VOJVODINA u Evropi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Voja
Dežurni spiker

Re: LE 2020: Standard - VOJVODINA 2:1 (1:0; 1:1)

Post by Voja »

Salvador wrote:Po meni je glavni problem bio slab vezni red, tj. manjak kreacije, dodavanja, kombinovanja kada smo imali loptu.
Igrali smo cvrsto, odbrana i golman solidni, ali premalo napada i sansi za prolaz.
Uporedite samo ovi igru od juce sa onom protiv Sampdorije od pre 5 godina i prilicno je jasna razlika.
Zato i rekoh na poluvremenu da treba rizikovati sa Zukicem,nazalost nema on hrabrosti koliko trener koji ga ubacio u ovakav mec
Image
ssnigd

Post by ssnigd »

Za Zukica znamo da je preplasen, nije on bio igrac za ovakvu utakmicu. I dalje sam misljenja da je trebao Mladenovic da igra umesto Zukica. Ucinak u odbrani bi bio isti, dakle nikakav. Ali napred bi dosta toga vise dao.
Za Zukica je dovoljno 45min u nasoj ligi kao bonus, da jaca i da se kali. Mada kod njega ne vidim nista sto ce ga izdvojiti kao buducnost kluba. Mora da radi 10 puta vise nego sada, ako zeli da uradi nesto u karijeri.
Stojkovica je izgleda pojelo to sto je igrao samo po 45min i sada kada treba da se gine cela tekma, nestajao je po nekoliko puta na terenu. Do sada smo uvek znali da je tu kada igra, medjutim u cetvrtak ga nije bilo.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Душан

Post by Душан »

gospodinFKV wrote:Jedini razlog zasto Lalatovic nece u skorije vreme sesti na klupu zvezde je isti taj zbog kojeg nece nikad otici napolje, a to je sto ne zeli strance zbog jezicke barijere, koji opet njima trebaju za pranje para. Nema sile. Vodice ih kad se promeni rezim, pa im ona druga strana istog novcica debeeeelo naplati za sve ove godine i svede ih na onu zvezdu na samrti od pre 6 godina. E, onda ce da se vrati Lalatovic, pod parolom ''da razvija decu''.
Душан wrote:Да ли имају најбоље играче? Имају. Да ли би освојили титулу да је све било регуларно.?
Da je sve regularno, odavno bi igrali zonsku ligu zbog bankrota i tu se svaka prica o regularnosti zavrsava.
Тачно, али би им још пола лиге правило друштво у зони.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Sto se same utakmice tice, nemam sta da zamerim. Zalaganje dobro, taktika dobra, nedostatak koncentracije u par situacija je resio mec. Ovaj tim jednostavno nije napravljen za evropske utakmice i toga moramo biti svesni. Cekamo sledece leto, a do tada kup je nas. :mrgreen:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Tri lepe sanse smo imali posle gola,Covic i Bojic glavama i Sanicanin posle kornera u zadnjem minutu regularnog dela.Tu je moralo da se resi.
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote:Tri lepe sanse smo imali posle gola,Covic i Bojic glavama i Sanicanin posle kornera u zadnjem minutu regularnog dela.Tu je moralo da se resi.
Po meni, Covic je dobro uputio udarac glavom, ali je bilo predaleko da savlada golmana Standarda.

Bojic je morao dati gol iz te situacije, ali je njemu problem skocnost. Centarsut je bio OK, medjutim, Bojic nema dobar odraz. Da je tu bio Covic, bez problema bi savladao golmana.

Sto se tice sanse posle kornera, u zadnjim sekundama meca, bio bi to autogol, da lopta nije isla pravo u golmana.
Sanicanina je iznenadila lopta u prvom poluvremenu na jednom centarsutu, kad smo mogli do gola.

Ono sto je evidentno, to je da kad Drincic dobro centrira, odmah smo u sansi. Problem je sto on potrosi 5-10 lopti do dobrog centarsuta, jer su mu 90% lopti prekratke.
Ja bih bar pola prekida dao Djordjevicu da centrira, pa mozda i Bojicu, jer ima ,,dobru nogu", a bezopasan je u skoku na centarsutu.

Lalatovic mora poceti da ,,mesa karte". Sad je prava prilika i vreme, tj proveriti unutrasnji igracki potencijal.

@Voja
Ti jos verujes u Zukica?
Za mene on postaje novi Meleg.
Voleo bih da se prevarim, ali...?

U pravu je MiSmoFKV sa zakljuckom da ovaj tim nije za evropske utakmice.
Ako mislimo o buducnosti, vec sada se treba pripremati za naredno leto. Skautirati, pre svega, 9tku i 10tku.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
churguzijanac

Post by churguzijanac »

@Turija, kraj regularnog dela,zaustavno vreme izlazi i imamo korner.Drincic centrira i lopta pogadja Sanicanina u koleno u pet metara i odbija se u pogresnom pravcu.Pogledaj.Dva puta je bila slicna situacija i oba puta se nije najbolje snasao.Nije ni vazno, samo sam hteo da kazem da smo morali da zavrsimo utakmicu u regularnom delu.
Turija

Post by Turija »

churguzijanac wrote:@Turija, kraj regularnog dela,zaustavno vreme izlazi i imamo korner.Drincic centrira i lopta pogadja Sanicanina u koleno u pet metara i odbija se u pogresnom pravcu.Pogledaj.Dva puta je bila slicna situacija i oba puta se nije najbolje snasao.Nije ni vazno, samo sam hteo da kazem da smo morali da zavrsimo utakmicu u regularnom delu.
Uhh, da. Tu sansu sam zaboravio :cheers:
Previse propustenih prilika za ovakav mec, kad tesko stvaramo sanse. Nazalost, to preskupo kosta.
Neiskustvo, koncentracija, vaznost trenutka, pa i individualni kvalitet igraca.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

Turija wrote:Previse propustenih prilika za ovakav mec, kad tesko stvaramo sanse.
Ne samo za ovakav mec, mi generalno propustamo previse sansi. Crne smo mogli da nokautiramo jos na polovini drugog dela a na kraju smo u zaustavnom preokretali (sta bi bilo da smo i to promasili?), protiv Javora smo ispromasivali Boga oca i to nas je na kraju i kostalo bodova u utakmici u kojoj smo dominirali a protivnik davao golove. Jalovi smo napred, bezidejni, a i kada takvi uspemo da udjemo u dobru sansu puno promasujemo.

Fali dobra kreativna 10-ka, "bezobrazan" spic koji sutira i nogom i glavom iz svih pozicija i sto je najvaznije pogadja, dva brza krila koja umeju da centriraju iz punog trka i jos jedan jak zadnji vezni da rastereti Drincica da ovaj ne crkne do 70-tog minuta svake utakmice. A ne bi nam skodilo ni da nam je stoperski par nesto brzi pa da ne kiksaju 1-2 puta po utakmici, ali 'ajde da ne preterujemo.

Dakle fali nam samo pola tima da bismo licili na moderan fudbal. S ovim sto imamo bolje od ovog ne moze. Momci stvarno daju sve od sebe, i treba im skinuti kapu za to. Cesto ni toliko nismo mogli da dobijemo od nasih igraca, cak i kad smo imali realno jaci tim od ovoga, uvek je tu bilo par manekena koji su se slepali na racun ostatka ekipe. Sada toga nema, ovo su sve fajteri, mozda ne umeju s loptom ali barem grizu od pocetka do kraja.
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
Voja
Dežurni spiker

Post by Voja »

Turija wrote: @Voja
Ti jos verujes u Zukica?
Jbg,odgovorio sam ti danas nasiroko bas i nesto sam pogresno stisnuo i nestao mi post :evil:
Aj da pokusam bar malo da ponovim.
Kad je to Voja verovao u Zukica? Valjda si primetio da sam napisao da bih RIZIKOVAO sa Zukicem.Jednostavno sam bio ubedjen da nam drugo poluvreme treba igrac koji moze da razigra napad,a (mozda i gresim) na klupi jedini profil takvog igraca je Zukic. Mnogi kazu da je trebao uci Mladenovic,podrzavam njegov neulazak,jer od njega u dresu Vose sam samo video onaj (ne)rezonski sut ka golu Partizana i nista vise.A ionako nam tim vec bio prepun teskasa.Sta znam,mozda jedina greska Lalata (ako bih imao mogucnost da ocenjujem) bi bila izvodjenje Sanicanina,jer smo izgubili na preko potrebnom skoku u napadu.Za mene je mec sa Belgijancima vec davna proslost i ne cimam se nesto posebno oko njega.Mi nismo uspeli pobediti TSC,Cuku,Javor.... a eto treba da zalimo sto nismo prosli Standard. Pamticu mec po tome sto nasi igraci nisu dali svoj maksimum na mecu,vec mnogo,mnogo vise od toga. A Turija nama Evropa ne predstavlja neki takmicarski izazov,vec jednostavno turisticki put na koji dan,poseta kojoj lepoj lokaciji,malo sopinga,koji story za instagram i to je to. Ne treba nesto zaliti za tom Evropom,vec se treba potruditi da ovde lokalnim timovima usi zavrcemo sto cesce... Daleko smo od Evrope
Image
Душан

Post by Душан »

Фале нам Абу,Мереба и Трајковић из најбољих дана отприлике.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Sta vredi Zukicu talenat, kad vugla ne radi kako treba, a iskreno mislim da mu brzina nije jaca strana, tako da sve u svemu nema tu perspektive i vec sad treba traziti druga resenja na njegovoj poziciji.
021

Post by 021 »

Prilično je neverovatno da forumaši od svih igrača najviše napadaju i kritikuju Zukića. Momak ima 19 godina i premalu minutažu. Prošle sezone odigrao je svega 900 minuta. Kako da napreduje? Pored toga, uglavnom ne igra na svojoj poziciji (ne može biti krilo ni u ludilu, jer nema brzinu, ali ima odličan smisao za igru i osećaj za gol). Dajte mu da odigra 900 minuta umesto Bojića ili Čovića, ali 900 minuta na terenu u kontinuitetu, pa da sudimo da li valja ili ne. Lalatović npr. protiv TSC-a izvede postavu bez krilnog igrača (napad: Bojić, Zukić, Ćović, Mrkajić - svi spori), u prvom poluvremenu igra zbog toga naravno bude katastrofalna, masa na forumu krene da sipa drvlje i kamenje po Zukiću. Sad ga pljujete, a odigrao je 15 minuta u 2. produžetku?! Budalaština. Pri tome niko nije primetio da je Lalatović Standardu suprotstavio postavu bez desnog krila (?!), da je stavljanje tromog i beskorisnog Mrkajića u gostima protiv dominantne ekipe bio potpuni taktički promašaj, i još mnogo toga...

Naši odbegli omladinci iz Čukaričkog su napravili milionske transfere - jer su tamo dobili šansu da igraju. Kada je Vojvodina poslednji put napravila dobar transfer?
ssnigd

Post by ssnigd »

Zukic je dete Vojvodine, znaci neko ko je prosao skolu kluba. Osnove fudbalske igre, prijem, sut, fizika je neki minimum, koji se ocekuje. On vise nije neko ko je samo potencijal, on je igrac, od koga se ocekuje da gine za to malo sto igra i da doprinosi. Primer protiv partizana, kada je usao nalozen i poginuo do kraja. Dao pas ka Stojkovicu za pobedu.
Nemam nista protiv njega, nego dajem misljenje, da trenutno to sto igra, nije nista vise od jsl proseka. I da ako zeli, da postane neko, a ima potencijal, mora mnogo vise da radi. Jer ovako nece nigde dogurati dalje. A pretpostavljam, da ne zeli da bude ovde u ovom smrdljivoj ligi i blatu, celu karijeru.
O tome da ne dobija dovoljno vremena, kao gomila drugih koji su dovedeni sa strane, se apsolutno slazem. Sa ovim U21 pravilom ima zicer, da se dokaze. Nazalost po njega, a i nas, ne koristi to dovoljno.
Odgovorio sam, posto sam bio taj koji je kritikovao Lalata, zasto je Zukic usao protiv Standarda.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

021 wrote:Prilično je neverovatno da forumaši od svih igrača najviše napadaju i kritikuju Zukića. Momak ima 19 godina i premalu minutažu. Prošle sezone odigrao je svega 900 minuta. Kako da napreduje? Pored toga, uglavnom ne igra na svojoj poziciji (ne može biti krilo ni u ludilu, jer nema brzinu, ali ima odličan smisao za igru i osećaj za gol). Dajte mu da odigra 900 minuta umesto Bojića ili Čovića, ali 900 minuta na terenu u kontinuitetu, pa da sudimo da li valja ili ne. Lalatović npr. protiv TSC-a izvede postavu bez krilnog igrača (napad: Bojić, Zukić, Ćović, Mrkajić - svi spori), u prvom poluvremenu igra zbog toga naravno bude katastrofalna, masa na forumu krene da sipa drvlje i kamenje po Zukiću. Sad ga pljujete, a odigrao je 15 minuta u 2. produžetku?! Budalaština. Pri tome niko nije primetio da je Lalatović Standardu suprotstavio postavu bez desnog krila (?!), da je stavljanje tromog i beskorisnog Mrkajića u gostima protiv dominantne ekipe bio potpuni taktički promašaj, i još mnogo toga...

Naši odbegli omladinci iz Čukaričkog su napravili milionske transfere - jer su tamo dobili šansu da igraju. Kada je Vojvodina poslednji put napravila dobar transfer?
Sve stoji, ali meni se ne svidja kako Zukic koristi tih pola sata koje dobija. Mora to malo sto se dobije bolje da se iskoristi.Jeste nije na svojoj poziciji, ali nije ni prvi ni poslednji.Kad ga uporedim sa Nicolasom Rankinom, izgledaju kao nebo i zemlja, a tu su, vrsnjaci.Ne mislim da nisi u pravu oko svega sto si napisao, ali jebiga nek pokaze da je bolji od Covica ili Bojica i nek zaradi svoje minute i poziciju za vreme koje sad dobija.
Post Reply