Maki wrote: ↑Wed Aug 14, 2024 9:45 pm
Ajde molim te iskopaj. Apsolutno smo svi do jednog bili oduševljeni Serijem i Koraćem nakon prvog kontakta sa loptom, čak i posle odgledanih snimaka u prethodnim klubovima.
Mrzelo me je straobalno, ali sam ulozio malo vremena i iskopao neke od stvari. Necu quoteovati sve redom, da ne ispadne da se bilo ko proziva, ali pamtim kao slon i tacno sam se secao da je bilo price o Koracevom CV-u, Serijevoj statistici i tome da li ce biti pojacanja na osnovu statistike. Ne kazem ja da je bila masovna pljuvacina, ali s obzirom da spominjes odredjen nivo strucnosti, hajlajtovao bih struku foruma koja govori da je Korac ''dobra zamena za Jelicica''

Hajde da prihvatimo to da skauting sluzba mozda ipak zna nesto sto mi ne znamo i poseduje odredjena znanja koja mi ne posedujemo. Ja zaista sumnjam da bi se Dele platio 300 hiljada, ili 600 kako neki govore, da to nije aminovano. Mogu da razumem da pricamo o nekom slobodnom igracu, pa da se tu neko malo ugradi, da sam klub ne kosta mnogo, itd. Koliko cesto vidimo transfere po Srbiji od po nekoliko stotina hiljada, a da to nije u blizance? Gotovo nikad. Mi, TSC, eventualno Cukaricki.
Sto se promasaja tice, podsetio bih forumase na skromne pocetke Abua. Dao je gol Cukarickom, koji tom sezonom, ako se ne varam, drzi sve negativne rekorde u srpskom fudbalu, i dao je gol tipa Borci. Do novembra, kada se adaptirao i kada je ekipa usla u seriju - nista. Vise smo ocekivali od Antvija i Brane Ilica.
Ja sam prvi vrlo kritican kada je u pitanju Dele, jer mi se ne svidja nivo zalaganja, ali sam ucinak - dosao je na kraju priprema, pobogu. Promasaji su deo fudbala. Ponovicu - nemojmo biti blizanci. Godinama im se smejemo sto sikaniraju svoja pojacanja posle par utakmica, sad mi to radimo isto, jer, sta? Platili smo ga, pa sad mora da 100% adaptiran na ekipu i spreman, iako nije prosao pripreme?
Luksemburg je u EU tako da svakako ne bi bio stranac ali isto tako teško da će biti i pojačanje
Videćemo kako izgleda na terenu, ne verujem da je bolji od Jeličića i Crnomarkovića, ali lošiji sigurno nije.
Iskreno očekivao sam nešto više za Rosićevu zamenu. Ovaj dečko bi bio odličan kao zamena za Jeličića.
Ajde da unesemo dozu realnosti. Da je ovaj deran Seid neki potencijal već bi on bio sigurno prepoznat u severnim krajevima i uzeo bi ga neki Kopenhagen,Malme, da ne govorim da bi ga sigurno snimili holandski i belgijski klubovi. Zato veliki upitnik sa moje strane na ovaj transfer. To što je za njega bio zainteresovan klub Minesota junajted, to stvarno nije stvar koja bi trebalo da inponuje.
Sto puta bi više voleo da nam je sazreo neki naš deran iz podmlatka i da on igra.
Mršavo je meni sve ovo. Odlaskom Rosića i dolaskom Koraća ipak mi se čini da smo slabiji na mestima štopera nego što smo pre toga bili
Dobar je. Dao je u karijeri tri gola više od Giorbelidzea.
Dobro de, dao je celih 8, mada po ovome nije 10-ka vec je najvise igrao kao levo krilo...
Pravo pojačanje za nas povremeni igrač u drugoj francuskoj ligi. Ali možda Kuntić ima "njuh". Ja mislim da ćemo se dobro ismejati ako ovaj dodje.