Lav Kup Srbije - sezona 2009/10
Ja sam misljenja da mi nemamo kvalitet da vodimo igru. Cim to probamo, ocas posla nam sevne kontra. Da li je do veznjaka, da li je do odbrane... verovatno i jedno i drugo. A posto je ovo jedna utakmica koja se ne sme izgubiti ja bih igrao 4-4-1-1
Slicno kao kad Man Utd igra sa Berbatovim i Runijem zajedno. Ili mi protiv Japanaca
Najistureniji Mudrinski, iza njega Mrdja.
Tadic na klupu, Scepanovic na klupu. Djurovski na klupu.
U sredinu Djura i Meda, sa strane Novakovic i Tumba
Nazad nasa stamena odbrana s tim sto u ovoj postavci oni nece biti na udaru trkacki.
A kad uzmemo loptu, odmah pokusaj kontre sa Mrdjom i jednim veznjakom. I to je to. 0:1
Slicno kao kad Man Utd igra sa Berbatovim i Runijem zajedno. Ili mi protiv Japanaca

Nazad nasa stamena odbrana s tim sto u ovoj postavci oni nece biti na udaru trkacki.
A kad uzmemo loptu, odmah pokusaj kontre sa Mrdjom i jednim veznjakom. I to je to. 0:1
- Red Marquis
- Moderator
Po meni Djurovski nesme nikako na klupu.Koliko god ga neko ne voli,nemoze reci da nema dobre lopte,pogotovo za Mrdju.Ja sam ubedjen da njegov pas/sut moze da odluci ili prelomi mec.Brane wrote:Djurovski na klupu.
Koliko sam cuo od drugara koji prati sve timove u nasoj ligi, Fejsa je bio u odlicnoj formi u poslednje vreme. On nece igrati u cetvrtak kao ni Krstajic koji je i dalje tata za napadace sa nasih livada. Krstajica menja neki klinac, a upravo sam cuo da im nece igrati ni Kneyevic. Njega menja neka njihova verzija Nestorovica, liku ce mec u cetvrtak biti premijera.Brane wrote:Ja sam misljenja da mi nemamo kvalitet da vodimo igru. Cim to probamo, ocas posla nam sevne kontra. Da li je do veznjaka, da li je do odbrane... verovatno i jedno i drugo. A posto je ovo jedna utakmica koja se ne sme izgubiti ja bih igrao 4-4-1-1
Slicno kao kad Man Utd igra sa Berbatovim i Runijem zajedno. Ili mi protiv Japanaca![]()
Mislim da je lose da se zatvorimo i prepustimo sredinu partizanu. Odigrajmo otvoreno, pa njima ce adut u vezi biti invalid Petrovic. On je uzasno sklon kiksu kada ga pritisnes.
Cuo sam da je Jagodina igrala otvoreno, takva igra im je donela rezultat. Verujem da Vule, Plec i Karan nisu gori od bekova Jagodine.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
- Lala sa zapada
- Lala sa zapada
Nestora nisam ni naveo, sa njim treba da budemo zadovoljni ako zajebe kod samo jednog gola.ice wrote:Lomić, Jovanović, Stanković i Kamberović, ne bih ja njih podcenjivao i dalje su velemajstori za našeg Karana, Đurišića i Nestora.I taj Kamberović je bio veoma solidan u dobrom Sevojnu i ima međunarodno iskustvo iz kvalifikacija za Ligu Evrope.

Rekreativo Djurisic nece igrati, nadam se.

- Lala sa zapada
Da, uzdamo se u Djumija, ali evo i novih briga...
U cetvrtak nam sudi Vukadinovic, izgleda je u pitanju isti sudija koji je sudio mec u Novom Sadu protiv groblja. Kao sto svi znamo, tada je on na signalizaciju pomocnog sudio ofsajd kod gola za 2-2.
Zivo me zanima da li je jedan od pomocnih u cetvrtak sudija koji je digao zastavicu kod navodnog ofsajda!
Trojica sudija iz Beograda.
ФК "Партизан" - ФК "Војводина" , 15.04.2010. године, 18 часова, стадион ФК "Партизана"
Судија: Вукадиновић Миленко, Београд
Судија помоћник 1: Радојчић Игор, Београд
Судија помоћник 2: Томичић Никола, Сремски Карловци
Четврти судија: Караџић Милан, Београд
U cetvrtak nam sudi Vukadinovic, izgleda je u pitanju isti sudija koji je sudio mec u Novom Sadu protiv groblja. Kao sto svi znamo, tada je on na signalizaciju pomocnog sudio ofsajd kod gola za 2-2.
Zivo me zanima da li je jedan od pomocnih u cetvrtak sudija koji je digao zastavicu kod navodnog ofsajda!

ФК "Партизан" - ФК "Војводина" , 15.04.2010. године, 18 часова, стадион ФК "Партизана"
Судија: Вукадиновић Миленко, Београд
Судија помоћник 1: Радојчић Игор, Београд
Судија помоћник 2: Томичић Никола, Сремски Карловци
Четврти судија: Караџић Милан, Београд