"A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: "A" reprezentacija i Vošini igrači u njoj

Post by Grbavica.021* »

VošaNS wrote: Tue Oct 15, 2024 9:42 pm
Grbavica.021* wrote: Tue Oct 15, 2024 8:56 pm Гол оз офсајда, ако је неко видео нек каже своје мишљење.
Nek ih bude još 3.
Брате ако ти се не гледа репрезентација не мораш износити такво мишљење најлакше је онда узети и по свима пљувати. :)
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Има Бога за пенал.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Сматрао сам да ће успех бити ако изгубимо са мање од три разлике.
Успели смо додатно и црвени да добијемо.

Види се огромна разлика, нисмо ни близу њиховог ранга. Нисмо никада ни били а нећемо никада ни бити са оваквим, односно без система.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Никаква три гола и никаква екипа суђење катастрофа а тренер нек пакује кофере што би рекли да се не љубимо.
ДушанФ89

Post by ДушанФ89 »

Дали су нам три гола, промашили пенал, погодили пречку, две стативе и промашили Бога оца. Ми једну једину шансу преко Митровића. Резултат је одличан с обзиром на стање на терену. Пенал који им је досуђен смејурија. Све у свему спрдачина у режији пиксете , Терзића,Вучића и ФСС се наставља.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

ДушанФ89 wrote: Tue Oct 15, 2024 11:10 pm Дали су нам три гола, промашили пенал, погодили пречку, две стативе и промашили Бога оца. Ми једну једину шансу преко Митровића. Резултат је одличан с обзиром на стање на терену. Пенал који им је досуђен смејурија. Све у свему спрдачина у режији пиксете , Терзића,Вучића и ФСС се наставља.
+1
ssnigd

Post by ssnigd »

Uzasna reprezentacija, uzasan selektor, uzasan savez
Kao da gledam nesto tudje, a ne svoj nacionalni tim.
Cist amaterizam i lopovluk.
Steta sto nas nizu zgazili dvocifreno.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

С ким ће Драган изаћи пред Мурата

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... ata/494335

Кристалишу се шешири за СП: Србија тешко до првог, 38 земаља већ зна позицију

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... iju/494336

Пикси нема клупу

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... upu/494343
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Мислим да је најмањи проблем у селектору. Он ради са оним што има на располагању, можда имапар играча који су заслужили позив пре неколико позваних.
Нама је проблем савез који не мари за будућност, играчи који не напредују и приступ игри, што углавном долази од играча који мисле да су богом дани а наступају за клубове другог или трећег ранга.

Деси се понекад да се искристалише генерација која има неколико играча који су носиоци игре у најбољим клубовима и да их води човек који има озбиљну каријеру. Ту мислим на Антића и играче под његовом палицом. Са тим да се и ту показао менталитет играча који су пред меч са Аустралијом мислили да је посао завршен а онда хладан туш.

Не назире се нека таква генерација ускоро. Због лошег савеза и никаквог планирања млађе селекције су катастрофа, правило два бонуса није донело резултат који су мислили да хоће.
limanfkv

Post by limanfkv »

Od saveza pa nadole, sve je problem. I "saveza" iznad. Tako da, bice samo gore. Sto se odrazava kako na reprezentativni, tako i na klupski fudbal koji je manje bodova u kvalifikacijama uzeo od San Marina.
0.0625
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Тухел и Енглези у марту у Србији? Могуће је...

https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... -je/494371
Grbavica.021*

Post by Grbavica.021* »

Duplof

Post by Duplof »

@CRD FCV, slažem se s tobom, ali nije ni sve u nekom suvom kvalitetu i "rolama" u klubovima. Imali smo npr. Severnu Irsku 2016. na EP, a tamo smo ih gledali zato što su godinama 14-15 igrača igrali konstantno za nacionalni tim, dok mi ne možemo dva identična spiska da sastavimo u roku od mesec i po. Isti ti Severnoirci nisu igrali u najboljim klubovima, čak mislim da je dosta njih igralo u Čempionšipu tada. Povrede, svađe, bojkoti, rane penzije, i ko zna šta već utiču upravo na to.

Naravno, selektor treba da bude taj koji će ubediti i uticati na igrače da dođu i igraju. Opet, ako neko ne želi da igra ili nije 100% spreman bolje da se to mesto ustupi nekom ko može dati svoj maksimum.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
limanfkv

Post by limanfkv »

Za plakanje je da su generacije svetskih i evropskih sampiona u seniorskom fudbalu vodili ljudi ciji je najveci trenerski uspeh vodjenje Radnika iz Bijeljine i japanske Nagoje.

Imale su ove generacije itekako kvaliteta za par koraka vise.
0.0625
CRD FCV

Post by CRD FCV »

@Duplof сад кад си споменуо Северну Ирску подсетио си ме на можда бољи пример - Велс.

То је такође екипа са не много звучних имена, пре који дан су победили Црну Гору а у првих 11 им је играч Болтона, екипе из Лиге 1 (трећи ранг такмичења).
Играли Еуро 2016, избацили у нокаут фази управо Северну Ирску, стигли до полуфинала тако што су тукли Белгију.
На Еуру 2020. прошли групу. Били на светском 2022.
За прошли Еуро изгубили у баражу у последњој утакмици од Пољака на пенале.
Тренутно у Лиги Нација налазе се у Б дивизији са озбињним шансама да изборе директан пролаз, сасвим сигурно иду у плеј оф.
Још пар пропуштених завршних турнира са коректним резултатима у квалификацијама.
Post Reply