Transferi
Re: Transferi
Ja sam za ostanak Gočmanca, Mede, Mladenovića i Vukanovića. Sve ostalo je za terati motkom iz kluba. Koraća nisam spomenuo iz poštovanja prema njemu, takvom igraču i čoveku nije mesto u Srbiji već negde gde se igra ozbiljan fudbal.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
@djoks, broj njegovih golova nije sporan. I za mene je Dele bio otkrovenje, ali treba biti realan da je dosta tih golova došlo baš čudno. 3 ih dao u kupu niželigašima, 4 je dao na onom gostovanju u Pazaru, gde mi je stvarno nejasno kako je uspeo da da 4 gola, jedva da je po prikazanom mogao do 2. Na to dodati onaj gol Jedinstvu u Novom Sadu, gde mu je lopta prešla preko noge... Da ne idem dalje. Brojno, to izgleda impozantno, uživo pa i ne baš toliko. Dosta je sebičan igrač, pokušavao je da bude Seri često, ali bez nekog pokrića. Ako uzmemo u obzir da nije hteo, po pričama, u Novi Sad, nekako se kasnije i prilagodio i prihvatio da je ovde. Trivante Stjuart je isti tip igrača, čak i značajno sebičniji. Ako želimo iskorak, nisam siguran da će nam ga jedan ili drugi doneti. Ako imamo para za trošenje, Nemanja Radoja. Ne sme da ode u Partizan, po cenu da nikog više ne dovedemo.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Не знам моје је мишљење да је Деле за нашу лигу солидан за европу додуше не, не правим ја Месија или Серија од њега далеко било само ми је мало непоштовање да се о првом стрелцу екипе прича као да је Савићевић. А ово не знам како може имати смисла, хоћу и ја Радоју али по цену да не дође нико више? Па какав онда искорак правимо о ком причаш?Rabba wrote: ↑Wed May 28, 2025 5:38 pm @djoks, broj njegovih golova nije sporan. I za mene je Dele bio otkrovenje, ali treba biti realan da je dosta tih golova došlo baš čudno. 3 ih dao u kupu niželigašima, 4 je dao na onom gostovanju u Pazaru, gde mi je stvarno nejasno kako je uspeo da da 4 gola, jedva da je po prikazanom mogao do 2. Na to dodati onaj gol Jedinstvu u Novom Sadu, gde mu je lopta prešla preko noge... Da ne idem dalje. Brojno, to izgleda impozantno, uživo pa i ne baš toliko. Dosta je sebičan igrač, pokušavao je da bude Seri često, ali bez nekog pokrića. Ako uzmemo u obzir da nije hteo, po pričama, u Novi Sad, nekako se kasnije i prilagodio i prihvatio da je ovde. Trivante Stjuart je isti tip igrača, čak i značajno sebičniji. Ako želimo iskorak, nisam siguran da će nam ga jedan ili drugi doneti. Ako imamo para za trošenje, Nemanja Radoja. Ne sme da ode u Partizan, po cenu da nikog više ne dovedemo.
Makar bi napravili iskorak u karakteru ekipe... A o kvalitetu sredine i da ne pričamo. Što se odnosa prema Deleu tiče, definitivno ne podržavam narativ da je bio loš. Ja sam od početka fokusiran na činjenicu da su nam pregovarači polu-pismeni. Zato ga nećemo uvaljati za veće pare.
A kako stoje stvari, i neće! Skočila je cena reprezentativcu Jamajke. Partizan je nudio 400.000 evra i procente od naredne prodaje, ali to nije ni blizu onoga što Nišlije imaju na stolu. A to su, kako smo saznali, trenutno tri ponude koje iznose preko milion evra. Dve su iz Belgije i jedna iz Turske.
Ево не морамо да бринемо да долази Стјуарт
Trošiti na strance na relaciji domaćih klubova nema više smisla. Igrača kalibra Stjuarta se može uvek naći. I ne verujem da ćemo se gurati da dovodimo klasično špica, da nije neki bonus sa velikim potencijalom. Siguran sam da je projektovan Romanić za prvog, dok oporavljen Vukanović u rotaciji sa dodatnim prosekom poput Makarića što je spomenuo Meastro.
-
On je opcija samo ako Niš ispadne onda je bila procena da bi 300 do 400k radilo posao a inače Nišlije malko pumpaju cifre mislim možda im dođe i milion ali za sada nemaju to mada kakve su cene nije nemoguće dođe IMT i traži ti 1,4 miliona za Krstića i to je verovatno otpalo . A napadač se traži tako došao Makarić ili ne plus mali Damjan treba da dobije minute na pripreme će ići pa šta bude budedjoks wrote: ↑Thu May 29, 2025 1:01 pm A kako stoje stvari, i neće! Skočila je cena reprezentativcu Jamajke. Partizan je nudio 400.000 evra i procente od naredne prodaje, ali to nije ni blizu onoga što Nišlije imaju na stolu. A to su, kako smo saznali, trenutno tri ponude koje iznose preko milion evra. Dve su iz Belgije i jedna iz Turske.
A šta ćr nam špic ako imamo Romanića, Vukanovića i Djokanovića koji će sigurno biti prebačen u prvi tim?
-
prvi strelac Omladinske lige ide na pozajmicu u Ofku(FMP) 2006 godiste
treci strelac uveliko igra za prvi tim Cukarickog,i lepo mu je krenulo,isto 2006....
a drugi strelac O.lige i prosle godine prvi stralac kadetske lige
jos uvek nije u prvom timu Vojvodine
treci strelac uveliko igra za prvi tim Cukarickog,i lepo mu je krenulo,isto 2006....
a drugi strelac O.lige i prosle godine prvi stralac kadetske lige
jos uvek nije u prvom timu Vojvodine
-
Za Aleksu stavi veliki znak pitanja koliko sam ja čuo veliko je pitanje u kakvom je stanju ,a Romanića izvučeš malo na krilo mislim da je tu i opasniji. A Kabel verovatno ulazi u drugu ligu a ideja je da tamo ide Borovina
Prema pisanja medija na Tajlandu Bolingi ide tajlandski Chonburi.
- Grbavica.021*
Позив из Белгије за Сеида Кораћа, Војводина тражи 1.500.000 евра
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/513788
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... vra/513788
Milion i po je ipak malo za Seida...
Djoks, o ovome ti pričah, te cifre koje očekuješ na našu žalost nemaju veze sa realnošću... To bi bile te cene da smo uzeli kup ili završili treći. Ovako... Puno bliže će biti moje procene...
Djoks, o ovome ti pričah, te cifre koje očekuješ na našu žalost nemaju veze sa realnošću... To bi bile te cene da smo uzeli kup ili završili treći. Ovako... Puno bliže će biti moje procene...
Procenti, procenti, PROCENTI!!!
Uz ovu cifru dodati bar 20% i onda smo možda nešto i uradili...
Uz ovu cifru dodati bar 20% i onda smo možda nešto i uradili...
POŠTO OBRAZ ???!!!
Ево сад видех без текста сам све сами бизнисмени а не знају да извуку 2-2.5 милиона за једног од најбољих штопера лиге, а можда суви извукли толико али да се стави нешто у џеп а остатак се пријави. У сваком случају 1.5 милиона је поражавајуће ајде да му истиче уговор следеће лето али има уговор до 2027..