ok utakmica, ne mislim bas da smo ih ubili u pojam, igrali smo malo previse zatvoreno za moj ukus, ali pobeda je pobeda, nadam se da subotu nismo rezervisali za njih...
Po meni je budala samo onaj ko na ovo gleda blagonaklono a ocigledno je da ne pratite Vojvodinu bas dugo ili vam secanje brzo ispari pa mozete da predjete preko takvih stvari. Ne interesuje me da li su braca rodjena, to je nedopustivo, a ako bas mora da ima Mijailovicev dres za uspomenu ( koji je pritom jedan od najvecih olosa i prostacina u nasem fudbalu, secam se jos crvenog kartona u finalu u21 kad smo izgubili od Italije, a plus je na utakmici juce par puta udario naseg kapitena i psovao sve zive) nek to uradi u svlacionici a ne javno na terenu. Menjanje dresa sa nekim ko te je decenijama satirao na svakom koraku i u svakom trenutku je slajmara u lice svakom od nas ko voli Staru Damu. Toliko.gospodinFKV wrote:Bravo. Nek su se menjali, ionako te dresove momci skupljaju kao uspomene kad zavrse karijeru. Necete sigurno videti Vukcevica kako nosi dres zvezde koji je dobio.Neizlecivi wrote:Dajte ljudi ne izigravajte kompleksase i budale! Nek su menjali dres, sta me zabole. To je ta neka nova moda ili sta vec. Ne treba da ljube taj dres, niti da rade nzm sta, ali uopste ne kontam zasto ocekujete od njih da ne postuju bilo koji drugi klub. Dali su im 3 komada, za nas grb i dres izginuli, neka postuju sve, ali neka gaze za Vosu. Cao, zdravo.
p.s. mada kad pogledam ovo nije razmena nego molba za dres
Potpisujem post, samo sto nije bas nova moda
Mozemo da se vredjamo i potkazujemo koliko ko prati Vojvodinu, da zagledamo u porodicno stablo i gene koliko je ko procentualno slaninar, a mozemo i da razgovaramo civilizovano, jer za to forum i sluzi. Ne poznajes me, tako da bih te zamolio da me zaobidjes s tim pricama.1892 wrote:Po meni je budala samo onaj ko na ovo gleda blagonaklono a ocigledno je da ne pratite Vojvodinu bas dugo ili vam secanje brzo ispari pa mozete da predjete preko takvih stvari. Ne interesuje me da li su braca rodjena, to je nedopustivo, a ako bas mora da ima Mijailovicev dres za uspomenu ( koji je pritom jedan od najvecih olosa i prostacina u nasem fudbalu, secam se jos crvenog kartona u finalu u21 kad smo izgubili od Italije, a plus je na utakmici juce par puta udario naseg kapitena i psovao sve zive) nek to uradi u svlacionici a ne javno na terenu. Menjanje dresa sa nekim ko te je decenijama satirao na svakom koraku i u svakom trenutku je slajmara u lice svakom od nas ko voli Staru Damu. Toliko.gospodinFKV wrote:Bravo. Nek su se menjali, ionako te dresove momci skupljaju kao uspomene kad zavrse karijeru. Necete sigurno videti Vukcevica kako nosi dres zvezde koji je dobio.Neizlecivi wrote:Dajte ljudi ne izigravajte kompleksase i budale! Nek su menjali dres, sta me zabole. To je ta neka nova moda ili sta vec. Ne treba da ljube taj dres, niti da rade nzm sta, ali uopste ne kontam zasto ocekujete od njih da ne postuju bilo koji drugi klub. Dali su im 3 komada, za nas grb i dres izginuli, neka postuju sve, ali neka gaze za Vosu. Cao, zdravo.
p.s. mada kad pogledam ovo nije razmena nego molba za dres
Potpisujem post, samo sto nije bas nova moda
Cigani su pevali, ali nisam bas skontao poentufare wrote:Ljudi ako moze jedna mala pomoc na prenosu sam cuo da neko peva Tri poljubca hocu ja samo mi nije jasno jel to firma ili gejlije ponovo podjebavali svoje.
A kako je otresao ninkovica pre tog pasa, iako je ovaj prljavac hteo da ga faulira.laki wrote: Pa samo na tom snimku od par minuta mozes videti kako Poletanovic izbacuje Skulentara u prazan prostor, za mene je to jednako dobar potez koliko i Skuletova mosa.