Pripreme

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Red Marquis
Moderator

Re: Pripreme

Post by Red Marquis »

Slažem se sa N13, i ja sam gledao u više navrata Žakulu dok je branio za Radnički iz Sombora, i mnogo puta je bio igrač utakmice. U svakom slučaju, ako je on za drugu, Rupa je bio za treću ligu.
Io odio Belgrado
budababa

Post by budababa »

Novosti wrote:Nikolić otpisao sedmoricu fudbalera Vojvodine

KAKO su "Novosti" i najavile, Vojvodina je danas pripreme za narednu sezonu počela u bitno redukovanom sastavu. Na spisku novog trenera Marka Nikolića nije, naime, bilo mesta za sedmoricu fudbalera koji su, u proteklom prvenstvu, bili ili starteri ili u najužoj konkurenciju za prvu postavu.

Reč je o golmanu Nemanji Supiću, štoperu Đorđu Jokiću, bekovima Vladanu Pavloviću i Goranu Smiljaniću, vezisti Seržinju Grinu i napadačima Milošu Deletiću i Đorđu Šušnjaru. Na njih se, prema rečima sportskog direktora "lala" Saše Drakulića, definitivno ne računa i oni će morati da potraže nove klubove.

- Ovo redukovanje je planirano još u razgovorima sa pokojnim predsednikom Ratko Butorovićem - objasnio je danas trener Nikolić. - Treba nam svežina, nova energija i apsolutna spremnost na maksimalno žrtvu svakog pojedinca, koja je uslov da ostvarimo ambicije u sezoni koja predstoji.

Te ambicije su, da podsetimo, dogurati što dalje u kvalifikacijama za Ligu Evrope i boriti se i za titulu i prvenstvu i za trofej u kupu Srbije.

Prvi trening pod Nikolićevom komandom, u FC "Vujadin Boškov" odradilo je 19 od ukupno 23 igrača koji se, zasad, nalaze na Nikolićevom spisku. Zasad, jer bi uskoro trebalo da im se priključe i bekovi Rada Nikola Leković i Branislav Milošević, a traže se i još jedan golman i napadač po levom boku.

Ekspedicija stare dame srpskog fudbala na Zlatibor kreće u sredu i tamo će ostati do 29. juna. U njoj će biti i Nemanja Radoja i Marko Poletanović koji su, zbog obaveza u omladinskoj selekciji Srbije, preskočili prvu prozivku, ali će u utorak doći na lekarske preglede.

- Zbog obaveza koje su imali u svojim reprezentacijama, Kamerunac Oumaru, definitivno, stiže 24. juna, a istog dana očekujemo i Bolivijca Eduarda Fijera - kaže "tehniko" Vojvodine Saša Drakulić. - Sa ovim drugim, doduše, još nismo ostvarili direktan kontakt, ali je on ugovor potpisao na zimskim pripremama u Antaliji i svakako je naš igrač.

SPISAK

NA spisku kandidata za prvi tim koji je obelodanio Nikolić i koji će sigurno biti na Zlatiboru su: Žakula i Kordić (golmani), Nastić, Vulićević, Trajković, Đurić, Vujačić, Radoja i Petrić (odbrana), Mitošević, Ađuru, Poletanović, Vranješ, Kosović, Ivanić, Alivodić i Spremo (vezni red), Oumaru, Fijero, Škuletić, Bilbija, Gaćinović i Ilić (napadači).
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
shecky

Post by shecky »

Zaista mi nije jasno koliko puta se Bilbiji mora priziti sansa?
Ovo mu je kanda treci put da je povratnik i do sada ama bas nista nije pokazao,tj ni manje ni vise od Susnjara koji je eto vec dobio sut kartu...
Stvarno ne razumem...
Jos kontam da je jasno zasto je Paja sutnut.. dolaze Stojicevi igraci od koji kod prodaje Vosa verovatno nece ni dinara videti..
postman

Post by postman »

Od ovih sto su otpali donekle mi je zao Paje i Susnjara,ostali nisu dokazali da imaju kvalitet za Vosu (Supic i nije bio los ali problematicno ponasanje mu je debeli minus).Paja je dosta igrao toplo -hladno,tacnije bio je limitiran igrac i ne sporim da je bio borben ali neke katastrofalne utakmice su doprineli njegovoj sut-karti (obe sa Rapidom,recimo).Susnjar je mogao dobiti jos koju sansu (kad je Bilbija dobija vec treci put) ali zaista nije pokazao gotovo nista za celu polusezonu (osim jedne asistencije petom za Kataija mislim protiv Donjeg Srema).Bojim se da cemo opet biti vrlo tanki u spicu (Fijero mozda nece ni doci,Abu ce verovatno otici,ostatak spiceva ne uliva nikakvo poverenje).Ako dodje Jovanic bice to ,verovatno,vrlo dobro resenje,ovi bekovi iz Rada su zaista dobri ali ce nam trebati jos jedan iskusan stoper (ako ode Trajce),tako da ovo za sada i nije neki tim za respekt,sreca sto su blizanci u raspadu.
Ah,da,znam da se mnogi nece sloziti sa mnom,nase je dete,bla bla,ali ja bih i Vuku pokazao vrata,debelo je stagnirao u zadnjoj sezoni,mozda i nazadovao i zaista mu ne vidim mesto u prvih ne 11,nego ni 18.I Radoja i Poletanovic su mnogo,mnogo bolji,sad je tu jos i Ivanic i mislim da nece imati puno prilike da igra.Ako me razuveri,priznacu gresku i javno mu se izvinuti.
limanfkv

Post by limanfkv »

Susnjar i Deletic? Bravo debili.
0.0625
Helm

Post by Helm »

Auh kako su po kratkom postupku zavrsili sa Susnjarom! :frown:

Odes na pozajmicu - dajes golove kao lud - vratis se sa pozajmice - odigras 3 ipo utakmice za 6 meseci neubedljivo - letis. Jasno je da nisu isti arsini za sve, steta.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Jedina logicna pretpostavka mi je da su Susnjar i Deletic opet predvidjeni za pozajmice...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
laki

Post by laki »

Ja i dalje tvrdim da je Runi neiskorisceni potencijal.
Sto se tice Paje, zao mi ga je i jako ga gotivim. Bolji mi je od Nastica u svakom slucaju, ali je razlika u godinama izmedju njih dvojice ogromna. E sad, ja ne znam koliko ce Nastic napredovati i da li je bolje resenje da se resimo trenutno boljeg igraca zarad mladosti, ali vreme ce pokazati.
Susnjar zaista nista nije pokazao i nemam nista protiv toga sto vise nije u timu, ali ako pogledam da su u kombinaciji Skulenterdija i Biblija, onda mi tu bas poneke stvari nisu jasne.

Sve u svemu, ako Nikolic realizuje u dela (dobre rezultate) te svoje poteze, niko mu nece zameriti nista od ovoga. Ali ako nesto krene po zlu ima svi redom da ga prozivaju i za Skulendrasijara i za odlazak Biblije i Paje itd.

PS: Sto se toliko prica kako nam fali levo krilo? Pa Mijat je odlican na toj poziciji i ovo bi trebalo da bude njegova sezona definitivno ako Bog da zdravlja. Ako Abu ostane a Fiero dodje, Abu uvek moze da odigra krilo... I da nismo sutnuli Runija eto ko bi bio idealno resenje za zamenu Mijatu po levoj strani.
Image
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Rabba wrote:Jedina logicna pretpostavka mi je da su Susnjar i Deletic opet predvidjeni za pozajmice...
I meni se tako čini, pogotovo ako se realizuje aranžman sa Proleterom kao filijalom, upravo recimo Šušnjar bi po meni bio jedan od prvih kandidata za Proleter, kao i nekoliko ovih omladinaca iz '94 generacije, koja je sad izlazno godište. Niko danas na konferenciji, ni u izjavama nije rekao da su ovi igrači "otpisani i slobodni da potraže nove klubove", to je novinar Novosti umetnuo da bi mu tekst zvučao senzacionalističkije. A sa druge strane za Supića je jasno i glasno rečeno da je ugovor raskinut i da je slobodan. Naravno, to ne znači da možda i zaista nisu otpisani, videćemo ovih dana. Uostalom, sigurno ništa ovde nije konačno, na svake prethodne pripreme su išli po neki igrači na koje se kasnije nije računalo, a neki su dolazili posle priprema, i tako dalje, verovatno će se tim kristalisati bukvalno do kraja roka.

Prilog RTV:

[video]http://www.youtube.com/watch?&v=8XmoyBhqLlQ[/video]
Boske87

Post by Boske87 »

Žao mi je Šušnjara. Za razliku od mekanog Bilbije pokazao je da ima kvalitet za JSL. Istina nije ništa uradio vredno pamćenja (osim možda onog spuštanja glavom lopte za Abua u finalu kupa, kada se ovaj spotakao :frown: ) ali nije ni igrao puno. Nisam fudbalski ekspert ali mislim da je Šušnjar zaslužio da bude back-up špic pogotovo u ovakvom rosteru punom kvalitetnih napadača :roll:
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
limanfkv

Post by limanfkv »

Sta je roster?
0.0625
Boske87

Post by Boske87 »

limanfkv wrote:Sta je roster?
Više košarkaški termin NBA termin :) , spisak igrača
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Toto Riina

Post by Toto Riina »

http://www.dnevnik.rs/sport/vojvodina-uslovi-idealni" onclick="window.open(this.href);return false;
ВОЈВОДИНА: Услови идеални
Ажурирано пре 1 час 53 минуте

Фудбалери Војводине, предвођени тренером Марком Николићем,стигли су на Златибор, где ће обавити први део припрема. На планинској лепотици Новосађани ће остати до 29. јуна, када ће одиграти контролну утакмицу са Звездом из Градачца, док је прва провера три дана раније са селекцијом Златиборског округа

Фудбалери Војводине на Златибору
По доласку на Златибор и смештај у хотел "Палисад", тренер Николић је са сарадницима извео фудбалере на тренинг.Време и услови су били иделани за рад , што се видело код свих играча. Од данас трнираће се два пута дневно.

На Златибору ће се припремати- голмани: Срђан Жакула и Марко Кордић, дефанзивци: Мирослав Вулићевић, Бојан Настић, Бранислав Трајковић, Игор Ђурић, Милован Петрић, Игор Вујачић и Немања Радоја, играчи средине терена: Вук Митошевић, Наемека Ађуру, Марко Полетановић, Небојша Косовић, Стојан Врањеш, Мирко Иванић, Енвер Аливодић, Милан Спремо и Мијат Гаћиновић и нападачи: Георгије Илић и Милош Делетић, придружиће им се у најскорије време Абубакар Оумару и Петар Шкулетић, а 24. јуна вероватно и Боливијац Едуардо Фијеро.

Из списка фудбалера јасно се увиђа определење клуба да пружи шансу својој талентованој деци и награди их за добре партије међу омладинцима. Наравно, биће и долазака, али још ни једно име није на списку појачања, док са друге стране, за сада, (сем споразумног раскида уговора са голманом Немањом Супићем) нема ни одлазака. Незваничнио смо сазнали да бу ускоро требао да стигне и један фудбалер на пробу, али посао у вези са тим још није завршен. Подсећања ради, у Војводини је одлучено да се одрешене руке у избору новог клуба дозволи Ђорђу Јокићу, Горану Смиљанићу, Владану Павловићу, Ђорђу Шушњару и Холанђанину Грину. Ова одлука је образложена тиме да је екипи потребно освежење, а да се на поменуте играче не рачуна, јер, по мишлењу струке, нису неопходни за остваривање клупских циљева.

Д. Кнежић
Milan

Post by Milan »

Iz kog razloga škuletic kasni na pripreme?
POŠTO OBRAZ ???!!!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Milan wrote:Iz kog razloga škuletic kasni na pripreme?
Zato sto kasni isporuka vinjaka. :deal:
Post Reply