Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Maki

Re: Transferi

Post by Maki »

Nadam se da Zuka neće pristati da ode u taj smešni austrijski tim. Voša je veće ime, a i ima bar duplo bolji tim.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Maki wrote: Fri Jul 05, 2024 7:15 pm Nadam se da Zuka neće pristati da ode u taj smešni austrijski tim. Voša je veće ime, a i ima bar duplo bolji tim.
+1
Napravio bi korak unazad za svoju karijeru.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Prodajom Kempbela stvoreni su uslovi i finansijski kao i prostorno za pojačanje iz domaće lige.

Pita se i Zukić, želi i on preko.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

churguzijanac wrote: Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
Samo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.
Karlsson

Post by Karlsson »

Saša Jovanović?

EDIT: Ili Dele iz Niša.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Deep Purple wrote: Fri Jul 05, 2024 8:18 pm
churguzijanac wrote: Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
Samo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.
Ne znam šta da kažem na te akvizicije iz domaće lige.Više bih voleo gotovog igrača sa iskustvom igranja jakih evropskih utakmica.Mi nemamo više od tri igrača u ekipi da kažeš da su igrali jake evropske utakmice.
A što se tiče Zuke-Bazuke treba da ode u Austriju. Ako je i slabiji klub, veće su mu šanse da će igrati.Drugačija je to scena od ove naše i ima više šanse da bude primećen ako bude igrao.Njemu i treba tako neka liga kao austrijska da ga još malo dotera i podigne na viši nivo.
VošaNS

Post by VošaNS »

Dele?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Deep Purple wrote: Fri Jul 05, 2024 8:01 pm

Pita se i Zukić, želi i on preko.
Ako vec ide moraju da naprave neki oprostajni video kao sto je crni blizanac u kosarci uradio za svoje vec bivse igrace.
Manje vise razumem sto hoce da ode,bolji protivnici,finansije i lakse ce biti primecen od strane drugih vecih klubova.
slanobarac

Post by slanobarac »

Samo Đakovac i niko više iz domaće lige!
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Duplof

Post by Duplof »

slanobarac wrote: Fri Jul 05, 2024 8:43 pm
Samo Đakovac i niko više iz domaće lige!
+1

Kako rade u upravi, ne bi me čudilo da je u pitanju neki povratnik iz Beograda :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@churguzijanac , @rykerfcv Slažem se generalno i da ne prođe tamo naša vrata su mu uvek otvorena, ovo mu je poslednja prilika da zađe ozbiljnije u evropu i da napravi neku veću karijeru na evropskom nivou.

@Slanobarac

Eh brate, za njega bi vredelo i iskeširati i onih 1.5 m koliko traže partizanu, strašan fudbaler za naše uslove.

@Duplof

Nije, mada ako smem ja da izrazim želju ja bih Kataija vratio i sledeće sezone kada napuni 34.

Mada kada nisu vratili Medu Slaninarčinu onda mi je generalno i za jednog fudbalera generalno svejedno u poređenju sa povratkom Medojevića…
Last edited by Deep Purple on Fri Jul 05, 2024 8:54 pm, edited 1 time in total.
Karlsson

Post by Karlsson »

A šta bi sa Kenijcem?
slanobarac

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Fri Jul 05, 2024 8:52 pm
@Slanobarac

Eh brate, za njega bi vredelo i iskeširati i onih 1.5 m koliko traže partizanu, strašan fudbaler za naše uslove.
Naravno. Čovek pravi razliku i vredi te novce. Taj bi se napakovao i nadavao golova, samo tako. I plus bi se po*rali po crnima.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Karlsson wrote: Fri Jul 05, 2024 8:54 pm A šta bi sa Kenijcem?
Kenijac je stigao, odnosno ugovor je parafiran u toku sledeće nedelje pridružuje se ekipi.

I fizički i motorički očekujem od ove ekipe dosta više u odnosu na prošlosezonski tim.

Kenijac je ogroman potencijal, ima dečije bolesti jako je brzoplet u smislu da ume da udari, dobije glupo kartone ali po meni kao i u vezi sa Sery-em što sam pisao, možemo jako puno da dobijemo.
Post Reply