Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ragazzi di Neoplanta

Re: Uprava

Post by ragazzi di Neoplanta »

Ionako je ovo što mi ovde razmatramo je teška apstrakcija. Batin kapital je u Vojvodini, i sigurno neće ostati na izvolte nekome ko nije usko povezan sa njime, što porodično, što poslovno.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
Владика
Administrator

Post by Владика »

ragazzi di Neoplanta wrote:Ionako je ovo što mi ovde razmatramo je teška apstrakcija. Batin kapital je u Vojvodini, i sigurno neće ostati na izvolte nekome ko nije usko povezan sa njime, što porodično, što poslovno.
+1
Јако велика пара, ајд видећемо ко ће бити Бодин или Балша?
ogi
Administrator

Post by ogi »

Ја гласам за Бодина. Факултет је факултет, још завршен у Лондону. Респект.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
ragazzi di Neoplanta

Post by ragazzi di Neoplanta »

Nista, otvarajte onda glasanje na forumu, pa da izaberemo kako valja i trebuje, demokratski.
"Kontam da 99% mase sa ovog foruma stoji pola sata ispred rafa sa hlebom, ne znajuci koji da izabere."
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Šta mislite o varjanti da predsednik bude Dule Bajatović?

Da li je realno?
Šta bi nam to donelo?
Boske87

Post by Boske87 »

prijatelj fudbala wrote:Šta mislite o varjanti da predsednik bude Dule Bajatović?

Da li je realno?
Šta bi nam to donelo?
nkp bi onda ugasio teleoptik jer imaju filijalu u superligi
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Boske87 wrote:
prijatelj fudbala wrote:Šta mislite o varjanti da predsednik bude Dule Bajatović?

Da li je realno?
Šta bi nam to donelo?
nkp bi onda ugasio teleoptik jer imaju filijalu u superligi
A Bekuta bi imala koncert par puta godisnje na stadionu :popa:
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Turija

Post by Turija »

Mislim da Upravni Odbor, hitno mora da počne rešavati goruće probleme u Klubu.Treba da se konsultuju sa porodicom pokojnog Predsednika, da saznaju realno stanje stvari u Klubu, i skladu sa time, brzo povlače nužne poteze.
Nerealno je, barem po meni, u ovom času očekivati da Batina deca, posle takvog šoka i žalosti zbog iznenadne smrti oca, mogu maksimalno da se koncentrišu na poslove u Klubu, koje treba hitno uraditi (prelazni rok, pripreme za Evropu, Stadion...), a sve mi se čini da se na to čeka.
Ima porodica da donese i mnogo drugih veoma važnih poslovnih odluka (Hotel Park, Tvrđava...), a vreme Voši neumitno teče.Trener je stigao, izabran je sportski direktor... i svi čekaju da krenu na posao.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Mislim da Upravni Odbor, hitno mora da počne rešavati goruće probleme u Klubu.Treba da se konsultuju sa porodicom pokojnog Predsednika, da saznaju realno stanje stvari u Klubu, i skladu sa time, brzo povlače nužne poteze.
Nerealno je, barem po meni, u ovom času očekivati da Batina deca, posle takvog šoka i žalosti zbog iznenadne smrti oca, mogu maksimalno da se koncentrišu na poslove u Klubu, koje treba hitno uraditi (prelazni rok, pripreme za Evropu, Stadion...), a sve mi se čini da se na to čeka.
Ima porodica da donese i mnogo drugih veoma važnih poslovnih odluka (Hotel Park, Tvrđava...), a vreme Voši neumitno teče.Trener je stigao, izabran je sportski direktor... i svi čekaju da krenu na posao.
Znas kako gos'n Turija, svi ti nesposobnjakovici, lezilebovici i klimoglavci u klubu i ne umeju drugacije nego da cekaju da neko drugi odluci umesto njih i uradi sav posao.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Stexman

Post by Stexman »

Da li je realno?
Šta bi nam to donelo?
A jos juce cujem da je njegova firma najneprofitabilnija u Srbiji, ubedljivo!
Sa takvom firmom To moze samo baraba i veliki lopov.

P.S.: jebote, na koga sam ja potrosio petstoti post... :oops:
Qr0nJa

Post by Qr0nJa »

Vidim niko nije razmisljao u tom pravcu, a sta mislite koliko FK Vojvodina duguje hotelu Park. Nemojte biti ubedjeni da to nece doci jednog dana na papir. Karantini, obroci itd itd.
...i nikad ne shvatiti to,sto volim tebe ja ludo jer srce moje vecno za tebe kucace znaj....
Helm

Post by Helm »

Qr0nJa wrote:Vidim niko nije razmisljao u tom pravcu, a sta mislite koliko FK Vojvodina duguje hotelu Park. Nemojte biti ubedjeni da to nece doci jednog dana na papir. Karantini, obroci itd itd.
Uff, iskreno, ne bih rekao da to nije bilo regulisano.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Qr0nJa wrote:Vidim niko nije razmisljao u tom pravcu, a sta mislite koliko FK Vojvodina duguje hotelu Park. Nemojte biti ubedjeni da to nece doci jednog dana na papir. Karantini, obroci itd itd.
Ne brini za to nista. Sta vise, zaposleni u hotelu su dobijali plate kad su se prodavali igraci iz kluba, tako da su hotel i klub izuzetno usko povezani i tu nece biti nikakvih problema.
Proverena informacija.
severozapad

Post by severozapad »

Pa bas to sto su bili usko povezani moze da predstavlja problem. Ne treba trcati pred rudu svakako ali i ja sam misljenja da ce taj racun biti ozbiljan.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Turija wrote:Mislim da Upravni Odbor, hitno mora da počne rešavati goruće probleme u Klubu.Treba da se konsultuju sa porodicom pokojnog Predsednika, da saznaju realno stanje stvari u Klubu, i skladu sa time, brzo povlače nužne poteze.

Kao prelazno resenje moze da posluzi Djerdj Balaton?
Post Reply