Transferi
Re: Transferi
Cigani će za svakog našeg igrača biti zainteresovani, a mi ćemo očigledno obigravati oko svakog prvoligaškog igrača.
Što se kapitena Austrije tiče, podsetiću da smo pre neki dan dovodili Zubairua, po istom izvoru.
Zaboravih da dodam, ovo interesovanje za Austrijanca apsolutno ima smisla, jer ako postoji deo terena gde nam ne treba pojačanje, to je ta sredina koju on pokriva.
Što se kapitena Austrije tiče, podsetiću da smo pre neki dan dovodili Zubairua, po istom izvoru.
Zaboravih da dodam, ovo interesovanje za Austrijanca apsolutno ima smisla, jer ako postoji deo terena gde nam ne treba pojačanje, to je ta sredina koju on pokriva.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Samo bi ugušio Mladenovića koji i ovako nema minute.
Čini se kao kvalitetan igrač, ali tu imamo Medu, Njegoša, Mladenovića kojem trebaju minuti, Kokanovića koji definitivno nije krilo, Popovića kojeg bi trebalo priključiti. Tako da ako ne bude odlazaka tu ne znam da li je potreban. Popović u rotaciji sa Medom mora biti, Njegoš ako ostane je siguran starter i Mladenović ili Omić ako dodje. Kokanović višak.
Čini se kao kvalitetan igrač, ali tu imamo Medu, Njegoša, Mladenovića kojem trebaju minuti, Kokanovića koji definitivno nije krilo, Popovića kojeg bi trebalo priključiti. Tako da ako ne bude odlazaka tu ne znam da li je potreban. Popović u rotaciji sa Medom mora biti, Njegoš ako ostane je siguran starter i Mladenović ili Omić ako dodje. Kokanović višak.
Stojim u mestu gubim vreme
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Čekam bolje dane, koji dolaze!
Koliko znam za Kokanovića postoji ponuda, verujem da se razmatra njegova prodaja.
- slanobarac
Ovo bi trebalo da bude opšte poznato. Došao je iz ofk-e ali je bio i kod cigana, prethodno. Abu je "prešao kompletnu igricu" igranja u Srbiji.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Ми имамо 2 задња везна у екипи, 3 ако рачунаш поповића, младеновић је офанзивни везни кокан истоVošaNS wrote: ↑Fri Jun 06, 2025 1:16 pm Samo bi ugušio Mladenovića koji i ovako nema minute.
- Deep Purple
Ja sam pored toga hvalio još mnogo fudbalera ali ste se uhvatili te trojice, nije se rodio taj koji je narodu ugodio.
Mustafa je talentom mnogo iznad naše lige njega koče povrede i samopouzdanje.
- Uvek sa tobom
Исто као У. Николић, велика сам очекивања имао од њега, није нам довољно што смо се једном опекли са таквим играчем.Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 06, 2025 5:07 pm
Други долазе... одлазе... али ми смо УВЕК СА ТОБОМ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
УПРАВА НАПОЉЕ !
- slanobarac
I sad mi da ga lečimo, i noge i glavu?Deep Purple wrote: ↑Fri Jun 06, 2025 5:07 pmJa sam pored toga hvalio još mnogo fudbalera ali ste se uhvatili te trojice, nije se rodio taj koji je narodu ugodio.
Ako ne mogu ili neće da dovedu kvalitetna pojačanja neka igraju naši klinci pa dokle dogurao. Ova simulacija moći sa "imenima" koja to nisu smo već dosta gledali.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Dokle ćemo biti bolnica i psihijatrija za one koji imaju problema? Okanite se više.
Jedem luka i slanine, navijač sam Vojvodine
- gospodinFKV
Ovde ko dodje povredjen, ode jos gori. Ko je u kanalu, prokopa sebi do Kine psihicki kanal.
Ko je zdrav i spreman, izadje rovit i povredjen.
Crna rupa za igrace.
Crna rupa za zivce.
Crna rupa za ambicije.
Crna rupa za sve, osim za stranacke uhlebe i cacije. Njima je banja.
Sto se tice Tadica, odjavio ih je kao nista, samo se to uvek mora upakovati u ukrasni papir, da se oni mongoloidi slucajno ne uvrede.

-
Ervin Omić je dobar igrač, zadnji vezni ili štoper, za moderan fudbal čak i više štoper. Sve u svemu ako dodje, ima logike. Ovo za Stanisavljevica iz Javora je nebuloza cista, ne da se ne razmatra nego verovatno glavni ljudi u Vojvodini i ne znaju ko je mali
To Javor pustio tekst ovom strucnjaku, da probaju da ga prodaju preko novina ko u stara dobra vremena, jer statistiku iz ove sezone u PLS nece da ponovi nikad.

Није везано за наш трансфер ал јесте за Топића. Сазнали смо колико вреди а ови и даље трипују да су црвени у игри. Не могу и даље да схвате да неки не би да играју за мега галактикосе.
Famalikao traži 5.000.000 evra za Topića, Lacio i PAOK još u igri
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... gri/514468
Famalikao traži 5.000.000 evra za Topića, Lacio i PAOK još u igri
https://www.mozzartsport.com/fudbal/ves ... gri/514468