Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by churguzijanac »

budababa wrote:Meni deluje previše neozbiljno da skine Vignjevića, a onda dovede Bekija, Švabu ili brku iz Srema. Ako ćemo u sezonu u kojoj slavimo 100 godina postojanja ući sa tako nekim likom na klupi, onda bolje da pravimo zalihe antidepresiva dok je vreme. S obzirom na pompezno najavljene ciljeve u novoj sezoni (LINK) očekujem ipak neko malo zvučnije ime. Iako su kod velike većine navijača svi krediti ove uprave potrošeni, ova sezona je poslednja šansa da kod ostatka predsednik bude upamćen kao nešto više od hotelijera koji je prao lovu kroz klub.
Potpuno se slazem!

Ne mislim da je Nikolic nesto vise od proseka. Sta vise, za mene je Nikolic u nivou sa Vigijem. Iako smatram da je Nikolic prosek, verujem da sledece godine mozemo da napravimo iskorak u vidu osvajanja jednog trofeja, ponajvise kvalitetom koji su nam omladinci najavili u ovoj polusezoni.

A videcemo za par dana, ko ce na kraju sesti na nasu klupu. 99% sam siguran da nece biti Sosa Babic i njemu slicni.
postman

Post by postman »

budababa wrote:Meni deluje previše neozbiljno da skine Vignjevića, a onda dovede Bekija, Švabu ili brku iz Srema. Ako ćemo u sezonu u kojoj slavimo 100 godina postojanja ući sa tako nekim likom na klupi, onda bolje da pravimo zalihe antidepresiva dok je vreme. S obzirom na pompezno najavljene ciljeve u novoj sezoni (LINK) očekujem ipak neko malo zvučnije ime. Iako su kod velike većine navijača svi krediti ove uprave potrošeni, ova sezona je poslednja šansa da kod ostatka predsednik bude upamćen kao nešto više od hotelijera koji je prao lovu kroz klub.

hotelijera ? hmmm ...
Helm

Post by Helm »

Red Marquis wrote:Ne razumem toliku fascinaciju Nikolićem, kao da je srpski Jürgen Klopp. Jedino što bi mu rad sa Batom bio sličan kao sa Rankom, pa bi se brzo uklopio.

Pošto je Bata već najavio to što je najavio, otpada ideja da stavimo trenera koji će klince da gura. Taj sledeći koji dođe će isto tako da leti jer, gle iznenađenja, nećemo ući u Ligu Evrope niti osvojiti duplu krunu. Stoga, neka Kosanović ostane da radi sa omladincima i pričeka, nadajmo se bolju radnu atmosferu. Do tad, manje-više je svejedno. Dobro, samo da Jašar se ne vrati :mrgreen:
Sustina.
shecky

Post by shecky »

Vigi se smekerski poneo na oprostaju i svaka mu cast na tome.
Od Kize gledano najbolji trener do sada.

Sto se Nikolica tice ,dobar je trener tj barem je sa Radom postizao solidne rezultate s obzirom na ambicije kluba.
Meni je samo rizicno to sto ga ja ne pamtim kao trenera nekog drugog kluba i ne znam kako ce se snaci van FK Rad.
playmaker

Post by playmaker »

Rad svake sezone igra solidan fudbal, kada god sam slusao sta ima da kaze Nikolic bilo da je kometarisao LS u RTS studiju ili nesto drugo sa nasih JSL pasnjaka bilo je smisleno i imalo je neku logiku.
Ne frlja se frazama kao ostali prodavaci magle u nasoj ligi, zna da radi sa mladima sto nama itekako treba pogotovo sada kada imamo plejadu talentovanih momaka.
Ja jednostavno sem njega ne vidim nikoga drugog, cak bih i Vignjevica ostavio ukoliko Nikolic nije resenje jer stvarno ne vidim ko to nama moze da pomogne od svih ovih domacih "trenera" .
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

treba iskoristiti zirojevica,naseg kondicionog za koga se nadam da ostaje,u dovodjenju nikolica jer je i on radio u radu
Stexman

Post by Stexman »

Ja sam cuo neko suskanje da ce nam sledeci trener biti proslavljeni selektor fudbalske reprezentacije Srbije Sinisa "the singer" Mihajlovic!
Istog trenutka cu prestati da pratim fudbal zauvek! :evil:
shecky

Post by shecky »

Pa voleli Singera ili ne on je svetsko poznato ime u fuzbalu i kada bi nam i bio trener ,u tom smislu to ne bi bila mala stvar u svakom slucaju.
Druga prica je to sto je cigan i sto ocigledno i nije bas neki strucnjak na klupi.
Mada kad opet pogledas sem Ridjeg i Zagora ko je bio Vojvodinas od proslih trenera ? Da ne idemo bas tako "daleko" u 2008 :) kad je Brzic bio.
Milan

Post by Milan »

sinisa bi bio poslednji ekser na vrata Karadjordja! Taman bi docekali stogodisnjicu kluba sa istim takvim brojem kao prosekom posecenosti stadiona...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Turija

Post by Turija »

Najlogičniji izbor trenera za stogodišnji Jubilej (po mom mišljenju) bio bi Ivica Brzić.
Legenda je već u Novom Sadu, i ako bi se uklonile prepreke zbog kojih se prošli put nisu sporazumeli o nastavku saradnje, bio bi pun pogodak.Ne znam da li je Brzić više zainteresovan za trenerski rad, ali igrač prve šampionske generacije, nekadašnji Kapiten i Vojvodinaš ,,do koske" bio bi izbor po pravoj meri.
Reprezentativac, slavno igračko ime, sjajna internacionalna igračka i trenerska karijera, najbolji učenik i jedini današnji naslednik Vujadina Boškova.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
shecky

Post by shecky »

Slazem se sa Turijom.

Moj prvi pik je uvek Brzic ali moje zelje ili nazovikakogod ,sam pravio na osnovu realnosti ,jer znamo kako je covek otisao i kontam da nema sanse da se vrati.
U svakom slucaju ako Brzic zeli ,za mene ce on uvek biti prvi pik,tj on i Bobe Pavkovic.
Minja
Administrator

Post by Minja »

Malo sam se interesovao...

Kosanovic nema licencu za trenera u najvisem rangu tako da i nije ozbiljan kandidat. Naravno, ovo sve ako izuzmemo kombinaciju da neko sa licencom ne poturi svoju, a za uzvrat, da za platu gricka semenke i gleda fudbal iz prvog reda u parteru.

Mislim da je potpuno nebitno ko ce biti trener FKV naredne sezone.
Passion

Post by Passion »

Може певач да буде светски познат колико год хоће, за мене је био, јесте и остаће персона нон грата. Не желим да он и Војводина буду у истој реченици, а не тренер да нам буде.
Мада се највише слажем са Мињом. Тотално је небитно ко ће бити тренер, јер свако ко очекује неке промене у нашем фудбалу за само једну сезону(мислим на регуларност наравно), очигледно не седи довољно дуго на Карађорђу.
Где год да играш, прати те твоја Фирма!
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Žurnal veli da je stvar gotova. :!:
Марко Николић преузима Војводину

Нови тренер Војводине биће Марко Николић. Актуелни шеф струке Рада постигао је договор са челницима новосадског суперлигаша, а детаљи сарадње биће познати наредних дана.

После пораза у финалу Купа Србије било је јасно да су Небојши Вигњевићу одбројани дани на клупи Војводине. За дефинитивни растанак, сачекан је крај сезоне и седница Управног одбора.

Новосађани су брзо реаговали и контактирали Николића. Млади стручњак жели да тренера екипу са којом може да се бори за трофеја, што добија ангажманом у Новом Саду.

Руководство Војводине је одлучно у намери да добије тренера на дужи период, како би из континуитета дошли и резултати. Заједнички циљеви значили су стисак руке. Параф ће бити стављен до краја недеље.

Марко Николић, између два мандата у Раду, предводио је кадетску репрезентацију Србије.
http://www.zurnal.rs/2013/06/06/marko-n ... index.html" onclick="window.open(this.href);return false;
Helm

Post by Helm »

Ajd makar na vreme da rese. Mozda dovede nekoga iz Rada ako je istina da dolazi.
Post Reply