Transferi
Re: Transferi
Romanića definitivno prodati,mnogo ,mnogo šansi ne iskoristi. Klub kao Vojvodina ne može da trpi toliko.
Телеп
- Mare_Liman
Мркаић
Да су вили паметни довели би Мерија, не би могли погрешити с њим,а више воли Вошу од скоро свих наших клинаца, Пазар убо џекпот са њим...

Да су вили паметни довели би Мерија, не би могли погрешити с њим,а више воли Вошу од скоро свих наших клинаца, Пазар убо џекпот са њим...
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Treba pronaci tim u PLS-u koji ce pozajmljenom mladom igracu dati bitne minute tesko da bih ih puno rizikovalo s tim ,postoje utakmice u kojima ili vodimo u finisu dva tri razlike ili gubimo 4 5 takvih utakmica u kojima bi dobio tih 20 minuta bi nesto pokazali plus treninzi s prvim timom ako se pokaze da jos nije za seniorski fudbal onda je Kabel resenja na sezonu ali sam misljenja da ga treba probati u prvom timu recimo minuti koje ima Depu ove sezone bi mogli sledece da budu njegovi ,eto Depu je i iskusniji i sve ostalo ali nije nam bas od neke koristi bio pa kad smo njemu davali minute sto ne bi davali nasem igracu.gospodinFKV wrote: ↑Sun May 11, 2025 8:05 pmZa taj profil igraca bih pre mozda da odradi polusezonu ili sezonu standardno u PLS, pa onda malo vecu ulogu u prvom timu od 15-20min svaku trecu.srkins wrote: ↑Sun May 11, 2025 4:44 pm Borovina ne treba da bude startni špic ali treba da dobije neke minute sl sezone po 15 20 na svakoj drugoj trećoj utakmici pa nek oseti malo seniorski fudbal kad jedna Barsa gurne klinca u prvi tim i on im postane glavni igrač ne vidim razlog zašto mi ne bi davali šansu najboljima iz naše škole ,ako u toj školi mi najbolji nisu za bar 15 minuta fudbala u seniorskoj konkurenciji onda zatvaraju školu