Stadion "Karađorđe"

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: Stadion "Karađorđe"

Post by Voja »

torrente wrote: Fri May 20, 2022 12:14 pm
ernesto wrote: Sat Mar 05, 2022 12:58 am Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce Mladost GAT igrati na Karadjordju ako udju u Super Ligu!!
jel ovo sad pouzdano ili ne?
Ja pouzdano znam da je prijavljen stadion Backe... e sad da li je ispadanje Proletera sta promenilo...
Image
fare

Post by fare »

Voja wrote: Fri May 20, 2022 7:22 pm
torrente wrote: Fri May 20, 2022 12:14 pm
ernesto wrote: Sat Mar 05, 2022 12:58 am Iz pouzdanih izvora sam saznao da ce Mladost GAT igrati na Karadjordju ako udju u Super Ligu!!
jel ovo sad pouzdano ili ne?
Ja pouzdano znam da je prijavljen stadion Backe... e sad da li je ispadanje Proletera sta promenilo...
Bilo je rečeno ako i Proleter ostane onda će Mladost igrati na Bačkinom u Palanci ali pošto je Proleter ispao evo nama GAT ovaca na našem Karađorđu :?
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Ево овде која инфо о Младости https://gradskeinfo.rs/upoznajte-novog- ... 0B8ay-iMMc

Укратко, надају се Карађорђу, лиценцу су поднели за Бачку Паланку.
Мени најзанимљивије јесте што за Младост игра, а у видеу даје изјаву, Данило Секулић. Ако га се сећате, играо код нас неке две сезоне.
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

CRD FCV wrote: Sun May 22, 2022 1:06 pm Мени најзанимљивије јесте што за Младост игра, а у видеу даје изјаву, Данило Секулић. Ако га се сећате, играо код нас неке две сезоне.
A seca li se neko koji veznjak je bio sa njim u tandemu,znam da su ih svi pljuvali na forumu,dok sam ja bio zadovoljan njihovim igrama,al se ne secam koji drugi igrac je u pitanju, Dal je Tumbasevic,a mislim da nije,da je neki sa slabijom karijerom
Image
fare

Post by fare »

CRD FCV wrote: Sun May 22, 2022 1:06 pm Ево овде која инфо о Младости https://gradskeinfo.rs/upoznajte-novog- ... 0B8ay-iMMc

Укратко, надају се Карађорђу, лиценцу су поднели за Бачку Паланку.
Мени најзанимљивије јесте што за Младост игра, а у видеу даје изјаву, Данило Секулић. Ако га се сећате, играо код нас неке две сезоне.
I bio kapiten jedno vreme.
Djisa

Post by Djisa »

Voja wrote: Sun May 22, 2022 4:22 pm
CRD FCV wrote: Sun May 22, 2022 1:06 pm Мени најзанимљивије јесте што за Младост игра, а у видеу даје изјаву, Данило Секулић. Ако га се сећате, играо код нас неке две сезоне.
A seca li se neko koji veznjak je bio sa njim u tandemu,znam da su ih svi pljuvali na forumu,dok sam ja bio zadovoljan njihovim igrama,al se ne secam koji drugi igrac je u pitanju, Dal je Tumbasevic,a mislim da nije,da je neki sa slabijom karijerom
Ovaj naš :oops: :oops: . Kakav su meč odigrali u Torinu :cheers: :cheers:
Kup je nas!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Novi Sad je grad koji će od naredne sezone imati dva superligaša posle mnogo godina - FK Vojvodina i FK Mladost GAT.

PSG Novi Sad raspolaže informacijama da gradonačelnik Vučević ne dozvoljava da novi superligaš svoje utakmice igra na stadionu Karađorđe.
https://t.co/3MqajDWPFg
Dragojlo

Post by Dragojlo »

Dobro, ja sam vrv jedan od SVIH forumaša koji bi pobio, tj demantovao ovaj prvi pasus.... 🤦
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Dragojlo wrote: Wed May 25, 2022 12:26 am Dobro, ja sam vrv jedan od SVIH forumaša koji bi pobio, tj demantovao ovaj prvi pasus.... 🤦
:rolll:

Pa dobro ko ce cak preko kanala da ide, to je kraj sveta. Republika Klisa, AP Slana Bara!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Kad se prepucavaju preko nas sa Vučevićem, a i jedne i druge interesuje klub toliko da ni elementarno ne poznaju.
Interesantno će biti kako će se hladni rat Vučevića i Mirovića raspetljati ovde. Ovo će biti prvi i verovatno jedini put da sam na strani Vučevića u nečemu, jer ne želim više nikog da igra na našem stadionu. Naravno, on bi pustio sve redom na Karađorđe, samo ne Mladost.
Io odio Belgrado
FORD

Post by FORD »

Imam pedeset godina i od sedme godine sam na stadionu Vojvodine izuzev zadnjih par godina. Volim Karadorde kao svoju kucu ali razumem napredak i da nista ne traje zauvek.

Znam da je u planu da se pravi novi stadion Vojvodine na mestu starog i da mi se to ne dopada puno, najvise zbog kapaciteta (16000 - 17000) drugo da Zapad bude velik a ostale tribine male, nedovoljno parking mesta, a i zbog problema sa lokalima na stadionu zbog cega ko zna kad ce ga zidati.

Ima jedna lokacija koja se meni jako dopada, a nije izvan grada (Stara ranzirna zeljeznicka stanica) na Bulevaru Evrope. Mislim da bi to bila lepa lokacije za puno veci (25000 - 30000)i lepsi stadion, nije daleko od starog stadiona i mozemo da igramo na Karadordu dok se novi ne izgradi. Sa takvim stadionom i nacionalni tim moze da igra u Novom Sadu. Bar ja nisam nikad cuo da je neko pomenuo tu lokaciju za stadion i da li je to uopste izodljivo.
slanobarac

Post by slanobarac »

Stara ranžirna je idealno mesto za novi stadion Vojvodine. "Karađorđe" bi se mogao transformisati u atletski stadion. Grad je hteo da pravi na mestu kasarne "Majevica" a ruši "Karađorđe". Ovako bi uštedeli samo je pitanje da li im je u interesu? Kako na to gleda "Galens" i ostala mafija? A što se tiče kapaciteta mislim da bi 20000 bilo ok jer skoro smo videli stadion u Ljubljani sa 16000 mesta a izgleda fantastično.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Krle

Post by Krle »

Ranžirna će biti kulturni centar i muzej. Okolina je rezervisana za stambenjake za bezbednjake.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

FORD wrote: Sun Jun 26, 2022 12:03 pm Znam da je u planu da se pravi novi stadion Vojvodine na mestu starog
Nije u planu, to je bataljeno.
Io odio Belgrado
Nevernik II

Post by Nevernik II »

Nema ništa od stadiona. Drugi su bili brži i pametniji.

Jebiga, kad kod nas treba zadovoljiti političku vrtešku, kumove, vlasnike pečenjara, šoping molove, stanare okolnih zgrada koji će sunce videti u 10 ujutru umesto u 9 (ako bi se stadion dizao u visinu)...

Čak i kad bi hteli da grade novi, uzimajući u obzir urbani genocid koji je sproveden u gradu zadnjih godina ne znam da li igde ima dovoljno prostora da se ubaci stadion a da lokacija nije bogu iza nogu.
Post Reply