fare wrote: ↑Sat Jul 27, 2024 10:35 pm
Vidim OFK doveo Paločevića možda je on mogao biti ta 10 ne znam u kakvoj je formi ,kod nas u prvom mandatu je bio odličan koliko se sećam.
Da moze da bude nama i slicnim ekipama pojacanje, ne bi se u OFK vracao.
Problem lezi u tome sto bismo mi da se je*emo, ali da nam nekako ne udje po mogucstvu.
Muku cemo muciti s bonusima, ako nagomilamo jos igraca, jer kvalitetne bonuse imamo na pozicijama gde smo vec dobro popunjeni, a gde bismo jos doveli igraca. Ako se dovede desetka, istisnuce Velickovica, sto onda automatski vuce sa sobom i Delea, jer ce morati da igra Radulovic. Ako ode i Ivanovic, onda gubimo i nekog iz veznog reda, na racun Popovica, ili stopera, na racun Drobnjaka, jer ja ne znam gde vi planirate da nadjete napadaca koji je bonus, a da pritom jos i trpa onoliko koliko mi ocekujemo od tog nekog napadaca kojeg prizeljkujemo uz desetku.
Mnogo mi vise smisla ima stavljanje Serija na desetku, a Radulovica u 11 na krilo, nego dovodjenje jos nekog. O tome da bi prodaja bilo koga ko moze da donese neku lovu, da bi se oslobodilo mesto, donela lavinu komentara kako smo fk trgovacki da i ne pricam. Rotacija na krilu/10 u vidu Serija, Radulovica i Velickovica je sasvim pristojna opcija. Oba bonusa dobijaju minute, a mi ne gomilamo igrace.
Stvari stoje ovako - mi trenutno imamo 3 bonusa koja instant mogu u 11, igrali mi protiv Pazara, Tekstilca ili zvezde, a to su Radulovic, Ivanovic i Velickovic. Pored njih, imamo neke koji kucaju na vrata prvih 11, poput Bukinca, Drobnjaka i Gocmanca, uz jos nekoliko onih koji tek treba da dobiju neke znacajnije minute s klupe, poput Sukaceva, Popovica i Butrakovica. Ako od prva tri na klupu stavimo jednog i prodamo drugog, to znaci da neko od manje spremnih bonusa mora da popuni tim, sto automatski vodi do toga da neko od boljih igraca odlazi na klupu. To ne vodi nicemu.
Velickovica treba istrpeti i prosto mi je neverovatno da se ovde raspravlja o tome, kao da nismo pre samo nekoliko meseci vodili identicnu raspravu o klincu cija potencijalna prodaja sada, pola godine kasnije, izaziva apsolutni gnev na forumu. Klinca koji, pritom, nije imao iskustvo Velickovica, kada se o njemu vodila ta rasprava. Sa igrom koju imamo u 90% superligaskih meceva, ja vidim apsolutni procvat Velickovica.