Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Turija

Re: Transferi

Post by Turija »

Karlsson wrote: Sun Jul 28, 2024 8:21 am Iako nam je pozicija kreatora po kvalitetu možda i najslabija u timu ipak je poprilično opunjena sa Savićevićem, Veličkovićem i Nikolićem.
Šteta jer uz pravu desetku i dokazanim špicem ovo bi bio najjači tim Vojvodine u prethodnih 10, a možda i više godina i stvorila bi se odlična baza za napad na titulu iduće sezone.
+1
Mislim da bi trebalo razmisliti sa Serijem u toj ulozi desetke.

Po meni, on ima najlucidnija dodavanja, brzo osvajanje terena i najbolji dribling od cele ekipe. Za mene je premalo da u vezi cekamo jedan dobar potez Nikolica ili Savicevica. Neka su oni u timu, ali kao ,,pomocnici".
Od Velickovica ocekujem puno, ako uspemo da ga zadrzimo bar 2-3 godine.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
hvylarn

Post by hvylarn »

Sigurno će se najviše računati na Veličkovića u domaćem prvenstvu dok će verovatno iskusnijima u Evropskim takmičenjima. Nadam se naravno da ćemo dočekati te grupe konačno.
hvylarn

Post by hvylarn »

Trenutni presek pelaznog roka dolazaka/odlazaka:

https://prnt.sc/KvmLPS7PoKPM

Image
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Seri bi bio trenutno najbolje rešenje za kreatora i nadam se da će mu trener dati tu ulogu u revanšu protiv Ajaksa.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

fare wrote: Sat Jul 27, 2024 10:35 pm Vidim OFK doveo Paločevića možda je on mogao biti ta 10 ne znam u kakvoj je formi ,kod nas u prvom mandatu je bio odličan koliko se sećam.
Da moze da bude nama i slicnim ekipama pojacanje, ne bi se u OFK vracao.

Problem lezi u tome sto bismo mi da se je*emo, ali da nam nekako ne udje po mogucstvu.

Muku cemo muciti s bonusima, ako nagomilamo jos igraca, jer kvalitetne bonuse imamo na pozicijama gde smo vec dobro popunjeni, a gde bismo jos doveli igraca. Ako se dovede desetka, istisnuce Velickovica, sto onda automatski vuce sa sobom i Delea, jer ce morati da igra Radulovic. Ako ode i Ivanovic, onda gubimo i nekog iz veznog reda, na racun Popovica, ili stopera, na racun Drobnjaka, jer ja ne znam gde vi planirate da nadjete napadaca koji je bonus, a da pritom jos i trpa onoliko koliko mi ocekujemo od tog nekog napadaca kojeg prizeljkujemo uz desetku.

Mnogo mi vise smisla ima stavljanje Serija na desetku, a Radulovica u 11 na krilo, nego dovodjenje jos nekog. O tome da bi prodaja bilo koga ko moze da donese neku lovu, da bi se oslobodilo mesto, donela lavinu komentara kako smo fk trgovacki da i ne pricam. Rotacija na krilu/10 u vidu Serija, Radulovica i Velickovica je sasvim pristojna opcija. Oba bonusa dobijaju minute, a mi ne gomilamo igrace.

Stvari stoje ovako - mi trenutno imamo 3 bonusa koja instant mogu u 11, igrali mi protiv Pazara, Tekstilca ili zvezde, a to su Radulovic, Ivanovic i Velickovic. Pored njih, imamo neke koji kucaju na vrata prvih 11, poput Bukinca, Drobnjaka i Gocmanca, uz jos nekoliko onih koji tek treba da dobiju neke znacajnije minute s klupe, poput Sukaceva, Popovica i Butrakovica. Ako od prva tri na klupu stavimo jednog i prodamo drugog, to znaci da neko od manje spremnih bonusa mora da popuni tim, sto automatski vodi do toga da neko od boljih igraca odlazi na klupu. To ne vodi nicemu.

Velickovica treba istrpeti i prosto mi je neverovatno da se ovde raspravlja o tome, kao da nismo pre samo nekoliko meseci vodili identicnu raspravu o klincu cija potencijalna prodaja sada, pola godine kasnije, izaziva apsolutni gnev na forumu. Klinca koji, pritom, nije imao iskustvo Velickovica, kada se o njemu vodila ta rasprava. Sa igrom koju imamo u 90% superligaskih meceva, ja vidim apsolutni procvat Velickovica.
Turija

Post by Turija »

@gospodinFKV
Sve sto si napisao je tacno, dok je prica domaca i ako ne igramo LK.
Da smo imali gol igraca u Amsterdamu, ubacio bi bar jedan gol tamo.
No, imamo revans u BT, pa cemo moci konkretnije.
Samo malo manje nadmenosti nasih spiceva. Ta dva suta su morala biti bolja. Evropa ne prasta.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Stexman

Post by Stexman »

gospodinFKV wrote: Sun Jul 28, 2024 11:40 am
Stvari stoje ovako - mi trenutno imamo 3 bonusa koja instant mogu u 11, igrali mi protiv Pazara, Tekstilca ili zvezde, a to su Radulovic, Ivanovic i Velickovic.
Mislim da se u bonuse ubraja i Sičenje. Znam da se stranci racunaju. Zato su cigani i hteli dva bonusa, jer imaju nekog stranca mladog.
Karlsson

Post by Karlsson »

Ne ubrajaju se stranci u bonuse. Zato su cigani i sredili Đigi srpske papire.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Turija wrote: Sun Jul 28, 2024 12:36 pm @gospodinFKV
Sve sto si napisao je tacno, dok je prica domaca i ako ne igramo LK.
Da smo imali gol igraca u Amsterdamu, ubacio bi bar jedan gol tamo.
No, imamo revans u BT, pa cemo moci konkretnije.
Samo malo manje nadmenosti nasih spiceva. Ta dva suta su morala biti bolja. Evropa ne prasta.
Mi vidimo naše promašaje, a realno je da ih je Ajaks imao mnogo više i pored mnogo većeg iskustva.

Najveća dobit od amsterdamskog meča je što su momci videli da sa njima može da se igra i što 1-0 nama i dalje daje realne šanse za prolaz.
Danilo

Post by Danilo »

Teska lakrdija sto cigani rade sa crncima bonusima....Po hitnom postupku daju pasos...Recimo sicenje odmah dobije pasos i bonus je al ne moze igrati za nasu repku kao djiga i svi ti njihovi...lakrdija ...bonus samo domaci igrac
VošaNS

Post by VošaNS »

Olimpijakos gledao Ivanovića u Amsterdamu.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Ивановић наводно озбиљно на мети Олимпијакоса, а замену тражимо у Алиу Бађи, нападачу Бордоа који до скоро више није професионални клуб...

https://www.transfermarkt.com/aliou-bad ... ler/479589
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
ultra komsa

Post by ultra komsa »

Snaga ždrepčeve krvi.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Mare_Liman wrote: Mon Jul 29, 2024 3:31 pm Ивановић наводно озбиљно на мети Олимпијакоса, а замену тражимо у Алиу Бађи, нападачу Бордоа који до скоро више није професионални клуб...

Zvuči kao besmislica, obzirom da nemamo mesta za strance.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Rabba wrote: Mon Jul 29, 2024 7:16 pm
Mare_Liman wrote: Mon Jul 29, 2024 3:31 pm Ивановић наводно озбиљно на мети Олимпијакоса, а замену тражимо у Алиу Бађи, нападачу Бордоа који до скоро више није професионални клуб...

Zvuči kao besmislica, obzirom da nemamo mesta za strance.
Ни мени нема смисла, преносим само са фтбл, тј. махбет спорта, сад видећемо ...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Post Reply