Transferi
Re: Transferi
Треба нам крштени нападач под хитно!
Vukanović pokidao ligamente, van terena 6 meseci minimalno. Napadač pod hitno!
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Mnogo mi je zao Vikanovica, izdrzi momcino i vrati se jos jaci! Sto se tice novog napadaca neka se dovede na probu sest meseci, neka se dresi kesa na tih pola godine pa ako bude pravi da ga otkupljujemo... 

Zainteresovani smo za Lazara Romanića iz Železničara, ali velika konkurencija nam je Lugano.
https://hotsport.rs/2024/08/09/veliko-i ... 9jRj8machA
https://hotsport.rs/2024/08/09/veliko-i ... 9jRj8machA
Stojim u mestu gubim vreme
Романић прошле сезоне 10 голова и 4 асистенције, ове сезоне 3 утакмице и два гола уписана. У екипи која је била у плеј ауту. Можда би у бољој екипи имао јачи учинак.
26 година, домаћи играч. Да има мало бољу статистику не бисмо могли ни да помислимо на њега.
Има дупло више утакмица као лево крило него као шпиц што даје додатну ширину екипи у којој наступа.
26 година, домаћи играч. Да има мало бољу статистику не бисмо могли ни да помислимо на њега.
Има дупло више утакмица као лево крило него као шпиц што даје додатну ширину екипи у којој наступа.
Još jedan špic koji je ustvari krilo

Ajde da jednom uzmemo centarfora koji može da igra i centarfora.
Come on you Reds!
Steta sto nismo doveli Yakubua iz Lučana kad smo mogli za male pare.
Sad kad iskoci Mudrinski

Sad kad iskoci Mudrinski
- gospodinFKV
Ja bih vise voleo da izboksujemo pozajmicu Lukovica ili Andreja Ilica. Ovo drugo je zaista malo verovatno, ali ako se vec hvalimo nekim novcima i uticajem, ne vidim zasto se ne bi pokusalo. Mi da premostimo Vukanovicevu povredu, Lil da dobije oporavljenog Ilica u takmicarskoj formi.
- Deep Purple
Ako hoćemo rezultat crta nam se ovaj majstor: https://www.transfermarkt.de/josip-drmi ... ler/140579gospodinFKV wrote: ↑Sat Aug 10, 2024 11:33 am Ja bih vise voleo da izboksujemo pozajmicu Lukovica ili Andreja Ilica. Ovo drugo je zaista malo verovatno, ali ako se vec hvalimo nekim novcima i uticajem, ne vidim zasto se ne bi pokusalo. Mi da premostimo Vukanovicevu povredu, Lil da dobije oporavljenog Ilica u takmicarskoj formi.
Platiš, da 20 golova i tjt.
Ja sam ubeđen da bi pristao kod nas da dođe.
Nema tu puno filozofije.
A Ivanović uz njega može samo da raste.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uta/489424

isečak iz teksta wrote: Jedan od novosadskih novinara je upitao Božidara Bandovića kako gleda na partije Jusufa Bamidela plaćenog niškom Radničkom 600 hiljada evra, posebno što je igrač istih karakteristika Kembel prodat u Dansku za manju svotu novca

Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
- Deep Purple
Vidiš da ni oni sami ne znaju sam mozzart je pisao da je 300k eur u pitanjuRabba wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 12:48 pm https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... uta/489424
isečak iz teksta wrote: Jedan od novosadskih novinara je upitao Božidara Bandovića kako gleda na partije Jusufa Bamidela plaćenog niškom Radničkom 600 hiljada evra, posebno što je igrač istih karakteristika Kembel prodat u Dansku za manju svotu novca![]()

Bamidele u ovih par mečeva zaista deluje vrlo diskutabilno i upitno. Onaj promašaj sinoć je za nevericu, po tome ne liči na profesionalnog fudbalera, a uz to još i napadača. A osim toga bilo je još dosta za prigovoriti. Razumljivo je da se onda ljudi pitaju o svrsishodnosti njegovog dovođenja.
S druge strane, red je i da se i njemu ostavi jedan period prilagođavanja i uigravanja pa se nakon toga sudi, svakako ćemo u skorije vreme s više izvesnosti moći zaključiti da li je u pitanju promašaj svih koji su učestovali u njegovom dovođenju ili ipak kakvo takvo pojačanje.
Jer ako bismo sada i po istim aršinima merili, onda bi se i za jednog Medojevića (koga smo svi ovde toliko priželjkivali i prizivali) samo na osnovu ovih par utakmica moglo reći da je katastrofalno rešenje, a svakako sam siguran da će što se tiče njega vreme pred nama pokazati potpuno drugačije efekte od ovih početnih.
S druge strane, red je i da se i njemu ostavi jedan period prilagođavanja i uigravanja pa se nakon toga sudi, svakako ćemo u skorije vreme s više izvesnosti moći zaključiti da li je u pitanju promašaj svih koji su učestovali u njegovom dovođenju ili ipak kakvo takvo pojačanje.
Jer ako bismo sada i po istim aršinima merili, onda bi se i za jednog Medojevića (koga smo svi ovde toliko priželjkivali i prizivali) samo na osnovu ovih par utakmica moglo reći da je katastrofalno rešenje, a svakako sam siguran da će što se tiče njega vreme pred nama pokazati potpuno drugačije efekte od ovih početnih.