Transferi
- Deep Purple
Re: Transferi
Koliko znam pregovara se a sa kim ne znam.
Nemam toliko vremena ni živaca pa se ne interesujem posebko da isčeprkam informacije.
Više razmišljam u pravcu kako da pobedimo u četvrtak.
Ako se pregovara sa Romanićem, bolje da se ni sa kim ne pregovara.Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 3:46 pm Koliko znam pregovara se a sa kim ne znam.
Nemam toliko vremena ni živaca pa se ne interesujem posebko da isčeprkam informacije.
Više razmišljam u pravcu kako da pobedimo u četvrtak.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Vratiti Nemanju Čovića iz Kine, da zatvori sezonu 

- Deep Purple
@Rabba
Nije Romanić.
@ElMaestro13
Sprdali se ili ne, Čović je jako dobar fudbaler i za njega mi je najžalije što nije ostao.
Nije Romanić.
@ElMaestro13
Sprdali se ili ne, Čović je jako dobar fudbaler i za njega mi je najžalije što nije ostao.
- Red Marquis
- Moderator
Samo da ne bude još jedan bivši blizanac.I da ne bude krilni napadač.
Ako postoj mesto u timu gde se treba orvoriti novčanik, to je ovo.
Ako postoj mesto u timu gde se treba orvoriti novčanik, to je ovo.
Io odio Belgrado
-
Ne sprdam se, Čović je klasa od napadača, samo što mislim da je profil koji Bandović ne želi.Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 6:53 pm @Rabba
Nije Romanić.
@ElMaestro13
- Uvek sa tobom
Марио Балотели и даље без клуба. Само кажем
А видим да је Јоветић исто слободан, чак испуњава све услове, игра за ЦГ репрезентацију, играо код црних, слободан играч и може да игра и на крилу
А видим да је Јоветић исто слободан, чак испуњава све услове, игра за ЦГ репрезентацију, играо код црних, слободан играч и може да игра и на крилу

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Deep Purple
Kakav bi bio tek da nije bilo silnih povreda…ElMaestro13 wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:08 pmNe sprdam se, Čović je klasa od napadača, samo što mislim da je profil koji Bandović ne želi.Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 6:53 pm @Rabba
Nije Romanić.
@ElMaestro13
Kakav po tebi profil napadača nama treba ili recimo reci nekog?
-
Po meni Vojvodini treba napadač koji je ubitačan u 16m i oko 16m, težak za čuvanje pa čak i po cenu nekih drugih limita u igri. Od imena bih preporučio Mohameda Badamosija, mogla bi Vojvodina da ispita status vrlo lako. Drugo ime anonimnije, ali i daleko jeftinije Robert Čakš iz Mure. Prošle polusezone dominirao slovenačkom ligom, ove sezone ne igra ovih par kola jer verovatno Mura čeka neke ponude, nadam se da nije povređen. Plus mlađi dosta, može da se proda lako.Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:56 pmKakav bi bio tek da nije bilo silnih povreda…ElMaestro13 wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 9:08 pmNe sprdam se, Čović je klasa od napadača, samo što mislim da je profil koji Bandović ne želi.Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 12, 2024 6:53 pm @Rabba
Nije Romanić.
@ElMaestro13
Kakav po tebi profil napadača nama treba ili recimo reci nekog?
ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 12:26 am
Po meni Vojvodini treba napadač koji je ubitačan u 16m i oko 16m,
Majke ti?

POŠTO OBRAZ ???!!!
Mislim da bi nam legao Leo Mesi iz mladjih dana k'o budali samar! 

I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Vreme je za Šaponjića 

-
Možda zvuči čudno, ali danas je takvih napadača najmanje. Ivanović je dosta koristan u polju, može da ostvari i asistenciju i da otvori prostor kao što je radio za Veličkovića, ali nije ubitačan u 16m. Vojvodini treba neko čak i da je tehnički malo slabiji, ali da je u 16m stalno u nekoj šansi i da je opasan, to je moj stav. Jer krila i vezni red dosta lopti donose u 16m i oko njega realno.Milan wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 1:01 amElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 12:26 am
Majke ti?![]()
![]()
![]()
Da probamo da vratimo Pipa Inzagija iz penzije. Ionako mu ne ide trenerska karijera.ElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 10:10 amMožda zvuči čudno, ali danas je takvih napadača najmanje. Ivanović je dosta koristan u polju, može da ostvari i asistenciju i da otvori prostor kao što je radio za Veličkovića, ali nije ubitačan u 16m. Vojvodini treba neko čak i da je tehnički malo slabiji, ali da je u 16m stalno u nekoj šansi i da je opasan, to je moj stav. Jer krila i vezni red dosta lopti donose u 16m i oko njega realno.Milan wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 1:01 amElMaestro13 wrote: ↑Tue Aug 13, 2024 12:26 am
Majke ti?![]()
![]()
![]()
Come on you Reds!