Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Ma niko ni ne kaže da je on rešenje niti da je dogovoren.

Ja kažem samo šta je ideja ako bude dolazio.

Samo je pitanje šta možeš da pronađeš i u osnovi kakvu ulogu da očekuje taj igrač.

Recimo ako dovedeš Mamučasvili-a on kao neko ko igra veoma dobro u Šerifu sigurno neće pristati da greje Medi klupu.

A mi sigurno ne bi voleli da Meda greje klupu pa sve i da je ovaj trenutno duplo bolji.

Recimo mi sve da dovedemo Radoju ja bih pre voleo da gledam Medu, subjektivno ali je tako.

I jedan i drugi su naši ali je Meda FKV i to je meni tako :D

Radoji sledeće zime ističe ugovor, ja bih lično pre doveo Šćekića na godinu dana da popuni mesto i radio na povratku Radoje nego što bih recimo doveo Mamučasvilia.

A opet ima i ona druga strana dovedeš Mamučasvilia sada, Meda odradi do kraja sledeće sezone i zauzme neku poziciju u klubu a ti već sledeće zime vratiš Radoju i taman ima ko da odmeni Medu a Meda ima par meseci zajedno u timu da preda ključeve tima Radoji kao kapiten.

A ja iskreno mislim i verujem da su naša naredna dva povratnika Gaćinović i Radoja i da se već radi na tome.

Nemam informacije osim nekog svog osećaja, verujem da će to biti taj last dance sa njima, potencijalnim povratkom Čumića, možda nekim ludim pokušajem sa Tadićem i da se ide na sve ili ništa da se skinu cigani.
Last edited by Deep Purple on Sat Dec 28, 2024 12:27 am, edited 1 time in total.
Turija

Post by Turija »

@ Deep
Dokle cemo govoriti ,,nije los", a mi smo Vojvodina ?
Nama treba dobar, a ne neki igraci 30+ koji nikom ne trebaju.

Sta posle ocekivati od tih veterana? Samo raspad ekipe.
Imamo dovoljno iskusnih. A, ako Meda izostane, zar ne moze Petrovic, Poletanivic i sto napisano iznad ,,ne daj Boze, Popovic"?
Last edited by Turija on Sat Dec 28, 2024 12:29 am, edited 1 time in total.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Turija wrote: Sat Dec 28, 2024 12:25 am @ Deep
Dokle cemo govoriti ,,nije los", a mi smo Vojvodina ?
Nama treba dobar, a ne neki igraci 30+ koji nikom ne trebaju.

Sta posle ocekivati id tih veterana? Samo raspad ekipe.
Imamo dovoljno iskusnih. A, ako Meda izostane, ne moze Petrovic, Poletanivic i sto napisano iznad ,,nedaj Boze, Popovic"?
Ma sve si u pravu @Turija, slažem se ja sa tobom samo je pitanje šta se želi i kolilo se novca ima, šta je dugoročan plan i čemu se teži i onda kroz to treba uklapati.

Ja sam samo tog osećaja da će ako ne naredna onda ona tamo biti sezona na sve ili ništa koja će odrediti u kom će pravcu ići klub.

Meni deluje da se poklapaju kockice i da će naši igrači koji su napravili bolje evropske karijere da se vrate i da će to biti sezona koja će u daljoj meri odrediti u kom će pravcu ovaj klub ići.

Zbiljić najavljuje tu neki sezonu a meni to ima samo logike ako se odigra tako sa povratnicima. Na neko loženje povratnike i na sve ili ništa.

Nezgodno je sagledavati kao navijač, da li ići kao što logika kaže sistemski temelj pa korak po korak, stepenik po stepenik ili udariti tako montažnu zgradu odjednom i nadati se uspehu.

Mi nismo Hajduk pa da možemo finansijski tako nešto posle promašaja sa povratnicima i neostvarenim ambicijama da situaciju peglamo, zato treba biti pametan.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Deep Purple wrote: Fri Dec 27, 2024 11:48 pm Petrović i Preletanović su ipak više centralni. A o ostalima da se ne govori.
Njegoš je klasični zadnji vezni, da ne mož biti klasičniji... Poletanović je čista 8ica. Koja se trpa na 6, jer srpski fudbal.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Sat Dec 28, 2024 11:38 am
Deep Purple wrote: Fri Dec 27, 2024 11:48 pm Petrović i Preletanović su ipak više centralni. A o ostalima da se ne govori.
Njegoš je klasični zadnji vezni, da ne mož biti klasičniji... Poletanović je čista 8ica. Koja se trpa na 6, jer srpski fudbal.
Moj lapsus apsolutno si u pravu, jeste zadnji vezni. Samo nije baš klasični kao Meda u ovim godinama.
1892

Post by 1892 »

Deep Purple wrote: Sat Dec 28, 2024 11:59 am
Rabba wrote: Sat Dec 28, 2024 11:38 am
Moj lapsus apsolutno si u pravu, jeste zadnji vezni. Samo nije baš klasični kao Meda u ovim godinama.
Ovo je i meni apsurd. Igramo sa jednim tzv osiguračem, što je Meda a može biti i Njegoš vrlo lako. Da ne kažem da mu je to najprirodnija pozicija. Ne vidim razlog dovođenja Šćekića, jer svakako ne bi igrao pre gore pomenute dvojice a suludo je da sedi na klupi za ozbiljnu platu. Takođe na toj poziciji imamo i malog Popovića.

Romanić može biti dobro pojačanje. A vrhunsko bi bio Adem Ljajić. Drugo vrhunsko bi bio Dani Aleksić. Iz serijala nije se desilo.
Come on you Reds!
Savcic Luka

Post by Savcic Luka »

Mišljenja sam da ovoj ekipi, u ovom momentu ne treba nikakav dodatak, nikakvo pojačanje u vidu nekoga ko će da odigra 10-15 minuta. To treba da rade naši klinci. Pojačanje može, samo ako pravi razliku na terenu ili ako se planira nečiji odlazak, pa da se na vreme reaguje.
Na špicu iduće godine Vukanovć, Dele, Borovina, možda Bolingi.
Treba nam trener od ove polusezone koji će se zadrżati naredne 3-4 godine
Ova ekipa se nosila sa Ajaksom i nosiće se opet ako bude nekoga da je posloži.
Pojačanje na leto
djoks

Post by djoks »

Алекса Цветковић из офке по мени сасвим сасвим солидан играч али вероватно не могуће, не верујем да га офка пушта испод 2 милиона
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

1892 wrote: Sat Dec 28, 2024 12:36 pm Takođe na toj poziciji imamo i malog Popovića.
Ispraviće me upućeniji, mislim da je Popoviću prirodna pozicija prednji vezni, a da se u seniorskom fudbalu trpa na 6 i 8. U svakom slučaju, ono malo što je igrao, dečko je ostavio veoma solidan utisak i mišljenja sam da bi u najgorem slučaju dvojna u Mladosti bila rešenje. Na početku sezone smo doveli Veličkovića i ljuto ga platili, imamo Radulovića, a na kraju su nam neplanirani skrajnuti dečko sa Satelita i zakucani rezervni golman bili otkrovenja jeseni. I nikakve zaključke naši stručnjaci ne izvode... Ako Dragan unovči svoju apsolutno zasluženu priliku(a i ako ostane), apsolutno očekujem da se ostavi prostor za barem Drobnjaka i Popovića, a ne da se zatrpaju rezervama blizanaca.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
vdn slaninar

Post by vdn slaninar »

Браво Раба,толико не поверење у наше момке,поред свега што су до сада показали.Треба доводити екстра појачања у пуном смислу те речи,а бонусе и играче за попуну из наше школе ангажовати,то би био минимум.Дакле никако Шћекић и слични за попуну.Испада да нема правила о бонусу да нико од наше деце не би ни играо.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Samo što je za mene Veličković strašan potencijal i nadam se da će dobiti strpljenja, minuta i kontinuitet da to i pokaže.

Kako je odlično odradio pripreme i sam početak takmičarske sezone i onda odjednom klupa i uklopio se u sivilo cele ekipe.
gospodinFKV

Post by gospodinFKV »

Razlog tome verovatno lezi i u kampanji oko njegovog dolaska, gde smo nekoliko puta rekli kao klub da su nam potrebni startni bonusi. Kada ti neko po novinama, a tu su kumovali i sami novinari, prakticno garantuje startnih 11 samo i iskljucivo zbog pravila, potrebna je ogromna doza zrelosti u tim godinama da se ne uljuljkas u to. Nadam se da ce ga prodrmati to sto smo u medjuvremenu doveli Mladenovica, sto su nam otkrovenja jeseni dva potpuno neplanirana bonusa i to sto Radulovic jos uvek nije otisao. Od situacije da imamo jedva dva startna bonusa, dosli smo u situaciju da sada imamo cetvoricu koji komotno mogu u 11, Mladenovica koji bi takodje tu cetvorku da prepravi u 5, te Borovinu, Boskana, Peranovica, Butrakovica, Sukaceva, Popovica i Drobnjaka, koji su projektovani da nose ekipu u buducnosti.

Malo se preracunao decko, cini mi se, ali da je kvalitetan, jeste. Itekako.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Veličković je odličan igrač, slažem se sa Deep-om u potpunosti i to je pokazao na početku sezone. Kod njega je profilisanost najveći problem, što nije ni špic, a ni klasična desetka. On je najviše polušpic, sjajan u napadanju prostora iza špica, sa sjajnim osećajem i za gol i za asistenciju. Problem je što takvog igrača moraš da uklopiš u sistem kroz trening, da ga namestiš, kao što je Bandović uostalom i pokušavao i neretko uspevao. Ovom sad je lakše da rokne klasičnih 4-2-3-1 i da ne razmišlja mnogo. Veličković je idealan u utakmicama gde želiš da napadaš iz kontre, gde ti treba odiičan trkač na toj poziciji, a Uroš Nikolić je bolji kad treba da probijaš niski blok, jer ima i lucidnost i šut sa distance koju Veličković nema, ali je za razliku od Veličkovića trkački nepokretan. Njih dvojica su zapravo za jedan tim i "roster" vrlo dobar sklad, ali džaba kad ovaj zna da koristi samo jednog.
Milan

Post by Milan »

Savcic Luka wrote: Sat Dec 28, 2024 1:06 pm Mišljenja sam da ovoj ekipi, u ovom momentu ne treba nikakav dodatak, nikakvo pojačanje u vidu nekoga ko će da odigra 10-15 minuta. To treba da rade naši klinci.

:!: :!: :!:

Mada sam mišljenja da klinci moraju da dobijaju i više od 10-15 minuta. Porazno je da ni pri ubedljivom vodstvu mi ne uvodimo mlađariju da skuplja iskustvo i stasava...
POŠTO OBRAZ ???!!!
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Cene fudbalera Vojvodine na jednom internacionalnom specijalizovanom sajtu za transfere: (klub postavlja cene da se odmah razumemo, ali su obično cene jače nego realno da bi se ostavio prostor za pregovore, pa od cene slobodno oduzmite 30-50%, možda i više ako se ubacuju procenti od naredne, itd...).

Sichenje - 5 miliona
Korac - 3 miliona
Dele - 3.5 miliona
Radulovic - 3 miliona
Rosic - 800.000.

To su igrači za koje je klub javno rekao da su na prodaju i stavio cenu. Može da vas raduje što na ovom spisku nema Serija, ali to ne znači da neće prodati nekog drugog ako stigne neka jaka ponuda.
Post Reply