Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
fare

Re: Transferi

Post by fare »

https://www.maxbetsport.rs/vojvodina-ol ... eo-546124/
Evo nama novog Čumića ako dođe živi bili pa videli :dance2:
1892

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote: Wed Sep 11, 2024 11:01 pm To moze da znaci da ce Radulovic mozda da ide, sto otvara pitanje bonusa i startne postave. Ako Sicenje ne dobije nas pasos, neko ce morati na klupu, da bi igrao mali Svaba ili Drobnjak.

Rosic - Butean, Crni, Korac, Baros - Njegos, Mladenovic - Seri, Velickovic, Randjelovic - Depu
Klupa: Gocmanac, Nikolic, Bukinac, Sicenje, Drobnjak, Popovic, Meda, Poletanovic, Vukan, Dele, Sukacev + Vukanovic kad se oporavi.

Ovo je ceo jedan sasvim solidan roster, ali se bojim kakav ce to imati uticaj na svlacionicu. Igra se samo na domacim terenima, nece biti dodatnih utakmica u Evropi. Ocekujem da ce neko da ode, a na zimu ocekujem jedan solidan egzodus - Savicevic, Korac/Crni, Djordjevic,...
Možda bi imalo smisla staviti Gočmanca na gol. Jedan bonus rešen.
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

U ovom trenutku imamo previše igrača na platnom spisku. Nadam se odlascima Uroša, Savićevića i Radulovića. Dolaskom Ranđelovića, kompletirali bismo ekipu, ali čak i bez Ranđelovića, a odlaskom ove trojice, deluje da bismo imali jedan stabilniji, dobro popunjen i nadasve manje iritantan tim, uz par izuzetaka, poput domaće izdajice. Što se bonusa tiče, jedan će biti Veličković, drugi bi bio jedan od četverca Drobnjak-Bukinac-Mladenović-Popović, a naravno očekivao bih i minute za Gočmanca, Sukačeva i Butrakovića, mada mi deluje da će barem jedan od poslednje dvojice na pozajmicu. Što se Mladenovića tiče, iznenađen bih bio kad bismo ga gledali kao garantovanog startnog bonusa.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Turija

Post by Turija »

Dolazak Randjelovica bi bilo dobro pojacanje.
Ocekujem odlazak onih skupih igraca, koji su trebali uvesti Vosu u LK, a to nisu ucinili. Ocekujem i neke pozajmice mladjih.

Sto se tice duzine rostera, okej je. Jer, kondiciono nismo bas nesto spremni, pa ce se dosta menjati sastav na terenu ( tako ja ocekujem) takodje i starteri. Za mene su ravnopravni starteri i oni koji budu na klupi.
Nadam se da ce Krtolica imati moci, da uz pomoc uprave, iskontrolise svlacionicu. Ako krenu dobri rezultati, bice bolja i hemija. Treneru sa bogatim CVijem bi to bilo mnogo lakse. Zato sam i pozeleo dolazak Barisica, ali trenutak, nikako, nije bio povoljan ( raspad u klubu i timu).

Sada imamo dosta mladih igraca i trebalo bi ih zadrzati barem 2-3 godine, da bi, konacno, usli u LK, pa mozda i LE..
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Грци пишу да су Аек Ларнака и Апоел заинтересовани за Ранђеловића.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

1892 wrote: Wed Sep 11, 2024 11:57 pm Možda bi imalo smisla staviti Gočmanca na gol. Jedan bonus rešen.
Na stranu sto ne znamo jos kako bi se snasao u superligi, mislim da bi ovo bio nevidjeno nekorektan potez prema Rosicu. Doveden da bude prvi golman, prvo izvisio jer se nije prodao Carevic, a onda zbog bonus pravila, za koji je njegov klub cak i glasao.
Turija wrote: Thu Sep 12, 2024 6:46 am Sto se tice duzine rostera, okej je. Jer, kondiciono nismo bas nesto spremni, pa ce se dosta menjati sastav na terenu
Ja veci problem tu vidim u drugim stvarima. Neki igraci na istoj poziciji imaju gotovo iste kvalitete, a jedan mora da izvisi. Dodati tu i da sigurno postoje igraci koji mozda nisu tog kvaliteta, a misle da jesu. Takvi su uglavnom smrt za svlacionicu i najcesce predvodnici bilo kakvih bojkota.

Ja nikad nisam bio neki pobornik one krilatice da moras imati dva podjednako dobra igraca na svakoj poziciji, jer smatram da bilo ko na opciji broj 2 ili mora da stremi ka tome da bude prva opcija, sto je najcesce mlad igrac, ili neki veteran poput Mede, za koga znas da ce da bude vojnik i da odradi posao. Mozda ne uvek na nivou prve opcije, ali znas da se nece buniti ako ne pocne vecinu meceva i pruzice dovoljno da se gubitak ne oseti previse. Sve ostalo stvara ogromnu potrebu za rotacijom radi rotacije i mira u kuci, i otvara onu pandorinu kutiju pitanja ''zasto on? zasto ne ja?''. :cheers:
Karlsson

Post by Karlsson »

Mocart piše da je Ranđelović naš.

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... mic/491637
1892

Post by 1892 »

gospodinFKV wrote: Thu Sep 12, 2024 9:47 am
1892 wrote: Wed Sep 11, 2024 11:57 pm Možda bi imalo smisla staviti Gočmanca na gol. Jedan bonus rešen.
Na stranu sto ne znamo jos kako bi se snasao u superligi, mislim da bi ovo bio nevidjeno nekorektan potez prema Rosicu. Doveden da bude prvi golman, prvo izvisio jer se nije prodao Carevic, a onda zbog bonus pravila, za koji je njegov klub cak i glasao.

Slažem se, ovo je ispravno razmišljanje sa ljudske strane. U realnosti klub jeste glasao za dva bonusa (potpuno suludo pravilo) i kad je već takva situacija po meni bi u timu trebala biti 2 igrača koji najmanje štete, kad već nemamo bonusa koji kvalitetom odskače. Iz te perspektive, na domaćim utakmicama protiv slabijih ekipa Gočmanac bi bio premija. Ovo pišem samo ukoliko su (meni prenešene) informacije o njegovom talentu tačne. Takođe iako se klub jeste donekle ogrešio o Rosića, ni on svojim izdanjima nije briljirao, ni zimus a ni sada.
Come on you Reds!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ne samo Gočmanac, protiv ekipa gde bi trebalo da smo apsolutni favoriti, pogotovo u Novom Sadu, pa onda i na utakmicama koje su rešene pre same završnice, morali bismo gledati i Drobnjaka, Bukinca i ostalu mladež. Tako bismo imali priliku da odmorimo startere a i da momcima pružimo priliku da osete čari seniorskog fudbala, obzirom da će sledeće sezone morati imati značajno veću ulogu. To neće biti mnogo utakmica, ali 7-10 utakmica da svaki od njih skupi bi bilo nemerljivo iskustvo i zdrav(iji?) ulaz na vrata prvog tima. Ukoliko neki od njih i bljesne, napraviti Veličkoviću pritisak, da oseti da mu mesto u 11 nije garantovano, ne bi bilo loše. U nekoliko utakmica bolno nezainteresovan za događanja na terenu.
denialalner

Post by denialalner »

gospodinFKV wrote: Wed Sep 11, 2024 11:01 pm Ako Sicenje ne dobije nas pasos
Moze da dobije naš pasos za 2.5 godine

Jedino ako je u "Državnom interesu"
Djiga
(tako je dobio pasos)

Pre toga Bukari,Ado,Prucev i dr....
Karlsson

Post by Karlsson »

Најсвежији на списку Кртолице је, како је објавио портал Спортал, Звездино дете Никола Кнежевић (21), члан младе српске ерепрезентације, који ће доласком оплеменити осиромашену понуду бонус играча новосадског суперлигаша. Пре доласка у Војводину убележио је и наступе у Раду, Напретку и ОФК Београду. Кнежевић игра на позицији централног везног играча, али сасвим коректно одговара и на захтевне позиције офанзивног везног, као и везисте у дефанзиви.

https://www.dnevnik.rs/sport/fudbal/uta ... 2024-09-12

Zar Lazo nije mogao da iskoristi svoje veze u klubu i proveri verodostojnost ove informacije nego mora da citira i da se uzda u Sportal?
VošaNS

Post by VošaNS »

Sičenje otkupljen za 400.000, ugovor na 3 godine.
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/491667
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Milan

Post by Milan »

Pribojavam se šta to znači za status Koraća u klubu, a fajtera kao njega ne bih menjao ni za 3 Sičendžea...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Korać se čini u nemilosti kluba, što je samo po sebi neverovatno. Dolazak Sičendžea je dobar posao, ali nikako nije bio prioritetan posao, jer na toj poziciji imamo igrača kojem ne treba alternativa. Meni se čini da je u ovoj postavci stvari zapravo Crnomarković igrač koji bi trebalo da se spusti na klupu, a da Korać i Sičendže budu startni halfovi.
Karlsson

Post by Karlsson »

Prijatelj piše da uprava pokušava da mu sredi pasoš čime bi se rešio i problem broja stranaca i bonusa, ali da neki to blokiraju.
Post Reply