Evo nama novog Čumića ako dođe živi bili pa videli

Možda bi imalo smisla staviti Gočmanca na gol. Jedan bonus rešen.gospodinFKV wrote: ↑Wed Sep 11, 2024 11:01 pm To moze da znaci da ce Radulovic mozda da ide, sto otvara pitanje bonusa i startne postave. Ako Sicenje ne dobije nas pasos, neko ce morati na klupu, da bi igrao mali Svaba ili Drobnjak.
Rosic - Butean, Crni, Korac, Baros - Njegos, Mladenovic - Seri, Velickovic, Randjelovic - Depu
Klupa: Gocmanac, Nikolic, Bukinac, Sicenje, Drobnjak, Popovic, Meda, Poletanovic, Vukan, Dele, Sukacev + Vukanovic kad se oporavi.
Ovo je ceo jedan sasvim solidan roster, ali se bojim kakav ce to imati uticaj na svlacionicu. Igra se samo na domacim terenima, nece biti dodatnih utakmica u Evropi. Ocekujem da ce neko da ode, a na zimu ocekujem jedan solidan egzodus - Savicevic, Korac/Crni, Djordjevic,...
Na stranu sto ne znamo jos kako bi se snasao u superligi, mislim da bi ovo bio nevidjeno nekorektan potez prema Rosicu. Doveden da bude prvi golman, prvo izvisio jer se nije prodao Carevic, a onda zbog bonus pravila, za koji je njegov klub cak i glasao.
Ja veci problem tu vidim u drugim stvarima. Neki igraci na istoj poziciji imaju gotovo iste kvalitete, a jedan mora da izvisi. Dodati tu i da sigurno postoje igraci koji mozda nisu tog kvaliteta, a misle da jesu. Takvi su uglavnom smrt za svlacionicu i najcesce predvodnici bilo kakvih bojkota.
gospodinFKV wrote: ↑Thu Sep 12, 2024 9:47 amNa stranu sto ne znamo jos kako bi se snasao u superligi, mislim da bi ovo bio nevidjeno nekorektan potez prema Rosicu. Doveden da bude prvi golman, prvo izvisio jer se nije prodao Carevic, a onda zbog bonus pravila, za koji je njegov klub cak i glasao.
Moze da dobije naš pasos za 2.5 godine