Transferi
Re: Transferi
Nadam se da Zuka neće pristati da ode u taj smešni austrijski tim. Voša je veće ime, a i ima bar duplo bolji tim.
- Deep Purple
Prodajom Kempbela stvoreni su uslovi i finansijski kao i prostorno za pojačanje iz domaće lige.
Pita se i Zukić, želi i on preko.
Pita se i Zukić, želi i on preko.
- churguzijanac
Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
- Deep Purple
Samo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.churguzijanac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
Saša Jovanović?
EDIT: Ili Dele iz Niša.
EDIT: Ili Dele iz Niša.
- churguzijanac
Ne znam šta da kažem na te akvizicije iz domaće lige.Više bih voleo gotovog igrača sa iskustvom igranja jakih evropskih utakmica.Mi nemamo više od tri igrača u ekipi da kažeš da su igrali jake evropske utakmice.Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pmSamo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.churguzijanac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
A što se tiče Zuke-Bazuke treba da ode u Austriju. Ako je i slabiji klub, veće su mu šanse da će igrati.Drugačija je to scena od ove naše i ima više šanse da bude primećen ako bude igrao.Njemu i treba tako neka liga kao austrijska da ga još malo dotera i podigne na viši nivo.
Dele?Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pmSamo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.churguzijanac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Ako vec ide moraju da naprave neki oprostajni video kao sto je crni blizanac u kosarci uradio za svoje vec bivse igrace.
Manje vise razumem sto hoce da ode,bolji protivnici,finansije i lakse ce biti primecen od strane drugih vecih klubova.
- slanobarac
Samo Đakovac i niko više iz domaće lige!Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pmSamo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.churguzijanac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
+1slanobarac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:43 pmSamo Đakovac i niko više iz domaće lige!Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pmSamo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.churguzijanac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
Kako rade u upravi, ne bi me čudilo da je u pitanju neki povratnik iz Beograda

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- Deep Purple
@churguzijanac , @rykerfcv Slažem se generalno i da ne prođe tamo naša vrata su mu uvek otvorena, ovo mu je poslednja prilika da zađe ozbiljnije u evropu i da napravi neku veću karijeru na evropskom nivou.
@Slanobarac
Eh brate, za njega bi vredelo i iskeširati i onih 1.5 m koliko traže partizanu, strašan fudbaler za naše uslove.
@Duplof
Nije, mada ako smem ja da izrazim želju ja bih Kataija vratio i sledeće sezone kada napuni 34.
Mada kada nisu vratili Medu Slaninarčinu onda mi je generalno i za jednog fudbalera generalno svejedno u poređenju sa povratkom Medojevića…
@Slanobarac
Eh brate, za njega bi vredelo i iskeširati i onih 1.5 m koliko traže partizanu, strašan fudbaler za naše uslove.
@Duplof
Nije, mada ako smem ja da izrazim želju ja bih Kataija vratio i sledeće sezone kada napuni 34.
Mada kada nisu vratili Medu Slaninarčinu onda mi je generalno i za jednog fudbalera generalno svejedno u poređenju sa povratkom Medojevića…
Last edited by Deep Purple on Fri Jul 05, 2024 8:54 pm, edited 1 time in total.
- slanobarac
Naravno. Čovek pravi razliku i vredi te novce. Taj bi se napakovao i nadavao golova, samo tako. I plus bi se po*rali po crnima.Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:52 pm
@Slanobarac
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- Deep Purple
Kenijac je stigao, odnosno ugovor je parafiran u toku sledeće nedelje pridružuje se ekipi.
I fizički i motorički očekujem od ove ekipe dosta više u odnosu na prošlosezonski tim.
Kenijac je ogroman potencijal, ima dečije bolesti jako je brzoplet u smislu da ume da udari, dobije glupo kartone ali po meni kao i u vezi sa Sery-em što sam pisao, možemo jako puno da dobijemo.