za vređanjem i omalovažavanjem naših igrača. Vreme će pokazati.

Meni se ovde konkretno najviše ne sviđa Zbiljićeva izjava, koju je tako olako i brzo zaboravio.
Test ce mu biti utakmice protiv "njegovih". Ako bude kao Lazetic onomad kad se lezerno setao i samo sto nije bio asistent kod njihovog gola nikakav kvalitet i razlika koju bude pravio na drugim utakmicama ga nece oprati. Ako zeli da mu se oprosti za ruznu proslost to mora na terenu krvlju i znojem da zasluzi. Ako bude jeo go**a dodatno cemo ga na'raniti njima.

No, Poletanovic manje-vise. Ono sto mene j**e u celoj ovoj prici je kako smo se po 1000-ti put svi, pa i ja, lako upecali na stare fore... "Vracamo bivse igrace", mi se napalimo k'o majmuni, vec smisljamo svecani docek za Medojevica, Tadica, i onda kad od svega toga ispadne Poletanovic dolazi do teskog razocarenja. A meni se cini da osim pustanja buva u izjavama za medije nikakvih konkretnih poteza da se dovedu ovi kojima smo se nadali nisu ni preduzimani. Tako da smo pored uprave i mi sami krivi za ovaj revolt.

Mene je bar zivotno iskustvo navijaca Vojvodine iz kategorije 50+ dosad naucilo da retko ima razloga da se unapred nadam necemu dobrom, i da se to najcesce i zavrsi razocarenjima. A ako se i dogodi nesto dobro to najcesce bude iz kategorije "nismo se ni nadali da je moguce". Posmatrajuci stvari sa strane (jer insajder nisam, i nemam pristup nikakvim informacijama koje nisu javno dostupne svima) deluje mi da planovi ne postoje, da se sve radi stihijski od danas do sutra, i onda se ponekad u tom haosu kockice posloze pa ispadne dobro - do prve sledece prilike kada opet sve zaseru...

Tako treba uzimati sve izjave i medijske nastupe nasih celnika, ne pridavati im previse znacenja. Stvari ce ici svojim tokom, prodavace sve za koga stigne ponuda, dovodice se to sto se moze dovesti za dz, pa kako ispadne. Nekad bude i dobro, uglavnom ne bude. To je nasa Vosa, drugu nemamo.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
limanfkv

Post by limanfkv »

Da izuzmemo sve sto se izuzeti ne moze. Poletanovic poslednju sezonu inace od povrede u prvom delu, mislim da nije odigrao svih 90 minuta nijednom.
Medojevic sa 33 godine igra po 90 minuta kao kapiten AELa. Pritom je decko koji ima ispartanih 7-8 sezona bundeslige. Maaalo jaca liga od svih ostalih.
0.0625
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

gospodinFKV wrote: Fri Jun 14, 2024 3:48 pm Aha, znaci ako ume da igra, moze da izvadi ku**c i da nas sve na tribinama samara istim, dok svi kolektivno pevamo ''napred zvezda leeeee''? Ili bas tu povlacimo granicu, ali kao kapiten moze da ode u zvezdu, prica kako su cigani najbolji navijaci na svetu, i onda da se vrati ovde kao da se nista nije desilo...i to nakon sto nas je vec jednom o'ladio...

Prejeftino prodajemo to malo identiteta sto nas je krasilo.
Тако је,морамо да поставимо стандарде,не интересује ме како ће играти јер је понизио клуб,ту је крај.Људи пишу у фазону идем са ликом ,који ме је пљунуо у лице,у кафану,нема везе што ме је пљуно ако све плати.Било је доста наших играча код њих,већина нема спорних изјава,ложења и слично,дођу,одраде уговор,пробају да направе бољу каријеру и оду.Један Лалатовић има смерније,контролисаније изјаве,увек Војводину истакне са пуно поштовања,друга кућа,циљ му је да се једног дана врати,велича нас.Па неки минимум поштовања очекујем од наших играча,морали смо показати самопоштовање у овом случају,посро си се по нама,не постојиш за нас више.Од мене неће добити ни један бод у гласању макар био најбољи,нећу га ни коментарисати,надам се да неће видети терен.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

gospodinFKV wrote: Fri Jun 14, 2024 3:15 pm Nijedna strana od drveta ne vidi sumu.
Krvna zrnca ne igraju fudbal, isto kao sto se ovim potezima ne radi na identitetu kluba.

Kriterijum za nasu decu i za decu drugog kluba apsolutno ne sme biti isti, ni u jednu, a ni u drugu stranu.

Ako se bira izmedju naseg deteta, koje se nijednim svojim potezom nije ogresilo o klub, i bilo kojeg drugog igraca, sasvim je normalno da se dovede to dete.
Ako se bira izmedju naseg deteta, koje se ogresilo o klub izjavama i prelascima, uz dodatni kaveat na to kada i kako, i bilo kojeg drugog igraca koji je prema nama bio korektan (istupi u javnosti, nastupi protiv nas itd), zna se ko se treba odabrati. Prvim pokazujes da se lojalnost ceni i da postoje ocekivanja od tebe kao polaznika skole i nekog ko bukvalno odrasta uz klub i te ljude koji te bodre svaku nedelju. Drugim pokazujes da su kvalitet, korektnost i odmerenost na ceni u klubu, bez obzira ciji si dres nosio prethodno.

Poletanovic sutra moze da bude Modric licno u nasem dresu, to nece nista promeniti. Klub mora da bude dosledan, ali s obzirom da pricamo o naprednjacima, od kojih bukvalno nijednog ne znam da nije pogazio sopstvenu rec i obecanje, onda ne treba ocekivati mnogo. Ako se zadrze dovoljno u klubu, docekacemo mi i Ivanica, Pankova, Babica,...
Svaka ti kao u Njegoša :D
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Ima nesto u tim imenima :deal:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Poletanović će ako bude sreće i pameti u GAT ili Kabel na kaljenje!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Ma nije problem u Poletanovicu koliko u svemu ostalom. Pa Mandaric je rekao da ce prva stvar koju ce da uradi biti razgovori sa navijacima i insistiranje na obostranom postovanju. Nekako sam misljenja da ovaj transfer udara direktno na taj temelj. Valjda glas navijaca pa i foruma nesto vredi. Niko nije trazio da se dovede Mesi, nego su ljudi izneli stav koji je bilo vise nego lako ispostovati. Medjutim jos jednom dolazimo do zakljucka da smo apsolutno nebitni, i ne mislim tu na termin "bitan" kao da smo neko ko donosi velike odluke, odlucuje o mnogo vaznim stvarima u klubu, ali ovo... ovo je bio skolski primer sanse da se pokaze da smo stvarno JEDNO (promenite jedno slovo u zadnjoj reci i dobicete rezultat te (ne)iskoriscene sanse)
Image
Post Reply