Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Grbavica.021*

Re: Transferi

Post by Grbavica.021* »

Сарајлије пишу: ТСЦ “краде” појачање Војводини и партизану!

https://www.maxbetsport.rs/sarajlije-pi ... MrQAFlSq8w
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Thu May 22, 2025 8:03 pm Помало смо заборавили да је Радуловић и даље наш играч.
Čuj pomalo, što si me podsećao bre čoveče...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
fare

Post by fare »

ElMaestro13 wrote: Thu May 15, 2025 12:59 am
Rabba wrote: Wed May 14, 2025 1:04 pm Od Romanića se mnogo više očekivalo, obzirom da je dato 660.000 za njega. 6 meseci pre isteka ugovora. Da li ga treba dirati posle jednog prelaznog roka? Definitivno, ne. Sa Romanićem se trebalo dogovarati za sledeću sezonu, da nam pristupi od leta, da veće pare odu njemu na ruke, umesto Železničaru. Ali Zbiljić je domaćin čovek, široke ruke. Tuđim parama. Za sada ga ne vidim kao veliko pojačanje, pogotovo za pare za koje je došao. Sa druge strane, ukoliko do zime ne bude pokazao dovoljno, rastanak je neminovan. Ukoliko doapemo u Evropu, to će biti merilo. Ulazak u šanse u MBSLS, nije nikakvo merilo.
Dati 660.000e za igrača kojem ističe ugovor za jednu polusezonu, a pri tome je transfer na nivou Srbija-Srbija, je totalno ludački potez :mrgreen: A i za Veličkovića nije ništa manje ludji potez, Zbiljić kao da je upalio fudbal menadžera i ima neku virtuelnu kasu :D A sad se čak pojavila i priča da hoće da udje u pregovore za Milutina Vidosavljevića, a i njegova cena se kreće oko 500.000e. Dobra zamena za Uroša Nikolića, obojica znaju da igraju, levonogi su, ali i povredjeni svako malo, tako da ima logike uklapa se u sistem :D
Ja sam Milutina davno još dok je bio u Čuki ako se ne varam preporučivao da se isprati paklen igrač pogotovo što je levak ima dobar prekid mlad a već iskusan igrač a što se povreda tiče e to ne znam .
fare

Post by fare »

Jel to neka patka da smo zainteresovani za Ljajića i on je navodno pristao da dođe kod nas?
djoks

Post by djoks »

fare wrote: Sat May 24, 2025 5:58 pm Jel to neka patka da smo zainteresovani za Ljajića i on je navodno pristao da dođe kod nas?
Одакле ти то?
Duplof

Post by Duplof »

Rabba wrote: Sat May 24, 2025 11:34 am
CRD FCV wrote: Thu May 22, 2025 8:03 pm Помало смо заборавили да је Радуловић и даље наш играч.
Evo ti još jedan podsetnik: Ivan Vukčević je i dalje naš igrač, postigao je het-trik danas za Sutjesku :mrgreen:
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Novo ime koje se pojavilo i sa kojim se vode pregovori ako ode Korać (a verovatno hoće) je Mahamadou Dembele štoper koji je prošle sezone igrao u Tirani. Inače igrač mnogo višeg nivoa, igrao Francusku 2 regularno, pa napravio loš potez transferom u Belgiju gde se i povredio. U Albaniji je bio da oživi karijeru i tamo je bio jedan od najboljih štopera u ligi.
djoks

Post by djoks »

ElMaestro13 wrote: Sat May 24, 2025 10:14 pm Novo ime koje se pojavilo i sa kojim se vode pregovori ako ode Korać (a verovatno hoće) je Mahamadou Dembele štoper koji je prošle sezone igrao u Tirani. Inače igrač mnogo višeg nivoa, igrao Francusku 2 regularno, pa napravio loš potez transferom u Belgiju gde se i povredio. U Albaniji je bio da oživi karijeru i tamo je bio jedan od najboljih štopera u ligi.
Који играчи су у оптицају за везни ред и напад? Такође имаш ли инфо ко је на излазним вратима?
Едит: јел то значи да је отпао онај штопер из Копера?
ElMaestro13

Post by ElMaestro13 »

Za izlazne još nemam, tu svakodnevno čujem neke priče ali je neozbiljno da ih prenosim jer nema ništa konkretno za sad. Oko Lazara Nikolića vladaju male nesuglasice, klub bi da ga se reši, a Tanjga ga nešto vidi u nekim svojim planovima...

Što se ovog iz Kopera tiče (Sidibe) nije otpao, ali Koper traži oko 300.000 obestecenje, tako da je tu veliko pitanje sta ce biti. Po meni lično on vredi te pare, ali ja se ne pitam :D

Za špica se razmatra veliki comeback Milana Makarića koji je imao odličnu sezonu u Izraelu. Nema ništa protiv da se vrati kući, klub misli da može u domaćoj ligi dosta da doprinese. Došao bi kao slobodan igrač potpuno.

edit: Kad smo već kod Makarića, još jedno Vošino dete Veljko Jelenković je počeo pregovore sa jednim našim klubom (klub iz top 6), ali ne mogu da otkrijem ime kluba i dalje.
djoks

Post by djoks »

Макарић? One season wonder што би енглези рекли, па човек је у Борцу на 23 утакмице дао 4 гола. Имао је солидну сезону у израелској другој лиги и то треба напоменути, више верујем у Романића, а Мркаић може као неко ко ће са клупе да улази када Роману не иде али за првог шпица никако, постоје сигурно млађи и бољи
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Duplof wrote: Sat May 24, 2025 9:29 pm Evo ti još jedan podsetnik: Ivan Vukčević je i dalje naš igrač, postigao je het-trik danas za Sutjesku :mrgreen:
Za celu sezonu do sada je postigao 3 gola. Krenuo kao startni špic, dospeli do zone ispadanja. Svanulo im tek kad su ga preselili na klupu. Pratim nažalost te naše na pozajmicama po opskurnim ligama. Radulovića ima ko da prati u Austriji.

Za Jelenkovića, TSC bi lagano mogao da ga dovede.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Djisa

Post by Djisa »

ElMaestro13 wrote: Sat May 24, 2025 10:58 pm Za izlazne još nemam, tu svakodnevno čujem neke priče ali je neozbiljno da ih prenosim jer nema ništa konkretno za sad. Oko Lazara Nikolića vladaju male nesuglasice, klub bi da ga se reši, a Tanjga ga nešto vidi u nekim svojim planovima...

Što se ovog iz Kopera tiče (Sidibe) nije otpao, ali Koper traži oko 300.000 obestecenje, tako da je tu veliko pitanje sta ce biti. Po meni lično on vredi te pare, ali ja se ne pitam :D

Za špica se razmatra veliki comeback Milana Makarića koji je imao odličnu sezonu u Izraelu. Nema ništa protiv da se vrati kući, klub misli da može u domaćoj ligi dosta da doprinese. Došao bi kao slobodan igrač potpuno.

edit: Kad smo već kod Makarića, još jedno Vošino dete Veljko Jelenković je počeo pregovore sa jednim našim klubom (klub iz top 6), ali ne mogu da otkrijem ime kluba i dalje.
Tu mi se vise ne svidja sto mi Tanjgu vidimo u svojim planovima! A sto se Lazara tice, decko se bori svaki mec 100%, igra na svakoj poziciji koja mu se da, samo golmana nije igrao valjda :P. Zahvalan igrac za rotaciju, nema kvalitet, ali sigurno moze da doprinese.
Kup je nas!
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Rabba wrote: Sat May 24, 2025 11:34 am
Даде гол јуче, надам се да је порасла жеља Рапида да га задржи.
Uvek sa tobom

Post by Uvek sa tobom »

djoks wrote: Sun May 25, 2025 12:29 am а Мркаић може као неко ко ће са клупе да улази када Роману не иде али за првог шпица никако, постоје сигурно млађи и бољи
Којом си методом дошао до Мркаића :mrgreen:
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !

УПРАВА НАПОЉЕ !
fare

Post by fare »

djoks wrote: Sat May 24, 2025 7:17 pm
fare wrote: Sat May 24, 2025 5:58 pm Jel to neka patka da smo zainteresovani za Ljajića i on je navodno pristao da dođe kod nas?
Одакле ти то?
Na insta samo voša1914 pisalo
Last edited by fare on Sun May 25, 2025 6:23 pm, edited 1 time in total.
Post Reply