Transferi
Re: Transferi
Po kvalitetu pojacanja do sada sasvim okej bi bilo da dovedemo Andriju Majdevca koji je sada slobodan igrac uklopio bi se u kvalitet
[quote=Marko93 post_id=232312 time=1719236911 user_id=5334]
Po kvalitetu pojacanja do sada sasvim okej bi bilo da dovedemo Andriju Majdevca koji je sada slobodan igrac uklopio bi se u kvalitet
[/quote]
Dečko nosi majice delije sever. Pravi čovek za naš kombinat
[/quote]
Dečko nosi majice delije sever. Pravi čovek za naš kombinat
Kome su pojacanja vise bitna? Postali smo klub koji donosi radost kompletnoj fudbalskoj javnosti u Srbiji. Kada kazes Vojvodina jednostavno svi se smeju, pa cak i njeni navijaci. Na sve strane cujem da se nude nasi igraci, znanim i neznanim klubovima, i klubovima kojih se verovatno setili ne bi ni kada bi trebali da nabrojite 1000 fudbalskih klubova. Tako da... hvala Bogu da na forumu postoji i ovaj smajli

-
Majdevac dogovorio Grčku, samo što novinari to još ne znaju. Jeste bio free, ali vrlo kratko.
Kanda je vreme da i mi polako zatvaramo ,,ducan"?Voja wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 4:44 pmKome su pojacanja vise bitna? Postali smo klub koji donosi radost kompletnoj fudbalskoj javnosti u Srbiji. Kada kazes Vojvodina jednostavno svi se smeju, pa cak i njeni navijaci. Na sve strane cujem da se nude nasi igraci, znanim i neznanim klubovima, i klubovima kojih se verovatno setili ne bi ni kada bi trebali da nabrojite 1000 fudbalskih klubova. Tako da... hvala Bogu da na forumu postoji i ovaj smajli![]()
Da li pre ili posle Ajaksa, skoro je svejedno.
Kad je svima dobro u upravi, skupstini, gradu, pokrajini, tribini ..sto bi se samo mi nervirali i ovde mlatili praznu slamu? Jer, ispadamo i mi smesni, bolje reci tragikomicni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Istina sve sto kazes.Ali to ne spori njegove kvalitete fudbalske.meshtan wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 3:16 pmE tu sam te cekao! Posto sam licno bio prisutan na 90% utakmica 2006 i 2005 godista, mogu ti sad reci da to sto pises su ciste gluposti. Na velikoj vecini utakmica je bio najlosiji igrac sa najvise izgubljenih lopti bez zalaganja i trcanja. Unistili su tu generaciju jer je sve bilo potcinjeno lanetu. Cak je trener doveden koji je ispunjavao zelje lanetu i gruji... a svi koji su bolji od njega su pusteni niz vodu jer se od njih nije video na terenu
Generacija 2006 kolko znam je bila jedna sa najvecim potencijalom.(Kazu da su roditelji bili problem)
Za trenera isto znam samo ne znam na koga mislis
znam i da su trenera koji je selektovao sklonili da bi mogli da manipulisu...
A trenera 2005 su sklonili i vec 2 godine nema selekciju( napravio 4 prvotimca)
Iz 2006 godista igraci koji su otisli vec igraju seniorski (koliko sam upucen) fudbal manje vise IMT,Bačka,Kabel ....a mogli su da igraju i osvoje omladinsku ligu i potencijal za prvi tim verovatno ce neko drugi uzeti pare za njih....
-
Tacno hahhaaa bukvalno...meshtan wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 3:24 pmNi taj "jedan" vise ne zna ko mu je menadzer... Jovanovic jedan ili Jovanovic drugiNS Fudbal 4 wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 2:35 pmNije menadzer polovini .Samo jednom igracu iz omladinaca i to ne direktnoStexman wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 2:27 pm
Zabole mene za zvezdu. Ti ako si deo Vojvodine o zvezdi treba da razmisljas koliko i lanjskom snegu! Zvezda ne sme da bude opcija ni jednom nasem igracu. Jednostavno ako mislis da zavrsis tamo nemoj ni dolaziti kod nas!
Kazes da si upoznat sa igrama klinca, a ne znas da mu je cale deo kluba? Ne znam koliko je tacno, ali sam cuo da je on menadzer polovini omladinaca. Ali eto uzmite to sa rezervom... ne mogu da garantujem.
-
Bolje da ne zapocinjemo. Verovatno nicim...Covek je glavni krivac.Neizlecivi wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 3:25 pm Ja bih se nadovezao ovde sa jos jednim pitanjem, cime je Grujic zasluzio da bude godinama na celu omladinske skole, kada nam se skola osipa, igra se ko da vise para i rezultati su iz godine u godinu losiji?
Njemu je bitna akademija i cist kes od clanarina 1000 dece i roditelji koji ne znaju sta ih ceka...milina za zgrtanje kesa...
Turniri,oprema,putovanja....$$$
-
NS Fudbal 4 wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 8:02 pmI trenera koji je hteo da napravi red i da igraju najbolji su oterali N.Babicmeshtan wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 3:16 pmE tu sam te cekao! Posto sam licno bio prisutan na 90% utakmica 2006 i 2005 godista, mogu ti sad reci da to sto pises su ciste gluposti. Na velikoj vecini utakmica je bio najlosiji igrac sa najvise izgubljenih lopti bez zalaganja i trcanja. Unistili su tu generaciju jer je sve bilo potcinjeno lanetu. Cak je trener doveden koji je ispunjavao zelje lanetu i gruji... a svi koji su bolji od njega su pusteni niz vodu jer se od njih nije video na terenu
Kako Dnevnik javlja, očekuje se dolazak još četvorice potencijalnih igrača :
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... u-treninzi
https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/fud ... u-treninzi
- Deep Purple
@Simica
Ja sam čuo da se pregovara sa dvojicom stranaca u defanzivnoj liniji, nisu ista pozicija, za jednoga se plaća obeštećenje ali nemam volje da se oglašavam nakon svih ovih dešavanja u klubu
Ja sam čuo da se pregovara sa dvojicom stranaca u defanzivnoj liniji, nisu ista pozicija, za jednoga se plaća obeštećenje ali nemam volje da se oglašavam nakon svih ovih dešavanja u klubu
Надам се само да ти странци нису из ex yu.Deep Purple wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 10:34 pm @Simica
Slušaj, imamo dva Crnogorca manje u ekipi, mora se to popuniti nekim drugim Crnogorcima.
U skladu sa brojem igrača po pozicijama u odbrani, očekujem levog i desnog beka. Možda i 8. golmana.Deep Purple wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 10:34 pm Ja sam čuo da se pregovara sa dvojicom stranaca u defanzivnoj liniji, nisu ista pozicija, za jednoga se plaća obeštećenje ali nemam volje da se oglašavam nakon svih ovih dešavanja u klubu
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Poenta cele price ja da deca koja su bila najbolja u 2005 i 2006 nisu vise u klubu, a velike zasluge za to ima lane, najvece grujaNS Fudbal 4 wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 8:01 pmIstina sve sto kazes.Ali to ne spori njegove kvalitete fudbalske.meshtan wrote: ↑Mon Jun 24, 2024 3:16 pmE tu sam te cekao! Posto sam licno bio prisutan na 90% utakmica 2006 i 2005 godista, mogu ti sad reci da to sto pises su ciste gluposti. Na velikoj vecini utakmica je bio najlosiji igrac sa najvise izgubljenih lopti bez zalaganja i trcanja. Unistili su tu generaciju jer je sve bilo potcinjeno lanetu. Cak je trener doveden koji je ispunjavao zelje lanetu i gruji... a svi koji su bolji od njega su pusteni niz vodu jer se od njih nije video na terenu
Generacija 2006 kolko znam je bila jedna sa najvecim potencijalom.(Kazu da su roditelji bili problem)
Za trenera isto znam samo ne znam na koga mislis
znam i da su trenera koji je selektovao sklonili da bi mogli da manipulisu...
A trenera 2005 su sklonili i vec 2 godine nema selekciju( napravio 4 prvotimca)
Iz 2006 godista igraci koji su otisli vec igraju seniorski (koliko sam upucen) fudbal manje vise IMT,Bačka,Kabel ....a mogli su da igraju i osvoje omladinsku ligu i potencijal za prvi tim verovatno ce neko drugi uzeti pare za njih....