Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
churguzijanac

Re: Transferi

Post by churguzijanac »

Ne treba nam sad neki balvan u minut do 12 ili neki ciganski otpadak.
Malog Borovinu priključiti i dati mu malo minuta u seniorskom fudbalu da vidi dečko šta mu fali da zna na čemu da radi.
Sve zavisi od Krtolice i stručnog štaba kako će posložiti ekipu i napraviti timski duh.
Kad se sve uzme ekipa deluje igrački bolje nego prošle i pretprošle godine.E sad to samo po sebi nije dovoljno za iskorak.
Turija

Post by Turija »

@churguzijanac
I meni deluje da imamo kvalitetniju ekipu, nego prosle sezone. Medjutim, videcemo vec sutra gde smo - po izreci: ,,po jutru se dan poznaje".
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Karlsson

Post by Karlsson »

Karlsson

Post by Karlsson »

Rabba wrote: Fri Sep 13, 2024 12:01 pm Mi od špiceva za kraj možemo samo da predstavimo neki JSL treš, po mogućstvu iz Niš. Nači, Štulić, nema dalje.
Može Štulić ili Pešić.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

Karlsson wrote: Fri Sep 13, 2024 1:47 pm Lazar Ranđelović na tri godine!

https://www.maxbetsport.rs/lazar-randje ... je-546384/
По мени одлично појачање, добро нам дошао !
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
Mare_Liman

Post by Mare_Liman »

Да неће сутра ко Чумић против Вождовца, да преокрене против Жеље :mrgreen:
Одлично појачање, да видимо и шпица, вратили смо се кући... Биће ово добар остатак сезоне, неко 5. место :mrgreen:
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
hvylarn

Post by hvylarn »

Ja se nadam i dalje iznenađenju u vidu još jednog špica.
Djisa

Post by Djisa »

hvylarn wrote: Fri Sep 13, 2024 2:54 pm Ja se nadam i dalje iznenađenju u vidu još jednog špica.
Ja bas i ne. Jer ce bojim se biti lose iznenadjenje. Ako dovodimo jos jednog spica, obavezno mladog nekog koji moze da napreduje. Nikako nekog od 30 godina.
Kup je nas!
hvylarn

Post by hvylarn »

Djisa wrote: Fri Sep 13, 2024 3:10 pm
hvylarn wrote: Fri Sep 13, 2024 2:54 pm Ja se nadam i dalje iznenađenju u vidu još jednog špica.
Ja bas i ne. Jer ce bojim se biti lose iznenadjenje. Ako dovodimo jos jednog spica, obavezno mladog nekog koji moze da napreduje. Nikako nekog od 30 godina.
Depu momak ima 24 godine. U pravim godinama, a ima još da sazri. Za razvijanje imamo Borovinu, a nama treba neko ko je u stanju da iznese utakmicu samostalno ili da npravi razliku sa klupe.
Neizlecivi

Post by Neizlecivi »

Ja ne znam, ali mi deluje sada malo pretrpano... Jedino da se oprostimo od Nikolica Urosa i Radulovica.
Seri, Dele, Radulovic, Nikolic, Velickovic, Savicevic, Randjelovic, Depu, Borovina ako dobije sansu (a nadam se da hoce), Mladenovic. Ovo su sve igraci ofanzivnih karakteristika, pitanje je kako to kombinovati i umiriti nezadovoljne.
Svakako, sada zaista nemamo manjak igraca, kvaliteta ima, pa neka se to odrazi na rezultatl. Napokon.
Grof Žekula
Administrator

Post by Grof Žekula »

И Вукановић ће се кад-тад опоравити, а по квалитету има(ће) место стартера, само да оздрави како ваља.
Karlsson

Post by Karlsson »

Neizlecivi wrote: Fri Sep 13, 2024 3:25 pm Ja ne znam, ali mi deluje sada malo pretrpano... Jedino da se oprostimo od Nikolica Urosa i Radulovica.
Seri, Dele, Radulovic, Nikolic, Velickovic, Savicevic, Randjelovic, Depu, Borovina ako dobije sansu (a nadam se da hoce), Mladenovic. Ovo su sve igraci ofanzivnih karakteristika, pitanje je kako to kombinovati i umiriti nezadovoljne.
Svakako, sada zaista nemamo manjak igraca, kvaliteta ima, pa neka se to odrazi na rezultatl. Napokon.
Bilo je reči da je NIkolić precrtan, Savićević je više konkurencija Poletanoviću, a ovde treba dodati i Kokanovića sada. Plus Vukanović kada se oporavi.
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Pa mi smo unazad deset godina kratki sa igračkim kadrom.Da se tačnije izrazim još od utakmice sa Bursom.

I na ovaj sastav, slobodno ću reći, fali kreativni vezni sa iskustvom.
Karlsson

Post by Karlsson »

Svi će strahovati od Vošinog napada: Lazar Ranđelović novi kapitalac Novosađana

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ana/491736
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Golmani: Rosić, Gočmanac
Desni bek: Butean, Nikolić
Desni štoper: Sičendže, Korać
Levi štoper: Crni, Drobnjak
Levi bek: Baros, Đorđević
Def. vezni: Njegoš, Meda
Centralni vezni: Poletanović, Savićević
Centralni vezni: Veličković, Mladenović
Levo: Seri, Dele
Desno: Radulović, Ranđelović
Špic: Depu, Vukanović

Tu su još Puškić, Kokanović, Bukinac, Uroš Nikolić, klinci na dvojnoj
Kad su zdravi na svakoj poziciji imamo dve opcije, nema potrebe za novim igračima dok ne prodamo nekog.
Post Reply