Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
VošaNS

Re: Transferi

Post by VošaNS »

Deep kakav je bio sendvič u loži Johan Krojfa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

VošaNS wrote: Mon Sep 02, 2024 8:10 pm Deep kakav je bio sendvič u loži Johan Krojfa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Štede na namirnicama, napredni je mnogo bolji :mrgreen:
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Мало сам истражио Перицу, није играо у Стандарду у задње време, иначе у каријери давао голове Дортмунду, Роми, Јувентусу... где год је био углавном је био миљеник навијача, спомињао се скоро повратак у НАЦ Бреду.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Од Априла 2023 није одиграо преко 70 минута, идеално
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Mare_Liman wrote: Mon Sep 02, 2024 9:17 pm Од Априла 2023 није одиграо преко 70 минута, идеално
Ne moze se prelazni rok posmatrati u vakuumu i tako dvodimenzionalno. Mi imamo pare, ergo svet je nas, kao da su igraci proizvodi na rafu, koje pokupis i stavis u korpu.
Mi imamo izbor - da dovodimo igrace koji igraju standardno u slabijim ligama, odnosno kojima ce Vojvodina biti korak napred, ili da dovodimo igrace sa iskustvom igranja u jakim ligama, kojima ce igranje u Vojvodini koristan ''korak unazad'', da vrate karijeru na kolosek. Samo nekoliko upisa pre ovoga se komentarisao primer prve varijante.

Igraca sa skoro 80 utakmica u Seriji A, 40+ u Belgiji, 30+ Holandiji, drugacije necemo dovesti. I ja bih voleo da mozemo sebi da priustimo takvog igraca, ali ne mozemo. Ni finansijski, ni reputaciono. Jos manje u septembru, nakon sto se ispalo iz Evrope. :cheers:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Pregovarao je sa Rijekom ali se nisu dogovorili, pre par meseci bio na pragu Hajduka.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Tako će i kod nas, do praga, al ga verovatno neće preći.
Radoye
Administrator

Post by Radoye »

churguzijanac wrote: Mon Sep 02, 2024 9:59 pm Tako će i kod nas, do praga, al ga verovatno neće preći.
Mozda dodje na probu. :deal:
I'm an island, surrounded by a sea of idiots!
VošaNS

Post by VošaNS »

Nije bio u protokolu od maja meseca. Jel povredjen ili samo bne računaju na njega?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

VošaNS wrote: Mon Sep 02, 2024 10:06 pm Nije bio u protokolu od maja meseca. Jel povredjen ili samo bne računaju na njega?
Mislim da nije da trenira normalno.
Danilo

Post by Danilo »

Ovaj Lukic Jovo iz Borca je Zbiljin pik broj 1, ne znam....ne poznajem igrača....
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Danilo wrote: Mon Sep 02, 2024 10:42 pm Ovaj Lukic Jovo iz Borca je Zbiljin pik broj 1, ne znam....ne poznajem igrača....
On Perici ne može pertle da veže, bez ikakve uvrede, razlika u kvalitetu je između njih ogromna.

Mada kad postaviš tako ne bi me čudilo da je taj iz komšiluka o kome je pričao upravo Jovo Lukić, ne bih znao ko je luđi mi koji ga želimo plus da ga platimo ili Borac koji prilepi neki cenu iznad realne za njega a sa bilo kakvom vrstom obeštećenja za njega treba da budu srećni :mrgreen:

Zbiljić je posle Vukića trebao da shvati da po pitanju fudbalera ima dosta stručnijih od njega i daim prepusti izbor, naravno ako je tačno ovo što si iznad napisao, mada ja mislim da smo jako blizu Perice.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Napadac od 29 godina ima ispred sebe jos recimo 4 godine na pristojnom nivou, u zavisnosti od lokacije, tipa napadaca, povreda itd. Kad kazem ''povrati karijeru'', tu upravo mislim na pristojnu sezonu u Vojvodini kojom sebi moze da obezbedi jos recimo sezonu-dve-tri u nekoj Madjarskoj ili Austriji, mozda i negde na istoku, jer to koliko kod nas moze da ''kaplje'' ne moze da nadomesti to koliko moze da curi negde drugde ako ovde dodje i zabode 10ak golova, pogotovo sa CV-em koji ima.

Kapljanjem u Vojvodini i slicnim klubovima se samo zadovoljavaju jos domaci povratnici, poput recimo Vukana. Stranci u ovim godinama dolaze da malo oplemene statistiku, zadrze se godinu dana i pale dalje, gde jos uvek moze da curi.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Ideja je da uz njega stigne i jedan mlađi napadač koji je relativno skoro imao dobru sezonu u našoj ligi i napravio inostrani transfer, mislim da bi Pericin i angažman tog mladog napadača bili puni pogodak uz kasnije ozdravljenje Vukanovića i pripajanja Borovine u prvi tim.

Generalno ja verujem da bi Perica mogao da veže dve sezone kod nas i da je to mera, jedna sezona ova aktuelna gde bi nam pomogao da izborimo evropu i sledeća kroz kvalifikacije i u odnosu na to bi i on birao dalje kroz karijeru šta je najbolje za njega.
Post Reply