Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Milan

Re: Transferi

Post by Milan »

Ja nisam video ni "i" od igračine. Previše nonšalancije, valjanja po terenu i svađanja. Nije loš, ali je miljama daleko od ozbiljnog, pritom i preplaćenog pojačanja...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Red Marquis
Moderator

Post by Red Marquis »

Mislim da je Njegoš prvi u planu za prodaju. Uz naravno Koraća. Uostalom za koga će drugog pare dobiti, da neće možda za Uroša Nikolića? Tako da mislim da ni nema potrebe da pričamo o njemu u sledećoj sezoni ili traci. Nakon prodaje Serija, u ovoj ekipi mi je jedino još stalo do Koraća i Mede. Ovo ostalo, da sutra svi ispisnice dobiju ne bi mi bilo žao nijednog.
Io odio Belgrado
ssnigd

Post by ssnigd »

Korac ide 10000%. Bespotrebno je razmisljati o njemu kao igracu u narednoj sezoni. Ne vidim tu silu koja ce ga zadrzati da igra ovo blato od lige. Iskreno se i nadam njegovom odlasku, zbog njega samog i da uspe do liga petice.
Milan je pisao vec, obavezno uzeti neke procente od prodaje.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
CRD FCV

Post by CRD FCV »

Milan wrote: Mon May 26, 2025 11:06 pm Uz dužno poštovanje, ali Njegoš je jedan suv prosek. Nije ni Seri imao s kim da igra, pa smo mogli da vidimo kako to izgleda kad neko zna fudbal.

Mnogo ljudi je ovde pisalo, a mediji su to dodatno posolili, kako imamo po imenima vrhunske igrače, ali eto kao ne pružaju partije koje se od njih očekuju. Ja sam mišljenja da se do sad lepo pokazalo kako je to samo jedna skupina sasvim prosečnih, ali preplaćenih fudbalera. Možda (ali samo možda) bi pružali za nijansu bolje partije da su bili plaćeni po učinku, a ne na lepe oči...
Мишљења сам да Његош у Војводини дели судбину Сергеја у репрезентацији. Очекивања су да он сачува гол, одузме противнику лопту, да гол и асистира за један, све у једној утакмици. Његош, као и Сергеј, нису гол играчи. Имају мало различите улоге али су врло сличне. Њихово је да повежу линије и покваре игру противника, ово друго мању у односу на прво.
Проблем је кад играју са саиграчима који не разумеју баш како треба да се игра. Сергеју се спочитавало како у репрезентацији не игра као и у Лацију. Једноставан је одговор, нема са ким да игра.

Његош далеко боље игра када има Меду уз себе јер не мора да размишља о позадини толико. А опет учествује и у томе. Сад баш против црних је била ситуација где Кокан губи лопту и Његош мора да вија противника и направи фаул. Видели смо и реакцију према Кокану због тога.

Истина је да пречесто шири руке и држи говор на терену, делује да је због фрустрираности јер се не игра "течно". Често се спусти по лопту да креира игру али нема коме да дода. А има озбиљан пас. Такође га краси и одличан шут.

Што се тиче Серија, није за поређење. Његова улога је да да гол, асистира и пређе играча. Далеко је то видљивије и мерљивије од онога што Његош ради. Његоша треба поредити са осталим играчима на истој позицији.
Turija

Post by Turija »

Sumnjam da ce bilo ko od najboljih igraca ostati u Vosi, sada bez Evrope.
Tu naravno mislim na Koraca, Njegosa, Rosica.
Ostace Medojevic, Gocmanac, Romanic, Butean i nadam se Kokanovic i Sicendze. Baros i Depu znak pitanja?

Ostace ovi koje niko nece, a imaju ugovore - nazalost.
Zato sada Zbiljic i prica o nasim omladincima, a razlog su i novci u oba slucaja. Najbolje da prodaju, a omladini da daju manje plate.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

CRD FCV wrote: Wed May 28, 2025 1:35 am Мишљења сам да Његош у Војводини дели судбину Сергеја у репрезентацији. Очекивања су да он сачува гол, одузме противнику лопту, да гол и асистира за један, све у једној утакмици. Његош, као и Сергеј, нису гол играчи. Имају мало различите улоге али су врло сличне. Њихово је да повежу линије и покваре игру противника, ово друго мању у односу на прво.
Проблем је кад играју са саиграчима који не разумеју баш како треба да се игра. Сергеју се спочитавало како у репрезентацији не игра као и у Лацију. Једноставан је одговор, нема са ким да игра.

Његош далеко боље игра када има Меду уз себе јер не мора да размишља о позадини толико. А опет учествује и у томе. Сад баш против црних је била ситуација где Кокан губи лопту и Његош мора да вија противника и направи фаул. Видели смо и реакцију према Кокану због тога.

Истина је да пречесто шири руке и држи говор на терену, делује да је због фрустрираности јер се не игра "течно". Често се спусти по лопту да креира игру али нема коме да дода. А има озбиљан пас. Такође га краси и одличан шут.

Што се тиче Серија, није за поређење. Његова улога је да да гол, асистира и пређе играча. Далеко је то видљивије и мерљивије од онога што Његош ради. Његоша треба поредити са осталим играчима на истој позицији.
Ovo nije mišljenje već činjenica. Ne bih se složio sam sa delom o Sergeju, jer je Sergejeva uloga znatno kreativnija od Njegoševe, ali sve ostalo jedan kroz jedan.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Fudbaler23

Post by Fudbaler23 »

Vojvodina je od 2016 kad je igrala play off protiv AZ Alkmara imala 1 prolaz i 7 ispadanja iz Evrope zarada od Evrope nije prelazila milion ni u jednoj sezoni tako da Evropa ne pravi razliku kod nas samo je sada izgovor upravi za rasprodaju . Korać i Bamidele su prvi jedan na zapad jedan na istok , Rosić i Crnomarković isto na istok , Kokanovića žele neki Skandinavci ,dok su Vukan i Depu verovatno bivši i to je za početak,žele se neki klinci iz Uba Imt a i Lučana plus bi štoper i napadač iz omladinaca trebali da dobiju šansu sledeće godine pravi se jeftiniji tim samo je pitanje trenutka da zbog toga ne budemo u borbi za opstanak. Takođe ako Niš ispadne moguće je krenemo i po jednog njihovog igrača i da za kraj Radoju želi partizan
denialalner

Post by denialalner »

Strahinja Rakic ima ponude iz Bundeslige...

Za Novicica Belgijanci vise nude nego zvezda(crvena nudi vise milionski novac)

Za koga se interesujemo?

Da li su to ova 2 igraca?

Spominjani Bondulic 6 golova, tek ce biti punoletan....

Ako Kabel udje u Prvoj ligu,
bice dobro za mlade igrace za dvojne ili pozajmice....
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Fudbaler23 wrote: Wed May 28, 2025 9:39 am Takođe ako Niš ispadne moguće je krenemo i po jednog njihovog igrača
Upisaću neki kurs za proricanje budućnosti... Šljam, neopevani.

Ako Radoju traže grobari, nema tu puno prostora za klince iz Lučana i ostala sranja. Jasno je gde te pare treba da odu. Dođe li nam Bondžulić za 800.000 a Radoja završi kod grobara... Ustvari, šta i ja serem, nit ću ja ili bilo ko drugi bilo šta uraditi na stadionu, nit će biti onako kako treba da bude.
Stexman

Post by Stexman »

Radoja se mora pokusati dovesti ako ga crni traze makar nam i ne trebao! Al takav momak ce uvek imati mesto u timu za to se ne brinem.
Fudbaler23

Post by Fudbaler23 »

denialalner wrote: Wed May 28, 2025 10:40 am Strahinja Rakic ima ponude iz Bundeslige...

Za Novicica Belgijanci vise nude nego zvezda(crvena nudi vise milionski novac)

Za koga se interesujemo?

Da li su to ova 2 igraca?

Spominjani Bondulic 6 golova, tek ce biti punoletan....

Ako Kabel udje u Prvoj ligu,
bice dobro za mlade igrace za dvojne ili pozajmice....
Za Vasilija se spominju sume od oko 3 do 4 milona mada ako se zvezda ozbiljno umeša biće to manje dosta para za njih mi želimo drugog igrača ali isto će trebati blizu milion a iz Uba je štoper a za Ognjena je suma oko 500.000 plus procenti
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Glišić, Krstić ili Radočaj.

Iz Uba Aćimović ili Paić.

Muzu nas kao male majmune za prosek.
djoks

Post by djoks »

Треба узети тог Огњена има добру статистику за клинца од 17 година, већ је одиграо једну сезону у лиги, а 500к није ништа са обзиром да очекујем 2-3 милиона за Кораћа, милион за Бароша, 2 за Сиченџеа и 2-3 за Делеа
ssnigd

Post by ssnigd »

Molim vas bez klinaca iz Lucana. Posebno ako ce biti placeni nekoliko stotina hiljada evra.
Za te pare moze se svasta pronaci na trzistu.
Gojko Kacar wrote:
Najviše se radujem kada postižem golove titovim blizancima i nadam se da će ih biti još puno u karijeri.
Fudbaler23

Post by Fudbaler23 »

Zaboravih da kažem da iz Niša želimo napadača a Rakić je koliko sam ja čuo imao ponuda da igra za rezervni tim nekog Bundesligaša tj 4 ligu za početak mislim da je to za sada otpalo
Post Reply