Evo, i ja da pokušam. Jedini koji su mi zapali za oko, a bolji su od Kembela i realno ih možemo dovesti su Silue iz Lučana i Bevis iz Kragujevca.Deep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pm Samo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.
Transferi
Re: Transferi
Јел бољи играч од КембелаDeep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pmSamo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.churguzijanac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.
Meni na pamet pada onaj drugi Jamajcanin, sto bio u Vozdovcu, razbio nas u prvom delu sezone
Mada, sa druge strane, on na papiru nije iz nase lige.

Mada, sa druge strane, on na papiru nije iz nase lige.
https://en.wikipedia.org/wiki/Bamidele_Yusuf
Možda ovaj gospodin
Možda ovaj gospodin
- Deep Purple
Znaš kako uvek je neukusno praviti poređenja ali po mom skromnom fudbalskom znanju jeste bolji.ДушанФ89 wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 9:13 pmЈел бољи играч од КембелаDeep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pmSamo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.churguzijanac wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:09 pm Pojačanje iz domaće lige...nabijem ih na k***c onako domaćinski.![]()
Mislim da dosta dobijamo sa akvizicijom tog fudbalera i određenu drugačiju širinu u napadu.
Igrač po meri za nas, bićemo po krilnim pozicijama veoma
opasni i mislim da možemo u tom delu da pariramo blizancima.
Добро Deep верујем ти. Идемо даље,сад нам треба један врхунски техничар на средини терена.Deep Purple wrote: ↑Sat Jul 06, 2024 2:30 pmZnaš kako uvek je neukusno praviti poređenja ali po mom skromnom fudbalskom znanju jeste bolji.ДушанФ89 wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 9:13 pmЈел бољи играч од КембелаDeep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pm
Samo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.![]()
Mislim da dosta dobijamo sa akvizicijom tog fudbalera i određenu drugačiju širinu u napadu.
-
Ako je takav da će se i Voja zaljubiti onda superDeep Purple wrote: ↑Sat Jul 06, 2024 2:30 pmZnaš kako uvek je neukusno praviti poređenja ali po mom skromnom fudbalskom znanju jeste bolji.ДушанФ89 wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 9:13 pmЈел бољи играч од КембелаDeep Purple wrote: ↑Fri Jul 05, 2024 8:18 pm
Samo razmisli i znaćeš ko je, prodaje se Kembel da bi se oslobodilo mesto i dodatno to obeštećenje da bi se pojačala ponuda. Ovaj je dobra akvizicija.![]()

Postaje sve više frustrirajuće navijati za Vojvodinu. Šta je sledeće? Boža će precrtati i Mihu Ivanovića i jedini Novosađanin u timu će biti Marko Poletanović. Neće biti niti jednog koji navija za Vojvodinu, jer ih je tamo neki Boža Dunster precrtao?

Biće i on precrtan uskoro, samo polako, a posle njega i Zbiljića ni kamen na kamenu od autentičnog u Vojvodini neće ostati.
- churguzijanac
Mi ćemo nositi baklju da se vatra i duh slaninarski ne ugasi 
Neće njihova goreti doveka.E sad ko će doći posle njih pitanje je veliko.

Neće njihova goreti doveka.E sad ko će doći posle njih pitanje je veliko.
Zuka je izrazio zelju da ide,sto je i zasluzio!Maki wrote: ↑Sat Jul 06, 2024 5:04 pmPostaje sve više frustrirajuće navijati za Vojvodinu. Šta je sledeće? Boža će precrtati i Mihu Ivanovića i jedini Novosađanin u timu će biti Marko Poletanović. Neće biti niti jednog koji navija za Vojvodinu, jer ih je tamo neki Boža Dunster precrtao?![]()
Biće i on precrtan uskoro, samo polako, a posle njega i Zbiljića ni kamen na kamenu od autentičnog u Vojvodini neće ostati.
( setite se samo kako su ga pljuvali ovde na forumu,zajedno sa Topicem).
Isti slucaj i sa desnim bekovima, Laza i Bjeka ocigledno nemaju kvalitet za ovu Vojvodinu, dolazi inace jos jedan desnu bek.
Ja licno bih se zahvalio i Jelicicu (sa njim nikad
nikad ne znas da li pravi penal ili dobija crveni)! Jednostavno nema
kvalitet za nas,i ako je nase dete….
Banujte me molim vas 

- slanobarac
Mani se sad ovih analiza.... Gde su top pojačanja što si najavio pre 8-9 dana?ernesto wrote: ↑Sat Jul 06, 2024 5:51 pmZuka je izrazio zelju da ide,sto je i zasluzio!Maki wrote: ↑Sat Jul 06, 2024 5:04 pmPostaje sve više frustrirajuće navijati za Vojvodinu. Šta je sledeće? Boža će precrtati i Mihu Ivanovića i jedini Novosađanin u timu će biti Marko Poletanović. Neće biti niti jednog koji navija za Vojvodinu, jer ih je tamo neki Boža Dunster precrtao?![]()
( setite se samo kako su ga pljuvali ovde na forumu,zajedno sa Topicem).
Isti slucaj i sa desnim bekovima, Laza i Bjeka ocigledno nemaju kvalitet za ovu Vojvodinu, dolazi inace jos jedan desnu bek.
Ja licno bih se zahvalio i Jelicicu (sa njim nikad
nikad ne znas da li pravi penal ili dobija crveni)! Jednostavno nema
kvalitet za nas,i ako je nase dete….
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
- churguzijanac
Ernesto radi u klubu na dovodjenju igrača?
Mani se sad ovih analiza.... Gde su top pojačanja što si najavio pre 8-9 dana?
[/quote]
Sa tobom ne zelim nikakvu komunikaciju ( preskoci me), jednom sam bio banovan zbog tebe. Zavrsili smo.
[/quote]
Sa tobom ne zelim nikakvu komunikaciju ( preskoci me), jednom sam bio banovan zbog tebe. Zavrsili smo.
Banujte me molim vas