Liga Evrope - sezona 2015/16
Re: Liga Evrope Q2R: Vojvodina-Spartaks (LAT), četvrtak 20:3
Apsolutno sam protiv besplatnog ulaza. Neka cena bude simbolična, ma nek' bude 50 RSD i neka prihod ide u humanitarne svrhe!
Ovi "naši" (doduše, moji nisu!) ili besplatno, ili astronomske cene. Setite se Atletika i Batovih cijena!!! Ako se ne varam, nešto 2 ili 2 i po 'iljade beše karta za zapad.
P.S. Neko reče, da istok treba da bude badava, pa da na TV-u izgleda kao da nas ima. Pa, nismo političari, majku mu poljubim! Ima nas koliko nas ima i doviđenja! Ne trebaju nam cigano-grobari da nam pune stadion.
Ovi "naši" (doduše, moji nisu!) ili besplatno, ili astronomske cene. Setite se Atletika i Batovih cijena!!! Ako se ne varam, nešto 2 ili 2 i po 'iljade beše karta za zapad.
P.S. Neko reče, da istok treba da bude badava, pa da na TV-u izgleda kao da nas ima. Pa, nismo političari, majku mu poljubim! Ima nas koliko nas ima i doviđenja! Ne trebaju nam cigano-grobari da nam pune stadion.
grobari su avangarda, tačno onoliko koliko smo mi mejnstrim...
- fraxmanutd
+1Marcello wrote:Apsolutno sam protiv besplatnog ulaza. Neka cena bude simbolična, ma nek' bude 50 RSD i neka prihod ide u humanitarne svrhe!

Банат цео, црвено бео!
UEFA sajt kaže da nismo registrovali ni jednog novog igrača za drugo kolo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Rabba wrote:UEFA sajt kaže da nismo registrovali ni jednog novog igrača za drugo kolo.
Sad kad nam se desi slučaj Legija, tj igranje igrača koji nema pravo nastupaPotom je Zagorčić dodao i sledeće:
- Zamolio bih publiku da ponovo u što većem broju dođe na tribine našeg stadiona i pruži veliku pomoć igračima Vojvodine. Momci koji nose dres našeg kluba to su zaslužili dobrom igrom u prošloj utakmici i siguran sam da su se gledaocima pošteno odužili na sjajnoj podršci. Imamo na okupu 25 fudbalera i kompletnu ekipu držimo motivisanom i spremnom. Svi se nalaze u konkurenciji za tim, osim povređenog Nina Pekarića i operisanog Saše Ćurka. Među kandidatima da zaigra biće i novajlija Ognjen Ožegović. Želimo da uvek igramo agresivno i napadački i na gol više od protivnika, tako će biti dok se ja nalazim na čelu struke..

Trebalo bi stvarno dojaviti ovima u klubu, da još ne fasujemo zbog malog cige suspenziju...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Registrovan je.
Mi smo VOJVODINA, a ko ste vi?
Šta se dešava sa Pekarićem? Koliko će odsustvovati sa terena?
Sta je sa Mijatom, nigde nije presao, a bio je registrovan za prvo kolo.
Nemoj sad da ispadne da nam smeta krcat zapad.Ne treba smanjivati kapacitet vec pojacati kontrolu da ne moze niko da udje bez karte.Opet ti redari prave sranja,treba ih pod hitno dovesti u red ili zameniti jer ako se ne varam u 5. kolu igramo s grobljem.Mada je klub tu napravio najvecu konfuziju.Minja wrote:Sto se tice cena, sada je gotovo. Realno, klub je usvojio sve primedbe sa foruma, i to je to. Nemamo pravo vise da se zalimo. Ocekujem bolju organizacuju, s tim, da bih u promet pustio ipak malo manje ulaznica za Zapad. Umesto, recimo, 4000 komada, 3700 ili koliko god vec, a pojacao bih kontrolu na svim ulazima jer ako udje 200 ili 500 ljudi bez karte, imas cirkus na krcatoj tribini.Marcello wrote:Apsolutno sam protiv besplatnog ulaza. Neka cena bude simbolična, ma nek' bude 50 RSD i neka prihod ide u humanitarne svrhe!
Gore je bilo par sugestija i dobrih ideja a najbolja je da se skupi kinta za humanitarne potrebe.Stavite na svaki ulaz neke kutije da se ubacuju pare,razglasite po medijima da se zna da ce se to skupljati a mozda i apelovati na neke budzovane da dodju i odrese kesu(to je plus opcija).Nista ne kosta a moze bar nekom da pomogne.Drugo,nema nikakve potrebe i logike da nam istok bude onako osakacen kavezom.Skidajte to.Trece,ako prodjemo u 3. kolo i protivnik ce biti atraktivniji pa ce nam verovatno trebati i Frankenstajn tribina.Kontam da je jedini problem kod iste sto prakticno nema ulaza na nju jer se moze uci jedino kroz sluzbeni ulaz ali mislim da se lako moze sprovesti ulaz tu gde je sad blagajna(pa desno) s tim da se dodatno ogradi od sluzbenog.Uostalom ta blagajna je totalno bespotrebno tu nabudzena jer na zapadu ima nekoliko praznih lokala iz kojih su se ponekad i prodavale karte pa ne vidim zasto to ne bi moglo i ubuduce...
- Red Marquis
- Moderator
Potpisujem sve što reče Grouch, i samo me još jedno interesuje - kad ćemo saznati jel igramo meč sad za vikend? Pošto sam paćenik i pravim svoje planove o putovanjima u skladu sa Vošinim utakmicama ne bi bilo loše da to saznam što pre. Ili se čekaju rezultati u četvrtak?
Io odio Belgrado
Koliko sam razumeo, odlaganja mečeva neće biti.
N13, koga si razumeo, pošto pratim medije na sve strane po tom pitanju, a samo znam da je Čuka pokrenula inicijativu, ali da zvaničnog odgovora još nisam video.
Pitam to iz razloga što "Red Marquis" nije jedini paćenik te vrste...
Pitam to iz razloga što "Red Marquis" nije jedini paćenik te vrste...
AJMO CRVEN-BELI !!!

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... id=1015071" onclick="window.open(this.href);return false;
Hvala Stexman-e
A ovo je link na UEFI za petak u 13,00 h: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 64495.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo bi divno da žreb gledamo sa osmehom na licu posle prve utakmice...
ZATO - SVI NA STADION

A ovo je link na UEFI za petak u 13,00 h: http://www.uefa.com/uefaeuropaleague/ne ... 64495.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Bilo bi divno da žreb gledamo sa osmehom na licu posle prve utakmice...
ZATO - SVI NA STADION

AJMO CRVEN-BELI !!!

- madda fakka
http://rtv.rs/sr_ci/fudbal" onclick="window.open(this.href);return false;
Za sve nas koji nismo u NS sutra
Za sve nas koji nismo u NS sutra
I Bog je Slaninar...