Lav Kup Srbije - sezona 2009/10

Locked
budababa

Post by budababa »

Firma će danas u 17:30h posetiti igrače u SC "Vujadin Boškov" i dati im podršku pred ovu bitnu utakmicu. 'Ajde što više da nas ode, da razmrdamo malo ove naše mrtvace! Da igramo bar na kartu podizanja samopouzdanja, ako ne možemo na kvalitet...
Ko navija za Vošu, ni pakao mu neće teško pasti...
Brane

Post by Brane »

Ja sam misljenja da mi nemamo kvalitet da vodimo igru. Cim to probamo, ocas posla nam sevne kontra. Da li je do veznjaka, da li je do odbrane... verovatno i jedno i drugo. A posto je ovo jedna utakmica koja se ne sme izgubiti ja bih igrao 4-4-1-1
Slicno kao kad Man Utd igra sa Berbatovim i Runijem zajedno. Ili mi protiv Japanaca :lol:
Najistureniji Mudrinski, iza njega Mrdja.
Tadic na klupu, Scepanovic na klupu. Djurovski na klupu.
U sredinu Djura i Meda, sa strane Novakovic i Tumba
Nazad nasa stamena odbrana s tim sto u ovoj postavci oni nece biti na udaru trkacki.
A kad uzmemo loptu, odmah pokusaj kontre sa Mrdjom i jednim veznjakom. I to je to. 0:1
uporan

Post by uporan »

Ne znam kako, ali ja sam sve više i više ubeđen da će biti 2:1 za nas. Prvo poluvreme 1:0 za groblje i preokret za nas. To ću i da stavim u kladionici.
Iskreno stvarno ne znam kako mi možemo da pobedimo, ali treba verovati.
UH!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Ja se jedino nadam prolomu oblaka, maksimalno nakvašenom terenu, gde bi sreća mogla da odluči protivnika...recimo neki šut Tumbe, Maria iz daljine i da prokliže Božoviću kroz ruke :D Jedino tako...
Io odio Belgrado
kinik

Post by kinik »

ako dobro kontam sudi onaj indijanac sto nam je ponistio gol u nadoknadi pre par nedelja protiv isth ovih olosa :shock: :twisted:
1966...1989...201x
Passion

Post by Passion »

Brane wrote:Djurovski na klupu.
Po meni Djurovski nesme nikako na klupu.Koliko god ga neko ne voli,nemoze reci da nema dobre lopte,pogotovo za Mrdju.Ja sam ubedjen da njegov pas/sut moze da odluci ili prelomi mec.

Post by ice »

Velika šteta će biti što neće igrati mladi Bilbija.Taman kada je protiv BSK-a pokazao koliko može biti korisniji za ekipu od izvikanog kapitena.Ali zato imamo Mudrog. :wink:
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Brane wrote:Ja sam misljenja da mi nemamo kvalitet da vodimo igru. Cim to probamo, ocas posla nam sevne kontra. Da li je do veznjaka, da li je do odbrane... verovatno i jedno i drugo. A posto je ovo jedna utakmica koja se ne sme izgubiti ja bih igrao 4-4-1-1
Slicno kao kad Man Utd igra sa Berbatovim i Runijem zajedno. Ili mi protiv Japanaca :lol:
Najistureniji Mudrinski, iza njega Mrdja.
Tadic na klupu, Scepanovic na klupu. Djurovski na klupu.
U sredinu Djura i Meda, sa strane Novakovic i Tumba
Nazad nasa stamena odbrana s tim sto u ovoj postavci oni nece biti na udaru trkacki.
A kad uzmemo loptu, odmah pokusaj kontre sa Mrdjom i jednim veznjakom. I to je to. 0:1
Koliko sam cuo od drugara koji prati sve timove u nasoj ligi, Fejsa je bio u odlicnoj formi u poslednje vreme. On nece igrati u cetvrtak kao ni Krstajic koji je i dalje tata za napadace sa nasih livada. Krstajica menja neki klinac, a upravo sam cuo da im nece igrati ni Kneyevic. Njega menja neka njihova verzija Nestorovica, liku ce mec u cetvrtak biti premijera.

Mislim da je lose da se zatvorimo i prepustimo sredinu partizanu. Odigrajmo otvoreno, pa njima ce adut u vezi biti invalid Petrovic. On je uzasno sklon kiksu kada ga pritisnes.

Cuo sam da je Jagodina igrala otvoreno, takva igra im je donela rezultat. Verujem da Vule, Plec i Karan nisu gori od bekova Jagodine.
Samo je jedan Ronaldo i on igra za Corinthians
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

kinik wrote:ako dobro kontam sudi onaj indijanac sto nam je ponistio gol u nadoknadi pre par nedelja protiv isth ovih olosa :shock: :twisted:
Da li neko moze da potvrdi ovu informaciju?

Uopste, kako se zove doticni sudija?
ice

Post by ice »

Lomić, Jovanović, Stanković i Kamberović, ne bih ja njih podcenjivao i dalje su velemajstori za našeg Karana, Đurišića i Nestora.I taj Kamberović je bio veoma solidan u dobrom Sevojnu i ima međunarodno iskustvo iz kvalifikacija za Ligu Evrope.
ice

Post by ice »

Lala sa zapada wrote:
kinik wrote:ako dobro kontam sudi onaj indijanac sto nam je ponistio gol u nadoknadi pre par nedelja protiv isth ovih olosa :shock: :twisted:
Da li neko moze da potvrdi ovu informaciju?

Uopste, kako se zove doticni sudija?
To bi bilo užasno.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

ice wrote:Lomić, Jovanović, Stanković i Kamberović, ne bih ja njih podcenjivao i dalje su velemajstori za našeg Karana, Đurišića i Nestora.I taj Kamberović je bio veoma solidan u dobrom Sevojnu i ima međunarodno iskustvo iz kvalifikacija za Ligu Evrope.
Nestora nisam ni naveo, sa njim treba da budemo zadovoljni ako zajebe kod samo jednog gola. :D

Rekreativo Djurisic nece igrati, nadam se. :)
ice

Post by ice »

Uzdamo se u Djumija.
Lala sa zapada

Post by Lala sa zapada »

Da, uzdamo se u Djumija, ali evo i novih briga...

U cetvrtak nam sudi Vukadinovic, izgleda je u pitanju isti sudija koji je sudio mec u Novom Sadu protiv groblja. Kao sto svi znamo, tada je on na signalizaciju pomocnog sudio ofsajd kod gola za 2-2.

Zivo me zanima da li je jedan od pomocnih u cetvrtak sudija koji je digao zastavicu kod navodnog ofsajda! :twisted: Trojica sudija iz Beograda.

ФК "Партизан" - ФК "Војводина" , 15.04.2010. године, 18 часова, стадион ФК "Партизана"

Судија: Вукадиновић Миленко, Београд

Судија помоћник 1: Радојчић Игор, Београд

Судија помоћник 2: Томичић Никола, Сремски Карловци

Четврти судија: Караџић Милан, Београд
ice

Post by ice »

Loše vesti.Nadam se da su u klubu bar malo obratili pažnju na ovo, a ne da ih je kao i obično baš briga za sve i da nemaju pojma šta se dešava.
Locked