Од овде набројаних и предложених мислим да и није тешко наћи боље решење. Можда звучи шашаво, али по мени је боље и активирати наше ветеране и доказане пензосе из СФРЈ него бирати мање зло.
А ако вам не смета неко неискусан

Necu da ulazim u to, da li sam za ili protiv ali Balsa je vec nekoliko godina u prici oko kluba i transfera i verujem da decko nije potpuni laik tj da zna kako stvari funkcionisu iznutra i zato mi nije cudno sto su ga neki gurnuli u prvi plan.Red Marquis wrote:Razumem da nemamo neka rešenja, ali svako ko ovde predlaže Balšu se de fakto slaže da je FKV klub porodice Buturović, a to je po meni neprihvatljivo. Ne poznajem dečka, nemam ništa protiv njega, i možda bi i bio bolji predsednik kluba od oca, možda bi čak bio i odličan predsednik. Ali po kojim osnovama on da preuzme klub? Jedno je kad se pogne glava i prihvati da pravne države nema, da si nemoćan pojedinac u mulju zvanom Srbija, a drugo kad takve stvari podržavaš.
OVO NIJE KLUB PORODICE BUTUROVIĆ!
Kad je Arkan opsedao nasu kucicu kad je Obilic igrao na Karadjordju jesi tada sanjao da nas Arkan vodi? Tada smo ziveli u gorim vremenima sto se tice kriminala, pa se nije ovoliko sanjalo o kriminalcima koji vode Vosu.trelos gia fcv wrote:Jole, Stevane, Friend...
Šta je sa vama ljudi???
Vi kao da ne znate gde živite.
Koji akademci, koji profesori, koji istaknuti građani??? U zemlji dembeliji Srbiji?
Pa ko nebi tako nešto VOLEO?
I šta onda?
Da tog istog profesora, akademca ili bilo kog istaknutog koji voli Vojvodinu i koji zaslužuje fotelju svetinje, pojedu Gajići, Dubroje i Mite Matijevići, Karadžići, i ostali ĆI i to za 6 meseci?
Ako mene pitate - ne hvala!
Možda sam potpuno lud ali živim ovde i to u 2013-oj godini. E, to je strašno! Strašno je isto onoliko koliko i činjenica koga moraš postaviti na čelo kluba da bi opstao u društvu!
Pa jel ne vidite da je jedan Bata (Bog da mu dušu prosti) bio sitna riba za Đuriće, Džajiće, Karadžiće, Terziće!?
Hoćete da časkom onda zamenimo sva ova prezimena profesorima?
E, u tom slučaju...
Ajmo sad svi lepo po dva puta da pročitamo Dušanov post!ДушанСП wrote:Чини ми се да су неки са овог форума тренутно у 1920.Није ово филм Монтевидео бог те видео у коме адвокати,и доктори воде клубове и оснивају их.Ово је сурови професионализам. 95% незна ни ко је Балша,а већ су га прогласили криминалцем.Дечко има завршен факс,а Бодин студира економију у Лондону,да није и он криминалац.Али зато незнам ниједан озбиљан клуб на свету који воде бивши фудбалери,глумци,лекари и фармацеути.Осим ако они арапи што су купили Манчестер сити нису академици,а Роман Абрамович професор географије.Сваки бивши фудбалер Војводине је добродошао у клуб,ако зна како да помогне,али никако да води клуб.Фудбал је данас један велики бизнис,и ако желиш да опстанеш мораш да будеш аждаја,немилосрдан у сваком случају.А фудбалске клубове у свету,воде људи иза којих стоји капитал,а што се тиче Балше па нормално је да ће да се бави оним што му је отац оставио,ко треба да наследи хотеле који су били 98% Батино власништво?Драган Џајић можда?Видим да нико нема никакав предлог,а сви су против.Нама је неопходан неко ко воли и навија за Војводину,а има и капитал.Ајде дајте једног таквог ако вам се Балша не свиђа,али баталите адвокате,глумце,бивше фудбалере,лекаре опште праксе,наставнике физичког...
ДушанСП wrote:Чини ми се да су неки са овог форума тренутно у 1920.Није ово филм Монтевидео бог те видео у коме адвокати,и доктори воде клубове и оснивају их.Ово је сурови професионализам. 95% незна ни ко је Балша,а већ су га прогласили криминалцем.Дечко има завршен факс,а Бодин студира економију у Лондону,да није и он криминалац.Али зато незнам ниједан озбиљан клуб на свету који воде бивши фудбалери,глумци,лекари и фармацеути.Осим ако они арапи што су купили Манчестер сити нису академици,а Роман Абрамович професор географије.Сваки бивши фудбалер Војводине је добродошао у клуб,ако зна како да помогне,али никако да води клуб.Фудбал је данас један велики бизнис,и ако желиш да опстанеш мораш да будеш аждаја,немилосрдан у сваком случају.А фудбалске клубове у свету,воде људи иза којих стоји капитал,а што се тиче Балше па нормално је да ће да се бави оним што му је отац оставио,ко треба да наследи хотеле који су били 98% Батино власништво?Драган Џајић можда?Видим да нико нема никакав предлог,а сви су против.Нама је неопходан неко ко воли и навија за Војводину,а има и капитал.Ајде дајте једног таквог ако вам се Балша не свиђа,али баталите адвокате,глумце,бивше фудбалере,лекаре опште праксе,наставнике физичког...
Odlično sročeno.Helm wrote:Na stranu sad nase zelje i utopisticka razmisljanja, realnost je sledeca - predsednik ce se direktno birati izmedju:
1) Balse Butorovica kao coveka koji je u sve price bio upucen koliko i pokojni Bata, i koji raspolaze svim kapitalom, vezama i idejama kojima je raspolagao i on.
2) Socio-ekonomski najsnaznije licnosti koja je zainteresovana za preuzimanje kluba iz razloga podjednako sumnjivih kao sto je nacin na koji je status te licnosti stecen.
Mi mozemo ovde da mlatimo praznu slamu, ili cak da slozno podrzimo nekog profesora ekonomije, mozda prava ili drugih nauka koje bi mu pomogle u vodjenju kluba, ali to je sustinski potrosena snaga navijaca jer je nemamo dovoljno da proguramo takvog coveka, koji do sada nije imao nikakve veze sa klubom i koji je posten pa nikako nece moci sebi ispod stola da obezbedi glasove.
Slažem se, lepo je videti legende u upravi i menadžmentu ali njihov vrhunac može da bude samo pozicija sportskog direktora, koju je Drakulić nedavno zauzeo, na mesto direktora nikako ne želim da vidim, uz dužno poštovanje svakom, bivšeg fudbalera upitnog obrazovanja i smisla za biznis. jer fudbal jeste to biznis, manite me priča o svetinji, večnoj ljubavi i sl.ДушанСП wrote:Чини ми се да су неки са овог форума тренутно у 1920.Није ово филм Монтевидео бог те видео у коме адвокати,и доктори воде клубове и оснивају их.Ово је сурови професионализам. 95% незна ни ко је Балша,а већ су га прогласили криминалцем.Дечко има завршен факс,а Бодин студира економију у Лондону,да није и он криминалац.Али зато незнам ниједан озбиљан клуб на свету који воде бивши фудбалери,глумци,лекари и фармацеути.