Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nikola

Re: Uprava

Post by Nikola »

trelos gia fcv wrote:
Oasis wrote:Ako nas je vecina bila za smenu Bate, kako to sada da svi prizeljkujemo Balsu?
Gledaj to ovako:

1) Balša ili Peconi
2) Balša ili Dubroja
3) Balša ili Gajić
4) Balša ili Matijević junior
5) Balša ili Kostić

Biraj!

Hoću da kažem - ćorsokak.
Mozda prvi put da se slazem sa tvojim misljenjem.
ПУШТАМ КИШУ!
ciribuciriba

Post by ciribuciriba »

Zasto se bivsi igraci kao sto su Tadic, Kacar, Brkic, Despotovic, Govedarica,i ostali ne bi ukljucili u borbu nas navijaca za ocuvanje Vojvodine od lesinara.Ne mogu vise u klubu da budu Kostici, Dubroje, Gajici, Matijasevici...
U ovom trenutku Balsa je najbolje moguce resenje za mesto predsednika.Trebalo bi pod hitno da smeni Rabrenovica.
Videcemo koliko ce klubu biti potrebno da registruje filijalu(Proleter).Nadam se pre pocetka prvenstva, jer bi to znacilo da klub funkcionise zacrtanim putem.
Ocekujte dosad nevidjeni pritisak u sportu u Srbiji na Stari klub od strane komunistickih klubova, vlasti i sto je najtuznije od gradske uprave NS-a na celu sa gradonacelnikom.Takodje, videli smo da su neki mediji vec poceli sa propagandom.Konkretno, Blic vec najavljuje nekakve sukobe navijackih grupa Vojvodine, sa ciljem destabilizacije kluba.Predlog za pres sluzbu, da se novinarima Blica(i njima slicnim) zabrani pristup Karadjordju i FCVB.
Mi smo jedno-to je nasa snaga!
stevan

Post by stevan »

Ovo je smesno, kakav Balsa , kakvi bakraci, sem tog ko je Balsa? Sta je uradio u zivotu , jel mu preporuka sto je Batin sin.Kazete voli Vojvodinu, pa jel to uslov da bude predsednik Fk Vojvodine.
Ovde svi nabrajaju neke kriminalce,daj te bre, svi smo se izgubili, jer zivimo u svetu laznih vrednosti.
Niko nije spomenuo nekog doktora , profesora....
Klub mora funkionisati do skupstine kako tako, a kao sto smo raspisali konkurs za direktore, tako moramo i za predsednika, pa nek skupstina bira onog koji ima najbolji program.Kapital je vazan ,ali napominjem mi i imamo kapital u nasoj skoli, samo nam treba jasna vizija kuda da idemo i kako.A takav covek ne mora da ima kapital,vec je vazno da zna da vodi i da ima znanje ,lopovi ,kriminalci ,dalje, jer mi smo gospodski klub.

Jos jednom saucesce porodici Butorovic.
Friend

Post by Friend »

trelos gia fcv wrote:
Oasis wrote:Ako nas je vecina bila za smenu Bate, kako to sada da svi prizeljkujemo Balsu?
Gledaj to ovako:

1) Balša ili Peconi
2) Balša ili Dubroja
3) Balša ili Gajić
4) Balša ili Matijević junior
5) Balša ili Kostić

Biraj!

Hoću da kažem - ćorsokak.
Pošten čovek - Balša ili Peconi?
Pošten čovek - Balša ili Dubroja?
Pošten čovek - Balša ili Gajić?
Pošten čovek - Balša ili Matijević?
Pošten čovek - Balša ili Kostić?
Pošten čovek - Balša ili SNS,DS,DSS,LSV...?

E,moji Vojvodinaši,zar više nema poštenih ljudi?Da li su oni izumreli, ili isčezli sa ovih naših prostora?Da li je pošten čovek neko mitsko biće u zemlji Srbiji? Da li mi uvek moramo da biramo manje zlo,odnosno da sjaši kurta a uzjaši murta?Da li mi stvarno želimo da nam klub vodi neki pošten čovek,ili što bi se reklo da bude "naš" ?Ja po svemu gore pročitanom vidim da mi to ne želimo,navikli smo da nas j..u,pa hoćemo još.Počinje polako da mi se gadi sve ovo,da se ne lažemo već odavno mi se gadi,a pogotovo ovakvo licemerstvo koje je zavladalo.
Oasis

Post by Oasis »

bravo friend! ni ja nisam za privatizaciju, ali nisam ni za to da ga Balsa nasledi samo zato sto mu je sin. nismo mi monarhija.
Boske87

Post by Boske87 »

Mislim da dolazi do zamene teza. Prvo niko se ovde nije uplašio da će se Vojvodina ugasiti sa smrću jednog čoveka i sl gluposti, stvar je u tome što svi želimo da Voša nastavi sa rastom i napretkom, koji je Bata uspostavio za vreme svog mandata (sada to svi priznajemo ), većina je zabrinuta za dalju budućnost kluba. Znači nije poenta samo opstati i bitisati, voleti klub iracionalno uprkos svemu već nedozvoliti da se pomeri unazad ni za centimetar, učiniti sve što je u našoj moći da ostanemo na pravom kursu, o tome se radi. Svi želimo samo najbolje za Vojvodinu i zato moramo biti složni više nego ikad, jer je situacija delikatna.
Friend wrote:E,moji Vojvodinaši,zar više nema poštenih ljudi?Da li su oni izumreli, ili isčezli sa ovih naših prostora?Da li je pošten čovek neko mitsko biće u zemlji Srbiji? Da li mi uvek moramo da biramo manje zlo,odnosno da sjaši kurta a uzjaši murta?
Moj odgovor je nažalost DA. "Mi pošteni" se danas smatramo za budale i igramo marginalnu ulogu u društvu, staviti takvog lika u fotelju FK Vojvodina bi značilo da izigravamo don Kihota i ništa više... Pošten čovek se ne bi snašao u mulju srpskog fudbala, sistemu mešetarenja sa igračima i igranju političkih igara. Morao bi da ima jaku finansijsku pozadinu i dobru crtu mazohizma pa da uplovi u te vode, sve zbog ljubavi prema FK Vojvodina. Ja takvog vojvodinaša ne znam. Za Mandarića su bile i ranije neke priče ali čovek je star a nisam siguran koliko voli Vošu i želi da se bakće sa našim političarima, uspešnim privrednicima, menadžerima itd.

Ako neko zna nekog sposobnog, finansijski jakog vojvodinaša neka ga slobodno predloži ovde na forumu. Nisam ni ja nešta preterano oduševljen Balšom jer smatram da je balavac ali i kao takav je prihvatljivo rešenje s obzirom na trenutne alternative.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Somborac

Post by Somborac »

Predlozite POSTENOG COVEKA koji zeli da VODI FKV koji je NAS i koji ce MOCI i SMETI da se suprotstavi gradskoj vlasti, cokijima, usnicama, peconijima, gajicima, matijevicima, koji ima iskustvo, znanje, strucnost i sposobnost i ubedjen sam da ce ga velika vecina podrzati.
Hajde malo da pisemo sta hocemo i sta je realno i objektivno resenje u ovim okolnostima, a ne samo sta necemo.

stevane zivimo u realnom svetu u Srbiji.
Posle sudske isplate D izmedju 300 000 - 400 000E i ulaganja i ispllata zarada nema velikog kapitala, vazno je da racun nije u minusu.
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Razumem da nemamo neka rešenja, ali svako ko ovde predlaže Balšu se de fakto slaže da je FKV klub porodice Buturović, a to je po meni neprihvatljivo. Ne poznajem dečka, nemam ništa protiv njega, i možda bi i bio bolji predsednik kluba od oca, možda bi čak bio i odličan predsednik. Ali po kojim osnovama on da preuzme klub? Jedno je kad se pogne glava i prihvati da pravne države nema, da si nemoćan pojedinac u mulju zvanom Srbija, a drugo kad takve stvari podržavaš.

OVO NIJE KLUB PORODICE BUTUROVIĆ!
Io odio Belgrado
Jole

Post by Jole »

Slusate li vi sebe??? Birate izmedju gangstera i mafijasa ko ce nam voditi klub? Zar vam je u poslednjim godinama toliko ispran mozak? Umesto da razmisljate o bivsim vojvodinasima, uglednim akademicima Novog Sada... vi nudite da se bira izmedju glavnih lopova naseg grada. Kada sami postavljamo takve opcije kako neko drugi da nam dodje?

Posle cete da se nazivate vojvodinasima a prizivate Balse i ostale "velicine" da nam vode klub!

:shit:
UEFA team ranking:
1967: 37.Vojvodina
1968: 37.Vojvodina
1969: 26.Vojvodina
1970: 29.Vojvodina
1971: 27.Vojvodina
danas: ispod nacionalnog koeficijenta
Krle

Post by Krle »

Od poštenih kojih mogu da se setim, a da nisu dužni ni političarima ni njihovim pandanima s druge strane zakona, jedino mi padaju na pamet ljudi koji vode IT preduzeća u gradu. Naravno, ne svi, ali ima ih nekoliko koji su dokazali pameću i radom da se ipak može uspeti u ovoj metiljavoj baruštini. Znam i da je mnogo časnih i zaslužnih članova Vojvodine izbegavalo klub zbog okruženja, ali sada se mogu i oni trgnuti i vratiti u igru.

Samo, ima tu jedna stvar: Bata je postavio autokratski sistem, gde se on za sve pitao. Prvo to promeniti, sazvati Sabor, vratiti Skupštini njen značaj, pa onda na takvoj osnovi birati predsednika i prvog operativca.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Jole, Stevane, Friend...
Šta je sa vama ljudi???
Vi kao da ne znate gde živite.
Koji akademci, koji profesori, koji istaknuti građani??? U zemlji dembeliji Srbiji?
Pa ko nebi tako nešto VOLEO?
I šta onda?
Da tog istog profesora, akademca ili bilo kog istaknutog koji voli Vojvodinu i koji zaslužuje fotelju svetinje, pojedu Gajići, Dubroje i Mite Matijevići, Karadžići, i ostali ĆI i to za 6 meseci?
Ako mene pitate - ne hvala!
Možda sam potpuno lud ali živim ovde i to u 2013-oj godini. E, to je strašno! Strašno je isto onoliko koliko i činjenica koga moraš postaviti na čelo kluba da bi opstao u društvu!

Pa jel ne vidite da je jedan Bata (Bog da mu dušu prosti) bio sitna riba za Đuriće, Džajiće, Karadžiće, Terziće!?
Hoćete da časkom onda zamenimo sva ova prezimena profesorima?
E, u tom slučaju...
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
divizija

Post by divizija »

FK Vojvodina nije Severna Koreja.
Ratko Butorovic nije Kim Jong Il.
UNIT8

Post by UNIT8 »

edit: Bolje da se ne nerviram...
Last edited by UNIT8 on Wed Jun 12, 2013 7:28 pm, edited 1 time in total.
Nikola

Post by Nikola »

Skroz mi je jasno da neko ne zeli Balsu za predsednika. Nije za to ovde potrebno koristiti teske reci. Pisite sa vise postovanja prema ostalim clanovima foruma i dajte predlog, pronadjite i predlozite boljeg kandidata. Politicarima najvise odgovara opsta nesloga, ovde sad svi prate i citaju. Budimo realni i jedinstveni, kad je to najpotrebnije.
ПУШТАМ КИШУ!
trelos gia fcv

Post by trelos gia fcv »

Nikola wrote:Skroz mi je jasno da neko ne zeli Balsu za predsednika. Nije za to ovde potrebno koristiti teske reci. Pisite sa vise postovanja prema ostalim clanovima foruma i dajte predlog, pronadjite i predlozite boljeg kandidata. Politicarima najvise odgovara opsta nesloga, ovde sad svi prate i citaju. Budimo realni i jedinstveni, kad je to najpotrebnije.
E, sada se i ja sa tobom slažem u potpunosti.

Svi su predlozi dobrodošli!
GAZI, GAZI, CRNO-BELU GAMAD!
Post Reply