Trener(i) FK Vojvodina

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Boske87

Re: Trener(i) FK Vojvodina

Post by Boske87 »

zapad wrote:Koliko vi imate godina i za koga navijate kad se većina ne seća Saše Drakulića kad je igrao za nas???!!!
Pa zato što iskreno i nije bio dugo i nikakav ozbiljan igrački trag nije ostavio. Svaka njemu čast ali daleko je on od statusa legende pa da ga se sećamo na prvu loptu. Ja pamtim samo jedan gol iz slobodnjaka što je zavukao nekom Banatu ili nekom sl. :D ...
Eto volio bih da čujem od tebe, iskusnijeg, koje je to epske bravure Drakulić pokazao u našem dresu pa da zaslužuje dublje pamćenje???
What else are you gonna do on a Saturday?
http://www.youtube.com/watch?v=aF0uxqolMMk" onclick="window.open(this.href);return false;
ristoo7

Post by ristoo7 »

Boske87 wrote: Ja pamtim samo jedan gol iz slobodnjaka što je zavukao nekom Banatu ili nekom sl. :D ...
Ја исто и ништа више. У савком случају барем изгледа "паметније" од претходника, а и неће му бити тешко да буде успешнији од претходника, пошто и није било неких великих резултата, остаје само проблем са управом. А што се тиче тренера, слична је прича, само је неко већ споменуо да Николић већ има искуства са таквим начином рада. :mrgreen:
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Pamtim taj gol iz slobodnjaka, al' mi vise ostala u pamcenju glupost sa malim fudbalom. Aj da kazes da je bio klinac, pa ajd i nekako...
Iskreno nis' ja ne ocekujem od njega veliko, ni da uvali igraca, ni da nam nadje neko kvalitetno pojacanje!

Sve ce to zlatousti bata kanda da odradjuje, k'o i do sada! :lol:
shecky

Post by shecky »

Sto se Drakule tice ja mislim da je ok lik a sad kako ce raditi otom potom.

Sto se Nikolica tice ..hm.. ne volim blizance al bogami ne volim ni smRad.
Ne osporavam njegove dobre rezultate koje je imao sa Radom ali kao sto rekoh ranije ,koji je on to jos klub sem Rada trenirao?
Kako ce se snaci u drugom gradu sa drugacijom publikom sa drugacijim ambicijama? Kako ce se snaci kad u derbiju u NS njegov tim ima vise navijaca od rivala? Kako ce podneti pritisak pre svega od strane publike?
Puno pitanja a ja ne vidim ni jedan odgovor.
Inace , ja iskreno najvise volim da vidim naseg coveka na klupi jer jednostavno onda znam i siguran sam da nema zle namere barem od strane trenera.
Nikad se ne bih mogao ljutiti na Brzica i terati ga u 3 lepe ako nam ne ide jer znam da se i on isto oseca tad kao i ja.
S Nikolicem to bas i nece biti slucaj tj NIJE MOGUCE da bude takav slucaj.
Da se razumemo ,nije ni sa Vigijem bio takav slucaj ni sa Jasarom itd itd ...da ne bude sad da sam zaratio sa novim trenerom.
stevan

Post by stevan »

Vojvodina hoće Jokanovića ili Nikolića

Slaviša Jokanović trebalo bi da bude novi trener Vojvodine! Fudbalski stručnjak koji je pre nekoliko dana dobio otkaz u ekipi Muang Tong junajted na Tajlandu, velika je želja predsednika novosadskog kluba Ratka Butorovića. Popularni Bata Kankan nije želeo za Kurir ni da potvrdi a ni da demantuje povratak Slaviše Jokanovića u Novi Sad, ali je nagovestio da bi voleo da se to desi.

- Slaviša je veliki trener, ali Vojvodina nisam samo ja. Ne odlučujem o novom treneru. Postoji Upravni odbor kluba. Imamo pet kandidata i naše rukovodstvo će u narednih nedelju dana odlučiti ko će biti trener Vojvodine sledeće sezone - rekao je Ratko Butorović i dodao:

- Jokanović je uzeo titulu s Partizanom, dokazao da zna svoj posao. Ali, ponavljam, ne odlučujem ja. Vojvodina je veliki klub. Naš cilj sledeće titule je trofej. Voleli bismo da uzmemo titulu i kup, a za to nam je potreban kvalitetan trener.

Vojvodina je u utorak prekinula saradnju s dosadašnjim trenerom Nebojšom Vignjevićem.

- Zahvalili smo Vignjeviću. Sjajan čovek! Ne kažem to iz kurtoazije, stvarno je tako. Ali, nije imao rezultata. Ostali smo bez kupa i titule i logično je da usledi rastanak - zaključio je Butorović.

Slaviša Jokanović (44) rođeni je Novosađanin, a crveno-beli dres Vojvodine nosio je od 1988. do 1990. godine, kada je prešao u Partizan. Posle toga igrao je za Ovijedo, Tenerife, Deportivo i Čelsi, a karijeru je završio u Mursiji.

Pored Jokanovića, Voša izuzetno ceni rad trenera Rada Marka Nikolića, koji je ozbiljan kandidat za tu funkciju...
Milan

Post by Milan »

Za jokanovica mogu ponoviti moj post od juce na temu mihajlovica. Otprilike su g.ovna iste velicine...

MAAAAAARŠ!!!
POŠTO OBRAZ ???!!!
Salvador

Post by Salvador »

Nadam se da ovo za jokana nije istina. Daleko mu lepa kuca, u njegovom partizanu ili u aziji, ali daleko od nase Vose..
Nikola

Post by Nikola »

Batina stara taktika skrece temu sa jednim, pa zajebe stvar drugim resenjem. Ako dodje jokan treba ga izmetom gadjati sa tribina i napraviti mu atmosferu da plati da ide iz Slaninarskog Novog Sada. Lepo je svaki put ovde pocascen jokane pickice!
ПУШТАМ КИШУ!
mihailov

Post by mihailov »

Pre bih rekao da je to stara taktika-ubaciš priču da dolazi jedan trener. Vidiš-narodu se baš i ne dopada ta ideja. Onda ubaciš najgore moguće rešenje. Epilog-pa i onaj prvi trener uopšte nije loš, kakvog smo mogli dobiti...
Napred Voso!
Stexman

Post by Stexman »

Milan wrote:Za jokanovica mogu ponoviti moj post od juce na temu mihajlovica. Otprilike su g.ovna iste velicine...

MAAAAAARŠ!!!
Ja bih rekao da je ipak velicina na strani "cock"anovića.
Mislio sam da je ova varijanta sa Sinišom najgora moguća ali ova prevazilazi sve moje strahove!
churguzijanac

Post by churguzijanac »

Ako i dodje, nece dugo.
ДушанСП

Post by ДушанСП »

Треба се потрудити да не дође уопште.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

mihailov wrote:Pre bih rekao da je to stara taktika-ubaciš priču da dolazi jedan trener. Vidiš-narodu se baš i ne dopada ta ideja. Onda ubaciš najgore moguće rešenje. Epilog-pa i onaj prvi trener uopšte nije loš, kakvog smo mogli dobiti...
Tačno tako, već više puta viđena taktika gde jokanović treba da posluži kao strašilo zahvaljujući kojem će nam kasnije imenovanje nekog npr. Radojičića izgledati kao premija. Bilo kako bilo, treba jasno staviti do znanja da jokanović ni u kom slučaju nije dobrodošao na klupu FKV.

No, evo B92 ima saznanja da Nikolić samo što nije potpisao:
Kako B92 nezvanično saznaje, dosadašnji trener Rada Marko Nikolić blizu je klupe novosadske Vojvodine.

Pregovori mladog stručnjaka i novosadskog kluba traju već dva dana i ostaje samo da se vidi da li će do dogovora i doći.
http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.p ... _id=720658" onclick="window.open(this.href);return false;
Minja
Administrator

Post by Minja »

Tema je trener, ali se dosta pominje i Drakulic, pa da napisem koju...

Drakuliceva epizoda u Vojvodini bila je toliko mala i beznacajna da je prosto smesno sto se FKV stavlja u njegov CV. Suma sumarum par utakmica. Na stranu sto poznajem coveka, govorimo cisto o faktima. Ono sto ne zelim da vidim jeste da se kune u Vojvodinu, jer je iz Vinkovaca otisao u zvezdu a ne u Vosu, a kod nas je stigao tek kada mu je karijera bila 99.9% zavrsena.

Kako bilo, Sasa voli fudbal, korektan je, jedino da ne upadne u pricu da je sada mnogo bitan. Boljka od koje mnogi boluju. Za sve ostalo, vreme ce pokazati.

Usput...
Moje skromno poznavanje prilika na dalekom istoku, narocito kod klubova koji imaju ozbiljnija finansijska sredstva kaze da ta prica: "Nazvacu ih da vidim sta im treba :)" naprosto ne pije vodu. Pred svake pripreme ti klubovi imaju na desetine i desetine vrhunskih igraca sa svih strana sveta koji dodju na probu. Probu prodje jedan, eventualno dva igraca, a ostali dobiju cvrst stisak ruke i klupsku zastavicu. Eventualno, ako prica ide preko nekog naseg trenera, pa igrac ode bez probe... drugacije, bas tesko.
Tony Starks

Post by Tony Starks »

Stojić za SPORTAL.RS: Teško ću zadržati Nikolića

Nebojša Vignjević više nije trener fudbalera Vojvodine, a rukovodstvo Novosađana uveliko razmišlja o novom strategu koji će predvoditi ekipu u narednoj sezoni. Prvi kandidat za šefa struke “lala” je Marko Nikolić, dosadašnji trener Rada. Na ovu temu obratili smo se finansijeru banjičkog superligaša Ranku Stojiću, koji nam je preneo da je Nikoliću istekao ugovor sa Radom i da će biti teško zadržati ga u klubu.

- Video sam u medijima i pre neki dan i danas da se piše o tome. Nikolić i ja imamo korektan poslovni, ali i privatan odnos, tako da između nas vlada apsolutno povrenje. Interes fudbalskog kluba Rad je na prvom mestu, ali razumem i njegove lične ambicije kao trenera - ističe Stojić u razgovoru za SPORTAL.RS i dodaje da će konačnu odluku doneti u petak.

- Već smo razgovarali. I sutra ćemo (u petak). Nikoliću je istekao ugovor, probaću da ga zadržim, ali sam ubeđen da će biti teško. Zaslužuje da načini korak više. Rad je po meni četvrti klub u Srbiji iza Partizana, Crvene zvezde i Vojvodine, ali nemamo adekvatnu infrastrukturu, a i stadion mora da se napravi... Dok Vojvodina postaje sve ozbiljniji klub u Srbiji po svim parametrima - podvukao je prvi čovek Rada.
http://www.sportal.rs/news.php?id=102697" onclick="window.open(this.href);return false;
Post Reply