Одлично појачање значи спремамо екипу за повратак у супер лигу кад испаднемо следеће сезоне мисли се 2 корака унапред, ове сезоне сам ја више одиграо термина него он утакмица жалосноDeep Purple wrote: ↑Thu Jun 05, 2025 5:14 pmStojković pa Ibranim Mustafa hahahadjoks wrote: ↑Thu Jun 05, 2025 5:13 pmКо?Deep Purple wrote: ↑Thu Jun 05, 2025 4:33 pm
Mustafa je po svemu sudeći dogovoren, ako bude zdrav biće veliko pojačanje.
Transferi
Re: Transferi
Дип по чему ће он бити појачање, ако може да објасниш, и да ли је истина да смо заинтересовани за десног бека Радника из Сурдулице ?
Crvena go**a mogu da ga duvaju i za Topa i Za Duću 

Дип без увреде ово чисто као шалу али за сваког кога си ти хвалио су били међу најгорима (николић, савићевић и легендарни кајевић)

- Uvek sa tobom
Изгледа да је главна препорука код појачања да је играо за цигојнере, која туга, који смо ћаци 2.
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- Mare_Liman
звезда 2.0
"Војводина је на једној страни, а сви остали су на другој, тако је увек било и тако ће заувек остати."
Da, ali ja mu ne zameram, jer u velikoj zelji za uspehom je jako blagonaklon prema igracima i Klubu.
A za NN smo se mnogi prevarili u proceni.
Vojvodina je na jednoj strani, a svi ostali su na drugoj.Tako je bilo i tako će zauvek ostati.Sve klubove u kojima sam bio igrač ili trener doživljavam kao svoje, kao da su deo mene.Međutim, čast svakome, ali samo je Vojvodina-jedna jedina -V Boškov
-
Meni smeta kada čitam ovo, evo na primer Šestić nam je bio glavni igrač kada smo uzeli titulu ali je bivši igrač petokrake, najbolji stranac u zadnjih 15 god Abubakar nam je došao isto od njih,ja ne vidim nista loše u tome ako će igrač ginuti za dres... evo na primer u Italiji je Pirlo igrao ua 3 rivalska tima, Inter,milan i juve i svugde se ginuo na terenu amo mogu da poredim
- slanobarac
Slažem se sa tobom. Samo ovaj sadašnji ciganski otpad nam ne treba. Šele i Abu ne mogu sa ovima u istu priču. Istina je da ne možemo baš uvek ubosti sa pojačanjima ali ovo što smo zadnjih godina uzimali od njih je za Surdulicu i Ivanjicu a ne za Vošu.Asurbanipal wrote: ↑Fri Jun 06, 2025 10:35 amMeni smeta kada čitam ovo, evo na primer Šestić nam je bio glavni igrač kada smo uzeli titulu ali je bivši igrač petokrake, najbolji stranac u zadnjih 15 god Abubakar nam je došao isto od njih,ja ne vidim nista loše u tome ako će igrač ginuti za dres... evo na primer u Italiji je Pirlo igrao ua 3 rivalska tima, Inter,milan i juve i svugde se ginuo na terenu amo mogu da poredim
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
O ciganima i njihovim igračima kod nas (ponovo) nešto kasnije.
Samo jedna opaska, čak i nevezana za temu, koju sam primetio, a na forumu se to toliko puta ponovi, da je postalo Mendela efekat. Umaru nije došao kod nas iz zvezde.
Samo jedna opaska, čak i nevezana za temu, koju sam primetio, a na forumu se to toliko puta ponovi, da je postalo Mendela efekat. Umaru nije došao kod nas iz zvezde.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
https://www.maxbetsport.rs/fudbal-srbij ... ri-604624/
OTKRIVAMO Vojvodina želi kapitena mlade reprezentacije Austrije
Fudbaleri Vojvodine mogli bi da dobiju pojačanje iz Austrije
Kreće renoviranje tima. Vojvodina nije izborila plasman u Evreopu, ali može da uskoči ukoliko Novi Pazar bude kažnjen.
Posle analize i podvlačenja crte krenulo se na posao. Jedan fudbaler je već napustio Novi Sad, a radi se na pojačanjima. U fokusu je nekoliko igrača, a kako otkriva MaxBet Sport, ekipa iz Novog Sada hoće i Ervina Omića. Vezisti ističe ugovor sa Volfesbergom za koji je odigrao 30 utakmica, postigao je dva gola i upisao pet asistencija za 1.362 minuta.
Kapiten mlade selekcije Austrije (14 utakmica) igrao je zajedno sa Dejanom Zukićem, bivšim kapitenom Vojvodine, koji je dao dobre preporuke za momka rođenog 2003. godine. Pregovori traju, a ako sve bude po planu uslediće potpis ugovora sa klubom sa stadiona “Karađorđe”.
Omić je ponikao u Ridu, a zatim je prošao akademiju Salcburga i onda se preselio u Juventus, gde je igrao za mladi tim do 19 godina. Vratio se u Austriju, ali sada želi nove izazove i veću ulogu, koju će mu omogućiti Vojvodina.
Sa Volfsbergerom je osvojio nacionali Kup pobedom nad Hartbergom (1:0) u Lincu.
- Grbavica.021*
Коначно нешто што делује обећавајуће
Često ovaj momak bude nepouzdan i zna da prenosi poluinformacije, tako da uzmite sa rezervom.
I ovaj veznjak iz Austrije deluje veoma obećavajuće. Velik potencijal, pozicija koja nam itekako nedostaje. Nadam se da će uspeti da završe.