Transferi
Re: Transferi
Ja zaista ne razumem te klince i njihove roditelje što svi toliko balave za zvezdom.
Ajde razumem ''najveći srpski klub'', ''dečački san'' i te stvari, ali imaju li ti roditelji malo mozga i sposobnost da spuste svoje sinove na zemlju?
Dođu u zvezdu, napucaju statistiku o domaćoj ligi, odu u inostranstvo i nestanu.
Ko danas spominje ''najvećeg srpskog talenta'' Jovana Mijatovića? ''Najbolji srpski štoper'' Strahinja Eraković poluzaboravljen. Toliki hvalospevi o Lazetiću, a njega evo u TSC-u. Aleksa Terzić otišao u slabiju ligu. Nikolašević koji je kao čudo od deteta pobegao iz Vojvodine u zvezdu sada igra četvrtu špansku, a da li se neko uopšte seća Željka Gavrića i Veljka Nikolića?
Toliko primera, a niko ništa da nauči. Svi su zaslepljeni imenom zvezde i trenutnim bogatstvom, a to što će sin posle da završi u Mađarskoj, Kipru, regionalnim španskim ligama?
Ajde razumem ''najveći srpski klub'', ''dečački san'' i te stvari, ali imaju li ti roditelji malo mozga i sposobnost da spuste svoje sinove na zemlju?
Dođu u zvezdu, napucaju statistiku o domaćoj ligi, odu u inostranstvo i nestanu.
Ko danas spominje ''najvećeg srpskog talenta'' Jovana Mijatovića? ''Najbolji srpski štoper'' Strahinja Eraković poluzaboravljen. Toliki hvalospevi o Lazetiću, a njega evo u TSC-u. Aleksa Terzić otišao u slabiju ligu. Nikolašević koji je kao čudo od deteta pobegao iz Vojvodine u zvezdu sada igra četvrtu špansku, a da li se neko uopšte seća Željka Gavrića i Veljka Nikolića?
Toliko primera, a niko ništa da nauči. Svi su zaslepljeni imenom zvezde i trenutnim bogatstvom, a to što će sin posle da završi u Mađarskoj, Kipru, regionalnim španskim ligama?
- Deep Purple
Samo što Veljko Nikolić nije dobar primer u smislu da je hteo tamo ili da su njegovi hteli ali je dobar primerKarlsson wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 7:53 pm Ja zaista ne razumem te klince i njihove roditelje što svi toliko balave za zvezdom.
Iz ugla kako se sve završilo nakon odlaska u zvezdu, on nije otišao zato što je hteo. On je danas trebalo da zameni Tadića u reprezentaciji Srbije kada on ide u penziju jer je bio kadar za to.
Kao i na primeru Njegoša Petrovića Veljko Nikolić je isto jedan od igrača koje mi ne bi smeli da propustimo.
Last edited by Deep Purple on Wed Jul 31, 2024 8:02 pm, edited 1 time in total.
- Forza Voša
Njegoš je ipak klasa više u odnosu na Nikolića.Deep Purple wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 7:58 pmSamo što Veljko Nikolić nije dobar primer u smislu da je hteo tamo ili da su njegovi hteli ali je dobar primerKarlsson wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 7:53 pm Ja zaista ne razumem te klince i njihove roditelje što svi toliko balave za zvezdom.
Iz ugla kako se sve završilo nakon odlaska u zvezdu, on nije otišao zato što je hteo. On je danas trebalo da zameni Tadića u reprezentaciji Srbije kada on ide u penziju jer je bio kadar za to.
Kao i na primeru Njegoša Petrovića Veljko Nikolić je isto jedan od igrača koje mi ne bi smeli da propustimo.
Nikolić je pre uporediv sa Savićevićem.
Ne reče mi da li sam pogodio onog igrača?

- Deep Purple
@Karlsson jesi pogodio si 
Nije Njegoš viša klasa. Nikolić je trebao da bude igrač za lige petice i da nosi reprezentaciju samo eto sjebali su mu karijeru a kasnije i povrede.
Kao i Petrović, Nikolić je jedan od tih igrača koji nisu izašli iz naše oml škole a kojima treba da se pruži ruka ako se ukaže prilika da se vrate u naš fudbal.
Samo mislim da je Petrović “bolji” karakter pa da i posle ne ostvarivanja svog potencijala ne pada glavom i nastavlja da se bori u karijeri.

Nije Njegoš viša klasa. Nikolić je trebao da bude igrač za lige petice i da nosi reprezentaciju samo eto sjebali su mu karijeru a kasnije i povrede.
Kao i Petrović, Nikolić je jedan od tih igrača koji nisu izašli iz naše oml škole a kojima treba da se pruži ruka ako se ukaže prilika da se vrate u naš fudbal.
Samo mislim da je Petrović “bolji” karakter pa da i posle ne ostvarivanja svog potencijala ne pada glavom i nastavlja da se bori u karijeri.
Ti pričaš šta je Nikolić trebao da bude, ja pričam šta je sada.Deep Purple wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 8:12 pm @Karlsson jesi pogodio si
Priznajem nisam ga gledao, ali po broju utakmica, minutaža i statistici ne deluje baš nešto posebno.
Medojević i u ovim godinama, iako igra povučenije deluje upotrebljivije.
https://meridiansport.rs/fudbal/mihailo ... vojvodina/
“U toku su intezivni pregovori sa Zenitom o Ivanovićevom transferu. Ipak, još uvek ne mogu da cam dam detaljnije informacije”, kratko je u razgovoru za “Sport.24” poručio Zbiljić.
“U toku su intezivni pregovori sa Zenitom o Ivanovićevom transferu. Ipak, još uvek ne mogu da cam dam detaljnije informacije”, kratko je u razgovoru za “Sport.24” poručio Zbiljić.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Jeste...Veliki talenat.....pa da se setimo kapitena Vuka Roganovica i on je 2009 meni se cini
Steta....dodju ponude roditeljima ozbiljnu lovu a nemaju igraci do 15 god nikakve ugovore
Nadovezacu se i na pricu koja se potegla na temi utakmice protiv Ajaxa.VošaNS wrote: ↑Wed Jul 31, 2024 10:58 pm https://meridiansport.rs/fudbal/mihailo ... vojvodina/
Kakva bre pordaja Ivanovica? Zbog cega?!
Nase dete,Vojvodinas! Strasan potencijal,tek mu je 19 godina,izrazio zelju da ostane u klubu,a vi bi posto poto da ga utopite sto pre!
Da li ste vi ljudi normalni? To se odnosi na upravu,a i na vas ovde na forumu koji podrzavate prodaju Ivanovica!
Zasto? Koji su razlozi vaseg slaganja sa prodajom Ivanovica?
Jos da ga prodaju u Rusiju pa da mu se skroz useru u karijeru! Tako mi vracamo nasoj deci!
Pred pocetak sezone price o transfer budzetu od 15 miliona,nikad boljim finansijama,a sada mora prodaja Ivanovica protiv njegove volje,jel jebi ga mora i klub od necega da zivi!?! Pa ko tu koga zajebava?
Ivanovica treba zadrzati sto je duze moguce,pogotovo kada je izrazio zelju da ostane,pustite ga da igra u voljenom klubu,nasoj i njegovoj Vojvodini! Verujem da ce nam to vratiti na najbolji moguci nacin, tacnije golovima!
Pa kad bude pravi trenutak pustiti ga da ide za pristojnu svotu novca.
Ulaskom u LK,osvajanjem 2-gog mesta u ligi i generalno dobrom igrom Vojvodine njemu cena moze samo da raste!
Prvo o budžetu od 15 miliona nije se oglasio niko iz kluba. To je Mocart u jednom od svojih tekstova provukao onako ''usput'' da postoji mogućnost da bude toliki, ali nisu naveli izvor te informacije, niti se iko iz kluba javio da potvrdi tu informaciju.
Jedino što je zvanično je što je Zbiljić rekao da će budžet za sezonu 25/26 biti 12-13 miliona i da će se tada napasti titula, tako da mi je teško da zamislim da je godinu dana ranije obezbeđen i veći budžet, a da se to nije razglasilo na sva zvona i da titulu ove sezone niko ne spominje.
Što se tiče eventualne prodaje Ivanovića ako se pojavi jaka ponuda mi nemamo luksuz da je odbijemo. Ne znam šta ti lično smatraš pristojnim, ali za mene, za naše uslove 3-4 miliona koji se spominju je poprilično pristojno i uz to bi bilo rekordni transfer u istoriji Vojvodine. Pogotovo ako se ne plasiramo u Evropu kako mislimo da punimo budžet (a kamoli da dostignemo famoznih 15 miliona evra) ako ne prodajom?
To koliko će Ivanović vredeti za godinu dana i da li će mu cena rasti je veoma upitno i rizično. Pogotovo kada znamo da smo se već opekli u slučaju Jovana Miloševića kada smo navodno odbili 4 miliona od Benfike, pa je na kraju bilo daj šta daš.
Činjenica je da je Ivanović trenutno u lošoj formi i da se retko ko seća kada je dao poslednji gol, kao što je i činjenica da nama za evropske timove i protiv cigana treba kvalitetan i dokazan napadač (koji naravno košta) koji će znati da koristi to malo izglednih šansa koje stvaramo protiv njih.
Da smo imali takvog protiv Ajaksa u prvoj utakmici umesto Vukanovića i u drugoj umesto Ivanovića ko zna kakva bi se pesma posle dvomeča pevala.
- slanobarac
Pitaj to zbiljića a ne nikog ovde sa foruma. On je menadžer a tako bi i moja pokojna baba namakla pare od prodaje. Neka se otvori malo.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Pa pitam onog koji se protivi prodaji Ivanovića, a spominje budžet od 15 miliona evra.slanobarac wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 5:26 pmPitaj to zbiljića a ne nikog ovde sa foruma. On je menadžer a tako bi i moja pokojna baba namakla pare od prodaje. Neka se otvori malo.
- slanobarac
Taj koga pitaš nije zadužen za budžet. Kao što nisi ni ti ni ja a verujem niko sa foruma(Karlsson wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 5:54 pmPa pitam onog koji se protivi prodaji Ivanovića, a spominje budžet od 15 miliona evra.slanobarac wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 5:26 pmPitaj to zbiljića a ne nikog ovde sa foruma. On je menadžer a tako bi i moja pokojna baba namakla pare od prodaje. Neka se otvori malo.

Onaj iz lože je to najavljivao i on neka ga stvori. Pune su mu objave sa koje kakvim sponzorima a nigde se cifre ne spominju a mi gledamo da Ivanovića utopimo u Rusiju iz koje nema dalje što se tiče karijere. Šteta za momka koji pokazuje da može da izraste u velikog fudbalera.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Kada je Zbiljić najavio budžet od 15 miliona za ovu sezonu?slanobarac wrote: ↑Fri Aug 02, 2024 6:19 pm
Taj koga pitaš nije zadužen za budžet. Kao što nisi ni ti ni ja a verujem niko sa foruma().
Onaj iz lože je to najavljivao i on neka ga stvori. Pune su mu objave sa koje kakvim sponzorima a nigde se cifre ne spominju a mi gledamo da Ivanovića utopimo u Rusiju iz koje nema dalje što se tiče karijere. Šteta za momka koji pokazuje da može da izraste u velikog fudbalera.
Već sam napisao da nije, ali evo ponoviću.
- Red Marquis
- Moderator
Meni samo nije jasno zašto se poklanja tolika pažnja detaljima njegovih izjava. One su zanimljive svakako, jer se tu uvek vidi sns stil, provuku se i neki planovi realni, ali svi (nadam se svi) znamo da ĉovek laže stalno. Podseća me na nekog poznatijeg.
Ne interesuje me Baron Minhauzen, ali me interesuje to ŝto je prodao svakog odmah koga je mogao.
Ne interesuje me Baron Minhauzen, ali me interesuje to ŝto je prodao svakog odmah koga je mogao.
Io odio Belgrado