Kup Srbije - sezona 2011/12
Re: Kup Srbije - sezona 2011/12
Ako NS dobije finale, isto ce se igrati na nasem stadionu bez obzira da li ce FKV biti ucesnik ili ne.
- churguzijanac
Kapiram da će ovako da bude, samo da prođemo u finale!Grba_NS wrote:Previse znacaja pridajete "pravilima". Ovo je zemlja Srbija, gde su pravila samo mrtvo slovo na papiru (a da ne potezem koliko nam "duguju"). Ako budemo dosli do finala, utakmica ce se igrati u Novom Sadu, 99,99%

Glupo je što Izvršni odbor FSS neće doneti odluku danas, neposredno pred žreb za polufinale, da je Grad Novi Sad i FK Vojvodina domaćin predstojećeg finala zakazanog za 16. maj 2012. godine. Oni treba samo da otvore kovertu i da konstatuju da mi ispunjavamo sve uslove za organizaciju finalne utakmice, a kako drugog protivkandidata nema, donesu odluku u našu korist.
Ovako će se prvo izvući parovi za polufinale, a onda naknadno doneti gore pomenuta odluka. Tih par dana može samo da izazove sumnju u regularnost izbora, svojstvenih samo nama u Srbiji.
Ja lično, evo ovih 20-ak minuta pred žreb, navijam da izvučemo Borac iz Čačka. Iako sam ubeđen da će Borac na proleće pružati značajno bolje partije, smatram da smo mi u još većoj prednosti jer se igraju dve utakmice u polufinalu. Takođe mislim da bi tada u drugom polufinalu između crvenih i crnih bila opšta antipropaganda fudbala, jer bi pobednik tog duela, ustvari bio poraženi. Nesuđeni finalista blizanac bi u tom slučaju morao da dođe nama na noge, na "svoj trenutak istine" - a to je ubedljiv poraz, kako na terenu tako i na tribinama fudbalskog "Karađorđa"
Ovako će se prvo izvući parovi za polufinale, a onda naknadno doneti gore pomenuta odluka. Tih par dana može samo da izazove sumnju u regularnost izbora, svojstvenih samo nama u Srbiji.
Ja lično, evo ovih 20-ak minuta pred žreb, navijam da izvučemo Borac iz Čačka. Iako sam ubeđen da će Borac na proleće pružati značajno bolje partije, smatram da smo mi u još većoj prednosti jer se igraju dve utakmice u polufinalu. Takođe mislim da bi tada u drugom polufinalu između crvenih i crnih bila opšta antipropaganda fudbala, jer bi pobednik tog duela, ustvari bio poraženi. Nesuđeni finalista blizanac bi u tom slučaju morao da dođe nama na noge, na "svoj trenutak istine" - a to je ubedljiv poraz, kako na terenu tako i na tribinama fudbalskog "Karađorđa"

DAJ GOL!!!
Borac
p.s i da naravno, ko i uvek
Kup je nas!
p.s i da naravno, ko i uvek
Kup je nas!

Borac, Borac...
Eto prilike da se ode na jos jedno lepo gostovanje!!!
Eto prilike da se ode na jos jedno lepo gostovanje!!!

Jos ako je revans u Novom Sadu 
Edit: Nije...ali dobro ne bi tu trebalo da bude problema.

Edit: Nije...ali dobro ne bi tu trebalo da bude problema.
Bolje nije mogloogi wrote:Revans je u Novom Sadu.

Ako Borac ostane kriminalan kao što je sad(a ostaće), to je laganica.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
Nas je prosle godine mogao da izbaci neki 3celigas, dal bese Srem iz Jakova ili slicno. Sto mislite da je Borac laganica?! Mislim i ja sam optimista, ali kakvi su to komentari tipa laginica i slicno?!
Sad me iznapusavajte da ako njih ne prodjemo onda ne znam ti ni ja sta. To i ja mislim, ali hajde da spustimo loptu.
Sad me iznapusavajte da ako njih ne prodjemo onda ne znam ti ni ja sta. To i ja mislim, ali hajde da spustimo loptu.

MondoKUP: "Večiti derbi" u polufinalu
14. decembar 2011. 12:19 > 12:30
U polufinalu Kupa Srbije sastaće se crvena zvezda - partizan i Borac - Vojvodina.
Žreb, obavljen u Kući fudbala u Staroj Pazovi nije bio dirigovan.
Polufinalni mečevi biće na programu 21. marta i 11. aprila. U slučaju da pobednik ne bude odlučen posle 90 minuta revanša, neće se igrati produžeci, već će se odmah pristupiti izvođenju penala.
Finale Kupa biće igrano u sredu, 16. maja 2012, najverovatnije u Novom Sadu. Konačnu odluku doneće Izvršni odbor FSS do kraja ovog meseca.
Ma što da se napušavamo..laki wrote:Nas je prosle godine mogao da izbaci neki 3celigas, dal bese Srem iz Jakova ili slicno. Sto mislite da je Borac laganica?! Mislim i ja sam optimista, ali kakvi su to komentari tipa laginica i slicno?!
Laganica zato što se igraju dve utakmice i stvarno ne vidim kako može da nas izbaci prilično slaba ekipa koju smo skoro ovde gledali. Ne želim da omalovažim Borac, ali na osnovu viđenog-kvota 1,10 na nas. Da je jedna utakmica ne bih rekao da je laganica pa da igramo sa Zvezdom s Najlona.
ABU ABU ABUBAKAR, METNI IM GA JEDNOM MAKAR!
- Uvek sa tobom
Сви у Чачак !!!! Да их тамо очеткамо и онда кући опуштено !!!
Овог пута куп је наш
Овог пута куп је наш

Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
Žreb mi je ulepšao dan
Naravno, nema sigurice, ali mislim da ovakvu priliku ne bismo smeli da ispustimo... I naravno, Kup je naš
A evo i prve reakcije na žreb... http://kapiten.rs/fudbal/medojevic-za-k ... mo-zrebom/" onclick="window.open(this.href);return false;