Ja kažem samo šta je ideja ako bude dolazio.
Samo je pitanje šta možeš da pronađeš i u osnovi kakvu ulogu da očekuje taj igrač.
Recimo ako dovedeš Mamučasvili-a on kao neko ko igra veoma dobro u Šerifu sigurno neće pristati da greje Medi klupu.
A mi sigurno ne bi voleli da Meda greje klupu pa sve i da je ovaj trenutno duplo bolji.
Recimo mi sve da dovedemo Radoju ja bih pre voleo da gledam Medu, subjektivno ali je tako.
I jedan i drugi su naši ali je Meda FKV i to je meni tako

Radoji sledeće zime ističe ugovor, ja bih lično pre doveo Šćekića na godinu dana da popuni mesto i radio na povratku Radoje nego što bih recimo doveo Mamučasvilia.
A opet ima i ona druga strana dovedeš Mamučasvilia sada, Meda odradi do kraja sledeće sezone i zauzme neku poziciju u klubu a ti već sledeće zime vratiš Radoju i taman ima ko da odmeni Medu a Meda ima par meseci zajedno u timu da preda ključeve tima Radoji kao kapiten.
A ja iskreno mislim i verujem da su naša naredna dva povratnika Gaćinović i Radoja i da se već radi na tome.
Nemam informacije osim nekog svog osećaja, verujem da će to biti taj last dance sa njima, potencijalnim povratkom Čumića, možda nekim ludim pokušajem sa Tadićem i da se ide na sve ili ništa da se skinu cigani.