Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ernesto

Re: Transferi

Post by ernesto »

Deep Purple wrote: Thu Jul 11, 2024 7:36 pm Itekako ima, bio je na izlaznim vratima.

Nisu navijači oduševljeni u Sarajevu sa njim.
Zbog kvaliteta ili ?
Banujte me molim vas :beg:
Maki

Post by Maki »

Karlsson wrote: Thu Jul 11, 2024 7:46 pm Radnički iz Niša izgleda postao naša filijala.
+1 :mrgreen:
Jedino što nije dobro po njih što naše filijale igraju niže rangove takmičenja.
ernesto

Post by ernesto »

I još jedna proverena informacija da večeras stižu Deleovi agenti iz Londona na sastanak, transfer nije finaliziran ali biće 99%. Niš mu je poručio ili ideš u Vojvodinu ili ne ideš nigde. Eto tako će on završiti u Vojvodini :)
[/quote]

Nije tacno uppste, Deleova zelja je bila Vojvodina!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Deleova želja je bila isključivo plata od minimum 15.000 evra mesecno, nebitno gde. Hteo je i u Astanu, Nišu nije odgovarala isplata na rate. Niš je taj koji je isforsirao njegov transfer u Vojvodinu, ne igrač jer veruj mi da on ne zna ni gde je Novi Sad, a ni šta je Vojvodina.
ssnigd

Post by ssnigd »

LIMAN wrote: Thu Jul 11, 2024 6:02 pm Mislio sam da ne moze gore od prenosenja komentara kojekoga sa portala tipa mozzart itd, ali nadmasili smo sebe, sad se prenose komentari sa youtube snimaka dok idu live :mrgreen:
Bukvalno. Cim neko napise komentar sa nekog portala samo preskacem post. A jos kada vidim da se pokrene rasprava o tom komentaru, gasim forum odmah.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ElMaestro13 wrote: Thu Jul 11, 2024 8:09 pm Deleova želja je bila isključivo plata od minimum 15.000 evra mesecno, nebitno gde. Hteo je i u Astanu, Nišu nije odgovarala isplata na rate. Niš je taj koji je isforsirao njegov transfer u Vojvodinu, ne igrač jer veruj mi da on ne zna ni gde je Novi Sad, a ni šta je Vojvodina.
Složićemo se da za 150k eur po sezoni i ne možeš dovesti boljeg igrača od Dele-a. Cene su jako skočile.

Što se tiče Rockova nisu zadovoljni njegovim partijama, generalno nisam pogledao Sarajevo pa ne mogu da sudim ali je pod pritiskom, zato sam i sinoć naveo Rockov kao druga ili čak i treća opcija da se vrati kod nas, da pružamo ruke bivšim igračima koji nam znače a treba im, mada Rockov sigurno ima fin ugovor tamo, ne plaća Sarajevo generalno loše, koliko loše posluje.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Thu Jul 11, 2024 8:19 pm
ElMaestro13 wrote: Thu Jul 11, 2024 8:09 pm Deleova želja je bila isključivo plata od minimum 15.000 evra mesecno, nebitno gde. Hteo je i u Astanu, Nišu nije odgovarala isplata na rate. Niš je taj koji je isforsirao njegov transfer u Vojvodinu, ne igrač jer veruj mi da on ne zna ni gde je Novi Sad, a ni šta je Vojvodina.
Složićemo se da za 150k eur po sezoni i ne možeš dovesti boljeg igrača od Dele-a. Cene su jako skočile.
Slažemo se u potpunosti, svaki polu-igrač u junu i julu traži po 70-80.000 godišnje. E u avgustu je već druga pesma kada ostaju bez kluba i povoljnije je po klubove, ali nije lako ni čekati do avgusta kad ti prvenstvo kreće krajem jula. Posebno ako imaš Evropu.
Maki

Post by Maki »

Kakva komedija sa ovim Deleom, stati pa gledati komediju od ovog foruma. :mrgreen:
Ko je uopšte gledao ovog dečka i otkuda tolika fama oko njega? Došao je u drugom delu sezone i nije odigrao nijednu utakmicu protiv Voše niti protiv nekoga od prvih 6 ekipa iz naše lige. Sada kao bomba dolazi u NS, i Ernesto prenosi kako je krenuo iz Niša (jbt peške li je krenuo? :roll: ), a Maestro kako je povređen, a Ernesto kako je na pregledima, ali je gotova stvar (još pre tri dana isto pisao), a Maestro kako nije gotova stvar, pa sada odjednm dok Dele putuje iz Niša za NS, putuju i menadžeri iz Engleske... Pa onda neko kao pita kojom nogom Dele igra (na Transfermarktu jasno piše desnom i da igra isto što i Seri), a onda kao neko upućen koji ga je kao nešto pratio kaže, levom čovek igra i biće konkurencija Raduloviću... :mrgreen:
EDIT. Tu je odmah i Deep Purple da potvrdi (a pripremao je i teren danima) kako je Dele akvizicija u PM. Kontam da je Kembel za Delea Dembele lično...
slanobarac

Post by slanobarac »

Maki wrote: Thu Jul 11, 2024 8:28 pm Kakva komedija sa ovim Deleom, stati pa gledati komediju od ovog foruma. :mrgreen:
Ko je uopšte gledao ovog dečka i otkuda tolika fama oko njega? Došao je u drugom delu sezone i nije odigrao nijednu utakmicu protiv Voše niti protiv nekoga od prvih 6 ekipa iz naše lige. Sada kao bomba dolazi u NS, i Ernesto prenosi kako je krenuo iz Niša (jbt peške li je krenuo? :roll: ), a Maestro kako je povređen, a Ernesto kako je na pregledima, ali je gotova stvar (još pre tri dana isto pisao), a Maestro kako nije gotova stvar, pa sada odjednm dok Dele putuje iz Niša za NS, putuju i menadžeri iz Engleske... Pa onda neko kao pita kojom nogom Dele igra (na Transfermarktu jasno piše desnom i da igra isto što i Seri), a onda kao neko upućen koji ga je kao nešto pratio kaže, levom čovek igra i biće konkurencija Raduloviću... :mrgreen:
EDIT. Tu je odmah i Deep Purple da potvrdi (a pripremao je i teren danima) kako je Dele akvizicija u PM.
+1
Slatko sam se ismejao a sve tačno što si napisao. Ludiloooo. Vaskrsao Maradona i eto ga kod nas. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
ernesto

Post by ernesto »

Gluposti!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@ElMaestro13

Ja sam čuo da Niš ne cveta finansijski.

Inače Šahtjor je izgubio od Tsc-a 1:0, odigrali su protiv tri kluba iz Ex-Yu država, dobili Sarajevo 4:1 i izgubili od Hajduka i Tsc-a.

Da ne bude da je potpuno upis van topica, ovo je ono što ja pričam jaz između kvaliteta klubova širom evrope nikada nije bio manji, odnosno kvalitet približniji. Sve je do organizovanosti u datom trenutku i koliko se ozbiljno ulazi u evropu i te kvalifikacije.

@Maki

Idi bre Maki hahaha, veruj mi da je ovo ništa kakvih sve sapunica ima u mnogim transferima na svim svetskim nivoima, zamisli recimo igrač na Vujadinu odradi lekarski pregled i posle dva sata potpiše za cigane recimo e to se po svetu dešavalo, ovo je ništa.

Pa mi u pregovorima sa Jablonskim samo njegovu taštu nismo još zvali :mrgreen:

A ovo ispod neću komentarisati, postaješ jako ciničan da to prelazi već i u bezobrazluk, a umeo si ako se ne varam da me pitaš u PP-u za nekog fudbalera i da dobiješ odgovor od mene.

Svakoga sam ovde u PP-u gledao da ispoštujem, mnogima dao i broj telefona jer nemam šta da se krijem pa im na svako pitanje odgovarao a ovde se krenulo sa narativom kako se botuje, što je jako daleko od istine ali dobro sam sam kriv za to jer u sklopu mojih informacija hoću ljude da informišem, što bi se reklo u narodu sam sam pojeo :shit:
ernesto

Post by ernesto »

:P Jbga Deep… zahvalan ti je ….sa novim nadimkom
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Jednostavno, da je sve sa Deleom tako glatko išlo, objavili bi ga i potpisali kada i Sičenjea. Inače, vrlo lako proverljivo je da su mu agenti stacionirani u Londonu, i da imaju partnere u Srbiji koji brinu o njegovoj karijeri dok je ovde. Ništa izmislio nisam.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ElMaestro13 wrote: Thu Jul 11, 2024 8:42 pm Jednostavno, da je sve sa Deleom tako glatko išlo, objavili bi ga i potpisali kada i Sičenjea. Inače, vrlo lako proverljivo je da su mu agenti stacionirani u Londonu, i da imaju partnere u Srbiji koji brinu o njegovoj karijeri dok je ovde. Ništa izmislio nisam.
Pa evo recimo i agenti ili bliži saradnici agencije koja zastupa Barossa su u Novom Sadu, došli su tu da budu par nedelja, da mu olakšaju aklimatizaciju u novoj sredini, recimo isto su uradili kao i prilikom dolaska Indi-a kod nas.

Dok mu ne dođu porodica ili prijatelji.
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

ElMaestro13 wrote: Thu Jul 11, 2024 8:42 pm Jednostavno, da je sve sa Deleom tako glatko išlo, objavili bi ga i potpisali kada i Sičenjea. Inače, vrlo lako proverljivo je da su mu agenti stacionirani u Londonu, i da imaju partnere u Srbiji koji brinu o njegovoj karijeri dok je ovde. Ništa izmislio nisam.
Ако је Сичење глатко ишао, како ће тек онда овај, Сичење се провлачи овде већ месец дана...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply