Transferi
Re: Transferi
Zar nemaju igraci sa EU drzavljanstvom status domacih igraca?
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Carević, Dele, Zadi Seri, Sičendže, Lukas Baros plus Giorbelidze
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Naveo sam one koji nemaju naše ili EU državljanstvo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Velikani stali u red za Ivanovića, a on ne želi iz Novog Sada: Da se ja pitam, birao bih da ostanem
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... nem/488344

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Momak ne želi da ide i sa takvim stavom i razmišljanjem nam samo može doneti dobre stvari! Ostavite ga do kraja sezone da vidimo kakva će biti situacija, a sigurno će biti bolje kotiran nego na kraju iste ukoliko ga zaobiđu povrede.VošaNS wrote: ↑Tue Jul 30, 2024 6:19 pm Velikani stali u red za Ivanovića, a on ne želi iz Novog Sada: Da se ja pitam, birao bih da ostanem
![]()
![]()
![]()
Ako neko treba da da gol za pobedu u četvrtak, budi to ti Miha!

Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Lepo je rekao: Da se ja pitam!?
Sto dalje implicira da se on ne pita nista, jer da se pita ne bi izgovorio takvu recenicu.
Znaci od njega ne zavisi nista.
A slobodno neka da gol za pobedu! I ja mu to zelim. U svakom slucaju neka ucestvuje u istoj a neka da gol ko god.
Sto dalje implicira da se on ne pita nista, jer da se pita ne bi izgovorio takvu recenicu.
Znaci od njega ne zavisi nista.
A slobodno neka da gol za pobedu! I ja mu to zelim. U svakom slucaju neka ucestvuje u istoj a neka da gol ko god.
I onda se posle meni kao priviđaju Zbiljićevi botovi ovde na forumu?
Počela onomad ekipica da priča kako mali nema pojma, a zapravo hoće da ga utope kao Zuku i za te pare da dovode neke svoje varijante. I naravno sve vreme pričaju kako nemamo omladinsku školu, a ona nikad nije bila jača! Kriminal šta se radi!
Kakva titula, kakve grupe, kakvi bakrači!

Počela onomad ekipica da priča kako mali nema pojma, a zapravo hoće da ga utope kao Zuku i za te pare da dovode neke svoje varijante. I naravno sve vreme pričaju kako nemamo omladinsku školu, a ona nikad nije bila jača! Kriminal šta se radi!
Kakva titula, kakve grupe, kakvi bakrači!
Imamo mi omladinsku skolu al je rascerupana .Najaca generacija 2005 je raskomadana....Milosevic , Majstorovic..Da je ostala ta generacija plus....zadnji otisao Kovacev Ael ili Aris.Da se vratimo malo nazad 2001 pantina generacija šampionska maltene svi u Zvezdi i Cuki...Pantivic, Ergelas
Zvezda nas kolje....sad je pored Jovanovica otisao jos jedan klinac bas bas jak under 15.ne znam ime
Jovanovic je dosta ocvrnuo trci....praticemo dalje
Nije problem otici al pitanje je cene....Za dobre pare moras pustati.
Ivanovic za cifru 3+ mil moze da ide
Zvezda nas kolje....sad je pored Jovanovica otisao jos jedan klinac bas bas jak under 15.ne znam ime
Jovanovic je dosta ocvrnuo trci....praticemo dalje
Nije problem otici al pitanje je cene....Za dobre pare moras pustati.
Ivanovic za cifru 3+ mil moze da ide
Вања Апостоловски и Урош Пауновић појачали Дубочицу.
- Mare_Liman
Нису имали места у првих 11 ни у Кабелу, чуди ме што су појачали друголигаша...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."