Transferi

Aktuelne teme vezane za FK Vojvodina
Deep Purple

Re: Transferi

Post by Deep Purple »

Kada bi došlo do potencijalnog povratka Čumića u Srpski fudbal Vojvodina bi imala prednost. Porodica Čumić je kolektivno zavolela Vojvodinu, njegov otac je bio i na forumu jako često (ne znam da li i kao član, mada mi nešto govori da jeste) , mislim da partizan ne bi imao prednost pored nas. Za cigane nisam siguran jer su platežno jaki plus gotovo garantuju LŠ…

Mada ako Pazar ne ode u evropu a mi budemo bili u prilici da je igramo, mislim da bi se Čumićev povratak u Vojvodinu činio i jako realnim.

Čumić je kao dete bio navijač zvezde, ono što znam je da je kada je stigao u Vojvodinu zavoleo klub i da je tek shvatio kakav je klub, kakvu istoriju ima i šta je zapravo, da je zavoleo klub toliko da je preovladalo i nad tom ljubavju iz detinjstva i da sa pravom može da se okarakteriše kao navijačem Vojvodine i ovo ne pričam tek tako. Otvorile su mu se oči i shvatio je da srpski fudbal nisu dva kluba.
On je i malo drugačiji tip, voli i poštuje i Slobodu recimo, nije kao većina fudbalera, ima svoju glavu i širinu shvatanja.

Naravno ja se ne bih iznenadio ničim, pa ni odlaskom u partizan, vreme je takvo, brzo se živi, fudbal nas je naučio da je sve moguće ali ja ostavljam maksimum 1% šanse za takav ishod.
Last edited by Deep Purple on Tue Jun 10, 2025 4:22 pm, edited 3 times in total.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Svako je tamo gde treba da bude. To su sve punoletni ljudi, koji su svesni kakve odluke donose. Ne treba se zamarati ovakvim vestima. Mi treba da se fokusiramo na naš klub i kako da od našeg kluba napravimo sredinu gde će igrači rado dolaziti i imati priliku da pokažu svoj maksimum.

Sve ostalo je zadruga.
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Malo je igrača iz Srbije sa takvim stavom pogotvo ako su bili u blizancima ali jednog bih voleo jako da vidim a to je Zeka Jojić taj čovek je od fudbalskih pa do ljudskih kvaliteta nekako po meni kao stvoren za našu Vojvodinu i verujem da bi nas jako brzo zavoleo i mi njega. Mislim da nema igrača koji je bio u blizancima a da je toliko na neki način za nas.

I ne treba zaboraviti Drinčića taj mnogima može biti primer, mnogo je potcenjen taj njegov period kod nas. Definitivno u top 10 igrača u poslednjoj deceniji u našem klubu po svim parametrima.

Šteta što je klub bio u takvom rasulu pa nije ostao još jednu godinu kod nas jer je hteo pa je i to malo uticalo na krajnji utisak sa njegove strane, tu smo se ogrešili jako.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Drinčić da je 100 puta bio bolji, ja ga i dalje doživljavam kao recimo Veljka Simića. Nikad naš. Tačnije, zauvek njihov.
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Tue Jun 10, 2025 9:16 pm Drinčić da je 100 puta bio bolji, ja ga i dalje doživljavam kao recimo Veljka Simića. Nikad naš. Tačnije, zauvek njihov.
Apsolutno tačno ali taj čovek je osvojio kup sa nama i zaplakao posle osvajanja istog i to protiv voljenog kluba čiji je mezimac navijača.
Nije naš ali je primer velikog profesionalca. Sećam se kako su ga prozivali posle možda i sa pravom jer je zaplakao protiv “svog” kluba ali da svi daju 10% sebe koliko Drinčić gde bi nam bio kraj.
Rabba
Moderator

Post by Rabba »

Ti imaš potrebu da pravdaš i nalaziš dobro u igračima. Ja više nemam. I to je razlika. Drinčić mi je poput Vukana, produkt njihovog sistema, reprezentacija Crne Gore, a zvao ga je lično Lalatović da mu izigrava vođu tima. Cigan, grobara. U Vojvodinu. J*beš. To. I po milioniti put, da su nam blizanci samo sportski neprijatelji, pa reklo bi se, ajde preguraćemo. Oni su oličenje ovog nakaznog sistema. Ne samo oličenje, već i sastavni i gradivni deo. Ne želim kafe kuvaricu njihovu. Kamoli igrača. Kamoli da nam bude kapiten. Nismo isti. Nisu dobrodošli. Pogotovo ako klub od njih nema ništa. A nema, jer, gde smo? Jedan kup? Nakon svega što nam se desilo, bolje bi bilo da ga nismo osvojili. Valjda onda ni priče o Drinčiću ne bi bilo. J*beni Rockov i penali...
Volem Vošu više nego Kabel i Indeks!
Stexman

Post by Stexman »

Eh bre Rabba, porediti Vukana i Drincica stvarno nema smisla. Prvo po kvalitetu nisu za poredjenje. Drugo, po pristupu igri.
Drincic je pošteno odradio njegovo kod nas. Nije se šetkao, borio se više nego neki mladji a naši. Tako da nije u redu ta tvoja konstatacija. Za sve ostalo mogu da se složim.
MiSmoFKV!

Post by MiSmoFKV! »

Rabba garant ne priznaje ni Šeleta i drugu titulu :mrgreen:
Deep Purple

Post by Deep Purple »

Rabba wrote: Tue Jun 10, 2025 10:14 pm Ti imaš potrebu da pravdaš i nalaziš dobro u igračima. Ja više nemam. I to je razlika. Drinčić mi je poput Vukana, produkt njihovog sistema, reprezentacija Crne Gore, a zvao ga je lično Lalatović da mu izigrava vođu tima. Cigan, grobara. U Vojvodinu. J*beš. To. I po milioniti put, da su nam blizanci samo sportski neprijatelji, pa reklo bi se, ajde preguraćemo. Oni su oličenje ovog nakaznog sistema. Ne samo oličenje, već i sastavni i gradivni deo. Ne želim kafe kuvaricu njihovu. Kamoli igrača. Kamoli da nam bude kapiten. Nismo isti. Nisu dobrodošli. Pogotovo ako klub od njih nema ništa. A nema, jer, gde smo? Jedan kup? Nakon svega što nam se desilo, bolje bi bilo da ga nismo osvojili. Valjda onda ni priče o Drinčiću ne bi bilo. J*beni Rockov i penali...
Image

Nisu isti :cheers:
hvylarn

Post by hvylarn »

Totalno nepotreban hejt prema Drini. Kapiten kakav ovaj klub zaslužuje, bez obzira gde je igrao pre i ko ga doveo. Primer mlađim igračima, nije stajao 90+ minuta na svakoj utakmici u poznim godinama. Fer odnos prema klubu i navijačima.
rykerfcv

Post by rykerfcv »

hvylarn wrote: Wed Jun 11, 2025 12:42 pm Totalno nepotreban hejt prema Drini. Kapiten kakav ovaj klub zaslužuje, bez obzira gde je igrao pre i ko ga doveo. Primer mlađim igračima, nije stajao 90+ minuta na svakoj utakmici u poznim godinama. Fer odnos prema klubu i navijačima.
+1
Covek sa 36 ginuo na terenu 90 minuta.
slanobarac

Post by slanobarac »

Sasvim opušteno pitanje. Zna li neko zašto je zapravo plakao?
PS:Mi ćemo nešto značiti kad budemo imali desetoricu Drinčića u timu. Još kad bi bila "naša deca" to bi bilo pravo ali.... svi znamo kakva je situacija.
DOLE UPRAVA! DOLE SKUPŠTINA!
Post Reply