Ja pouzdano znam da je prijavljen stadion Backe... e sad da li je ispadanje Proletera sta promenilo...
Stadion "Karađorđe"
Re: Stadion "Karađorđe"

Ево овде која инфо о Младости https://gradskeinfo.rs/upoznajte-novog- ... 0B8ay-iMMc
Укратко, надају се Карађорђу, лиценцу су поднели за Бачку Паланку.
Мени најзанимљивије јесте што за Младост игра, а у видеу даје изјаву, Данило Секулић. Ако га се сећате, играо код нас неке две сезоне.
Мени најзанимљивије јесте што за Младост игра, а у видеу даје изјаву, Данило Секулић. Ако га се сећате, играо код нас неке две сезоне.
A seca li se neko koji veznjak je bio sa njim u tandemu,znam da su ih svi pljuvali na forumu,dok sam ja bio zadovoljan njihovim igrama,al se ne secam koji drugi igrac je u pitanju, Dal je Tumbasevic,a mislim da nije,da je neki sa slabijom karijerom

I bio kapiten jedno vreme.CRD FCV wrote: ↑Sun May 22, 2022 1:06 pm Ево овде која инфо о Младости https://gradskeinfo.rs/upoznajte-novog- ... 0B8ay-iMMc
Ovaj naš

Kup je nas!
- Deep Purple
Novi Sad je grad koji će od naredne sezone imati dva superligaša posle mnogo godina - FK Vojvodina i FK Mladost GAT.
PSG Novi Sad raspolaže informacijama da gradonačelnik Vučević ne dozvoljava da novi superligaš svoje utakmice igra na stadionu Karađorđe.
https://t.co/3MqajDWPFg
PSG Novi Sad raspolaže informacijama da gradonačelnik Vučević ne dozvoljava da novi superligaš svoje utakmice igra na stadionu Karađorđe.
https://t.co/3MqajDWPFg
Dobro, ja sam vrv jedan od SVIH forumaša koji bi pobio, tj demantovao ovaj prvi pasus.... 

Pa dobro ko ce cak preko kanala da ide, to je kraj sveta. Republika Klisa, AP Slana Bara!
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
- Red Marquis
- Moderator
Kad se prepucavaju preko nas sa Vučevićem, a i jedne i druge interesuje klub toliko da ni elementarno ne poznaju.
Interesantno će biti kako će se hladni rat Vučevića i Mirovića raspetljati ovde. Ovo će biti prvi i verovatno jedini put da sam na strani Vučevića u nečemu, jer ne želim više nikog da igra na našem stadionu. Naravno, on bi pustio sve redom na Karađorđe, samo ne Mladost.
Interesantno će biti kako će se hladni rat Vučevića i Mirovića raspetljati ovde. Ovo će biti prvi i verovatno jedini put da sam na strani Vučevića u nečemu, jer ne želim više nikog da igra na našem stadionu. Naravno, on bi pustio sve redom na Karađorđe, samo ne Mladost.
Io odio Belgrado
Imam pedeset godina i od sedme godine sam na stadionu Vojvodine izuzev zadnjih par godina. Volim Karadorde kao svoju kucu ali razumem napredak i da nista ne traje zauvek.
Znam da je u planu da se pravi novi stadion Vojvodine na mestu starog i da mi se to ne dopada puno, najvise zbog kapaciteta (16000 - 17000) drugo da Zapad bude velik a ostale tribine male, nedovoljno parking mesta, a i zbog problema sa lokalima na stadionu zbog cega ko zna kad ce ga zidati.
Ima jedna lokacija koja se meni jako dopada, a nije izvan grada (Stara ranzirna zeljeznicka stanica) na Bulevaru Evrope. Mislim da bi to bila lepa lokacije za puno veci (25000 - 30000)i lepsi stadion, nije daleko od starog stadiona i mozemo da igramo na Karadordu dok se novi ne izgradi. Sa takvim stadionom i nacionalni tim moze da igra u Novom Sadu. Bar ja nisam nikad cuo da je neko pomenuo tu lokaciju za stadion i da li je to uopste izodljivo.
Znam da je u planu da se pravi novi stadion Vojvodine na mestu starog i da mi se to ne dopada puno, najvise zbog kapaciteta (16000 - 17000) drugo da Zapad bude velik a ostale tribine male, nedovoljno parking mesta, a i zbog problema sa lokalima na stadionu zbog cega ko zna kad ce ga zidati.
Ima jedna lokacija koja se meni jako dopada, a nije izvan grada (Stara ranzirna zeljeznicka stanica) na Bulevaru Evrope. Mislim da bi to bila lepa lokacije za puno veci (25000 - 30000)i lepsi stadion, nije daleko od starog stadiona i mozemo da igramo na Karadordu dok se novi ne izgradi. Sa takvim stadionom i nacionalni tim moze da igra u Novom Sadu. Bar ja nisam nikad cuo da je neko pomenuo tu lokaciju za stadion i da li je to uopste izodljivo.
- slanobarac
Stara ranžirna je idealno mesto za novi stadion Vojvodine. "Karađorđe" bi se mogao transformisati u atletski stadion. Grad je hteo da pravi na mestu kasarne "Majevica" a ruši "Karađorđe". Ovako bi uštedeli samo je pitanje da li im je u interesu? Kako na to gleda "Galens" i ostala mafija? A što se tiče kapaciteta mislim da bi 20000 bilo ok jer skoro smo videli stadion u Ljubljani sa 16000 mesta a izgleda fantastično.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ranžirna će biti kulturni centar i muzej. Okolina je rezervisana za stambenjake za bezbednjake.
Niko nas ne voli - q.ac nas zaboli
- Red Marquis
- Moderator
-
Nema ništa od stadiona. Drugi su bili brži i pametniji.
Jebiga, kad kod nas treba zadovoljiti političku vrtešku, kumove, vlasnike pečenjara, šoping molove, stanare okolnih zgrada koji će sunce videti u 10 ujutru umesto u 9 (ako bi se stadion dizao u visinu)...
Čak i kad bi hteli da grade novi, uzimajući u obzir urbani genocid koji je sproveden u gradu zadnjih godina ne znam da li igde ima dovoljno prostora da se ubaci stadion a da lokacija nije bogu iza nogu.
Jebiga, kad kod nas treba zadovoljiti političku vrtešku, kumove, vlasnike pečenjara, šoping molove, stanare okolnih zgrada koji će sunce videti u 10 ujutru umesto u 9 (ako bi se stadion dizao u visinu)...
Čak i kad bi hteli da grade novi, uzimajući u obzir urbani genocid koji je sproveden u gradu zadnjih godina ne znam da li igde ima dovoljno prostora da se ubaci stadion a da lokacija nije bogu iza nogu.