Sve je tačno osim što ne zauzima mesto stranca jer ima srpski pasoš, to je jedini +
Transferi
Re: Transferi
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Meni je zaista nejasno ko se peca na ovakve vesti... Mi, šesti, dovodimo iz drugoplasiranog partizana prvotimca koji se oporavlja od loma noge? Na pozajmicu?
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
-
Nema ništa od ta posla, meridian je verovatno jedan od najgorih portala koji čuje negde tako neku glupost i odmah objavi. Nit' bi Partizan dao Zubairua, nit' bi ga Vojvodina uzela.
Potpuna neboluza od vesti. Bio povređen ili ne, taj momak se vodi kao jedan od vodećih mlađih igrača u domaćem prvenstvu. Odličnu sezonu je imao iza sebe do povrede. I sad će odjednom nama da ga prepuste? Pritom pozajmica, da ga mi razigravamo? Niđe veze.
Meridian dođe kao neki kurir ili informer sa informacijama.
Meridian dođe kao neki kurir ili informer sa informacijama.
Jel to mocartu zafalilo lajkova i klikova ili ima istine?
Stojim u mestu gubim vreme
- Grbavica.021*
https://www.dnevnik.rs/sport/vosin-kuta ... sove-menao
Vest 27.03.2024. znači ne tako davno
Vest 27.03.2024. znači ne tako davno
I u samom mozzartovom tekstu piše da im se zahvalio na ponudi i da čeka druge ponude tj. odj***o ih na finjakaУ Војводини сам стекао фудбалско име и презиме. Љубав према фудбалу и Војводини усадио ми је мој отац Пера, дугогодишњи фудбалски радник и велики поштовалац Вошине традиције. Није било шансе, нити сам ја желео, да од куће одем у било који клуб осим у Војводину. Та љубав живи до данас, где год да сам играо у међувремену. Био би то занимљив изазов, заиста, али ја сам уговором везан за Фенербахче до јула 2025. године. Међутим, уколико се било шта променило у међувремену и уколико бих решио да још коју годину заиграм у Србији, тада то може да буде једино у Војводини.
Taj Darjan Nedeljković mi je jedan od užasnijih likova koji su se pojavili u mejnstrim medijima. Jezive su mu ciganske epopeje, prava ljigavština, koja isijava iz svakog njegovog speva o zločinačkoj organizaciji. Apelovao bih da se njegovi tekstovi ovde ne prenose, jer imaju puno više govnarske nego novinarske vrednosti.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Oni su skloni i kriminalu da bi se dočepali nekog igrača a iz istorije se sećamo da je bilo i kidnapovanja.
Sakrivali su igrace po vikendicama. I sami su to priznali. A pretnje i ucene porodici neće biti ništa novo jer se i to desavalo našim igračima.
To je njihov način rada. Sektaši.
Ko se njima odupre stvarmo je karakter koji treba postovati.
Sakrivali su igrace po vikendicama. I sami su to priznali. A pretnje i ucene porodici neće biti ništa novo jer se i to desavalo našim igračima.
To je njihov način rada. Sektaši.
Ko se njima odupre stvarmo je karakter koji treba postovati.
Nesretnici. Tolika pisanja, a imam osećaj da bi se pre penzionisao nego igrao tamo. Ne zato što je izjavio što je izjavio o Voši, nego je i on dobro svestan sa kavim ološem bi morao da sarađuje.
https://sportske.net/vest/domaci-fudbal ... zdi-549074
https://sportsport.ba/fudbal/dusan-tadi ... zda/500221
Prenose i drugi ne samo mozzartsport, iako pise sta je sam rekao, oni ce pokusati da ga dovedu. Cak ako i zavrsi u zvezdi pod nekim "ludim okolnostima", ne treba ga se odricati i pljuvati. Mislim da je njegov klub Ajaks i niko drugi ni u Srbiji ni bilo gdje drugo. Svi su oni prvo profesionalci, zaklinjanje kod bilo koga ne pije vodu.
https://sportsport.ba/fudbal/dusan-tadi ... zda/500221
Prenose i drugi ne samo mozzartsport, iako pise sta je sam rekao, oni ce pokusati da ga dovedu. Cak ako i zavrsi u zvezdi pod nekim "ludim okolnostima", ne treba ga se odricati i pljuvati. Mislim da je njegov klub Ajaks i niko drugi ni u Srbiji ni bilo gdje drugo. Svi su oni prvo profesionalci, zaklinjanje kod bilo koga ne pije vodu.
Svi se hvataju na isti izvor radi klika. Nema potrebe dalje produbljivati temu.
Поплава медијских написа је њихов манир. Кад желе неког играча врши се притисак на њега, породицу и његову околину и тим путем. Не треба сметнути са ума да иза њих стоји држава, па на неки чудан начин ми све ово делује могуће. Нажалост.