Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
slanobarac

Re: Transferi

Post by slanobarac »

Deep Purple wrote: Wed May 14, 2025 2:39 pm Romanić je napadač.........
Ja verujem u njega.
Toga se i plašim. :mrgreen:
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

slanobarac wrote: Wed May 14, 2025 8:06 pm
Deep Purple wrote: Wed May 14, 2025 2:39 pm Romanić je napadač.........
Ja verujem u njega.
Toga se i plašim. :mrgreen:
Svako greši, nisam ni ja izuzet. Samo mi nije jasno da neko ljudi kritikuju Romanića kada je jasno da ima ozbiljan uticaj na dešavanja na terenu. Realizaciju će dovesti u red.
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Rabba wrote: Wed May 14, 2025 1:04 pm Od Romanića se mnogo više očekivalo, obzirom da je dato 660.000 za njega. 6 meseci pre isteka ugovora. Da li ga treba dirati posle jednog prelaznog roka? Definitivno, ne. Sa Romanićem se trebalo dogovarati za sledeću sezonu, da nam pristupi od leta, da veće pare odu njemu na ruke, umesto Železničaru. Ali Zbiljić je domaćin čovek, široke ruke. Tuđim parama. Za sada ga ne vidim kao veliko pojačanje, pogotovo za pare za koje je došao. Sa druge strane, ukoliko do zime ne bude pokazao dovoljno, rastanak je neminovan. Ukoliko doapemo u Evropu, to će biti merilo. Ulazak u šanse u MBSLS, nije nikakvo merilo.
Dati 660.000e za igrača kojem ističe ugovor za jednu polusezonu, a pri tome je transfer na nivou Srbija-Srbija, je totalno ludački potez :mrgreen: A i za Veličkovića nije ništa manje ludji potez, Zbiljić kao da je upalio fudbal menadžera i ima neku virtuelnu kasu :D A sad se čak pojavila i priča da hoće da udje u pregovore za Milutina Vidosavljevića, a i njegova cena se kreće oko 500.000e.
Post Reply