Gde su, šta rade...?

Vaša sećanja na utakmice, bivše igrače, legende...
Voja
Dežurni spiker

Re: Gde su, šta rade...?

Post by Voja »

ssnigd wrote:Svaka ti cast kada mozes da gledas kinesku ligu i jos borbu za opstanak, iako je Meri na terenu.
Nemam bas vremena zadnjih meseci da se raspisem i da ti odgovorim na ovo,ali stvar je jednostavna... takav sam profil,jednostavno se vezem za igraca (a u proslosti ih je bilo poprilicno i sto me posebno cini srecnim gotovo da nemam igraca koji me razocarao i nije ispunjavao moja ocekivanja),a samim tim i za njegovu ekipu,i na taj nacin sam upoznao i mnoge egzoticne klubove,nacin na koji funkcionisu,naucio mnogo toga o novim ligama i uz sve to gotovo nikad nisam ostajao razocaran.A sto neko gore napisao fudbal ko fudbal.... Zar nismo svi voleli gledati Kodza,bez obzira gde i za koga igrao.... I tako ja godinama... mene liga petice i evropska takmicenja ne interesuju,cak sad da mi neko da milion eura da nabrojim sve timove spanske,nemacke ili engleske lige... sigurno ne bih uspeo.... Jedino ako imam nekog "mog" igraca onda pratim njegov tim,i zanimljivo je da sam Lacio pratio zbog Klosea,a kad on zavrsio dosao Sergej... pa Lacio bas dugo godina pratim... i nikada necu prezaliti sto Sergej i Kloske nisu igrali zajedno.
A kad smo kod gol masine Merija... danas su igrali revans,vise ni sam nisam siguran za sta mislim da je utakmica za 13.mesto.Shenzhen je pre par dana pobedio 2:0.Meri nije bio strelac,al je ipak ugurao jednu u gol glavom (lep pogodak),al je bio par cm u ofsajdu i gol nazalost ponisten.
Premotaj na 2:45
[video]https://www.youtube.com/watch?v=MIz_s7I ... seFootball[/video]
Kao sto rekoh danas revans i pobeda Shenzhena od 2:1,Meri je igrao 75 minuta i naravno cekao sansu i cim je dosla sansa dosao je i gol... mislim 11.u prvenstvu,ali nisam 100% siguran,mozda je dao i vise.... Veoma zanimljivo kretanje u 16m i atraktivan gol,voleo bih da ga pogledate nalazi se na 1:30 snimka :cheers:

[video]https://www.youtube.com/watch?v=v2ItPNj ... seFootball[/video]

A reakcija posle gola... mozda je upucena Vosi,mozda se ceka poziv koji se ne odbija :mrgreen: Mada... Merijeva vrednost se procenjuje na preko 4miliona... mozda pred penziju da ga pozovemo :mrgreen:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Upravo pratim ukljucenje naseg bivseg kolege forumasa Pece Podbare na Happy tv... malo lekcije iz istorije... veliki pozdrav za Podbaru :cheers:
Image
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Једна занимљивост. Софа скор је избацила листу најбоље оцењених играча за сваку Европску нацију. Најбоље оцењени српски играч је - Александар Палочевић.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Pao mi je na pamet pre koju nedelju kao pojacanje koje bi nam sad leglo kao budali samar, ali je decko u zivotnoj formi i gotovo sigurno ce ostati tamo.
Turija

Post by Turija »

https://www.maxbetsport.rs/gde-su-sta-r ... de-256467/" onclick="window.open(this.href);return false;

Apija +Abu= Vojvodina- zvezda 2:1
Sjajan tandem u Vosi.

Jako sam cenio igru Apije u nasem dresu, iako je bio povredjen, videlo se sta je vrhunski igrac.
Zao mi je sto je tako kratko bio u Vosi.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Turija wrote:Apija +Abu= Vojvodina- zvezda 2:1
Sjajan tandem u Vosi.
Kakav smo mi tim skupili te polusezone, iskreno sam mislio da cemo oduvati sve redom, kad ono - corak...

In other news...
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/377524" onclick="window.open(this.href);return false;
Zvanično: Paločević u Seulu tri godine, plata – 1.200.000 evra
Decko je pokidao u J. Koreji. Apsolutno zasluzena plata. :cheers:
ssnigd

Post by ssnigd »

Dodao bih, doktorska partija Radoje protiv Reala juce.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
fare

Post by fare »

Nešto gledam Malbašić se nešto baš i nije naigrao u Kadizu možda da probamo ponovo da mu oživimo karijeru a nije još ni mator 28 godina :D
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Bio u protokolu na svakoj utakmici ove sezone u ligi, od toga ucestvovao na 18 (4 poceo, 14 usao s klupe) u jednoj od najjacih liga na svetu. Ne bih bas rekao da se nije naigrao. Dobar jeste, ali nije kalibar za LaLigu, da se ne lazemo. :lala:
Ima jak ugovor na jos naredne dve sezone, tako da cisto sumnjam da mu treba ozivljavanje karijere, jos manje u Srbiji. :D
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

John Mary je navodno (ako sam dobro razumeo) zbog korone izgubio mogucnost povratka u Kinu do kraja sezone (koja nije jos ni pocela) i da bi sacuvao formu pozajmljen u japansku ligu,u ekipu Avispa Fukuoka.Danas,tj.jutros u 7h :D je debitovao za novi klub,usao je u 63.minutu na gostujucem terenu pri rezultatu 2:1 za njegov tim.Taj rezultat je ostao do kraja.Meri je uspeo da udje u jednu polusansu,ali nista bitnije nije uradio.Ovaj put na dresu broj 30. Utakmica meni ponajvise interesantna jer se igrala pred publikom,pa je osecaj pomalo i neopisiv :D Inace J1 liga se vec uveliko igra,ovaj vikend se igra 11.koloFukuoka je 8.na tabeli sa 16 bodova,a danas je na njih u gostima protiv Hirosime kvota bila 5.5,pa se moze reci da su napravili fenomenala rezultat. Inace se igralo pred oko 8000 gledalaca,ali ne znam da l je u pitanju neki limit zbog korone ili su kapije sirom otvorene.Bilo kako bilo,lepo je videti Merija ponovo na terenu posle visemesecne pauze :dance2:
Image
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Hvala Dzon Meriju sto ponovo Voja pise na forumu! :lala:
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

MiSmoFKV! wrote:Hvala Dzon Meriju sto ponovo Voja pise na forumu! :lala:
Voja je uvek tu,samo su na snazi vremena kada je mnogo sujetnih i u klubu i oko njega,pa bolje se ponasati kao trener protiv Metalca :mrgreen:

Neeeego...
YBC LEVAIN CUP Grupa A :)

Sapporo-Avispa Fukuoka

Kvota na domacina 1:45.
Imali su izrazitu dominaciju ceo mec.Gosti poceli mec bez Merija,ali su ga uveli u 73.minutu.
U 84.minutu domacini su poveli 1:0.da bi VELEMAJSTOR finisa u 90+5 glavom smestio loptu u mrezu za konacnih 1:1.
47 minuta u novom klubu i jedan gol,nije ni lose :mrgreen:

PREMOTATI na 7:00 :cheers: :cheers: :cheers:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=bbsnx2D ... rasinHCS18[/video]
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

12.kolo J1 Lige
Avispa Fukuoka - Urawa
Deseti i deveti na tabeli.Kvota na keca 3.00 na dvojku 2.3
Avispa je veoma rano povela 1:0 i cuvala tu prednost.
John Mary,kao i u svakom novom klubu,prvih par meceva krece sa klupe.
I u ovom mecu je bio na klupi do 81:53 :D Tada menja Bruna Mendesa i u 85:11 :D prvi put dolazi u kontakt sa loptom,primanje,poluokret,volej,golman je na lopti,al mu prelazi preko ruku u 2:0 :mrgreen:
Posle minut ili dva,imao je jedan pokusaj loba sa preko 30m,ali za malo neprecizan. Bilo kako bilo,John ni ovaj put nije razocarao.
Oko 55 minuta u novom klubu i dva gola :cheers:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

[video]https://www.youtube.com/watch?v=6qvy808 ... ernational[/video]

Evo i gola.... na 3:04. Inace,vec treci mec pratim Avispu i prijatno me iznenadio njihov golman,veoma lepo brani. Skoknuo sam malo na google kad ono decko 28 godina (taman) i cena oko 200 000. Eto,da je skautinga.... :)

p.s.inace po ko zna koji put Meri pokazuje Lalatu sta moze da uradi u "tih 15 minuta" za koje je molio protiv Zvezde :roll:
Image
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Nazalost danas nisam uspeo nahvatati prenos meca koji je zavrsen pre 5 minuta,ali evo ishod :mrgreen: :cheers:

Image
Image
Post Reply