Traka i poštovanje - KAPITEN
- severozapad
laki wrote: Amos sigurno zna koliko sam mu samo puta rekao: Kad bih se sa Traksom na ulici zakacio oko bilo cega, pobegao bih glavom bez obzira kad bih ga video onolikog!

Nadam se da cemo ga gledati minimum jos dve sezone u Vosi,i da ponese kapitensku traku koju sigurno zasluzuje!
Cepidlacim ,ali zelim dobronamerno da ukazem Tomi na greskicu koja mu se provukla u tekstu,Mojsov je dobio suspenziju zbog navodnog udaranja igraca spartaka,a ne hajduka iz kule.TomaNS wrote: Šteta, samo, što Danijel neće moći da igra do kraja prvenstva zbog suspenzije, usled navodnog udaranja igrača iz Kule. Sto posto sam siguran da kontakta nije bilo, a koja je namera prvotimca Hajduka bila i šta stoji iza nje, u to bolje da ne ulazim!
Ne pamtim kad je Vojvodina imala ovoliko iskrenih igraca kao ova generacija koji imaju onu stvar da kazu ono sto misle!
Brane svaka ti cast ! ,sto neko rece natera suze na oci ..od ponosa naravno
Kad ovako nesto procitam, setim se zasto mi je cast da budem navijac ovog Kluba.
Naravno ne zaboravimo ni Branu Ilica!!! Kakav gest sa njegove strane!
Brano majstore!
Brane svaka ti cast ! ,sto neko rece natera suze na oci ..od ponosa naravno

Kad ovako nesto procitam, setim se zasto mi je cast da budem navijac ovog Kluba.
Naravno ne zaboravimo ni Branu Ilica!!! Kakav gest sa njegove strane!

Brano majstore!
Last edited by shecky on Tue May 24, 2011 8:39 pm, edited 2 times in total.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=514462
B92 wrote:Brkić se dogovorio, čeka se Voša
Kapiten Vojvodine i golman reprezentacije Srbije Željko Brkić dogovorio se sa italijanskim Udinezeom da potpise petogodišnji ugovor.
Reprezentativni golman Srbijr vratio se zadovoljan iz Udina, a ostalo je samo da se dogovore i dva kluba kako bi transfer bio realizovan.
“Impresioniran sam svime što sam doživeo u protekla tri dana. Razgovori sa ljudima iz Udinezea bili su uspešni, postigli smo dogovor i sada sve zavisi od relacije klub–klub”, rekao je Brkić za žurnal.rs
Ostalo je da predstavnici dva kluba uspostave kontakt i u direktnim pregovorima pokušaju da postignu dogovor oko realizacije transfera.
Golman Novosađana nije na raspolaganju Zoranu Milinkoviću na gostovanjz u Smederevu, ali je spreman da u poslednjem prvenstvenom kolu bude na golu Vojvodine u derbiju sa crvenom zvezdom.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
- Grof Žekula
- Administrator
Željko Brkić sutra poslednji put brani gol FKV, a danas je poslednji put bio na konferenciji pred Vošin meč.
Koliko je VELIK (kao čovek) nek svedoči i ovo:
Pitanje novinara - Kako ocenjuje to što je Šaranov izabran za najboljeg golmana lige?
--Brka odgovara - To je normalno. Šaranov je branio odlično čitave sezone i zasluženo mu je pripala ta čast! Bojanu čestitam na toj tituli naj-golmana!!!
Takođe se osvrnuo na pitanje koga vidi kao svog naslednika i kao kapitena i kao golmana.
--Kaže da bi prirodan put bio da njegov zamenik postane kapiten (to je Meda), ali da će o tome odlučivati Šef struke i da ima mnogo kandidata za to - Tumba, Trajković...
--Naslednik na golu - Pajović. Reče za njega da je supertalentovan i da poseduje izuzetan potencijal s obzirom na godine i da po tom pitanju Voša ne treba da brine!!!
JEDAN JE BRKA KAPITEN!!! Istinski predvodnik ove generacije.
Koliko je VELIK (kao čovek) nek svedoči i ovo:
Pitanje novinara - Kako ocenjuje to što je Šaranov izabran za najboljeg golmana lige?
--Brka odgovara - To je normalno. Šaranov je branio odlično čitave sezone i zasluženo mu je pripala ta čast! Bojanu čestitam na toj tituli naj-golmana!!!
Takođe se osvrnuo na pitanje koga vidi kao svog naslednika i kao kapitena i kao golmana.
--Kaže da bi prirodan put bio da njegov zamenik postane kapiten (to je Meda), ali da će o tome odlučivati Šef struke i da ima mnogo kandidata za to - Tumba, Trajković...
--Naslednik na golu - Pajović. Reče za njega da je supertalentovan i da poseduje izuzetan potencijal s obzirom na godine i da po tom pitanju Voša ne treba da brine!!!
JEDAN JE BRKA KAPITEN!!! Istinski predvodnik ove generacije.
Nedelja kad je otišao Brka! Dugo nećemo imati takvog čoveka i sportistu na golu.
Što bi rekao Zmaj Jova za Miletića-
"Dište decu iz kolevke nek zapamte njegov lik.
Oh, dižite decu uvis, pa im zborte: to je taj
Takvi ljudi nisu za nas, već za bolji naraštaj..."
Svi na stadion, povedite decu, neka svi zapamte kada je Brka poslednji put obukao najdraži dres!
Što bi rekao Zmaj Jova za Miletića-
"Dište decu iz kolevke nek zapamte njegov lik.
Oh, dižite decu uvis, pa im zborte: to je taj
Takvi ljudi nisu za nas, već za bolji naraštaj..."
Svi na stadion, povedite decu, neka svi zapamte kada je Brka poslednji put obukao najdraži dres!
Jbt, stvarno je tako... Evo naježio sam se kad sam pomislio na tu pesmu o Haseu... Malo je klubova oko kojih postoji takva urbana i gospodska i istovremeno prijateljska i intimna atmosfera i samo ona može izroditi takve junake kao što je naš golman.podbara wrote:Nedelja kad je otišao Brka!!
Jedan je Brka kapiten!
-
- Uvek sa tobom