Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Passion

Post by Passion »

Ja mislim da je povredjen ali nisam 100% siguran :!: :!: :!:
Buca

Post by Buca »

Vlatko nije licenciran,jer nije produzio ugovor...
Željko Brkić jedan je od nas!!!
Siva Eminencija

Post by Siva Eminencija »

Grubješić trenira sa VOŠOM .
ice

Post by ice »

SIVA EMINENCIJA wrote:Grubješić trenira sa VOŠOM .
Koji je taj?A da,onaj bivsi igrac Partizana,sta znam,mogao bi mozda da bude solidno pojacanje,ne znam,nisam ga dugo gledao.
Last edited by ice on Wed Sep 16, 2009 3:06 pm, edited 1 time in total.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Siva Eminencija

Igrao je u Rusiji .
Milan

Post by Milan »

Au ala ste škrti na rečima. Pa jel teško napisati ko je, šta je, na kojoj poziciji igra, gde je do sada igrao?!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Siva Eminencija

Ofanzivni vezni i špic , rodjen u Šapcu , igrao u Partizanu/ kao i njegov pokojni otac Pavle Grubješić /posle negde u Rusiji , sada je slobodan igrač .
Inače još dva Brazilca se nude Voši , obojica igraju u Holandiji .
van der iV a.k.a Totti

Post by van der iV a.k.a Totti »

Dokle vise sa raspalim bivsim igracima bg blizanaca?Da valjaju nesto vratili bi se u "svoje" klubove!!!
DOSTA JE BILO AUTOKRATIJE-UPRAVA NAPOLJE!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Hocemo Bastu i Ivicu Kralja! :lol:
Zar ne postoje neki fudbaleri srpsko/crnogorskog porekla koji nisu iz ta dva kluba?
Koral

Post by Koral »

Grubješić? :D Gospode Bože, kakvo je to pojačanje? Pa taj nije znao da primi loptu u Partizanu, primer oni mečevi sa Petržalkom.. Nemam reči ako je ovo istina
Passion

Post by Passion »

Pa kad su u blizancima onda pljuju Vojvodinu...a kad nemaju gde onda se kunu u Vojvodinu, a kad mi shvatimo da nam ne trebaju Bg otpatci i kad ih oteramo onda nas opet pljuju...nisto novo...standardno...i to ce se desiti i ovaj put!
Dejan

Post by Dejan »

Mislim da nam Grubjesic nije potreban, ima vec 25 godina, a nista znacajnije nije uradio u karijeri... Poceo je u partizanima, zatim je bio na pozajmici u Vozdovcu 2006 godine. Za FC KamAZ Naberezhnye Chelny je odigrao 65 utakmica i postigao 13 golova u ruskoj drugoj ligi (cinimi se)

Ponavljam ponovo da treba po svaku cenu dovesti Nemanju Bilbiju(po meni mnogo je slican Pjanicu iz Lyona npr.) To bi bila prava investicija za sadasnjost, a i za buducnost kluba! Treba poceti raditi na ovome dok je jos vreme...
Klokotnicka_bitka

Post by Klokotnicka_bitka »

Dejan wrote:Mislim da nam Grubjesic nije potreban, ima vec 25 godina, a nista znacajnije nije uradio u karijeri... Poceo je u partizanima, zatim je bio na pozajmici u Vozdovcu 2006 godine. Za FC KamAZ Naberezhnye Chelny je odigrao 65 utakmica i postigao 13 golova u ruskoj drugoj ligi (cinimi se)

Ponavljam ponovo da treba po svaku cenu dovesti Nemanju Bilbiju(po meni mnogo je slican Pjanicu iz Lyona npr.) To bi bila prava investicija za sadasnjost, a i za buducnost kluba! Treba poceti raditi na ovome dok je jos vreme...
Ma u klubu garant ne znaju ni ko je Bilbija.
NUR NOCH RABREN!
Somborac

Post by Somborac »

SIVA EMINENCIJA wrote:Ofanzivni vezni i pic , rodjen u apcu , igrao u Partizanu/ kao i njegov pokojni otac Pavle Grubjei /posle negde u Rusiji , sada je slobodan igra .
Inae jo dva Brazilca se nude Voi , obojica igraju u Holandiji .
hahahahaha...bas sam pre neki dan razmisljao o igracima koji su silom i medijskim sredstvima pokusavani napraviti u ultra-giga-mega talente, a posle ih nigde nije bilo! Setih se tada odmah cuvenog grubjesica :) on je u tom drugoligasu bio njihov lazetic!jovanovic i vukelja su napadaci za njega! Pa, mi smo postali ustanova za prijem propalih i razocaranih igraca blizanaca! Sve sto je dzaba je super i kvalitetno :) stojka je dosao kao igrac koji 3 god nije igrao, naplacuje ime, kvari atmosferu, pusi, pije, izlazi, odlazi za rumuniju, odlucuje kada je povredjen, nece da trenira, promasuje zicere... Ali je bio Dzabe, mada je dzabe i dolazio! Bili su aktuelni basta, raskovic, marinkovic, rnic, cirkovic, kralj, nadj,mladenovic, dosli lakic, lazetic, gvozdenovic,maksimovic...sada da pomognemo upravi i preporucimo bracu brnovic, bogavca, veselinovica, maletica,tutorica, randjelovica, darka bozovica itd da nadju nove vedete naseg sampionskog tima... A ovi sto se pise ovde o njima mogu da dodju ako i samo ako propadnu u titovim blizancima! Bilbija, gasicu, trajkovicu, davidove, radivojevicu vidite sta vam je ciniti! Zamolio bi nekog da onaj tekt brzica prekopira ovde, do god VOSA tako bude dovodila otpad i dok je razni kvazi menadzeri budu nudili fals robu na odlozeno procentualno placanje, nista od velikih rez na domacoj sceni, a o jevropi da ni ne mislimo!
ice

Post by ice »

Verujte da mene vise potresa sto su nam u timu vecito neki igraci koji su dovedeni ko zna odakle,a zauzimaju mesto nasoj deci,nego to sto nam dolaze pojedini bivsi igraci Zvezde i Partizana.Pa vecina njih se i nije tako lose pokazala,uzmite samo primer Mrdje,naravno postoji i primer Lazetica koji je po meni van konkurencije,nesto posebno sto se nadam da se nasem klubu vise nikada nece ponoviti.
Meni je najvaznije da u timu vidim Aleksica,Medojevica,Smiljanica i ostale,a sve drugo mi je manje vazno.
Bato majstore vodi nas do titule :lol:
Post Reply