Transferi
Re: Transferi
Пошто смо га овде спомињали, Романић изгледа код црних. Колико играча они доводе и ко то издржава.
Odlično, jedan manje čijeg ću se dolaska pribojavati. Nikog srećnijeg od mene ne bi bilo da su svoju sredinu pojačali sa Vukanom i Preletanovićem.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
crni poceli kao njihova crvena braca
dovode 10,15 igraca svaki prelazni rok,
tek 3,4ica
odu uz simbolicna obestecenja ili uz oprostaj dugova...
Sta bi sa onim Zbiljicevim,
da ce Vojvodina dovoditi uglavnom igrace u23....
Romanic bi bio veliko pojacanje za nas,
steta za propustenu sansu da se dovede vrhunski igrac
ima i EU papire,
moglo bi se u buducnosti zaraditi....
Steta sto i Marko Savic nije trener Vojvodine
Sjajan posao radi za Zelju,vec imaju zamenu za Romanica
od sledeceg kola moze da igra ex crveni junior Vukojevica 2006.
Tu su vec bitni igraci Mitrovic 2004,MIlosavljevic 2007,Grgic 2003,Knezevic 2002.....
tek 3,4ica
Romanic bi bio veliko pojacanje za nas,
steta za propustenu sansu da se dovede vrhunski igrac
ima i EU papire,
moglo bi se u buducnosti zaraditi....
Steta sto i Marko Savic nije trener Vojvodine
Sjajan posao radi za Zelju,vec imaju zamenu za Romanica
od sledeceg kola moze da igra ex crveni junior Vukojevica 2006.
Tu su vec bitni igraci Mitrovic 2004,MIlosavljevic 2007,Grgic 2003,Knezevic 2002.....
Zar ne primecujete da je to forsirani trend - zacrtani princip u nasem fudbalu? Ko ga je postavio, to ne znamo.denialalner wrote: ↑Sun Aug 18, 2024 3:03 pm crni poceli kao njihova crvena braca
tek 3,4ica
Ali, meni su se smucile izjave Milana Kosanovica ( da se klub pretvori u trgovacki), kad se vratio iz cz u Vosu.
Covek je, nazalost, preminuo u godinama kad to vreme nije, ali zacrtani princip zivi.
Ne samo u Vosi, vec u svim domacim klubovima. Prodaj jednog, dva, tri... dovedi drugog, dvojicu, trojicu, petoricu....
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Jeličić navodno prelazi u Krisiansundu.
Konačno, bomba u prelaznom roku. Odlična zarada i mir u kući. Srećno Care! 
(Ako se realizuje, biće to nakon Lazarevića drugi izlazni transfer u nizu koji će obradovati navijače ovog ludog kluba
)

(Ako se realizuje, biće to nakon Lazarevića drugi izlazni transfer u nizu koji će obradovati navijače ovog ludog kluba

- Deep Purple
Jedno jako glupo pitanje i nije nikakav info i ostalo da li bi neko od vas rizikovao sa Kalulu-om iz partizana?
CV mu je jači i od Sery-og mada mislim da je Sery bolji fudbaler.
On može sve napred da igra, najbolje partije je pružao kao napadač.
Ja mislim da oni nisu iskoristili ni 2% njegovog potencijala i da su ga ubili u pojam.
Ne znam zašto ali mislim da bi on kod nas eksplodirao.
Ja mislim da oni nisu iskoristili ni 2% njegovog potencijala i da su ga ubili u pojam.
Last edited by Deep Purple on Mon Aug 19, 2024 4:07 pm, edited 3 times in total.
- Uvek sa tobom
Срећно Царе и хвала за све. Никад нисам имао ништа против момка, мислим да је поштено одрадио свој посао, али превелика је гужва на голу тако да је ово разумно, надам се да ће се сад од новца платити неки нормални нападач.1892 wrote: ↑Mon Aug 19, 2024 3:34 pm https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-la ... er-538211/
Car kod Topa
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Kalulu blizu Bohuma, ako je verovati novinama. Ako je normalan, taj će glavom bez obzira da utekne iz našeg fudbala...Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 19, 2024 4:02 pm Jedno jako glupo pitanje i nije nikakav info i ostalo da li bi neko od vas rizikovao sa Kalulu-om iz partizana?
Što se Carevića tiče, srećno mu bilo u Portugaliji.
Što se napadača tiče, prvog imamo, drugi će da se vrati na proleće, a rezerva mu je na desnom krilu, u vidu Bamidelea. Vreme je za podršku Ivanoviću. Sa 19 godina je označen, nepravedno, kao glavni krivac za ispadanje iz Evrope. Mislim da je zaslužio malko više od toga.
Ne. Nema ništa što treba da poseduje polu ozbiljan fudbaler, meni nije jasno kako je on došao u partizan, a još manje kako se zadržao do sad.Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 19, 2024 4:02 pm Jedno jako glupo pitanje i nije nikakav info i ostalo da li bi neko od vas rizikovao sa Kalulu-om iz partizana?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Deep Purple
@Rabba
Apsolutno se slažem sa tobom za Ivanovića njemu sada treba podrška i minuti, nadam se da će mu se sve vratiti danas i da ga krene opet.
Kalulu-a sam bezveze zpomenuo samo iz razloga jer čovek igra sve u napadu a prevashodno je kroz karijeru bio napadač i ako ga ovi guraju više na krilo.
@VosaNS
Ne bi napravio karijeru kakvu je napravio da nista ne zna, ja se i dalje drzim toga da su ga ovi ubili u pojam.
Apsolutno se slažem sa tobom za Ivanovića njemu sada treba podrška i minuti, nadam se da će mu se sve vratiti danas i da ga krene opet.
Kalulu-a sam bezveze zpomenuo samo iz razloga jer čovek igra sve u napadu a prevashodno je kroz karijeru bio napadač i ako ga ovi guraju više na krilo.
@VosaNS
Ne bi napravio karijeru kakvu je napravio da nista ne zna, ja se i dalje drzim toga da su ga ovi ubili u pojam.
Last edited by Deep Purple on Mon Aug 19, 2024 4:18 pm, edited 1 time in total.
Možda mu se neće vratiti danas, ali verujem da će dečko, ukoliko ostane, biti značajan, ako ne i najznačajniji šraf u ekipi ove sezone.Deep Purple wrote: ↑Mon Aug 19, 2024 4:16 pm @Rabba
Vanja Apostolovski nakon što je predstavljen u Leskovcu, završio u Radničkom iz Zrenjanina, na pozajmici. Iz Vojvodine.
https://nsfudbal.com/2024/08/17/apostol ... enjaninom/
Srećno Careviću. Ne znam da li je neko sem mene primetio, ali dečko izgleda kao da je ostario 10 godina u ovih nekoliko koliko je kod nas. Bolje je za njega da ide... 

POŠTO OBRAZ ???!!!
- Mare_Liman
Срећно Цару, нек се Португалци стресирају
, шала на страну, имао је баш добрих партија, тако да је под тепихом све оно што је киксао, а било је...
@Deep
Он је мени увек био опаснији и од Северине и од Натха, па од свих крилних и офанзивних играча партизана сем Салдање, некад опаснији и од њега, по мени баш озбиљан играч, ал ми је пропао код црних баш, није ни близу исти играч ко кад је дошао, имамо већ странаца, ту је Бадимеле

@Deep
Он је мени увек био опаснији и од Северине и од Натха, па од свих крилних и офанзивних играча партизана сем Салдање, некад опаснији и од њега, по мени баш озбиљан играч, ал ми је пропао код црних баш, није ни близу исти играч ко кад је дошао, имамо већ странаца, ту је Бадимеле

"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."