Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
gospodinFKV

Re: Transferi

Post by gospodinFKV »

Zbiljic koji u intervjuu prica kako zeli da budemo najjaca skola na Balkanu, a mi kupili igraca da nam bude startni bonus.
Majko sveta, kakva pegla od naprednjackog intervjua.
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Rabba wrote: Fri Jul 19, 2024 11:57 am Milan Kovačev u Arisu iz Limasola.

https://arisfc.com/en/news/aris-fc-sign ... 024-07-19/
Kako je ovo tiho prošlo.
Evo, čak i ovde u šumi raznih Lazara svega dva forumaša su se osvrnula na ovaj upis koji jeste poenta, a i u pravoj je temi.
Budžeti, rezultati i funkcije da bi se do istih došlo se moraju nečim i nekome platiti.
Jbm li ga...
kulijana

Post by kulijana »

Maki wrote: Fri Jul 19, 2024 3:15 pm
Boža Dunster wrote:Želim da se zahvalim predsedniku i sportskom direktoru na ovom zadnjem potpisu, jer sam ja insistirao kod svih pojačanja, a posebno ovom poslednjem - Lazara Nikolića. Želeo sam da postoji konkurencija od dva igrača na svakoj poziciji. Mi smo Vojvodina, moramo da imamo konkurenciju na svim pozicijama”.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uju/487487
Ovo kako ti zamišljaš Vojvodinu tako mi zamišljamo Zvezdu. Želim ti što brži odlazak odavde i to što dalje. Za tvoju voljenu Zvezdu i Olimpijakos ionako nemaš kvalitet, a Voše nisi dostojan.
Lupetas kao i obicno.

Moderacija: Obrati malo pažnju na komunikaciju.
ernesto

Post by ernesto »

Trener je trazio da dodje Nikolic.
Bjeka i Laza nemaju kvalitet za Vojvodinu kao i Jelicic.
Mada i Urosu Nikolicu bi se jos danas zahvalio!
Banujte me molim vas :beg:
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Sta je resenje? Da bude covek u prva tri, a da nekako izvede na teren 7 bonusa, od toga 4 rodjenih u Betaniji?

Da je pred njega postavljen cilj da afirmise mlade, on bi verovatno to uradio. Ovako, Zbiljic je otvoreno rekao da je za ovu sezonu cilj prva tri i on ce za bilo kakav neuspeli rizik ceh platiti otkazom. Nazalost, zahteve ne postavljamo mi, vec ovi koji mu isplacuju platu.

Omladinci sa kvalitetom za top 4 su pluskvamperfekat. Ti momci ove i sledece godine pune 30. Ovakvim radom OS mi skoro necemo imati generaciju kao 94/95. Pitanje je da li cemo ikada...i za to nije kriv Bandovic, ali boze moj, lakse okriviti njega, nego "ljute slaninarcine" koje nam bezmalo deceniju rasturaju klub.

Ja jako ne zelim Nikolica, ali razumem Bandovica koji igra na sigurno. Klinac od 18 mu nece doneti trece mesto. Solidan bek mozda i hoce, a na kraju sezone, kad se podvuce crta - "dao sam minute Velickom" ga verovatno nece spasti otkaza, ako ne bude treci, a morao je da gura Velickog jer se Butean mozda povredio.
Karlsson

Post by Karlsson »

Pa to je to.
Mi želimo što više naše dece u ekipi i šanse klincima, ali želimo i rezultat i pljuvaćemo trenera ako nema rezultata.
Protivimo se prodaji Zukića, Ivanovića i ostalih, a želimo top pojačanja i kompetativniji budžet.

Mi smo hodajući paradoks.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Karlsson wrote: Sat Jul 20, 2024 8:05 am Pa to je to.
Mi želimo što više naše dece u ekipi i šanse klincima, ali želimo i rezultat i pljuvaćemo trenera ako nema rezultata.
Protivimo se prodaji Zukića, Ivanovića i ostalih, a želimo top pojačanja i kompetativniji budžet.

Mi smo hodajući paradoks.
Iz moje perspektive, ovo je banalizovanje situacije. Mi naše moramo prodavati i to je to. To nam je jedini zdrav izvor novca. Problem je šta nam je podmetnuto umesto njih i na šta se troši novac dobijen od tih prodaja. Imamo skup tim pun ljudi koji nisu puno čime zaslužili da budu ovde. Počev od toga gde su pre igrali. Ne vidim da se kritikuju preterano Zadi Seri, Korać pa čak i Njegoš, a postoji i razlog za to. Dodatno, mi moramo imati nekoliko igrača iz naše škole pri prvom timu, to je imperativ za iole zdravo poslovanje.

Ova ekipa meni ne uliva neko preterano poverenje. Imamo solidnu okosnicu ekipe, ali je ostatak popunjen opcijama koje je klub našeg renomea mogao i morao popuniti na značajno bolji način.

Još samo jedna bitna stvar u celoj priči je to perfidno mazanje očiju. Evo predsednik ispričao da se prevario sa Lanetom Jovanovićem, dodatno, spominju se neki zategnuti odnosi njega i terzića, a ovaj nam uzima i šalje igrače kako mu se prohte. Da li stvarno neko pri zdravoj pameti misli da nam je ovaj Nikolić iz cigana stigao bez nekih ustupaka?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Rabba wrote: Sat Jul 20, 2024 8:23 am Dodatno, mi moramo imati nekoliko igrača iz naše škole pri prvom timu, to je imperativ za iole zdravo poslovanje.
Apsolutno niko se tome ovde ne protivi. Ni tome, a ni dovodjenju boljih igraca.
Ovde je samo i iskljucivo stvar toga sto se Bandovicu prebacuje nesto kao da je on taj koji definise operativnu strategiju. Ako je njemu predoceno da je trece mesto minimum, a on u omladinskom pogonu ima sledeceg Kacara ili Tadica, on ce njih iskoristiti, jer koja budala ne bi. Problem je sto nemamo, i sto onda mora da dovodi igrace koji ce te zahteve ispuniti. Takodje, ne trenira on omladince, kadete, pionire, pa da ga krivimo sto nemaju kvalitet za prvi tim. Nije njegova krivica sto nemamo sledeceg Kacara ili Tadica, vec ta odgovornost lezi sa onim covekom koji je izgleda na Vujadinu nedodirljiv godinama unazad, bez obzira na sve.

Jos jedna stvar, mi se ovde ponasamo kao da svaki igrac hrli kod nas, samo da klub ponudi, jer boze moj, sad imamo budzet. Ronaldo vec mesec dana sedi pored telefona, ukljucio zvono, zaduzio klupu Portugala na prvenstvu da mu obavezno jave ako ga Marko Jovanovic bude zvao. Mozda i mozemo da dovedemo mnogo igrace od Lazara Nikolica, ali verovatno 31. avgusta, kada im sve ladje potonu, pa eto, ajde, daj sta das. Za, verovatno, podjednako nesrazmerne pare spram mogucnosti.

Poverenje skauting timu, ako im je dato, ne moze biti selektivno spram naseg ukusa. Nije na njima da procenjuju da li ce nekog navijaci prihvatiti ili ne, vec samo i iskljucivo da li imaju kvaliteta za ovaj tim. To sto smo mi besni na dovodjenje Poletanovica ili Nikolica, to se Kuntica ne tice, to je na upravi da proceni da li im se isplati. To poverenje traje dok traju rezultati i dok se ne identifikuje trend promasaja sa pojacanjima, usled cega rezultati pate i ciljevi nisu ispunjeni.

Konacno, mi smo ovu pomamu za nasom decom kreirali kada smo svedeni na to posle debakla sa Balsom, Kezmanom i Elmerom na klupi. Kada nam je pojacanje bio Nikola Popara. Pre toga smo uvek imali u proseku dva nasa igraca, uz treceg koji kuca na vrata prvog tima. U vicesampionskoj sezoni - Tadic i delom Aleksic. Sezonu pre, Aleksic i Kacar. Sezonu pod Kizom - Brka i Meda, Katai s klupe. Brkic je tad vec zagazio u 25. godinu. O cemu mi onda pricamo? Tad smo vazili za tim koji prodaje igrace dobro, i kako sad reagujemo na mali broj nasih u prvom timu, ispada da smo pre 10-15 godina imali samo i iskljucivo nase igrace. Prosle sezone, primera radi, imali smo minimum 3 nasa igraca u prvom timu, neretko i vise, pa opet nije valjalo.
Last edited by gospodinFKV on Sat Jul 20, 2024 12:53 pm, edited 1 time in total.
021

Post by 021 »

Ne mogu da verujem da ovaj momak odlazi bez pružene prilike (praktično bez ijedne odigrane utakmice za prvi tim), dok se besomučno gomilaju zvezdini otpaci. Sramota!
Turija

Post by Turija »

Jelicica moramo zadrzati, makar na klupi. Mozda i jedini Slaninar u kojeg sam siguran 100%. Nije on los stoper, samo je izgubio sigurnost.

On ne moze bit visak, nikako.
Ako drzimo 30+ igraca i npr. Tanjgu juniora i seniora u klubu, za Jelicica mora biti mesta, pogotovo, sto su mu bivsi treneri upropastili 2-3 kljucne godine razvoja, setajuci ga sa stopera na beka i obrnuto.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

021 wrote: Sat Jul 20, 2024 12:31 pm

Ne mogu da verujem da ovaj momak odlazi bez pružene prilike (praktično bez ijedne odigrane utakmice za prvi tim), dok se besomučno gomilaju zvezdini otpaci. Sramota!
Bez uvrede ne znam kakav je i okolnosti oko njega ali ja koliko vidim on ni u Gatu se nije naigrao fudbala. Može biti tu puno faktora ali ako su procenili da ne može onda bolje da ode u Aris nego da igra drugoligaški domaći fudbal.
fruskogorac

Post by fruskogorac »

Deep me je podsetio i hvala mu. Ako dobro pratim i pravim neke analize, Damjan Pavlović je izgleda bio Seidov drugar, igrali zajedno. Ako sam omašio izvinjavam se. Vidim da je prisutna razmena mišljenja oko Vošinog derana koji je rodjen na nekadašnji Dan Republike, isto tako divani se i na temu Lazarevića. Nikada nisam fudbal posmatrao površinski. Uzimam za primer utakmicu protiv Čukaričkog gde je Ivanović (Vorkapić x 2 :D ) šou pravio ne samo Lazareviću. Kako god, odabrao je Mladen ponovo Beograd. Želim mu svako dobro. E sada kao što sam gore napisao, iskucao, vidim da je i Vošin deran u ovoj rubrici Foruma pominjan a Deep šmeker mi je "bacio kosku" :) iznosim predlog za razmišljanje, ideju koja se zove imenom i prezimenom: Andrija Pavlović. Bio sam mišljenja da će se Vukiću pružiti još koja šansa, i dalje mislim da nije potrebno da se angažuje još jedan centarfor. Vošin deran ako ostane u Novom Sadu, nastavi da radi, da se ponaša kao profesionalac, i ako i dalje bude "slušao" trenere i Vukanovića imaće kako ogromnu podršku saigrača, tako i nas ostalih. U slučaju da ode iz Voše možda bi dobra alternativa bio pomenuti Andrija (mislim da u trenutnom klubu < nije dobio pravu šansu)
Maki

Post by Maki »

Antonijević u Radniku iz Bijeljine, da li pozajmica ili zauvek, ne znam. Srećno Filipe!
https://www.google.com/amp/s/tvarenaspo ... a/%3famp=1
Evo linka, zbog Rabbe, ali vest sam pokupio na Transfermarktu koji je najvalidniji izvor informacija.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Antonijević je transfer. Trebalo je još ranije da završi u Bjeljini, ali pravio mu je klub problem oko raskida ugovora ali na kraju su našli zajednički jezik. Sve u svemu ta Bjeljina je okupila gotivnu ekipu igrača iz Srbije. Antonijevic, Krajisnik, Miki Maricic iz Javora, brani Samurovic iz Cuke. Stoper im je Gavric koji je igrao u Backoj nekada. Sad im je dosao i Strahinja Jovanovic iz Panceva.
kulijana

Post by kulijana »

Steta za Antonijevica sto nije malo potkovaniji u nekim elementima igre, mogao je biti izuzetno zanimljiv i agresivan bek. Nadao sam se da ce moci da podigne nivo na pozajmici.
Post Reply