Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Transferi

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:09 pm
ElMaestro13 wrote: Wed Aug 14, 2024 10:06 pm
Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:03 pm Što se tiče napadača ovaj danas koji se spominjao po internetu iz Grčke nije neko za koga smo zainteresovani.

Čuo sam da se pregovara sa jednim strancem koji ima jako bogatu biografiju ali ne znam o kome je reč i ne znam nikakav detalj.
Samo nemoj da je Erik Sorga, tog agenti nude svakom klubu u Srbiji, ima dosta lepu biografiju, ali ništa ne zna :mrgreen:
Kakva mu je ono sezona sa 34 utakmice i 31 postignutim golom :D

Nije on znam zbog jednog jedinog detalja koji govori da ovaj ima “sirotinjsku” karijeru u odnosu na ovog što sam čuo da pregovaramo.
To ti je kao Makara, "prokinuo" jedne sezone u divljoj ligi, i narednih deset sezona se šlepa na tu foru :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@ElMaeatro13

Od kog parnjaka u napadu Jovo Lukić ima bolju statistiku taj ne vredi ništa :mrgreen:

Šalim se, delimično :D

Nermin Haskić napustio Velež, eto nam razbijača u 16 :D

Da ne misli neko da se sprdam ali Haskić bi itekako odradio dobar posao za nas u Super ligi ali da se pogrešno ne shvati, ne pregovara se sa njim već kao što sam iznad i napisao sa jednim strancem, što ne znači da ja Haskiću da se pitam ne bih dao jednogodišnji ugovor i da bude uz ekipu u toku sezone, ne bi škodio.
Maki

Post by Maki »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:03 pm Čuo sam da se pregovara sa jednim strancem koji ima jako bogatu biografiju ali ne znam o kome je reč i ne znam nikakav detalj osim toga.
Ako je Jovetić, onda je bomba! :cheers:
Nadam se samo da nije onaj tvoj Drmić, jer od blizanačkih isprdaka gori je samo isprdak Dinama iz Zagreba. Zamisli tek torturu voditelja Arene. :roll:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Maki wrote: Wed Aug 14, 2024 10:19 pm
Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:03 pm Čuo sam da se pregovara sa jednim strancem koji ima jako bogatu biografiju ali ne znam o kome je reč i ne znam nikakav detalj osim toga.
Ako je Jovetić, onda je bomba! :cheers:
Nadam se samo da nije onaj tvoj Drmić, jer od blizanačkih isprdaka gori je samo isprdak Dinama iz Zagreba. Zamisli tek torturu voditelja Arene. :roll:
Drmic da dodje bili bi minimalno treci.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Ma Isak Belfodil 100%, taman je posle Sabaha Vojvodina taj next level, posle može na Maltu, pa u penziju :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Maki

Josip Drmić ne može nikako biti isprdak Dinama iz Zagreba.

@ElMaestro13

Nemam neke detaljne informacije pa da govorim da li jeste ili nijenon u pitanju ali znam samo jedan detalj po kom mislim da nije on u pitanju, doduše u kakvom god da je stanju doveo bih ja Isaka :D

Mada ne pregovaramo mi sa svim igračima koji su bili zanimljivi Borcu :mrgreen:
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Hmm, moguće i da je Vojin Ze Turbo, ni njegova reputacija nije za zezanje. Čak je danas dao gol protiv CSKA, znači i dalje je u formi :D
Deep Purple

Post by Deep Purple »

ElMaestro13 wrote: Wed Aug 14, 2024 10:44 pm Hmm, moguće i da je Vojin Ze Turbo, ni njegova reputacija nije za zezanje. Čak je danas dao gol protiv CSKA, znači i dalje je u formi :D
Andy Delort ili M’Baye Niang neka mediji pišu ekskluzivu idem da spavam. Nemoj posle da im nisam rekao sutra kada svi navale sa tekstovima.

Ako se prođe Maribor to je to.
N13

Post by N13 »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:48 pm M’Baye Niang
Strasan talenat, bio neverovatan potencijal! Gledao sam ga kroz celu karijeru (dok nije pocelo sve da ide nizbrdo poslednjih godina)
Ali nazalost u glavi problem. Nesto poput Balotelija.
Da je imao glavu kakvu treba, decko bi bio medju top 5 napadaca sveta
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Wed Aug 14, 2024 10:48 pm Andy Delort ili M’Baye Niang neka mediji pišu ekskluzivu idem da spavam. Nemoj posle da im nisam rekao sutra kada svi navale sa tekstovima.
Jedan zamalo umro na terenu, jedan ima glavu kao Baloteli. Zar nemamo jednog sa obe "mane" već na platnom spisku?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Maki wrote: Wed Aug 14, 2024 9:45 pm Ajde molim te iskopaj. Apsolutno smo svi do jednog bili oduševljeni Serijem i Koraćem nakon prvog kontakta sa loptom, čak i posle odgledanih snimaka u prethodnim klubovima.
Mrzelo me je straobalno, ali sam ulozio malo vremena i iskopao neke od stvari. Necu quoteovati sve redom, da ne ispadne da se bilo ko proziva, ali pamtim kao slon i tacno sam se secao da je bilo price o Koracevom CV-u, Serijevoj statistici i tome da li ce biti pojacanja na osnovu statistike. Ne kazem ja da je bila masovna pljuvacina, ali s obzirom da spominjes odredjen nivo strucnosti, hajlajtovao bih struku foruma koja govori da je Korac ''dobra zamena za Jelicica'' :mrgreen: Hajde da prihvatimo to da skauting sluzba mozda ipak zna nesto sto mi ne znamo i poseduje odredjena znanja koja mi ne posedujemo. Ja zaista sumnjam da bi se Dele platio 300 hiljada, ili 600 kako neki govore, da to nije aminovano. Mogu da razumem da pricamo o nekom slobodnom igracu, pa da se tu neko malo ugradi, da sam klub ne kosta mnogo, itd. Koliko cesto vidimo transfere po Srbiji od po nekoliko stotina hiljada, a da to nije u blizance? Gotovo nikad. Mi, TSC, eventualno Cukaricki.

Sto se promasaja tice, podsetio bih forumase na skromne pocetke Abua. Dao je gol Cukarickom, koji tom sezonom, ako se ne varam, drzi sve negativne rekorde u srpskom fudbalu, i dao je gol tipa Borci. Do novembra, kada se adaptirao i kada je ekipa usla u seriju - nista. Vise smo ocekivali od Antvija i Brane Ilica.

Ja sam prvi vrlo kritican kada je u pitanju Dele, jer mi se ne svidja nivo zalaganja, ali sam ucinak - dosao je na kraju priprema, pobogu. Promasaji su deo fudbala. Ponovicu - nemojmo biti blizanci. Godinama im se smejemo sto sikaniraju svoja pojacanja posle par utakmica, sad mi to radimo isto, jer, sta? Platili smo ga, pa sad mora da 100% adaptiran na ekipu i spreman, iako nije prosao pripreme?
Luksemburg je u EU tako da svakako ne bi bio stranac ali isto tako teško da će biti i pojačanje
Videćemo kako izgleda na terenu, ne verujem da je bolji od Jeličića i Crnomarkovića, ali lošiji sigurno nije.
Iskreno očekivao sam nešto više za Rosićevu zamenu. Ovaj dečko bi bio odličan kao zamena za Jeličića.
Ajde da unesemo dozu realnosti. Da je ovaj deran Seid neki potencijal već bi on bio sigurno prepoznat u severnim krajevima i uzeo bi ga neki Kopenhagen,Malme, da ne govorim da bi ga sigurno snimili holandski i belgijski klubovi. Zato veliki upitnik sa moje strane na ovaj transfer. To što je za njega bio zainteresovan klub Minesota junajted, to stvarno nije stvar koja bi trebalo da inponuje.
Sto puta bi više voleo da nam je sazreo neki naš deran iz podmlatka i da on igra.
Mršavo je meni sve ovo. Odlaskom Rosića i dolaskom Koraća ipak mi se čini da smo slabiji na mestima štopera nego što smo pre toga bili
Dobar je. Dao je u karijeri tri gola više od Giorbelidzea.
Dobro de, dao je celih 8, mada po ovome nije 10-ka vec je najvise igrao kao levo krilo...
Pravo pojačanje za nas povremeni igrač u drugoj francuskoj ligi. Ali možda Kuntić ima "njuh". Ja mislim da ćemo se dobro ismejati ako ovaj dodje.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

@Rabba
Ma zajebancija…

@GospodinFKV

Pinujte post gospodina iznad, da stoji kao podsetnik kada se otvori rubrika transferi.

Aj sad nađi šta sam ja pisao :greenbutt:

Dele završava sezonu sa bar 8+ golova.

I ovo pinujte pa me posle pljujte ako ne bude tako, ja garantujem za ovog dečka :mrgreen:
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Deep Purple wrote: Thu Aug 15, 2024 10:28 am @Rabba
Ma zajebancija…

@GospodinFKV

Pinujte post gospodina iznad, da stoji kao podsetnik kada se otvori rubrika transferi.

I ovo pinujte pa me posle pljujte ako ne bude tako, ja garantujem za ovog dečka :mrgreen:
Slucaj Asmir Kajevica se ponavlja? :greenbutt:
Duplof

Post by Duplof »

rykerfcv wrote: Thu Aug 15, 2024 10:51 am
Deep Purple wrote: Thu Aug 15, 2024 10:28 am @Rabba
Ma zajebancija…

@GospodinFKV

Slucaj Asmir Kajevica se ponavlja? :greenbutt:
Zaljubićemo se svi :mrgreen: :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

@gospodinFKV

Ne mogu da ti opišem koliko sam srećan što ni jedan od komentara nije moj :D
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Post Reply