Traka i poštovanje - KAPITEN

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
severozapad

Post by severozapad »

Kako volim kad me neko kupi za sva vremena sa jednom rečenicom :)
djape_ns

Post by djape_ns »

severozapad wrote:Kako volim kad me neko kupi za sva vremena sa jednom rečenicom :)
8)
U zivotu volim samo jedan klub, kome sam srce dao i koga cu vecno da bodrim!!!
Amos

Post by Amos »

laki wrote: Amos sigurno zna koliko sam mu samo puta rekao: Kad bih se sa Traksom na ulici zakacio oko bilo cega, pobegao bih glavom bez obzira kad bih ga video onolikog! :lol:
:lol: Naravno laki,prava ljudina,a i srce mu je pravo Vojvodinasko! :D
Nadam se da cemo ga gledati minimum jos dve sezone u Vosi,i da ponese kapitensku traku koju sigurno zasluzuje!
TomaNS wrote: Šteta, samo, što Danijel neće moći da igra do kraja prvenstva zbog suspenzije, usled navodnog udaranja igrača iz Kule. Sto posto sam siguran da kontakta nije bilo, a koja je namera prvotimca Hajduka bila i šta stoji iza nje, u to bolje da ne ulazim!
Cepidlacim ,ali zelim dobronamerno da ukazem Tomi na greskicu koja mu se provukla u tekstu,Mojsov je dobio suspenziju zbog navodnog udaranja igraca spartaka,a ne hajduka iz kule.
shecky

Post by shecky »

Ne pamtim kad je Vojvodina imala ovoliko iskrenih igraca kao ova generacija koji imaju onu stvar da kazu ono sto misle!
Brane svaka ti cast ! ,sto neko rece natera suze na oci ..od ponosa naravno :)

Kad ovako nesto procitam, setim se zasto mi je cast da budem navijac ovog Kluba.

Naravno ne zaboravimo ni Branu Ilica!!! Kakav gest sa njegove strane! :)
Brano majstore!
Last edited by shecky on Tue May 24, 2011 8:39 pm, edited 2 times in total.
Junior

Post by Junior »

Branislav Trajkovic wrote: Ma, nemamo mi slabih tačaka, ovo je generacija snova, kojoj su snovi ukradeni...
ssnigd

Post by ssnigd »

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=514462
B92 wrote:Brkić se dogovorio, čeka se Voša

Kapiten Vojvodine i golman reprezentacije Srbije Željko Brkić dogovorio se sa italijanskim Udinezeom da potpise petogodišnji ugovor.

Reprezentativni golman Srbijr vratio se zadovoljan iz Udina, a ostalo je samo da se dogovore i dva kluba kako bi transfer bio realizovan.

“Impresioniran sam svime što sam doživeo u protekla tri dana. Razgovori sa ljudima iz Udinezea bili su uspešni, postigli smo dogovor i sada sve zavisi od relacije klub–klub”, rekao je Brkić za žurnal.rs

Ostalo je da predstavnici dva kluba uspostave kontakt i u direktnim pregovorima pokušaju da postignu dogovor oko realizacije transfera.

Golman Novosađana nije na raspolaganju Zoranu Milinkoviću na gostovanjz u Smederevu, ali je spreman da u poslednjem prvenstvenom kolu bude na golu Vojvodine u derbiju sa crvenom zvezdom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

Željko Brkić sutra poslednji put brani gol FKV, a danas je poslednji put bio na konferenciji pred Vošin meč.

Koliko je VELIK (kao čovek) nek svedoči i ovo:

Pitanje novinara - Kako ocenjuje to što je Šaranov izabran za najboljeg golmana lige?
--Brka odgovara - To je normalno. Šaranov je branio odlično čitave sezone i zasluženo mu je pripala ta čast! Bojanu čestitam na toj tituli naj-golmana!!!

Takođe se osvrnuo na pitanje koga vidi kao svog naslednika i kao kapitena i kao golmana.
--Kaže da bi prirodan put bio da njegov zamenik postane kapiten (to je Meda), ali da će o tome odlučivati Šef struke i da ima mnogo kandidata za to - Tumba, Trajković...
--Naslednik na golu - Pajović. Reče za njega da je supertalentovan i da poseduje izuzetan potencijal s obzirom na godine i da po tom pitanju Voša ne treba da brine!!!

JEDAN JE BRKA KAPITEN!!! Istinski predvodnik ove generacije.
Владика
Administrator

Post by Владика »

Nedelja kad je otišao Brka! Dugo nećemo imati takvog čoveka i sportistu na golu.
Što bi rekao Zmaj Jova za Miletića-
"Dište decu iz kolevke nek zapamte njegov lik.
Oh, dižite decu uvis, pa im zborte: to je taj
Takvi ljudi nisu za nas, već za bolji naraštaj..."

Svi na stadion, povedite decu, neka svi zapamte kada je Brka poslednji put obukao najdraži dres!
Amos

Post by Amos »

podbara wrote:
Svi na stadion, povedite decu, neka svi zapamte kada je Brka poslednji put obukao najdraži dres!
I NEKA SE ORI ,,KARADJORDJEM,, -JEDAN JE BRKA KAPITEN! ISPRATIMO NASEG BRKU KAPITENA NA NAJBOLJI MOGUCI NACIN!
lesa

Post by lesa »

nije poslednji put... zavrsice on kod nas karijeru!!! ziveo nam kapiten
...ti si nasa prva ljubav...
the Gari

Post by the Gari »

podbara wrote:Nedelja kad je otišao Brka!!
Jbt, stvarno je tako... Evo naježio sam se kad sam pomislio na tu pesmu o Haseu... Malo je klubova oko kojih postoji takva urbana i gospodska i istovremeno prijateljska i intimna atmosfera i samo ona može izroditi takve junake kao što je naš golman.

Jedan je Brka kapiten!
Tovari buraniju!

https://telepapatija.wordpress.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
mihailov

Post by mihailov »

Napred Voso!
prijatelj fudbala

Post by prijatelj fudbala »

Neka je Kapitenu sa srecom, gde god bio... I neka ne brine, mi ga sigurno necemo nikada zaboraviti a dece Bog da bar jos jednom obuce nas dres!

Naslednik, po meni, treba da bude Meda (ukoliko ostane, naravno)
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Bila bi prava steta ukoliko u Italiji zavrsi kao Avramov,a sve mi na to mirise,daj Boze da gresim :roll:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
ristoo7

Post by ristoo7 »

Image
Да ли неко има можда ову слику у већем формату?
Post Reply