Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
ElMaestro13

Re: Transferi

Post by ElMaestro13 »

Deep Purple wrote: Mon Sep 02, 2024 11:13 pm Ideja je da uz njega stigne i jedan mlađi napadač koji je relativno skoro imao dobru sezonu u našoj ligi i napravio inostrani transfer, mislim da bi Pericin i angažman tog mladog napadača bili puni pogodak uz kasnije ozdravljenje Vukanovića i pripajanja Borovine u prvi tim.

Generalno ja verujem da bi Perica mogao da veže dve sezone kod nas i da je to mera, jedna sezona ova aktuelna gde bi nam pomogao da izborimo evropu i sledeća kroz kvalifikacije i u odnosu na to bi i on birao dalje kroz karijeru šta je najbolje za njega.
Nikola Štulić pretpostavljam. Nudili ga i Radničkom KG, ovi nisu mogli platu da isprate i doveli Golijanina.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

Pa dobro moramo balansirati broj cigana i grobara u ekipi.
denialalner

Post by denialalner »

Bolje bi bilo dovesti Milovanovica iz Almerije....nego Stulica....
Bonus je,ako nista.....

Najbolji strelac danske lige nigerijski ruski napadac German Onughva,
blizu je Kopenhagena za 1.2mil evra....
eto ima igraca.....

Ohi Omoijuanfo bi mogao da se dovede za slican novac.....i manje....

i da.....
Lepo ja kazem da su zelje Vukovic i Lukic iz Borca.... :)
Karlsson

Post by Karlsson »

Perica i napad na titulu dogodine

Brutalan naslov nekog vica.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

denialalner wrote: Mon Sep 02, 2024 11:48 pm Bolje bi bilo dovesti Milovanovica iz Almerije....nego Stulica....
Bonus je,ako nista.....

Najbolji strelac danske lige nigerijski ruski napadac German Onughva,
blizu je Kopenhagena za 1.2mil evra....
eto ima igraca.....

Ohi Omoijuanfo bi mogao da se dovede za slican novac.....i manje....

i da.....
Lepo ja kazem da su zelje Vukovic i Lukic iz Borca.... :)
Ima u toj Danskoj dobrih igrača, zna Voja :mrgreen: Može da se nađe, ali neko mora da traži

Inače kad smo kod Danske, ovog bi trebalo dovesti: https://www.transfermarkt.com/serginho/ ... ler/697716
Voja stoji iza njega, udavi me na PM da ga pogledam, strašan igrač.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

O kakvih milion vi pričate? Mi, ako izuzmemo ovaj prelazni rok, nismo u poslednjih 10 godina uplatili ukupno obeštećenje od milion evra. Zamolio sam vas milion puta, da prestanete sa ispaljivanjem ovih imena. Na forumu se NE NALAZI sportski sektor FK Vojvodina, ukoliko želite da im preporučite igrače, odete lepo na klub i ponudite im svoje usluge. Neću vas više upozoravati.

A od imena koja se vrte mi se diže kosa na glavi... Tu je jedino Perica nekakvo ime, ovo ostalo, jeza. Što se priče o bonusu tiče, od svih pobrojanih, jedino je taj Vuković bonus. Štulić je 2001. godište.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
VošaNS

Post by VošaNS »

Čekamo sledeći ponedeljak jel?
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

https://www.maxbetsport.rs/jovo-lukic-v ... ka-544567/

Не знам овај деран ми се уопште не свиђа, мало боља верзија Мркаића. Једино да долази као друга опција.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Milan

Post by Milan »

Prepisuju sa foruma.

Gledao sam derana protiv Ferenca i ono je jaaaako limitiran igrač. Bolje nekog iz podmlatka baciti u vatru nego ovako nekog dovesti...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Cane

Post by Cane »

Pročitam ponekad nešto sa FB stranice "Istorija ex yu fudbala" gde se nađe i zanimljivih podsećanja na stvari iz istorije FKV. Pošto je ovo tema o transferima evo jedan njihov osvrt na pitanja vezana za mogućnosti dovođenja dobrih inostranih igrača u ove naše mučene lige. Pisano je u vezi sa odlaskom ovog Korejca iz crvenih.

"Verovatno najbolji igrac Zvezde I Superlige u zadnjih x godina, covek koji je kvalitetom I radnom etikom bukvalno zalutao u srpski fudbal. Po tome zasto je otisao, zasto je odbacio Ligu sampiona moze se videti kolika smo fudbalska periferija uprkos nasoj urodjenoj balkanskoj narcisoidnosti...
Sta mislite koliko je bez saudijskih para i sportskog motiva tesko dovesti dobrog igraca na ove nase oranice, u ligu gde je vise od pola timova domacin van svog grada i stadiona? Svaki iole krsten igrac ce pre izabrati Belgiju, Holandiju, pa cak i drugu ligu Francuske od ovih nasih Super, Premijer, mega, giga liga. A ako Zvezda ili Dinamo nisu dovoljan izazov za fudbalske legionare, sta tek prrostaje klubovima iz provincije, kako da Radnicki, Spartak, Velez, Buducnost ili Osijek dovedu dobrog internacionalca, kako da pariraju bogatijim i atraktivnijim klubovima sa Zapada i Istoka? A domacih talenata ni za lek? Zato pre nego sto opljunete po upravama, sportskim direktorima...dobro razmislite kolika je tu njihova uloga I krivica i koliko je to danas sizifovski posao."
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Cane wrote: Tue Sep 03, 2024 11:09 am Zato pre nego sto opljunete po upravama, sportskim direktorima...dobro razmislite kolika je tu njihova uloga I krivica i koliko je to danas sizifovski posao."
A da razmislimo i čija je krivica za stanje prethodno opisano? Da razmislimo da li pomenuti imaju deo odgovornosti u celokupnom stanju stvari u srpskom fudbalu, a bogami i državi.

Da ne budem sebičan, lično preuzimam 0,1% odgovornosti jer sam kupujem dve sezonske karte i time hteo ili ne podržavam ovu našu upravu što radi taj sizifovaki posao.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Cane wrote: Tue Sep 03, 2024 11:09 am Zato pre nego sto opljunete po upravama, sportskim direktorima...dobro razmislite kolika je tu njihova uloga I krivica i koliko je to danas sizifovski posao.
Uprave i sportski direktori i jesu samo podguzne muve upravo tog sistema koji je fudbal srozao na grane o kojima pričaju. Nekada su Vojvodina, Radnički Niš, Velež, Željezničar... igrali egal sa evropskim velikanima. Danas i kad uđemo u Evropu ispadamo od ljute periferije. Oće da kažu da se naš fudbal sam od sebe unakazio? U najmanju ruku neozbiljno... Da nam raznorazni lokalni šerifi ne obitavaju po klubovima i ponašaju se prema njima kao prema državnim fabrikama u tranziciji, postojala bi šansa da se uspostavi sistem, koji bi kao rezultat mogao da privuče te fudbalere iz francuske druge lige bar.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Treba podrzati unistitelje srpskog fudbala, jer oni rade sizifovski posao plivajuci u septickoj jami koju su sami iskopali i napunili. Mukice, jako mi ih je zao. Igraci nece da dodju u ovu fudbalsku, politicku i drustvenu periferiju, a sve sto mi zelimo je prosperitet za malo truda, jos manje para, i ako moze, da se svi sklonimo zvezdi i operemo jos koji milion za kriminalni...cuj mene ''drzavni''...kriminalni aparat. Zbog ovakvih stavova tacno zasluzujemo da budemo tu gde jesmo. Da nije tako, ne bi jedan najobicniji iskompleksirani mediokritet skakao po bezmalo 7 miliona grbaca.

Samo da je sto vise podanicki.

Image
hvylarn

Post by hvylarn »

Ako je istina za Pericu, to je upravo gol igrač koji nam je neophodan. Za napadača ovu su idealne godine. Neko je upisao, bolje da dovedemo igrača u zrelim godinama koji u neku ruku garantuje golove, nego da isprobavamo mlade talente iz okoline. Na njega gledam nešto što je trebao da bude Bolingi. Samo mu treba zabraniti da putuje na egzotična putovanja.

Za ove iz Borca, nemam mnogo komentara, nisam ih ispratio uopšte. Znam samo za ovog krilnog da je valjda bio pozvan za reprezentaciju i da ih odbio, a poziv je upravo usledio zbog dobrih igara. Jeste BiH liga ispod naše, ali i tamo može da se pojavi poneki dobar igrač.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Rabba wrote: Tue Sep 03, 2024 1:23 am O kakvih milion vi pričate? Mi, ako izuzmemo ovaj prelazni rok, nismo u poslednjih 10 godina uplatili ukupno obeštećenje od milion evra. Zamolio sam vas milion puta, da prestanete sa ispaljivanjem ovih imena. Na forumu se NE NALAZI sportski sektor FK Vojvodina, ukoliko želite da im preporučite igrače, odete lepo na klub i ponudite im svoje usluge. Neću vas više upozoravati.

A od imena koja se vrte mi se diže kosa na glavi... Tu je jedino Perica nekakvo ime, ovo ostalo, jeza. Što se priče o bonusu tiče, od svih pobrojanih, jedino je taj Vuković bonus. Štulić je 2001. godište.
To je bila šala, nemoj da se ljutiš :mrgreen: Inače dobronameran savet, cene na TM su apsolutno nerelevantne, pa se ne treba voditi njima. Ovaj Serginho konkretno košta četiri puta više od toga što mu piše na TM, naravno da Vojvodina ne može da ga dovede. Makarić je u Surdulici koštao 1.5m na TM, ljudi ga jedva prodali za tri puta manje, 500.000. Dakle, nema pravila :)
Post Reply