Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanina

Re: Transferi

Post by slanina »

LIMAN wrote: Tue Jul 16, 2024 11:30 am Pa ovo za Lazarevica mi je vest godine za sad.
Oslabili smo partizan, a pojacali sebe jednim jedinim potezom. Prosto mi je neverovatno na koje grane je spao crni blizanac kad je njima jedan Lazarevic pojacanje. Hvala mu za gol protiv Cuke i to je to. Koliko je samo puta pre mene stigao u grad posle utakmice, tu je brz, za razliku od terena.
Ja sam se ranije oglašavao povodom njega i tvrdio da nažalost je najgori igrač(neškolovan što bi se ranije govorilo) iako je borben za to nisam imao zamerke,ali njegovo svako dodavanje je kritično i par utakmica je bio direktan krivac u bitnim utakmicama.Uzeše ga ovi a neki portali su imali i naslov brutalno pojačanje partizana :mrgreen: mislim se jel gleda neko naš fudbal kod nas od tih novinara...
100 gb storage

https://degoo.com/g/dyz98u0" onclick="window.open(this.href);return false;
hvylarn

Post by hvylarn »

Ja sam i dalje u šoku da ga je Partizan doveo posle onakve igre. Možda zaista nisam dovoljno stručan, ali bih voleo da mi objasne šta su oni to videli i zašto bi neko doveo Lazarevića, kako bi im pomogao u borbi za titulu i u Evropi.
Cane

Post by Cane »

Zbunio nas je Laza apsolutno sve :D :?:
Ovakav rebus nismo imali odavno i za mene je on zvezda celog prelaznog roka :mrgreen:
Stexman

Post by Stexman »

hvylarn wrote: Tue Jul 16, 2024 2:50 pm Ja sam i dalje u šoku da ga je Partizan doveo posle onakve igre. Možda zaista nisam dovoljno stručan, ali bih voleo da mi objasne šta su oni to videli i zašto bi neko doveo Lazarevića, kako bi im pomogao u borbi za titulu i u Evropi.
Ta dva kluba se ne oslanjaju uopste na fudbalske kvalitete jer znamo svi kako zatvaraju utakmice. Njima je bitno samo da imaju beka na broju. A fudbal ce igrati neko drugi.

Bar ja tako vidim.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Stexman wrote: Tue Jul 16, 2024 3:46 pm
hvylarn wrote: Tue Jul 16, 2024 2:50 pm Ja sam i dalje u šoku da ga je Partizan doveo posle onakve igre. Možda zaista nisam dovoljno stručan, ali bih voleo da mi objasne šta su oni to videli i zašto bi neko doveo Lazarevića, kako bi im pomogao u borbi za titulu i u Evropi.
Ta dva kluba se ne oslanjaju uopste na fudbalske kvalitete jer znamo svi kako zatvaraju utakmice. Njima je bitno samo da imaju beka na broju. A fudbal ce igrati neko drugi.

Bar ja tako vidim.
U Srbiji, u vecini utakmica, da. Protiv nas ili u Evropi....to ce vec biti smehotres. No, dobro...
Vise sam usmeren na to kako cemo se mi pojacati.

Slozio bih se sa Deepom kada je u pitanju UN. Neke stvari ne mozemo da kontrolisemo kada je u pitanju telo, i mislim da je bilo kakva sprdnja na racun njegovih povreda ravna sprdnji na racun bilo kakvih drugih telesnih razlika. Sama cinjenica da decko posle svega i dalje igra profesionalan fudbal je da se ustane kada se prica o tome i zaista nemam problem sto taj momak nosi nas dres, upravo zbog toga. Dokle god moze, u kojem god kapacitetu moze da doprinese. U trenutnoj konstalaciji snaga, on je za klupu, do isteka ugovora. Hvala mu za sve ucinjeno, nadam se da ce pronaci zeljenu formu i da ce moci da se bori za mesto u 11 na kojem moze da doprinese onako kako se nadamo da ce doprineti svaki put kada veze par dobrih utakmica.

Sto se ofanzivaca tice, je l' neko ispratio ovog malog Mladenovica iz Nemacke, sto igra za nasu omladinsku reprezentaciju? Slobodan je igrac, imao je fenomenalnu sezonu u omladinskom timu Ajntrahta.
Maki

Post by Maki »

Partizan će bar matematički imati bekove na broju, za razliku od nas koji ulazimo u takmičenje bez alternativa na celoj desnoj strani, jer vidim da je i Radulović jednom nogom napolju.

Najveći problem za mene kao navijača Vojvodine, koji svoj identitet gradi na jasnom razlikovanju od navijača Zvezde i Partizana, je što je Lazareviću onomad tajno produžen ugovor, a Bjekoviću je skraćen. Da je Milan bio slobodan igrač uprava ne bi imala nikakvu odgovornost što je prešao u Partizan, a da je Marko zadržan sada bismo imali kvalitetnu alternativu Buteanu.
Danilo

Post by Danilo »

Da rece gore neko mali Popovic je opcija na zadnjem veznom ako bas za skripi...al ja mislim da ce Njegos drzati i moze da drzi celu defanzivnu liniju tako da dobijamo jednog ofanzivnig igraca vise.Ne verujem da cemo igrati sa 2 defanzivna vezna.Sto je super.dakle alternativa Poletanovic i Popovic....spic rotacija Ivanovic , Dele , Vukanovic....stim sto ce Dele uskakati i na krilo.
Maki

Post by Maki »

U našoj ligi se nekako nesrećno udesilo da oskudevamo u desnim bekovima, ali možemo gledati na problem i drugačije. Mišljenja sam da smo zapravo najjači na poziciji levokrilnog napadača, što stvara loš utisak o desnim bekovima koji ih čuvaju:
Zvezda: Olajinka, Ivanić, Katai
TSC: Ćirković
Čukarički: Ivanović
Radnički: Bevis
Voša: Seri
Pa čak je i Nešković imao sjajnu sezonu u Voždovcu.
Mislim da ćemo uskoro praviti Lazu i Bjeku od blata kada budemo videli Buteana na delu protiv prvih imena lige.
Laza je bio loš najviše zahvaljujući neodgovornoj igri Radulovića u odbrani. Čim je Bandović upario Kembela i Bjeku na desnoj strani počeli smo da kidamo, ali Dunster to nije uočio pa je razjurio celu ekipu, a nismo doveli zamene.

Naravno, ponavljam, Dunster je nepogrešivo razjurio i sve igrače ponikle na Karađorđu koji su nosili traku ove sezone (Zuka, Laza, Bjeka), a guranjem na desnog beka oteraće i Jeličića. Na njihova mesta nisu dovedena pojačanja. To je poenta.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Maki wrote: Tue Jul 16, 2024 10:11 pm U našoj ligi se nekako nesrećno udesilo da oskudevamo u desnim bekovima, ali možemo gledati na problem i drugačije. Mišljenja sam da smo zapravo najjači na poziciji levokrilnog napadača, što stvara loš utisak o desnim bekovima koji ih čuvaju:
Zvezda: Olajinka, Ivanić, Katai
TSC: Ćirković
Čukarički: Ivanović
Radnički: Bevis
Voša: Seri
Pa čak je i Nešković imao sjajnu sezonu u Voždovcu.
Mislim da ćemo uskoro praviti Lazu i Bjeku od blata kada budemo videli Buteana na delu protiv prvih imena lige.
Laza je bio loš najviše zahvaljujući neodgovornoj igri Radulovića u odbrani. Čim je Bandović upario Kembela i Bjeku na desnoj strani počeli smo da kidamo, ali Dunster to nije uočio pa je razjurio celu ekipu, a nismo doveli zamene.

Naravno, ponavljam, Dunster je nepogrešivo razjurio i sve igrače ponikle na Karađorđu koji su nosili traku ove sezone (Zuka, Laza, Bjeka), a guranjem na desnog beka oteraće i Jeličića. Na njihova mesta nisu dovedena pojačanja. To je poenta.
Brate njih smo videli i bili su loši ajde da vidimo i Buteana pa da komentarišemo, ne znam brate ali ti imaš neke moći pa vidiš kako će se Butean pokazati? Nekako mislim i da navijaš za to da bude loš pa da bude “ e sam vam rek’o “ samo što mi od toga nemamo ništa već se nadamo da smo konačno dobili beka.

I nemoj ta revitalizacija Lazarevića, on je imao ozbiljnu oskudicu tehnike i lopta je plakala kod njegovog poseda.

Ja protiv njega ništa nemam i ako si čitao moje upise jasno si mogao i davko da vidiš da sam pričao da ima ozbiljne fizikalije za beka i da to ne zna da koristi.

Da imam pristup celuh utakmica, isekao bi samo tri meča mislim da bi bilo jedno dvadesetak minuta video materijala gde se svađa sa loptom, dovoljno je videti i onu prijateljsku koju je Mare sekao ako se ne varam i kačio ovde kao link, tu ima jedna situacija koja ga najbolje opisuje.
Maki

Post by Maki »

Butean je u redu samo ako ga je Kuntić preporučio, prema ostalim parametrima nije pojačanje. Nisam ga gledao uživo, ali ću sigurno reći svoje iskreno mišljenje kao kad sam možda prvi izjavio da je Njegoš igračina i veliko pojačanje, iako sam u startu bio beskrajno protiv.
EDIT. I sada sam protiv da bude kapiten, pogotovo posle onog neoprostivog gafa na Instagramu. Kao igrač je za svaku pohvalu, kao Slaninar je cigansko go**o.
ernesto

Post by ernesto »

Kako je najurio Zuku???
Ako je neko dobio sansu to su bili Bjeka,Laza i Jelicic.
Banujte me molim vas :beg:
Milan

Post by Milan »

Ako se računa nasilno guranje na beka, onda jeste dobio šansu…
POŠTO OBRAZ ???!!!
ernesto

Post by ernesto »

Milan wrote: Wed Jul 17, 2024 12:33 am Ako se računa nasilno guranje na beka, onda jeste dobio šansu…
Samo kod Bataka je igrao beka i to par utakmica
ako se ne varam….
Banujte me molim vas :beg:
Maki

Post by Maki »

ernesto wrote: Tue Jul 16, 2024 11:26 pm Kako je najurio Zuku???
Za njega su i ti pisao kako neće da ode, a sada odjednom hoće. Bila mu je skinuta traka, a ujedno je doveden Njegoš na pozajmicu, pa je otkupljen za bezobrazno velike pare, a verujem i platu, pa je odmah i produžio ugovor, a verujem i pojačana plata, dok je Zuka trebalo da nastavi da igra za siću. Za kolike pare igraju igrači koji su ove godine došli ili produžili ugovore mogu samo da zamislim, dok je Zuki ostavljena mogućnost da tu zaradu potraži negde drugde, umesto da se ispoštuje i raste sa Vošom. Mi igrača takvog kvaliteta nećemo nikad naći, a da je spreman da ostane jer voli klub i grad. Boljeg trenera možemo naći koliko sutra.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Maki, Zuka je 6 sezona odigrao u Voši.Ja ne znam dal ima neko da se toliko zadzao u klubu zadnjih 40 godina.Neverujem u priče da je oteran.Mislim da čovek prosto želi da promeni sredinu posle odredjenog vremena i to je sasvim normalno.
Post Reply