Uprava

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Nikola

Re: Uprava

Post by Nikola »

Znaci smeta ti kad neko pise kao ti? Plata jednog iz zagrade je veca.
ПУШТАМ КИШУ!
zapad

Post by zapad »

Nikola wrote:Znaci smeta ti kad neko pise kao ti? Plata jednog iz zagrade je veca.
Ne smeta, samo tvrdim da su moje sve informacije 100% tačne, a ti to negiraš bez argumenata.
I ovima iz zagrade je tako, samo dodaj još pare za stan koje svi dobijaju, ne znam tačno koja je cifra u pitanju.
Pošalji na pm ako imaš neku drugu informaciju za ove iz zagrade. Tu nisam računao keš koji je Abu dobio za produženje ugovora već samo redovna mesečna primanja po ugovoru.
Nevernik

Post by Nevernik »

Inace ostali likovi iz kluba su mnogo bolji od Kezmana pa sad treba da se skandalizujemo sto je neko takav usao u klub.
zapad

Post by zapad »

Treba da se ugasimo, nismo bolje ni zaslužili :frown:
Nevernik

Post by Nevernik »

Evo mozemo za vikend da organizujem javno samo spaljivanje na trgu.
zapad

Post by zapad »

Može teletabisu, ali da dodju diploma i Kežman da završe taj čin.
Jebi stoku i nije za bolje.
duh slaninara

Post by duh slaninara »

Dovodjenje Kezmana jeste bio dosta los potez sto se tice navijaca,i tek sad ce jos vise ljudi okrenuti ledja klubu.Ali ne mozete i ne smete biti takvi da sad odma moramo da gasimo svetinju i sta ja znam,kao da nismo pre samo 10-ak godina bili u mnogo goroj situaciji,pa smo i dalje svi bili tu :cheers:
Ili je samo forum postao skup takvih ljudi.
Љубав и страст,јачају с' годинама!
Turija

Post by Turija »

Ako je Barić među našim najplaćenijim igračima, samo zato što je Kežmanov pulen, onda će to biti problem.Ako platu opravda igrama, strasti će se smirivati.
Inače se, i meni lično, ne dopada angažovanje Kežmana, pored toliko naših bivših igrača (svaka čast i Drakuliću, ali jako je malo igrao u Voši, da bi zaslužio šansu za tako visoku funkciju). Međutim, isto pravilo primenjujem za Kežmana (pa i Drakulića) kao i za Barića.
Mnogo je već takvih (da ne kažem sumnjivih) imena prodefilovalo kroz Klub, pa se (sam) možda i izgubio kriterijum, te dolazimo u situaciju da se najviše obradujemo kad takvi ljudi odu iz Voše.
Ako je (su) Jokić (i Grin) imao (imali) najveću platu :shock: nije čudo što smo u blokadi, a nismo osvojili ništa.Školski primer promašene investicije za siguran put u bulu, svake vrste (naravno, ako se ne dobije iznenadna premija na Lutriji).
PRIJATELJU, ima(š) li komentara na iznete cifre i rang listu (nadrealista) ?????? Bilo bi zanimljivo pročitati.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
1892

Post by 1892 »

Turija wrote:Ako je Barić među našim najplaćenijim igračima, samo zato što je Kežmanov pulen, onda će to biti problem.Ako platu opravda igrama, strasti će se smirivati.
Inače se, i meni lično, ne dopada angažovanje Kežmana, pored toliko naših bivših igrača (svaka čast i Drakuliću, ali jako je malo igrao u Voši, da bi zaslužio šansu za tako visoku funkciju). Međutim, isto pravilo primenjujem za Kežmana (pa i Drakulića) kao i za Barića.
Mnogo je već takvih (da ne kažem sumnjivih) imena prodefilovalo kroz Klub, pa se (sam) možda i izgubio kriterijum, te dolazimo u situaciju da se najviše obradujemo kad takvi ljudi odu iz Voše.
Ako je (su) Jokić (i Grin) imao (imali) najveću platu :shock: nije čudo što smo u blokadi, a nismo osvojili ništa.Školski primer promašene investicije za siguran put u bulu, svake vrste (naravno, ako se ne dobije iznenadna premija na Lutriji).
PRIJATELJU, ima(š) li komentara na iznete cifre i rang listu (nadrealista) ?????? Bilo bi zanimljivo pročitati.
10 hiljada mesecno jeste bila Jokiceva plata, dok za Grina nisam siguran.
Come on you Reds!
Stexman

Post by Stexman »

Niko nije odusevljen sto je jedan grobar u upravi! Ali zar smo zaboravili cigane: Kosanovica, Ljupka Petrovica, Mihajlovica, Joksimovica, Sestica...
pa grobare: Jokanovica, Vujacica, Kizu Milinkovica u koga smo se kleli!? A opet, najbolje rezultate smo imali sa tim ljudima.
Zaboravljamo da medju nama Vojvodinasima ima prilicno malo kvalitetnih kadrova iz prostog razloga sto nas brojno nema kao ove ostale zgadije! Samim tim i procenat kvaliteta opada.
Mislim da je bez veze da kritikujemo nekog ko nije sastavio ni dve nedelje u klubu. Ja sam za to da im se da sansa da rade, a vremena za kritiku ce biti!
Slavimo 100 godina kluba i umesto da se ujedinimo i zaboravimo sve nesuglasice mi se raspravljamo oko jednog coveka cija uloga u klubu mozda i nije velika!
Nemojmo i mi sami da se ponizavamo kada vec ima njih toliko koji to rade iz dana u dan!
ssnigd

Post by ssnigd »

Ovde nije problem Kezman ni njegovo prisustvo u klubu. Grobar/cigan imali smo ih zilion takvih tokom istorije. Problem je kako se sve resava na o-ruk bez ikakve strategije, nego samo daj da izaberemo najmanje zlo. I kada se isto izabere, prestane se dalje sa razmisljanjem sta i kako dalje, nego se svi pomire sa tim.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Tancha

Post by Tancha »

Ја мислим да Кежману, ако ништа друго, треба дати шансу. Значи неки "грејс период" од пар месеци, па га онда разапети ако треба. Чињеница да је гробар код мене не превазилази чињеницу да оставља утисак културног и пристојног човека, који се никад није посебно истицао ни у "циганско-гробарском" препуцавању нити у јавном сељачењу било које врсте, односно да, макар површински, одудара од тог неког фудбалерског миљеа. На страну то, човек би требало да, ако ништа друго, има "ширину" и озбиљан број контаката, јер је живео у: Холандији, Лондону, Мадриду, Истанбулу, Паризу, Санктпетербургу, Хонг Конгу... Једном је и на ТВ-у (чини ми се у "Балканском улицом") врло прагматично изјавио како мисли да му је то што је прошао пола света највеће богатство из каријере, и да мисли да по завршетку исте на основу тих контаката може доста да уради као функционер. Да се не лажемо, с обзиром на то какве су све полуписмене њушке продефиловале кроз Војводину у последње две деценије, мислим да немамо право да Кежмана напушавамо без претходно дате прилике. Стварно нисам поборник неке параноидне теорије да је гробар ту да би уништио Војводину као конкуренцију Партизану. Да хоће да гура неке своје играче и направи лову - то је већ прилично извесно. Али то су радили и радиће сви, па макар нека ради човек који би требало да има смисла за то.
Rivelinjo

Post by Rivelinjo »

Dok je igrao za Partizan, ribe su dolazile na stadion da "jaaaooo vide Kežmana". Možda opet doprinese poseti. :)
Sve što se uradi brzo, mora se raditi iz početka - polako.
Toto Riina

Post by Toto Riina »

Kad je Panta aftobus imao priliku fer je pružiti i Kežmanu, biće vremena i prilike za pohvale i/ili kritike.
Salvador

Post by Salvador »

Toto Riina wrote:Kad je Panta aftobus imao priliku fer je pružiti i Kežmanu, biće vremena i prilike za pohvale i/ili kritike.
Bas to! Panta je bio nas bivsi igrac koji nam se otvoreno popisao u lice. Da ne pricamo dalje o njegovim extra talentima koji su ga preporucili za mesto koje je obavljao.
I meni bi bilo draze da je umesto oca matije neki nas bivsi igrac, ali kao sto je vec receno, neki se ovde prave kao da su nama u upravi poslednjih 25 godina sedeli sve sami strucnjaci i zaljubljenici u Vosu, pa smo sada svi jako sablaznjeni kezmanom. Veci je problem ona prica o skupstini i saboru, ali svi znamo u kakvo se nakazno drustvo ova zemlja pretvorila, i koliko je lako i sigurno postenom svetu da u ovakvim poslovima ucestvuje.
Isto tako, muka mi je vise od tih prica kako ce neki ljudi bas sada prestati da dolaze na stadion. A sta se to tako strasno desilo bas ove 2013. godine sto nismo videli barem jednom u poslednjih x godina??
Poenta i jeste u tome da smo mi=Vosa i da ostajemo uprkos svemu, a sticaj okolnosti za nas klub ionako nikada nije bio mnogo blagonaklon.
Post Reply