Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ristoo7

Re: Uprava

Post by ristoo7 »

Људи, Воша није приватан клуб и није неопходан човек са капиталом, већ човек који не краде и клуб ће финансирати сам себе. :deal:
По мени је избор мало другачији, да ли ми као навијачи можемо да се сложимо и сами вратимо судбину нашег клуба у наше руке или ћемо се поделити на неме посматраче и климаче главом?
Ми данас носимо наслеђе од скоро сто лета, да су претходне генерације немо посматрале и климале главом данас би ми можда навијали за Слогу, Шрафцигер, Комбајн ил сл.
Добра не решења падају са неба, захтевају напор, рад, у овом случају скупштине, на којој је да обезбеди 2,3 озбиљна кандидата, организује јавну расправу и одлучи, гласа.
А ове што имају спремно најбоље решење, саветујем да напишу препоруку и пошаљу је скупштини, пошто видим да су одрадили озбиљну и свеобухватну анализу.
Mare

Post by Mare »

Krle wrote:Od poštenih kojih mogu da se setim, a da nisu dužni ni političarima ni njihovim pandanima s druge strane zakona, jedino mi padaju na pamet ljudi koji vode IT preduzeća u gradu. Naravno, ne svi, ali ima ih nekoliko koji su dokazali pameću i radom da se ipak može uspeti u ovoj metiljavoj baruštini. Znam i da je mnogo časnih i zaslužnih članova Vojvodine izbegavalo klub zbog okruženja, ali sada se mogu i oni trgnuti i vratiti u igru.

Samo, ima tu jedna stvar: Bata je postavio autokratski sistem, gde se on za sve pitao. Prvo to promeniti, sazvati Sabor, vratiti Skupštini njen značaj, pa onda na takvoj osnovi birati predsednika i prvog operativca.
Ovo je jedini pravi put u ovom trenutku. FK Vojvodina postoji 100 godina, da li ovaj klub ima svoj neki statut po kome deluje, sabor, skupštinu i druga tela koja su predviđena statutom. Po tom statutu je predviđeno kako se zakazuje sabor, skupština pa i kako se bira predsednik-prvi čovek kluba. Treba ispoštovati proceduru, treba zakazati najviše telo koje statut prepoznaje i glasovima članova tog tela odrediti dalji put. Ukoliko se ne može odmah izabrati predsednik odrediti komisiju koja će voditi klub do konačnog izbora predsednika, ali ta ista komisija mora da raspiše konkurs, da se odredi rok i da se utvrde neki principi za kandidaturu (uslovi koje kandidat mora da ispunjava, program i plan...). Na kraju možda to ni ne mora da bude jedan čovek već grupa ljudi koja će upravljati klubom, npr. tri čoveka koja vole ovaj klub i žele da svojim znanjem pomognu u ovom teškom trenutku (bivši igrač-sportski deo, finansijski stručnjak i pravni ekspert). Jedino tako će izbor naslednika pokojnog predsednika Buturovića imati svoj legitimitet. Sve drugo će brzo pasti u vodu i doživeti krah i javnu osudu. Ukoliko takvo telo odluči da je u ovom trentuku najbolje za klub da novi predsednik bude gospodin Balša Buturović, neka bude, ali onda i tu se moraju postaviti neki ciljevi i rokovi. Ljudi koji su članovi izbornog tela i koji će odlučivati treba dobro da mere pre nego što preseku, ko zna šta se valja iza brega, ovo je vrlo osetljiv trenutak, pre svega jer je došao nenadano, iznenada. Ovo je vanredna situacija. Ko god bude došao biće mu teško, jer ako pogledamo koji je naš najveći uspeh od poslednje titule pa do Batinog doba, videćemo da je to jedno finale kupa i jednom jesenji prvaci. Pošto se na kraju sve svodi na rezultat, za vreme bivšeg predsednika Voša je jednom bila druga na kraju prvenstva i četiri puta igrala finale kupa, urađeno je dosta na infrastrukturi sportskog centra i po pitanju transfera igrača u konkurentske klubove, pokrenuti su još neki projekti koji bi u budućnosi trebali da daju rezultat, sad je pitanje šta će biti od toga ostvareno. Znači svakako je podigao lestvicu na viši nivo. Novog predsednika ne smemo posle prve sezone odmah hvatati za gušu, iako je sledeća sezona jubilarna. Navijači, simpatizeri svi mi zajedno moramo imati strpljenja.
Trener je izabran, sporstki direktor je izabran, pa neka rade svoj posao. Igrački kadar je takav kakav je, rekao bih i da nije tako loš čak i uz odlazak nekih vedeta tima, dosta potencijala ima u mladima. Budžet kluba i njegove prihode i rashode nije teško utvrditi, svaki iole obrazovani ekonomista to može precizno izračunati. Dati ljudima okvire u kojima mogu da se kreću, a ostalo je na njima, neka odrede transfer listu, pozicije na kojima su im potrebna pojačanja, listu želja sa novim igračima i nek se pokažu, pa zbog toga su dovedeni. Novi predsednik-uprava će oceniti da li su zadovoljni ili ne njihovim radom. Tako da rešenja postoje, i to legitimna rešenja jer Vojvodina je veća od svakog pojedinca i to tako mora da ostane.

P.S. Krle što se tiče loklanih IT kompanija, znam da je jedna od njih sponzor našeg Vaterpolo kluba, da li si možda konkretno na nju mislio?
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Iver ne pada daleko od klade. Radije bih gledao Vošu u drugoj ligi, nego da osvoji titulu nameštajući tekme. Hoću da igramo pošten fudbal, da igrači grizu na terenu, a ne da izgledaju kao da ih je neko puškom naterao na teren. Nama na mestu prešjednika treba totalni ludak - da neće da mune pare kad ima priliku, da voli Vojvodinu, fudbal. Sve ostalo je nebitno u ovoj banana ligi & državi. Barem što se mene tiče. Ne znam ni jednog poštenog čoveka koji se u Srbiji obogatio -daleko im lepa kuća.
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
ultra komsa

Post by ultra komsa »

zar nije malo naivno verovati u danasnje vreme i okolnosti da klub zivi samo od transfera i finansira sam sebe.to je idealno,al ne realno...ne slazem se sa vama samo tu.sport je vise od same lopte i poznavanja fudbala.
fksloboda.org

Post by fksloboda.org »

ДушанСП wrote:Чини ми се да су неки са овог форума тренутно у 1920.Није ово филм Монтевидео бог те видео у коме адвокати,и доктори воде клубове и оснивају их.Ово је сурови професионализам. 95% незна ни ко је Балша,а већ су га прогласили криминалцем.Дечко има завршен факс,а Бодин студира економију у Лондону,да није и он криминалац.Али зато незнам ниједан озбиљан клуб на свету који воде бивши фудбалери,глумци,лекари и фармацеути.Осим ако они арапи што су купили Манчестер сити нису академици,а Роман Абрамович професор географије.Сваки бивши фудбалер Војводине је добродошао у клуб,ако зна како да помогне,али никако да води клуб.Фудбал је данас један велики бизнис,и ако желиш да опстанеш мораш да будеш аждаја,немилосрдан у сваком случају.А фудбалске клубове у свету,воде људи иза којих стоји капитал,а што се тиче Балше па нормално је да ће да се бави оним што му је отац оставио,ко треба да наследи хотеле који су били 98% Батино власништво?Драган Џајић можда?Видим да нико нема никакав предлог,а сви су против.Нама је неопходан неко ко воли и навија за Војводину,а има и капитал.Ајде дајте једног таквог ако вам се Балша не свиђа,али баталите адвокате,глумце,бивше фудбалере,лекаре опште праксе,наставнике физичког...
Ovo je nazalost realnost danas, a treba ziveti u realnom svetu i balansirati sa necim normalnim, koliko god je moguce, ako je uopste moguce!
Ako bi na celo Vojvodine dosao neki fin gospodin, ugledni lekar, programer, bivsi fudbaler, trener, bez veza u drzavnim i paradrzavnim strukturama, to bi znacilo da na poziv bandita iz i oko BG klubova tipa: "Posaljite nam ona 4 klinca, svidjaju nam se" mora da odgovori pozitivno, jer bagra hegemonisticka kriminalna primitivna divljacka je spremna na sve, plus iza ledja ima sve drzavne resurse. Samo neko sa vezama u tim strukturama, sto je Butorovic ocigledno bio (kako bi inace postrojavao pandure ili kako bi oni okretali ledja na razne sitne i krupne bahatosti i sta sve ne) i sa jakim zelucem i mudima, moze se suprotstaviti takvim pritiscima, pod uslovom da zeli i da se ozbiljno primi na Vojvodinu!
Objasnite vi meni kako sada Sloboda da naplati pare od bagre hegemonisticke (bez da ulazimo u raspravu kako i zasto su nam 2 igraca otisla tamo, a i tu se ko zna sta desavalo). Kako? Sta moze Subotic protiv one bagre? Da zalozi svoju i buducnost svoje porodice, bilo u pogledu karijere ili neceg drugog jos ozbiljnijeg i ide do kraja sa bandom podrzanom od strane drzave?
A pazite ovo. Ako su igraci nezasticeni od strane jedne takve licnosti, lako se desi da sa njima razni menadzeri potpisu licne ugovore kojima im se npr. zabranjuje potpis bez njihovog odobrenja, pa onda idu samo tamo gde im oni kazu ili ko zna sta sve jos.
Da nije bilo Butorovica, mozda bi Vojvodina bila gospodski klub, ali u negospodskoj Srbiji, Medojevic bi verovatno otisao prvo u BG za 500 000, od kojih biste dobili 200 000 nakon 2-3 godine, a oni bi onda naplatili Nemcima 2 500 000 i dobili pare odmah. I razna slicna svrsavanja u usta, izvinite na recniku!
Ako nesto nije na mestu sto sam napisao, slobodno brisite post, mozda sam malo sebi dao vise za pravo kao gost!
Sve najbolje u borbi za Vojvodinu, a sta je najbolje, pojma nemam!
Pozdrav iz Uzica!
shecky

Post by shecky »

Kao sto rekoh po meni ime i prezime buduceg predsednika i nije toliko bitno koliko je bitna njegova sposobnost zelja i iskrenost.

Ako bi kojim slucajem dosao Mandaric ,realno covek ne bi ni morao da ulaze u klub ,ili mozda nesto minimalno.
Posto lik sigurno ima veza, mogao bi da nam nabavi sponzora koji bi nam bio kiseonik da klub moze da radi normalno da se normalno isplacuju zarade.
A sto se transfera tice to bi sve bila cista dobit od koje bi Mandaric mogao recimo imati odredjeni procenat.
Dakle niko ne bi bio na gubitku ,naprotiv, svi bi bili na dobitku.
Naravno ovo ne iskljucuje mogucnost da Balsa i dalje bude u klubu na nekoj funkciji.
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Čitam šta se sve ovde piše i ne verujem. :o
Izgleda da je Balšina kampanja odmah od starta žestoko krenula, čisto da se široj navijačkoj masi pokaže da jednoumlje nije nestalo već da je i dalje tu i da ne da svoje mesto.Čovek bi stvarno pomislio da je dosta navijača Vojvodine za dotičnog, ali sve je to plod marljivog truda onih koji ga okružuju.
Lepo je neko napisao, šta smo mi, Severna Koreja?Umro je veliki vođa pa treba sin da ga nasleđuje kao da se deli porodični feud?Strašno.Dobijamo našeg Kim Džong Una? :oops:
Nemamo baš nikoga drugog da vodi klub?Nemamo nikoga ko se dokazao u sportu, nikoga ko se dokazao u našem klubu?A ko kaže da mora pojedinac da ga vodi, naravno neko formalno mora biti predsednik, ali rešenja mogu biti različita.
Postavljam pitanje ko je uopšte Balša, ne kao ličnost naravno, već šta je on postigao u svojoj dosadašnjoj "karijeri" ako se to uopšte može tako nazvati?Pa čovek, u stvari momak je tek stasao.Kakvog on uopšte ima iskustva, kakve veze sa sportom?Treba li da nam klub preuzima neko ko i dalje najviše uživa dok ide u mladalački noćni provod i po tome je i najviše na glasu?Da me ne shvati niko pogrešno, neka uživa on koliko god hoće u tom provodu i treba, u tim je godinama, ali da li je on čovek koji treba da vodi Vojvodinu, naravno da nije.
Kažu neki da nam treba čovek koji će se suprotstaviti Gajićima, Dubrojama, gradonačelniku i ostalima.A Balša to može?Ta ne budite smešni. :mrgreen: Njegov otac je prošao kilometre takozvane ulične škole pa nije smeo neke stvari da uradi, a ovaj će smeti?Zaista svašta.Neka se on prvo izbori sa nekim ljudima unutar kluba koji će sada da dignu brk koji bi želeli da omaste.
Dajte da mi dovedemo poštene, dokazane, vredne i iskusnije ljude, da klub funkcioniše kako treba pa ćemo stvoriti konačno i neke zdrave osnove tako da više nikada nećemo morati da se pitamo šta će biti sa klubom kada dođe do nekih promena.A Bože moj, u neka naredna možda i bolja vremena doći će i rezultati ako već sada ne mogu, a ovako može da usledi potpuno rasulo, mada je pitanje da li je već i krenulo.
Last edited by Plavim Dunavom on Wed Jun 12, 2013 11:22 pm, edited 1 time in total.
Boske87

Post by Boske87 »

Jer poznato je da smo mi zemlja sa velikom demokratskom tradicijom, kandidati - prezentacija programa (može i mini kampanja) - izbor najboljeg kandidata putem naše kompetentne skupštine i onda blagostanje :roll: . Ljudi da se ne shvatimo pogrešno i ja bih najviše volio kada bi na taj način funkcionisale stvari ali jedno je realnost a drugo su fantazije, da li mi živimo u istoj zemlji?
Radoye wrote:Zasto mora biti imucan covek? Klub treba i moze da se izdrzava od transfera - i u Batinom periodu se tako izdrzavao, a trenutno ima para na racunima plus jos treba da uleti od transfera Abua, Vuleta, Traksa i ostalih.
Dobro pitanje ali ja i dalje mislim da nam treba imućniji čovek. Evo zašto, prvo zato što ne verujem ništa više poštenim "goljama", zato što bogatiji ljudi imaju manju tendeciju puno da ukradu, njima više klub dođe kao izlazak u javnost, kupovanje društvenog statusa a manje kao prilika da dodatno zaradi veliki novac (mada ne kažem da su poštenjačine :mrgreen: ). Druga stvar je što uvek mogu da ulete sa kešom, troškovi kluba su veliki, i nemojte se zavaravati da je lako prodati igrača (Vule odlazi već 3 godine i Traks svaki rok ide u neku Rusiju...), od tih para se ne može klub finansirati planski. Troškovi kluba osciluju i potrebno je obezbediti velike sume novca za normalno funkcionisanje na dnevnom nivou, dok se na pare od transfera često čeka i godinama da legnu (slučaj Aleksića i Djenove?). Zato mislim da na čelu kluba treba da bude uspešan biznismen. A sportski sektor da prepusti ljudima iz struke, tu se dosta stvari može zameriti pokojnom Bati.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Nikola

Post by Nikola »

Lepo je procitati kako navijac drugog kluba vidi situaciju u nasem klubu i kako mu se cini ceo sistem koji vodi domaci fudbal. Sigurno je da sa distance realnije mozes da sagledas nasu situaciju. Hvala za upis.
ПУШТАМ КИШУ!
ultra komsa

Post by ultra komsa »

svako od clanova ovog sajta pa cak i momak iz uzica je upravu,svi imaju odlicne ideje,svi imamo zelje al trenutno pucamo u prazno.daj boze da neko od nasih iz uprave cita ovo,al cisto sumnjam.ima nas u rasponu od 18-79 godina,stariji su zna se za sta,mi mladi koji nismo nista doziveli pokusavamo da se uklopimo u ovo zlo od okoline i mozda gledamo vise na taj deo koji se ne tice fudbala.svi smo slozni oko vose,nismo na istim talasnim duzinama oKo nekih stvari,al mislim da treba da sacekamo klub da se izjasni.pa onda da pokrecemo bilo kakve diskusije.dozivotno mi smo tu,pitacemo se i mi.bilo nas 100 ili 100 000,ovde smo od rodjenja i ko pokusa da p*** po nasoj svetinji dobice po zubima.sad cemo videti od kakvog smo materijala pravljeni.
Helm

Post by Helm »

Plavim Dunavom wrote: Dajte da mi dovedemo poštene, dokazane, vredne i iskusnije ljude, da klub funkcioniše kako treba pa ćemo stvoriti konačno i neke zdrave osnove tako da više nikada nećemo morati da se pitamo šta će biti sa klubom kada dođe do nekih promena.A Bože moj, u neka naredna možda i bolja vremena doći će i rezultati ako već sada ne mogu, a ovako može da usledi potpuno rasulo, mada je pitanje da li je već i krenulo.
Da "mi" dovedemo? Hocemo mi da glasamo za njih? Hoce vredeti ista sto je 15.000 ljudi za dovodjenje takvog coveka?

Samo mi reci jednu stvar. Da li si spreman da potpises nekakvu peticiju da takav covek bude kandidat i da na taj nacin testiras postenje birackog tela? Da li si spreman na mogucnost da vecina primi pare ili ucene od strane nekog imucnog kandidata s one strane zakona? I da taj kandidat pretvori Vojvodinu u klasicnu filijalu nekog blizanca?
Mare

Post by Mare »

Boske87 wrote:Jer poznato je da smo mi zemlja sa velikom demokratskom tradicijom, kandidati - prezentacija programa (može i mini kampanja) - izbor najboljeg kandidata putem naše kompetentne skupštine i onda blagostanje :roll: . Ljudi da se ne shvatimo pogrešno i ja bih najviše volio kada bi na taj način funkcionisale stvari ali jedno je realnost a drugo su fantazije, da li mi živimo u istoj zemlji?
Boske87, vidim dosta ironije u ovom tvom postu. Pa bih te prvo pitao kako ti onda zamišljaš da treba da se izvrši izbor predsednika našeg kluba. Dalje, jeste živimo u Srbiji, gde je sistem vrednosti srozan do temelja, gde se ništa ne poštuje, ali ako ti to prihvataš zdravo za gotovo onda si i ti učesnik u tome, zašto se odmah predaješ. Voša je uvek bila nešto posebno u odnosu na bagru iz BG-a i odlikovala se nekim drugim manirima u odnosu na ostale, zato mislim da treba da se vrati na taj pravi/pravni put i da se bori, pa tako i izbor predsednika treba da se izvrši na pravi način, a ne "dekretom". Bez borbe nema ništa, samo se utapaš u sivilo koje te na kraju pojede. Mi moramo da se izdignemo iznad mulja, nama je potreban sistem po kom ćemo da funkcionišemo, nigde nije dobra zavisnost od jednog čoveka.
Plavim Dunavom

Post by Plavim Dunavom »

Helm wrote:
Plavim Dunavom wrote: Dajte da mi dovedemo poštene, dokazane, vredne i iskusnije ljude, da klub funkcioniše kako treba pa ćemo stvoriti konačno i neke zdrave osnove tako da više nikada nećemo morati da se pitamo šta će biti sa klubom kada dođe do nekih promena.A Bože moj, u neka naredna možda i bolja vremena doći će i rezultati ako već sada ne mogu, a ovako može da usledi potpuno rasulo, mada je pitanje da li je već i krenulo.
Da "mi" dovedemo? Hocemo mi da glasamo za njih? Hoce vredeti ista sto je 15.000 ljudi za dovodjenje takvog coveka?

Samo mi reci jednu stvar. Da li si spreman da potpises nekakvu peticiju da takav covek bude kandidat i da na taj nacin testiras postenje birackog tela? Da li si spreman na mogucnost da vecina primi pare ili ucene od strane nekog imucnog kandidata s one strane zakona? I da taj kandidat pretvori Vojvodinu u klasicnu filijalu nekog blizanca?
Pod tim "Mi" nisam naravno mislio na nas sa foruma, a ni samo na navijače već na sve, znači i ljude koji su u strukturama kluba, članove skupštine, veterane i svakog ko želi iskreno da pomogne Vojvodini onako koliko je to u njegovoj moći.Poenta onoga što sam napisao jeste to da se donese ispravna odluka, a to je najbitnije.Ta odluka na kraju i ne mora biti apsolutno ispravna, ali bitno je da ne bude bar 100 posto pogrešna kao ovaj predlog u vezi Balše.Mislim Balša Butorović, sve što ga kvalifikuje kao kandidata jeste to da je sin bivšeg predsednika i apsolutno ništa više, a to je i ključni problem.Mnogi ovde pišu čega se plaše da se može desiti u klubu i koje sve njiške mogu da uđu u njega, ali niko nije napisao da li to Balša može da spreči i kako?Naravno da on ne može apsolutno ništa, može da se uzda da će uhodana "mašinerija" njegovog oca da po automatizmu i dalje da obavlja neke stvari, ali to može da traje vrlo, vrlo kratko i onda sledi rasulo.E to je suština.A nama konačno treba jedna drugačija Vojvodina u kojoj će se mnogi ljudi pitati o mnogo čemu pa i samo šire navijačko telo barem preko predloga kada se za to ukaže prilika.

Što se tiče glasanja koje si spomenuo, pa zašto da ne, to je demokratska tekovina, samo neka se to prvo uradi na saboru pa onda na novoosnovanoj skupštini.Za peticije ne vidim potrebe, barem za sada jer su one odraz masovnijeg protivljenja nečemu što je već stupilo na snagu.A lično sigurno da se ne bojim nikakvog potpisivanja peticija, ako ona naravno ima smisla i ima potrebe za njom.A navijači nikakvog čoveka ne treba da dovode već treba dopustiti da se kandidati sami opredele da li žele da uđu u klub, naravno ne bi bilo loše raspisati neki konkurs ili nešto slično.Kada bi svako dovodio svog kandidata, kao što se recimo sada predlaže Balša, nastalo bi dosta struja, a to bi dovelo i do sukobljavanja.Mišljenja i želja je naravno mnogo, nismo svi jednaki i ovde na forumu se može dosta toga predlagati jer je sve opuštenog i neformalnog karaktera, ali nametanje već gotovog rešenja je druga stvar.
Da li bi neki kandidat želeo da Vojvodinu pretvori u filijalu unapred ne možemo znati, ostaje da takvog predvidimo i ne poklonimo mu poverenje.U svakom slučaju pretvaranje u filijalu se ne može desiti preko noći pa bi bilo dosta naznaka i vremena da se to otkrije i spreči.Nećemo unapred da sudimo, a uostalom ko može da garantuje da recimo i Balša to ne želi?Zato što je navodno naš?Zato što je potpuno ista kopija svoga oca pa će sve raditi isto kao i on?A kako ja koji ga ne poznajem da znam da je to zaista tako?Ovo je samo jedna paralela i zato bolje da se manemo nagađanja.
laki

Post by laki »

I dok je Bata bio na celu kluba bilo je mnogo onih koji su samo zeleli da mu vide ledja. Na moje tadasnje insistiranje da se da konstruktivan predlog za novog predsednika, niko nije odgovorio na pravi nacin. Proglasavan sam n puta ovde za agenta i branitelja uprave...ma ni ne secam se vise epiteta koje ste mi davali. Pola vas koji ste bili za Batinu smenu a koji niste davali konkretne predloge za novog rukovodioca sada govori da treba da imamo konkretne predloge i to onima koji su ostali pri stavu da samo treba da znaju sta, tj koga nece da vide na celu FKV. Ti ljudi koji sad traze predloge su mi malo odvratni trenutno, ali mozda gadjenje vremenom prodje.
Sto se tice ovih drugih koji i dalje drze do svoje teorije da je na njima da samo kazu sta ne zele i da govore neodredjeno sta zele ( Recimo da zele da vide na celu kluba postenog i uglednog gradjanina, ujedno Slaninara, kome je po mogucnoscu cela familija 3 kolena u nazad navijala za Vosu. Nekog ko je veoma mocan da se suprotstavi drzavi, koja stoji iza blizanaca, ali je ujedno i posten, ali sa mudima velicine vepra (mislim da vepar ima velika muda ako se ne varam) kako bi se suprotstavio celom FSS-u, A NE DAJU KONKRETAN PREDLOG!), moram reci da vas nikad nisam i necu razumeti zasto mlatite praznu slamu! Sta mi imamo od vasih utopijskih predloga? Sta vi konkretno predlazete? Ja ne znam da li sam za to da Balsa bude novi predsednik kluba jer ne znam koliko ga je Bata za zivota pripremio za tako nesto. Ako ima iste veze koje je Bata imao, ako je upoznat sa bar 80% posla vezanog za posao koji je Bata vodio ja sam za njega. U suprotnom sam protiv njega. Ali ljudi koji predlazu Balsu bar kazu koga predlazu i navode razlog za to a neki samo prosipaju utopiju i prave se pametni.
Image
Boske87

Post by Boske87 »

@Mare Druže svi mi volimo Vošu i svi smo mi u pravu na neki svoj način. Kao što je neko pre mene rekao ovo silno piskaranje na forumu je samo pucanje u prazno jer nismo mi ti koji išta odlučuju. Ta skupština kada se održi, to će biti samo pro forme, pobednik će biti poznat i pre samog glasanja (ako uopšte bude više kandidata :mrgreen: ). Ja nemam puno godina ali sam se nagledao svega, nisam pesimista ali ne znam način na koji pojedinci, poput nas sa foruma, mogu da utiču na dešavanja u klubu. Nije ovo defetizam ali jedno je slušati The Clash, živeti pankerskom filozofijom u slobodno vreme, a drugo je realnost života u zemlji bez ikakvog reda i sistema.
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply