Liga Evrope - sezona 2012/13
Re: Liga Evrope 2012/13: Vojvodina-Suduva 1:1
Rapid Wien 3 - 0 Dundee United
Heiligenkreuz 0 - 5 Rapid Wien
Rapid Wien 1 - 2 Roma
Rapid Wien 4 - 0 Wacker Innsbruck
Nije los ovaj Rapid. Doduse nisu neki protivnici ali opet efikasna deca.
3:0/4:0/5:0
Samo minimalan poraz od Rome.
Heiligenkreuz 0 - 5 Rapid Wien
Rapid Wien 1 - 2 Roma
Rapid Wien 4 - 0 Wacker Innsbruck
Nije los ovaj Rapid. Doduse nisu neki protivnici ali opet efikasna deca.
3:0/4:0/5:0
Samo minimalan poraz od Rome.
Last edited by Nevernik on Fri Jul 27, 2012 6:26 pm, edited 1 time in total.
Jedan od najboljih postova na ovom forumu u poslednje vreme. Umro sam od smeha čitajući boldovani deobudababa wrote:Hiljadu puta sam rekao i ponoviću: ne možeš zameriti ništa starom klubu kad ispraši nekoga u gostima sa 4:0, makar to bila humanitarna utakmica sa radnicima treće smene iz fabrike za preradu kozijih iznutrica. Ono smo juče bili mi, gubitnici koji oderu još veće gubitnike, uz TV prenos sa jednom kamerom, oratorski sadizam Laze Bakmaza i stručni komentar kralja seoskih terena (Kodžo, izvini, ovo je samo moje mišljenje) Saše Drakulića. Ostaje još da mi/nam neko razjasni Trajčetov potez, koji ozbiljno dovodi u pitanje sposobnost procene njegovog školskog psihologa za upis u prvi razred osnovne. Kako god, mislim da nam je Karan u ovom trenutku bolja opcija, jer su Trajka počeli da pretrčavaju kao da osamnaestobrzincem prolaze pored njega. Medicinska sestra Mo je konačno odigrala jednu dobru partiju u našem dresu, ali džangrizavi ološ sa Zapada se ne može lako zavarati i trebaće da prolije još puno krvi, znoja i životnih sokova da bi dobila status "neutralan". Vuk i Poletanović su solidno odigrali, Boske bolje u odnosu na prethodne ali može to bolje, Abu lepo prodro kod trećeg i četvrtog gola, Škuli kesa, odbrana se nije nešto ni preznojala, Supa je komotno mogao da uzme laptop i da surfuje naslonjen na reklamu iza gola.
Pitanje cene karata ne treba postavljati, jer svako ko se smatra Vojvodinašem treba da bude u četvrtak na "Karađorđu", a po mogućnosti i onaj tamo četvrtak u Beču. Zamerka ide i na račun uprave što još nije pustila godišnje karte u prodaju, a sezona je počela utakmicom sa Suduvom u Novom Sadu. Kao da prave hologramske propusnice, pa da marketing tim treba da se izbori sa dizajnom u AutoCad-u 3D, a ne da (kao što verovatno i rade) u MS Paint-u smanje sliku i ispišu jednostavan tekst ispod i plastificiraju to u ne više od 1000 primeraka.

What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja ne mogu da verujem sta vi ljudi pricate, bez uvrede, ovde se polemise o ceni karte od 400-500 din. Objasni mi koji je to po tebi atraktivniji protivnik koji vredi 500din, mozda Barselona da dodje...Pa covece svaka utakmica prosle sezone je za zapad bila bar 300din, i tu mislim na Metalac, Javor, BSK, i sad za iste pare dolazi jedan Rapid iz Beca i ljudima je to puno para. Ne moze niko da me ubedi da nema 500 dinara da odvoji jednom godisnje da gleda utakmicu ovog ranga sa, po svim kriterijumima, veoma atraktivnim protivnikom. U poslednjim 15ak god. od intertoto kupa, sem Atletika veci tim nije gostovao na Karadjordju.Stexman wrote:Ja mislim da je cena karata previsoka. Nas 5 je bilo prosle nedelje, za 500 dindzi plus 1000 dindzi za gorivo.
Sad ce nam trebati preko 3500 din. i bojim se da cemo morati propustiti. A taman smo krenuli da vodimo klince(500 dindzi karta za klince? EJ!!!) jer su poceli da naginju ka "onima", da ih malo vaspitamo i uspeli smo u tome.
Nemam pojma, meni je to mnogo para. Da igramo sa nekim atraktivnim protivnikom pa da kazes, ovako...
A evo i golova iz prvog kola austrijske lige:
Terence Boyd je igrac koga treba da se plasimo!
[video]http://www.youtube.com/watch?v=IvZ475IUXKo[/video]
Come on you Reds!
Potpuno se slazem !1892 wrote:Ja ne mogu da verujem sta vi ljudi pricate, bez uvrede, ovde se polemise o ceni karte od 400-500 din. Objasni mi koji je to po tebi atraktivniji protivnik koji vredi 500din, mozda Barselona da dodje...Pa covece svaka utakmica prosle sezone je za zapad bila bar 300din, i tu mislim na Metalac, Javor, BSK, i sad za iste pare dolazi jedan Rapid iz Beca i ljudima je to puno para. Ne moze niko da me ubedi da nema 500 dinara da odvoji jednom godisnje da gleda utakmicu ovog ranga sa, po svim kriterijumima, veoma atraktivnim protivnikom. U poslednjim 15ak god. od intertoto kupa, sem Atletika veci tim nije gostovao na Karadjordju.Stexman wrote:Ja mislim da je cena karata previsoka. Nas 5 je bilo prosle nedelje, za 500 dindzi plus 1000 dindzi za gorivo.
Sad ce nam trebati preko 3500 din. i bojim se da cemo morati propustiti. A taman smo krenuli da vodimo klince(500 dindzi karta za klince? EJ!!!) jer su poceli da naginju ka "onima", da ih malo vaspitamo i uspeli smo u tome.
Nemam pojma, meni je to mnogo para. Da igramo sa nekim atraktivnim protivnikom pa da kazes, ovako...
- severozapad
[video]http://www.youtube.com/watch?v=EjZu97hxD74[/video]
Ovo su vrteli na ovim sajtovima sportskim tokom priprema. 2x je pokušavao makaze protiv Rome, drugi put ušlo. Mnogo grize ali nadam se da će ga neko smiriti nazad.
Nisam siguran šta da očekujem. Ovo jeste najbolja ekipa sa kojom smo odigrali još od Atletika ali ako sad nećemo da pokažemo nešto, ja ne znam kad ćemo. Dakle, treba stisnuti muda, jako ući u tekmu i nikako ne ceniti previše protivnika jer neće nam biti dovoljno samo zadnjih 20ak minuta kad shvatimo da se danas sa svakim možeš igrati fudbala ali isto tako i maltretirati.
Svaka čast na pobedi u Litvaniji, idemo dalje.
Ovo su vrteli na ovim sajtovima sportskim tokom priprema. 2x je pokušavao makaze protiv Rome, drugi put ušlo. Mnogo grize ali nadam se da će ga neko smiriti nazad.
Nisam siguran šta da očekujem. Ovo jeste najbolja ekipa sa kojom smo odigrali još od Atletika ali ako sad nećemo da pokažemo nešto, ja ne znam kad ćemo. Dakle, treba stisnuti muda, jako ući u tekmu i nikako ne ceniti previše protivnika jer neće nam biti dovoljno samo zadnjih 20ak minuta kad shvatimo da se danas sa svakim možeš igrati fudbala ali isto tako i maltretirati.
Svaka čast na pobedi u Litvaniji, idemo dalje.
- PanonskiFantom
Ma nije suma novca u pitanju!
Ja mislim da su skupe zato sto je uprava trebala zbog kriminalne igre kuci da "casti" navijace sa jeftinijim karatama od 500 dinara, sa nekom simbolicnom cenom, kao neka vrsta izvinjenja svima koji su dosli da podrze klub, a ne ko da su jedva docekali neki klub i da odvale cenu.Moraju da omoguce sa cenom ,da svi koji vole Vojvodinu bez obzira na socijalni status, pogledaju Vosu protiv Rapida iz Beca.
E zato su mi skupe karte!Pobedili smo jednom i sada svi advokatisete... Nebitno.Radim dva posla pa ci imati i za kartu i za gostovanje.
pozz
Ja mislim da su skupe zato sto je uprava trebala zbog kriminalne igre kuci da "casti" navijace sa jeftinijim karatama od 500 dinara, sa nekom simbolicnom cenom, kao neka vrsta izvinjenja svima koji su dosli da podrze klub, a ne ko da su jedva docekali neki klub i da odvale cenu.Moraju da omoguce sa cenom ,da svi koji vole Vojvodinu bez obzira na socijalni status, pogledaju Vosu protiv Rapida iz Beca.
E zato su mi skupe karte!Pobedili smo jednom i sada svi advokatisete... Nebitno.Radim dva posla pa ci imati i za kartu i za gostovanje.
pozz
Vise nista nije isto!
Re: Liga Evrope 2012/13: Suduva-Vojvodina 0:4
budababa wrote: ali džangrizavi ološ sa Zapada se ne može lako zavarati i trebaće da prolije još puno krvi, znoja i životnih sokova da bi dobila status "neutralan". Vuk i Poletanović su solidno odigrali, Boske bolje u odnosu na prethodne ali može to bolje, Abu lepo prodro kod trećeg i četvrtog gola, Škuli kesa, odbrana se nije nešto ni preznojala, Supa je komotno mogao da uzme laptop i da surfuje naslonjen na reklamu iza gola.

Ali ovaj ološ sa Zapada

Možda je moj fudbalski usud to, što sam gledao mnogo generacija Voše i što, recimo i danas, smatram da je ona generacija igrača Vojvodine, koja je ispala iz Prve Savezne Lige SFRJ, fizički, taktički i tehnički bila daleko ispred ovih, koje gledamo u poslednjih 10ak godina (osim na prste dve ruke izbrojanih izuzetaka, koji su odskočili talentom, radom, znanjem i ponašanjem).I drugo, što na osnovu mišljenja stručnih ljudi, koji prate naše mlade selekcije (npr Grba) verujem da je nekoliko igrača od Omladinaca, daleko bolja tehnički, taktički, pa i fizičke od dosta nezamenljivih ,,prvotimaca".Utemeljenje u tom stavu mi je i osvojen Šampionat godine 2011/12, što svedoči da su imali kontinuitet igara, a da bi imao kontinuitet (od godinu dana), nesumnjivo moraš imati kvalitet.
PS
Što se tiče cena ulaznica?Kriza je i mogao bih se složiti sa Stexmanom (pogotovo kad se dolazi familijarno- što je u tradiciji navijača Voše), s druge strane nije ni previše, ali trebale su biti spremljene godišnje propusnice, koje bi ublažile ,,problem" najvernijih navijača.Rapid je poznata ekipa, ali nije Atletiko, što neko napisa, pa ako ne bude jakog marketinga, ostaće Stadion nepopunjen, što bi bilo pomalo razočaravajuće i za naše igrače.
Što se tiče izostanka Trajkovića, mislim da se neće nešto osetiti.Naprotiv.Ono što meni stvara nedoumice je to na šta sve ljudi mogu da se klade?
Na kraju, jako bih voleo da pobedimo i prođemo Rapid.Bio bi to velik korak pred pripremu za stogodišnjicu Kluba.

Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Ja mislim da je Moreira bio najbolji na terenu ,a i svima ostalima svaka cast ali opet ipak jedna zamerka opet ni JEDAN SUT VAN 16 METARA a bez toga nema bas velikog uspeha necemo moci stalno da se usetamo u gol 

Realno, cene karat su previsoke. Jos ako bude prenos, nece biti 4000 ljudi na stadionu. Zapamtite sta sam rekao. Umesto da stave 300, 200, 100 pa da bude 12000 ljudi, ovako ce biti poluprazan stadion. Secam se Atletika, cena 2000 dinara, na stadionu 1000 ljudi, mozda i to sa sve godisnjim kartama koje su vazile. Ne treba se zavaravati, jos jedan pogresan potez uprave. Daj boze da gresim, ali nema sanse.
Kup je nas!
- Tony Starks
Još pre polufinala LE bi počela priča da je verovatno dogovoreno da nam je LE poklonjena i da nam takav trofej ne treba.madda fakka wrote:Verujem kada bi bili pobednici LE neko bi se nasao da prica kako ovaj nije ovo, kako li smo dozvolili ovo ili ono u odbrani/sredini, kako Zagorcic (ni)je ovo ili ono uradio itd.

Cene karata su po meni sasvim ok, na kraju krajeva sever je samo 200 dinara, tako da svako može da uđe na stadion jeftino ukoliko mu cene za zapad i istok ne odgovaraju.
Nemam baš neku predstavu o snazi Rapida, rekao bih da jesu favoriti protiv nas naravno, ali da uz dobru igru i vetar u leđa s tribina, a i malo sreće, možemo da izborimo aktivan rezultat na Karađorđu. Pretpostavljam da će nas forumaši koji detaljnije prate strane lige ovih dana bliže upoznati sa Rapidom. Inače Rapid sutra u 18:30 igra prvenstvenu utakmicu protiv Viner Nojštata, pa bi valjalo iscimati linkove za to ako ih bude, da pogledamo meč.
Предлажем астролозима да уведу хороскопски знак намћор,један део овог форума заслужује тај епитет.Ако вам је скупо немојте доћи,јел вас тера неко да дођете,ионако само гледате најситнији детаљ ******.А што се тиче Атлетика имате на Јутјубу па погледајте колико је људи било на северу тог дана,па онда нешто напишите.Погледајте мало колико цигани плаћају карту за њихов запад.Ја не кажем да је јефтино на данашњу ситуацију,али ми стварно није јасно шта појединци очекују,па не долази Металац.
Edit: Povedi racuna o recniku
Nboya
Edit: Povedi racuna o recniku
Nboya
Nema veze ko dolazi, ali cena je velika. Svake godine je vazila godisnja i za evro utakmice, sada toga nema. Meni je mnogo 500 dinara.
Zadnji put sam imao 500 dinara u novcaniku je otprilike prosle godine u ovo vreme. Ne radim vec 2 godine nigde i nemam prihoda. I za proslu sam se ogrebao lovu da dodjem i iskreno sam se iznenadio kad su mi za dva burazerova klinca od 6 i 7 godina rekli da moraju da imaju kartu. To nikad nije bilo! Zao mi je sto je neko uvredjen time sto je meni ili nekom trecem mnogo 500 dinara. Ja ne zivim na pola sata od stadiona pa da nekako progutam tih 500 dinara.
Meni treba dva soma minimum da dodjem u Novi Sad a neko ce sa toliko otici do Beca!
Zadnji put sam imao 500 dinara u novcaniku je otprilike prosle godine u ovo vreme. Ne radim vec 2 godine nigde i nemam prihoda. I za proslu sam se ogrebao lovu da dodjem i iskreno sam se iznenadio kad su mi za dva burazerova klinca od 6 i 7 godina rekli da moraju da imaju kartu. To nikad nije bilo! Zao mi je sto je neko uvredjen time sto je meni ili nekom trecem mnogo 500 dinara. Ja ne zivim na pola sata od stadiona pa da nekako progutam tih 500 dinara.
Meni treba dva soma minimum da dodjem u Novi Sad a neko ce sa toliko otici do Beca!
- PanonskiFantom
Kad napise neko kako cigani ovo kako cigani ono dodje mi da 

Vise nista nije isto!
Stexman, idi na sever, jbg, i idi skroz do zapada, to ti je kao da si prakticno na zapadu. Meni je uvek bilo mnogo novca da kupujem sezonsku za zapad pa sam kupovao za istok. Prilagodi se malo. Moji prihodi su veoma skromni pa moram da se prilagodim. Kad bih bio u skripcu s parama kao ti sada ja bih postupio kao sto ti savetujem.
Drugo: Nisu previsoke cene karata! pola onih koji ce reci da jesu (ne na foruma vec uopste) sednu u kafic i potrose ladne 200 dinosaurusa na 2 piva. U izlasku svako potrosi bar 1000 dindzi, a velika vecina i duplo vise. Da ne nabrajam, dolazi Rapid, cene su ok.
Moguce posledice postojecih cena: Nece biti mnogo turista (Roma i partizana) na Karadjordju. Oni kojima je nekakav problem da idu na sever u cosak (imaju da biraju dva coska, pa koji im se vise dopada) a koji nemaju para, nece doci.
(Nadam se samo da kad prodjemo Rapid da cene karata nece dalje skakati
)
Drugo: Nisu previsoke cene karata! pola onih koji ce reci da jesu (ne na foruma vec uopste) sednu u kafic i potrose ladne 200 dinosaurusa na 2 piva. U izlasku svako potrosi bar 1000 dindzi, a velika vecina i duplo vise. Da ne nabrajam, dolazi Rapid, cene su ok.
Moguce posledice postojecih cena: Nece biti mnogo turista (Roma i partizana) na Karadjordju. Oni kojima je nekakav problem da idu na sever u cosak (imaju da biraju dva coska, pa koji im se vise dopada) a koji nemaju para, nece doci.
(Nadam se samo da kad prodjemo Rapid da cene karata nece dalje skakati

- madda fakka
Gledam ovaj klip i vidim tim iz Innsbruck-a ima jako suplju odbranu. Ne idu telom na protivnika, kod onih makazica lik dao "for" od 10 meteri i istrcao do korner linije neometan. Par pasova Rapida koji su izbacivali vise igraca Innsbruck-a, kod drugog gola lik stoji sam na ivici 16m, Prilepiti Boyd-u nekog na ledja jer i oni furaju sa jednim napadacem... Vidim i oni forsiraju centarsuteve pa verujem sa Djuricem i Karanom koji su 190+ cm visoki nece moci puno. Samo se bojim da Pavlovic ne bude supalj na njegovoj strani. Ocekujem istu postavu kao i u Litvaniji (ako je Vuk spreman i umesto Skuletica staviti Bilbiju). Odbrana i sredina ce morati da trce jooooj! Samo hrabro do nove pobedeStexman wrote:Ja mislim da je cena karata previsoka. Nas 5 je bilo prosle nedelje, za 500 dindzi plus 1000 dindzi za gorivo.

I Bog je Slaninar...