Transferi
Re: Transferi
Мој списак жеља Тадић, Гаћиновић,Рувидић из Пазара, за почетак, 

Pusti snovi, nazalost.
Mada, Rubezic bi mozda i mogao?
Ja bih voleo videti Radoju, ali i to je pusti sanak.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
- gospodinFKV
S tim sto je bas greota da decko sedi na klupi u najboljim golmanskim godinama. Pisah vec - nek odradi dve sezone u Spartaku ili tako negde i neka se onda vrati da bude drugi golman i da radi s klincima.
@Turija
Nazalost, trziste diktira to koliko ce igraci poput Seje ostati, kao i stabilnost lige i kluba. Moze lako da se desi da se promeni stanje u klubu i da naredne sezone budemo osmi i ne izadjemo u Evropu. To klub u srpskom fudbalu, koji ima ambicije da dovodi igrace poput Koraca, ne sme sebi da dozvoli. Druga je stvar kad igras neku Seriju A ili Bundesligu pa, obrni-okreni, imas preko 20 strava utakmica koje ce te staviti u izlog. Da ne pominjem ovakve fluktuacije kakve smo imali ove sezone, gde zbog kvaliteta lige, s**nje fudbala i infrastrukture, imas osecaj kao da si odrobijao mandat, a ne igrao fudbal.
Takvo stanje u srpskom fudbalu dovodi do brzog zasicenja kod igraca koji nisu u crvenom blizancu, pogotovo kod igraca koji su vec igrali napolju i generalno nisu ponikli ovde, odnosno Srbija im je ''inostranstvo''. Za ta dugorocna resenja se apsolutno slazem sa Deepom - to moraju biti igraci koji nemaju tu crtu da se snadju napolju, a dobri su, poput Cumica. Tu treba dodati i igrace koji ce doci da zavrse karijeru kod nas. Minimum dve godine, nikako poslednja sezona. Jednu sezonu eventualno ako je neko poput Tadica ili Sergeja, ali samo tada. Ostali - kao i Meda, barem dve, i tako ih loviti po pitanju godina.
Radoja ima 32, ugovor mu istice na zimu.
Mijat ima 30, ugovor mu istice dogodine, ali kao sto neko rece, vrv napusta AEK.
To su igraci koje treba sledece da vratimo. Ugovor na po 2 ili 3 godine i da taj last dance ne bude jedna sezona manekenisanja, vec da se radi.
Zamislite tim od dobrih omladinaca, Mede, Radoje, Mijata, Cumica i par dobrih prolaznih stranaca. Bombona.
- Deep Purple
@Turija
Objasnio ti je moj ugao sagledavanja situacije @gospodinFKV
Za takve kao što je Seja mi smo plafon dve sezone, to tako i treba da bude, dovedeš za male novce prodaš za veće a da imaš okosnicu od 5-6 dobrih proverenih domaćih snaga koji su tu a u najboljim su godinama kao što su Petrović, Čumić i sl.
Mi i treba da pojurimo Čumića, Radoju, da damo maksimum u vezi Gaćinovića. Probamo recimo sa Đakovcem (da se obraduje @Slanobarac) koji u Rusiji ne igra. Rubežić ako se ukaže prilika, itd… Takvi nama trebaju za kontinuitet. Sutra da vidi i Sergej da su mu se drugari vratili, da možda učini i on to nekad itd… A sl kao Seja za sezonu, dve i prodaju jer takvima cena raste i od toga se živi. Da on ima 25-27 godina pa i da ostane ali on je mlađi i kroz reprezentaciju i kroz igre kod nas njemu cena raste i preraste sredinu ali ako mu ne bude išlo kroz par sezona preko i on može i ima gde da se vrati. I sa takvom okosnicom ti imaš barem za naše uslove dobar tim, pa kad se pogodi sa par stranaca i igrača iz mlađih kategorija može i neki uspeh preko da se napravi, možda sutra ne krene Topića ili Zuku pa i oni da imaju opet gde da se vrate, da igraju na nekom nivou fudbal, da im to omogućiš, da imaju sa kim da igraju, da mogu nečemu da teže.
Treba na sve te aspekte obratiti pažnju.
Mi kakvi god da smo, kakva god haotična situacija bila, pravili hiljadu poslovnih sranja opet smo sa igračima korektni, sviđa im se kod nas i ostajemo u korektnim ili dobrim odnosima da bi poželeli da se vrate, zato i Seji ako ne krene nekad preko uvek ima gde da se vrati.
Razumem te u vezi Rockova ali meni deluje da je on malo labilnije psihičke prirode i zato mislim da bi bilo lepo da se vrati i da je kod svoje kuće gde ga ljudi vole i cene a i biće taman minuta pored Gočmanca.
Objasnio ti je moj ugao sagledavanja situacije @gospodinFKV
Za takve kao što je Seja mi smo plafon dve sezone, to tako i treba da bude, dovedeš za male novce prodaš za veće a da imaš okosnicu od 5-6 dobrih proverenih domaćih snaga koji su tu a u najboljim su godinama kao što su Petrović, Čumić i sl.
Mi i treba da pojurimo Čumića, Radoju, da damo maksimum u vezi Gaćinovića. Probamo recimo sa Đakovcem (da se obraduje @Slanobarac) koji u Rusiji ne igra. Rubežić ako se ukaže prilika, itd… Takvi nama trebaju za kontinuitet. Sutra da vidi i Sergej da su mu se drugari vratili, da možda učini i on to nekad itd… A sl kao Seja za sezonu, dve i prodaju jer takvima cena raste i od toga se živi. Da on ima 25-27 godina pa i da ostane ali on je mlađi i kroz reprezentaciju i kroz igre kod nas njemu cena raste i preraste sredinu ali ako mu ne bude išlo kroz par sezona preko i on može i ima gde da se vrati. I sa takvom okosnicom ti imaš barem za naše uslove dobar tim, pa kad se pogodi sa par stranaca i igrača iz mlađih kategorija može i neki uspeh preko da se napravi, možda sutra ne krene Topića ili Zuku pa i oni da imaju opet gde da se vrate, da igraju na nekom nivou fudbal, da im to omogućiš, da imaju sa kim da igraju, da mogu nečemu da teže.
Treba na sve te aspekte obratiti pažnju.
Mi kakvi god da smo, kakva god haotična situacija bila, pravili hiljadu poslovnih sranja opet smo sa igračima korektni, sviđa im se kod nas i ostajemo u korektnim ili dobrim odnosima da bi poželeli da se vrate, zato i Seji ako ne krene nekad preko uvek ima gde da se vrati.
Razumem te u vezi Rockova ali meni deluje da je on malo labilnije psihičke prirode i zato mislim da bi bilo lepo da se vrati i da je kod svoje kuće gde ga ljudi vole i cene a i biće taman minuta pored Gočmanca.
Igramo se ovde menadžera vidim 

Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
- Mare_Liman
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Ако већ Сеја и Деле морају да се продају (за Делеа немам ништа против да се прода) цена та 2 трансфера мора да буде МИМИМУМ 5.500.000€, 2.5 за Сеју и 3 за Делеа. Бароша не би пуштао јер се не сећам ни једног тако доброг левог бека код нас. Треба вратити Чуму, 2 задња/средња везна, штопера и то можда 2 комада, десног бека и да нађемо више коначно ту десетку. Првом тиму треба да се прикључе Боровина, Перановић и Ђокановић можда има и неки клинац који зна да одигра штопера, задњег везног, ако има и њих прикључити.
Захвалити се Николићу и једном и другом, Савићевићу такође ако има огромну плату јер је није оправдао а ако има неку нормалну нека остане, Кокановића гледати и продати некоме за било шта, Величковићу или дати шансу да игра или га продати.
Захвалити се Николићу и једном и другом, Савићевићу такође ако има огромну плату јер је није оправдао а ако има неку нормалну нека остане, Кокановића гледати и продати некоме за било шта, Величковићу или дати шансу да игра или га продати.
Ne bih se slozio da su npr. Korac, a Seri bili ,,na robiji" u Vojvodini.
Vosa je Koracu omogucila kontinuitet igara i u reprezentaciji Luksemburga, a Seriju je ozivela karijeru. Da npr. obojica znaju da ce Vosa sa njima, i kvalitetnom doselekcijom, napraviti rezultat u Evropi - ostali bi drage volje. A, kad znaju da ce biti rasprodaja najboljih, na prvu ponudu, naravno da ce hteti sto pre da odu.
Ne kazem ja da mi mozemo dovoditi igrace iz Lige 5 i jakih evropskih, ali mozemo dobre iz istocnoevropskih, africkih latinoamerickih, pa Portugalije, Gruzije..npr, samo treba dobar skauting i zelja za uspehom Kluba, a ne pojedinaca.
Naravno da nam nasa omladinska skola treba da bude stozer stabilnosti, medjutim, ona to odavno nije i preko nece biti. Dotle, moramo traziti dobre igrace, dok jos nisu prepoznati.
Kad se napravi takav sistem, ostajace i stranci 3 godine, kad vide da sistem funkcionise.
Vosa je Koracu omogucila kontinuitet igara i u reprezentaciji Luksemburga, a Seriju je ozivela karijeru. Da npr. obojica znaju da ce Vosa sa njima, i kvalitetnom doselekcijom, napraviti rezultat u Evropi - ostali bi drage volje. A, kad znaju da ce biti rasprodaja najboljih, na prvu ponudu, naravno da ce hteti sto pre da odu.
Ne kazem ja da mi mozemo dovoditi igrace iz Lige 5 i jakih evropskih, ali mozemo dobre iz istocnoevropskih, africkih latinoamerickih, pa Portugalije, Gruzije..npr, samo treba dobar skauting i zelja za uspehom Kluba, a ne pojedinaca.
Naravno da nam nasa omladinska skola treba da bude stozer stabilnosti, medjutim, ona to odavno nije i preko nece biti. Dotle, moramo traziti dobre igrace, dok jos nisu prepoznati.
Kad se napravi takav sistem, ostajace i stranci 3 godine, kad vide da sistem funkcionise.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov